forum.gif
Politiķu hobiji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Politiķu hobiji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.04.10 07:19
 citēt
dzirdeeju, ka shovakar esot jaaskataas bez tabu...
buushot par "modeliiteem" un taa...
Publicēts: 21.04.10 07:33
 citēt
Ka tik nav jāpiedzīvo Tev vilšanās..........
Publicēts: 21.04.10 08:27
 citēt
aitinaa:Ka tik nav jāpiedzīvo Tev vilšanās..........
man nekas nav japiedzīvo - es vienkārši informeju. gribeju zinat - kurš pirmais satrauksies :D
Publicēts: 21.04.10 08:41
 citēt
Foto ir vienreizējs hobijs, laikam arī profesionāliem paveicās ar šādu nodarbinātības izvēli. Pēc psihoterapeitu viedokļa "fotoņemšanās" ir labākais antidepresants. Šāds hobijs jau veido pirmo iespaidu ka labs cilvēks. Galvenais to iespaidu nesabojāt. Būs jāpaskatās žurnālistu viedokli. Vārda žurnālists izcelsme laikam ir no vārda "žults" :face-grin:
Publicēts: 21.04.10 08:41
 citēt
Tu jau esi satraucies. Ja gribēji informēt teksts : "buushot par "modeliiteem" un taa... " nav korekts
Publicēts: 21.04.10 08:45 labots
 citēt
redzu tikai dažus iemēslus, kādēļ lai politiķi baudītu mazāk iecietības attiecībā uz saviem - riebjās tas vārds - "hobijiem" - vismaz angliešu literatūrā tas parasti apzīmē nevis kaut ko, ko cilvēks dara, bet kaut ko, par ko cilvēks muld un muld un muld.
un tie iemēsli ir:
ka viņus lielās masās nemīl
ja viņi tos hobijus piekopj darba laikā un / vai par 1-kāršajiem darbaļaudīm nozagtu naudu
ka viņi aizdod dusmas ar to vieglumu, ar kuru saviem "hobijiem" tērē 7X vairāk naudas mēnesī, nekā 5 vienkāršo darbaļaužu ģimenēm vajag, lai izvilktu kailās dzīvības gada garumā.
es par provi, uztveru kā kliedzošu netaisnību un gandrīz kā personālu apvainojumu to, ka vienam pilnīgi nefunkcionālam jampampiņam no valdības optiskais tēmeklis šaunamajam, ar kuru viņš, dabas mīļotājs būdams, 3X gadā aizbrauc iešaut stirnai dibenā, maksā 10X vairāk, kā visa mana foto tehnika kopā.
Nord:Vārda žurnālists izcelsme laikam ir no vārda "žults" :face-grin:

man domāt tāda pati kā "žurnāls", a "žurnāls" kā vārdos "bonjour" un "to jour"!
Publicēts: 21.04.10 09:00
 citēt
aitinaa:Tu jau esi satraucies. Ja gribēji informēt teksts : "buushot par "modeliiteem" un taa... " nav korekts
vareetu Tu juridiski korekti izskaidrot ko noziimee vaards "korekti" :D
Schnircks:Nabaga Lacizītis jau satraucies:)
Ja nu kādam nav skaidrs, tad TV un citi mēdiji, tai skaitā arī Bez Tabu saņēma manu personīgu uzaicinājumu uz abām izstādēm:)
uudensrozis Tu muusu :D

+Haralds

Nu tad jau redzees ko tur raadiis :D un kam buus vai nebuus satraukties. es pagaidaam mieriigs :)
Publicēts: 21.04.10 09:01
 citēt
Schnircks:
Laciz:dzirdeeju, ka shovakar esot jaaskataas bez tabu...
buushot par "modeliiteem" un taa...

Paskaties gan raidījumu, jo uzstādēm jau Tev vienkārši ne ta bailes, ne ta bravūra liedz iet:)
Lai Tev jauka diena:)
kas ir "uzstaade" - ??? laikam, kad otraas shkjiras telpinjaa sakarina otraas shkjiras darbinnjus... gribeetu redzeet kaadu nopietnu galeriju aarzemees kas shos shedevrus liktu savaas sienaas...

