Šeit kāds spēlē sipu? Varētu savākties un paspārdīt to tamborbumbiņu. Sipa man ir. Vajag kompāniju, vismaz vēl divus nemiera garus
Tiem, kas nezina, kas ir sipa, skaidroju: Ideāla spēle, lai lēkātu un priecātos. Visi sastājas aplī un ar pēdas virspusi vai sānu “padod” cits citam bumbiņu, neļaujot tai nokrist uz zemes. Liela jautrība un sarkani vaigi garantēti!
Mh - kā izklaide, lai aizpildītu ar draugiem kādas 5-10 liekas/brīvas minūtes ir ok, bet lai speciāli savāktos un ko tādu darītu? Nu nezinu.... Kgan varbūt, ka ir tur kkāda fīča, ko es nezinu, kas padara to lietu interesantu
šis gadījumā nav tas pats, kas Footbag? Kādreiz no Snickers dabuju, atceros, speciāli pirku 20 snikerus, un uz reiz apēdu visu, lai iemainītu papīriņus pret bumbiņu Ties kad apēdu, sajūtas nebija no tām labākajām.
Bet nu šī spēle ir interesanta jā, kad skolā gāju vēl, tad šo katru starpbrīdi spēlējām.
Neesmu spēlējis entos gadus šo, zinu, kad paši arī viņas taisa, tamborē, utt... Gribētos jau uzspēlēt.
CerambyX:Mh - kā izklaide, lai aizpildītu ar draugiem kādas 5-10 liekas/brīvas minūtes ir ok, bet lai speciāli savāktos un ko tādu darītu? Nu nezinu.... Kgan varbūt, ka ir tur kkāda fīča, ko es nezinu, kas padara to lietu interesantu
Nu fīču varētu piedomāt klāt, teiksim, pasākumā iekļaujot velo, pikniku un iedraudzēšanos
Nu Dinastante ar šito tu mani sašāvi Es i beixc un pa galam , gan no smiekliem gan sajusmas , visju cienju Bez sipas tev vēl kāda Kapuera piestāvētu , bet te laikam tādu nepazīst
Spēle pietiekoši interesanta un ar atlētiska, bieži spēlējām kad apnika skeitot. Būtu interesanti uzspēlēt atkal,
tik edzapuikam taisnība gluži sipa tā nav, šie tiešām ir footbag'i. Arī pats gan to bieži saucu par sipu. Sipai ir dažādi paveidi 3 pret 3 pāri tīklam, vai sper tik stipri ka cits nevar vairs atsist, bet tas populāri Filipīnās, Korejā. Pašam gan ar interesantāk liekas tas kā pie mums, kā atsitīsi, kādu stalu uztaisīsi utt.
man viens čoms ar capoeiru aizrāvās tik ļoti, ka atrada Rīgā vienu brazīļu meiču, kas apprecējusies ar latvieti, un pie viņas divus gadus intencīvi mācījās protugāļu valodu. plus mīnus laikam arī ir iemācījās...