UZSTĀDE :D :D :D
Publicēts: 21.04.10 09:35
 citēt
Paldies, Laciz!
Ažiotāža sacelta.
Notiekti aiziešu.
Man gan vairāk interesē techniskā puse.
Kanvas, šķiet.
Publicēts: 21.04.10 10:30
 citēt
Sāksim ar to,ka nepazīstu M.Rozi un nekādā korupcijā mani lūdzu nevainot..Cik zinu dažus politiķus,tad tie nav tie dumjākie cilvēki.Ir dažādi-kā jau mēs visi,bet teikt,ka tā nu ir tā zaglīgākā un dumjākā un sliktākā tautas daļa.ir aplami.Un kāpēc gan viņiem nevarētu būt hobiji?Labi apzinos,ka man tūlīt bruks virsū,bet tā nu es domāju.Ne jau 100 gudrās galvas ir novedušas,izzagušas un sazin ko vēl.Masu mēdiji ir nodarījuši nesalīdzināmi daudz lielāku ļaunumu Latvijai-nedaudz zinu arī šo vidi.
Publicēts: 21.04.10 11:47 labots
 citēt
Laciz- Latvijas Dabas muzejs ir otrās šķiras telpās?????????????????? Tu apjēdz ko Tu runā?

Tev varbūt arī šķiet, ka Nacionālā opera vai Brīvdabas muzejs tādas ir - otrās šķiras telpas?

Šķiet, ka Tev ne tikai ir problēmas ar pašnovērtējumu, bet trūkst izpratnes par pamatvērrtībām vispār

Iepazīsties- Latvijas Dabas muzejs
ir vecākā kompleksā dabas bagātību krātuve Baltijā.

Muzejs vāc un glabā Latvijas un pasaules dabas kolekcijas, veic muzeja krājuma zinātnisko izpēti un popularizēšanu ekspozīcijās, izstādēs u.c. darbības veidos.
Vispusīgi izmanto muzejiskās vērtības vides izglītības darbā.

Šogad muzejs atzīmē 165 gadu jubileju- šai sakarā iesaku arī:

25. marts – 14. maijs - Izstāde „Muzejs jums” – par muzeja krājumu, zinātnisko darbību un darbu ar sabiedrību.
29. aprīlis- Muzeja jubilejas konference, krājuma "Daba un muzejs" atvēršanas svētki un 165. jubilejai veltītais svinīgais pasākums.
Pasākumu cikls "Vakara sarunas muzejā" katra mēneša ceturtajā ceturtdienā (janvāris – maijs, septembris – novembris).
Publicēts: 21.04.10 12:15 labots
 citēt
viecha:Sāksim ar to,ka nepazīstu M.Rozi un nekādā korupcijā mani lūdzu nevainot..Cik zinu dažus politiķus,tad tie nav tie dumjākie cilvēki.Ir dažādi-kā jau mēs visi,bet teikt,ka tā nu ir tā zaglīgākā un dumjākā un sliktākā tautas daļa.ir aplami.Un kāpēc gan viņiem nevarētu būt hobiji?Labi apzinos,ka man tūlīt bruks virsū,bet tā nu es domāju.Ne jau 100 gudrās galvas ir novedušas,izzagušas un sazin ko vēl.Masu mēdiji ir nodarījuši nesalīdzināmi daudz lielāku ļaunumu Latvijai-nedaudz zinu arī šo vidi.

vareni, žurnaļugas nofiņģīja 3 Latvenergo citronus, kāsa kukuļus Rīgas un 77 citās domēs, sasagrieza lupatās un gabalos aizveda Zviedru karaļnama flotes lepnumu, Sūdzējās un tapa uzklausīti, ne ar kāju pa dirsu dabūjuši izlidoja, kā mājās ierasts, StrazduBūrī ka atņemta vārda brīvība, par ko Andris tapa nikns jo nikns, niknāks bija tikai Ventspilnieks Aivars uz viņiem, jo tie mīlēja vazāt šā Godīgā Uzņēmēja vārdu dubļos, kas savukārt meta neglītu ēnu pār Pārsimt Kristāltīri nopelnītajiem ļimoniem, piesauca nelabo nevietā, nakarkaļi plūdus, abortus un 3. atmodu, pigu kabatā vīkstot tautai piesolīja 666. Treknos Gadus, gribēja katrā mājā ietaisīt pa buržuikai, bet nesanāca, pirms katrām vēlēšanām izjāja Baltajā Likteņzirgā, dievojoties, ka tak šoreizīti gan viss ies kā pa sviestu, Ieskaitīja Demagoģes kundzes kontā 300 00 lai būtu kompromāts, gluži kā Tālavas Taurētājs izsauca krīzi un Starptautisko Mahināciju Fondu Ar Piķi, tad tapa atmaskoti no Viecha un un........../ aizrijās /
Publicēts: 21.04.10 12:15
 citēt
aitinaa:Laciz- Latvijas Dabas muzejs ir otrās šķiras telpās?????????????????? Tu apjēdz ko Tu runā?

Tev varbūt arī šķiet, ka Nacionālā opera vai Brīvdabas muzejs tādas ir - otrās šķiras telpas?

Šķiet, ka Tev ne tikai ir problēmas ar pašnovērtējumu, bet trūkst izpratnes par pamatvērrtībām vispār

Iepazīsties- Latvijas Dabas muzejs
ir vecākā kompleksā dabas bagātību krātuve Baltijā.

Muzejs vāc un glabā Latvijas un pasaules dabas kolekcijas, veic muzeja krājuma zinātnisko izpēti un popularizēšanu ekspozīcijās, izstādēs u.c. darbības veidos.
Vispusīgi izmanto muzejiskās vērtības vides izglītības darbā.

Šogad muzejs atzīmē 165 gadu jubileju- šai sakarā iesaku arī:

25. marts – 14. maijs - Izstāde „Muzejs jums” – par muzeja krājumu, zinātnisko darbību un darbu ar sabiedrību.
29. aprīlis- Muzeja jubilejas konference, krājuma "Daba un muzejs" atvēršanas svētki un 165. jubilejai veltītais svinīgais pasākums.
Pasākumu cikls "Vakara sarunas muzejā" katra mēneša ceturtajā ceturtdienā (janvāris – maijs, septembris – novembris).
nesmiidini cilveekus. es runaaju par maakslas galerijaam un maakslu, nevis vietaam kur nomenklatuurai izraadiities luugto amatpersonu un preses ielokaa.
Publicēts: 21.04.10 12:21
 citēt
Tu jau sasmīdināji- par kategorijām un telpām . Palasi pats ko sarakstīji.
Publicēts: 21.04.10 12:36 labots
 citēt
aitinaa:Tu jau sasmīdināji- par kategorijām un telpām . Palasi pats ko sarakstīji.
nu ja... smejas aitinjas un aizstaavji... un tie kas saak par kaut ko satraukties...

eu... a par kaut ko kaadam jaasatraucas?????

cik saprotu, tad shoreiz nebuus jaaraksta un jaavaac paraksti???
Publicēts: 21.04.10 12:40
 citēt
laciz, bet saki, luudzu, ja citi riiko izstaades tur un shur ... tas ir ok? to nedriikst dariit tikai politikji? Tie driikst izstadiities tikai maakslas galreijaas?!?!!?
Publicēts: 21.04.10 12:42 labots
 citēt
Laikam LAciz sapiite, ka pats nevar neko izlikt un vispar paveikt!
Publicēts: 21.04.10 12:46 labots
 citēt
anonims_:Laikam LAciz sapiite, ka pats nevar neko izlikt un vispar paveikt!
a par ko man piikt? man dazhas fotograafijas staav briselee un kopenhaagenaa promenentaas iestaadees pie sienas, paariitis ir kaados kalendaaros... vai tas ir pashmeerkjis, pumpaini? Vienkaarshi tev arii gribas kaut kaa piesmeereeties? :D
dansiga:laciz, bet saki, luudzu, ja citi riiko izstaades tur un shur ... tas ir ok? to nedriikst dariit tikai politikji? Tie driikst izstadiities tikai maakslas galreijaas?!?!!?
aiz cienjas pakluseeshu - kaa tur ir ar taam izstaadeem pa blatu, labi?:face-kiss:

ps, smiekli naak par preventiivajiem aizstaavjiem - pats gaviljnieks tak saka, ka tur nekaa nebuushot... ko satraukties? man aitinjas gjorgaashanaas tikai rada interesi mekleet un sleegt vakaraa iekshaa televiizoru....
Publicēts: 21.04.10 12:49 labots
 citēt
Laciz:
anonims_:Laikam LAciz sapiite, ka pats nevar neko izlikt un vispar paveikt!
a par ko man piikt? man dazhas fotograafijas staav briselee un kopenhaagenaa promenentaas iestaadees pie sienas, paariitis ir kaados kalendaaros... vai tas ir pashmeerkjis, pumpaini? Vienkaarshi tev arii gribas kaut kaa piesmeereeties? :D
dansiga:laciz, bet saki, luudzu, ja citi riiko izstaades tur un shur ... tas ir ok? to nedriikst dariit tikai politikji? Tie driikst izstadiities tikai maakslas galreijaas?!?!!?
aiz cienjas pakluseeshu - kaa tur ir ar taam izstaadeem pa blatu, labi?:face-kiss:

ps, smiekli naak par preventiivajiem aizstaavjiem - pats gaviljnieks tak saka, ka tur nekaa nebuushot... ko satraukties? man aitinjas gjorgaashanaas tikai rada interesi mekleet un sleegt vakaraa iekshaa televiizoru....

Man visas bildes briselee pie sienas, arii... :D
Nu tu jau esi bajgas malacis un varonis, bet tapec jau nav ar savu lielooo "parakumu" visiem citiem jaadirsh virsuu!
Publicēts: 21.04.10 12:53
 citēt
Publicēts: 21.04.10 13:13
 citēt
Čaļi,nestrīdēsimies te dikti daudz par politiku,jo nav īstā vieta.Es tikai gribēju teikt,ka man drausmīgi nepatīk visa tā psihoze ar zagļu atmaskošanu un vainīgo meklēšanu.Katrs gadījums ir jāskata konkrēti un ne jau nu fotoblogā.Sorry,veči,bet es nebļaušu pakaļ tautas masai,kurai viss ir skaidrs-jāpakar tie tur trīs bandīti un viss štokos.Savu pieticīgo spēju robežās es cenšos domāt kaut ko pats,daudz ko nezinu,droši vien kļūdos,bet kā nu sanāk...It kā jau ar pilnām tiesībām es varētu bļaut,jo esmu cietis no šīs politikas tāpat kā citi-mani ar padzina no darba un tā...bet zin,kaut kā liekas,ka iemesli ir drusku citi nevis pāris cilvēciņu varas vai nāudas kāre.
Publicēts: 21.04.10 13:18
 citēt
Ar ko politiķa hobijs - fotografēšana, ir sliktāks par "renģēdāja" hobiju - politiķu gānīšanu? :D
Publicēts: 21.04.10 14:20
 citēt
hm... paarlasiiju pirmo postu... nevens nav vaardaa saukts, neviens nav gaaniits, nekaada sakara ar politiku...

savaa laikaa atceros storiju - TV3 pasaka, ka kaada miljonaara meitinja esot situsi savu puiku. Tajaa pashaa vakaraa zvans no konkreetas miljonaara meitas: es savu beernu nesitu... :D
Publicēts: 21.04.10 14:42
 citēt
Laciz:hm... paarlasiiju pirmo postu... nevens nav vaardaa saukts, neviens nav gaaniits, nekaada sakara ar politiku...

savaa laikaa atceros storiju - TV3 pasaka, ka kaada miljonaara meitinja esot situsi savu puiku. Tajaa pashaa vakaraa zvans no konkreetas miljonaara meitas: es savu beernu nesitu... :D

lox
Publicēts: 21.04.10 14:53
 citēt
anonims_:
Laciz:hm... paarlasiiju pirmo postu... nevens nav vaardaa saukts, neviens nav gaaniits, nekaada sakara ar politiku...

lox
drosi vien...
Publicēts: 21.04.10 15:34
 citēt
Nesapratu to storija jēgu, lazic. Nu ja blonda galva, ko tur padarīt, kam negadās... :)

Bet Schnirckam tiešām superīgākā izstāde un lai visiem politiķiem būtu tik forši hobiji! Vēlreiz apsveicu ar izstādes atklāšanu!

Liekas, ka te visas sarunas ir tikai tādēļ ,ka dažiem labiem kārtējo reizi skauž! Un skauž sākot no izstādes līdz pat nezinu kam, apr ko vien varētu skaust.
VAi tik skaudība nav kļuvusi par raksturīgāko latviešu raksturā īpašību??? Jo kā tur kam tik drīkst būt vairāk, labāk, smukāk un kā tik ne... :) :face-grin: Un ja vēl tie ir cilvēki, kurus paši esam ielikuši atbildēt par mums visiem, wow, kā mums skauž! :grimace:
Varbūt beigsim vairot negatīvo enerģiju un papreicāsimies, ka kārtējo reizi kādam ir izdevies kas foršs? Netkarīgi no politiskās piederības... :face-grin:
Publicēts: 21.04.10 15:44
 citēt
Riebiga,nu Tu tak nemaz neesi riebiga! :face-grin:
Publicēts: 21.04.10 15:52
 citēt
bljin, riebiigaa, tad beidz piemiineet visaadus politikjus, izstaades un citu huinju. informatiivs topiks par to, ka shovakar beztabu buus sizhets par vienu no fotoblog pasazhieriem.
Publicēts: 21.04.10 15:53
 citēt
Laciz:shovakar beztabu buus sizhets par vienu no fotoblog pasazhieriem.

žēl, ka neredzēšu... :( rīt onlainā kkur var būt cerība apskatīties, nez?
Publicēts: 21.04.10 16:05 labots
 citēt
alvils:
Laciz:shovakar beztabu buus sizhets par vienu no fotoblog pasazhieriem.

žēl, ka neredzēšu... :( rīt onlainā kkur var būt cerība apskatīties, nez?

varētu domāt, ka tur būs kas interesants

es jau tagad zinu, kā pieteiks.........

mūsu pazīstamais tram param ir sirdī mākslinieks, jo uzbliezis čōinu izstādi, tad nu gājām to apskatīt.

tad sekos daži, ja veiksies, daudzmaz adekvāti noeksponēti piefilmējumi ar garadarbiem, kuri taps apspriesti no sērijas - e kā mauc, nu smuki smuki, nez ko par to domā A kungs/dze

A kungs vai kundze klās vaļā, ka jā, ir baigi forši un ar rozīnīti ( šito derdzīgo teicienu !)
Tad arī pats ciku caku kungs sacīs savu vēstījumu. Kā tik tālu nonācis utt
un tad vēl apmēram 3 ļautiņi pamēļos aiaiai, nu labi gan un noslēgumā nebūs nekas sakarīgs ko piebilst arī tantei, kas to visu taisīs. Tad nu uzliks mūziciņu + nesakarīgi iekadrētus piefilmējumus un čau rasma.....

es tikmēr varēšu virtuvē pašiverēt pa ledusskapi gaidot ko interesantāku
Publicēts: 21.04.10 16:08
 citēt
alvils, beztabu naakossjaa dienaa arhiivā var redzet, kas ticis ra'dīts. ES šītā vienreiz ar slēpto biju nokejrta, apti neamz neskatījos ,tik apkartējie draugi un radi nozinjoja, tad arii mekleeju noskatiiteis, kaada tur biju sanaakusi.

Laciz, bet nu sižets jau par to arī būs? Vai arī es ko nesaprotu! ;) Un davai, ka bez lamāšanās... :P
Publicēts: 21.04.10 16:09
 citēt
forelljjanka:Riebiga,nu Tu tak nemaz neesi riebiga! :face-grin:

Murr, var redzēt, ka tev nav sanācis mani iepazīt tuvāk. ;)
Publicēts: 21.04.10 16:13
 citēt
jaa un nee. es dzirdeeju baumu ka runaashot tieshi par modeleem.
Publicēts: 21.04.10 16:23
 citēt
a man bildes Oslo cietuma mājaslapā, bē! (ja vēl ir!)
Riebiga:apsveicu ar izstādes atklāšanu!

piebriežojos! :face-smile::face-smile::face-smile:
Publicēts: 21.04.10 16:36
 citēt
Laciz, tad raidījums būs par kādu fotobloga pasašieir vai par modelēm? Opredjeljis!:DS
Publicēts: 21.04.10 16:37
 citēt
imgfoto:Laciz, tad raidījums būs par kādu fotobloga pasašieir vai par modelēm? Opredjeljis!:DS
cik pa ausu galam dzirdeeju - GAN - GAN, tipa kur pirmais njem otros un kaa...
Publicēts: 21.04.10 17:13
 citēt
Eltons:Ažiotāža sacelta.
Ažiotāža? Kur?
Publicēts: 21.04.10 17:58 labots
 citēt
smartins:Ažiotāža? Kur?
un kur beletāža? :face-grin:un sakvojāža? :grimace:
Publicēts: 21.04.10 18:52
 citēt
Laciz:bljin, riebiigaa, tad beidz piemiineet visaadus politikjus, izstaades un citu huinju. informatiivs topiks par to, ka shovakar beztabu buus sizhets par vienu no fotoblog pasazhieriem.

"pasažieris" šķiet no Portretu Jura aizgūts izteikums,
vispār šo leksiku mēdza vairumā lietot noteiktu iestāžu esošie, bijušie kā arī potenciālie iemītnieki :amazing:
Publicēts: 21.04.10 18:56
 citēt
haralds:
smartins:Ažiotāža? Kur?
un kur beletāža? :face-grin:un sakvojāža? :grimace:

var arī no beletāžas nosviest sakvojāžu piebāztu ar beletristiku tikai tad Harald pastāv iespēja ka būs upuri un protams neizpaliks arī ažiotāža :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas