forum.gif
Politiķu hobiji
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Politiķu hobiji
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.04.10 19:20
 citēt
Man nav TV, internetā varēs redzēt? :bad_smile:
Publicēts: 21.04.10 19:21
 citēt
āāā vienā laikā ieraksts forumā. Paldies, paskatīšos :face-grin:
Publicēts: 21.04.10 19:48 labots
 citēt
par reklāmu piekrītu un par ekspertu ar, bet vērtējums domāju, ka ir objektīvs - 7.5- 8 :D
Publicēts: 21.04.10 20:08
 citēt
jauks sizhets, a juus jau sabijaaties :D
Publicēts: 21.04.10 20:11
 citēt
Mēs ne. Tu gan biji sacerējies uz ko citu:)
Publicēts: 21.04.10 20:22
 citēt
martc:"pasažieris" šķiet no Portretu Jura aizgūts izteikums

"pacients" arī!
martc:
:face-grin::face-grin:
Publicēts: 21.04.10 20:23
 citēt
Nez vai jāsaista darbs ar hobiju.

Apsveicu Shnirku (piedod, ja niks nepareizs...nevaru atcerēties to;) ) ar abām izstādēm!
Publicēts: 21.04.10 20:31
 citēt
Gudris:
alora:Nez vai jāsaista darbs ar hobiju.
kaitnieki mēģina sasaistīt visu ko vien var :face-wink:

Tas dažreiz nemaz nav slikti.
Man tik liekas, ka ir attiecīgas vietas, kur to apspriest. Laikam negribētu un liktos dīvaini, ja kāds mans klients te nāktu un smīnētu par maniem hobijiem, diskutētu kas es tāda, ko te daru utt.
Publicēts: 21.04.10 21:07 labots
 citēt
man vairaak interesee cik cilveekam jaamaksaa, lai uz izstaazju laiku Dabas muzejaa vinjam atveeleetu telpu?!
vai Zaljajiem visu zemnieku un dabas draugiem tas viss taa-pa draugam?
vislielaakaa probleema jau sleepjas apstaaklii, ka cilveeki varbuut arii grib taisiit sev izstaades, bet vienkaarshi to materiaalaa zinjaa nevar, a cilveeks, kuram taa pati rengjeedaaju tauta maksaa neadekvaati lielu algu, luuk var
Publicēts: 21.04.10 21:14
 citēt
Gudris:
martins_goncars: pati tauta maksaa neadekvaati lielu algu, luuk var
ja rīt pieņēms likumu ka visiem ministriem un deputātiem būs minimālā alga...Tu iesi par premjeru ?

neesmu maaciijies politikas zinaatnes, neesmu partijas biedrs, arii par Kugja mehaanikji es neietu, jo vnk taa nav mana vieta
Publicēts: 21.04.10 21:19
 citēt
Gudris:
martins_goncars: pati tauta maksaa neadekvaati lielu algu, luuk var
ja rīt pieņēms likumu ka visiem ministriem un deputātiem būs minimālā alga...Tu iesi par premjeru ?

tieši zemais atalgojums ir iemesls kāpēc ļoti daudzi izcili menedžeri neiet paši politikā...top menedzeri pelna videeji 20 000 meenesii bet premjers 2 000...vai nav nedaudz neloģiski ? :face-wink:

nedomāju, ka tie top tur kādam ir vajadzīgi
Publicēts: 21.04.10 21:24 labots
 citēt

tieši zemais atalgojums ir iemesls kāpēc ļoti daudzi izcili menedžeri neiet paši politikā...top menedzeri pelna videeji 20 000 meenesii bet premjers 2 000...vai nav nedaudz neloģiski ? :face-wink:

politikjiem algu maksaa peec minimaalaas algas koeficienta, cel Latvijas ekonomiku un pelni sev algu, ja nu kaadam taa ir TIK maza, un vispaar par algu apmeeriem, kaapeec citiem Valsts instituucijaas jaastraadaa par algu, kas pietuvinaata minimaalajai?
mh, veel joprojaam neesmu iemaaciijies normaali nociteet Gudri
Publicēts: 21.04.10 22:32
 citēt
kur ir taa izstaade? 6dienaas arii atveerta?
Publicēts: 21.04.10 23:30
 citēt
Būtu man kaudze liekas naudas, tad savus kakučus ar kkur glauni sakarinātu. Tā teikt, tas taču ir pilnīgs "cirvis" un nav nopietns fotogrāfs, ja tam nav bijusi pašam sava izstāde.. :D
Publicēts: 21.04.10 23:33
 citēt
Godīgi sakot popig pa politiķiem, tāpat pēc lielas daļas cietumi raud... dzeru alu, visu dienu siltumniicu taisiiju, būs man tomātīņi savi., ne no ķinas, kādus fotomākslenieks atbalstīja.... bet, par šito foto politiķi, demagogu, un zemnieku iznīdētāju.. kadas bildes, bzin...kas dod darbu politiķiem, tauta, un bzin., šitie liekēži sēž un baksta PS darba laikā... pa brr dienām pabiju pie paziņām, palielās Zem saimniecībās, fotopolitiķi., gribi parunāt kādas subsīdijas izsiti eiropai LV lauksaimniecībai, gribi parunāt pa cik zemām likmēm līdi eiropai vienā vietā... jeb pikseļi, un bildes svarīgākas....
Publicēts: 21.04.10 23:36 labots
 citēt
Schnircks:www.intelligent.lv...
www.zzl.lv...

Īsti neiedziļinājos izstāžu aprakstos, bet tajā izstādē, kas pirmajā linkā tās visas taču nav Tavas bildes? Vismaz ir ir pa kādai no tām redzētas zem aipeijas un dansigas vārda šķiet.
Publicēts: 21.04.10 23:44 labots
 citēt
Gudris:... tieši zemais atalgojums ir iemesls kāpēc ļoti daudzi izcili menedžeri neiet paši politikā ...
vo, vo, es a tamdēļ neeju. vienīgie aicinājumi gan bija caur balto ķēvi un no muļku partijas - man uzreiz bija priekšlikums par nosaukuma maiņu uz "idijōtu partiju". muļkis ir muļķis un vsjo, idijōts gan lamu vārds, gan diagnoze un vārdam sava etimoloģija un gnozeoloģija. :face-grin:
OK, kā teica mans latviešu valodas skolotājs Rūdolfs Saulītis: "atjokojām un pietiek". :face-kiss:
"hobiji" vai vēlme tos piekopt jau parasti no bērnības vai no ļoti agras jaunības - neredzu kādēļ tie būtu jāmaina, ja topi augstā godā celts. :face-sad:
Publicēts: 21.04.10 23:48
 citēt
Schnircks:
Visas ir manas bildes un praktiski visas arī manis apstrādātas. Dažām roku pielika arī LuxFerre:)

Dīvaini. Aipeija būs no Tevis nospērusi bildi :D
static.intelligent.lv...
www.fotosiena.lv...=

Arī te tas pats sižets - aļa plenērbilde:
static.intelligent.lv...
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 21.04.10 23:49
 citēt

Pirms runā, varbūt iepazīsties ar likumiem. Citādi atkal aizrunājies auzās..... Visu auzu ražu nobeigsi šitā.

tici man-es, taapat kaa 90% sabiedriibas iisti nezinu kaa Juus tiekat pie savaam algaam, tikai zinu to, ka pashi pa taam lemjat
Publicēts: 21.04.10 23:53
 citēt
tici man, Puu, shim indiviidam ir pilniigi pie vienas vietas visi zemnieki gan tagad gan tos 7 gadus kameer seedeeja Zemkopiibas ministra kreeslaa
Publicēts: 21.04.10 23:54
 citēt
Schnircks:
martins_goncars:
tici man-es, taapat kaa 90% sabiedriibas iisti nezinu kaa Juus tiekat pie savaam algaam, tikai zinu to, ka pashi pa taam lemjat

Pareizi pateici- nezini- vienīgais patiesais, ko esi pateicis. Toties tas nemaz netraucē bārstīties ar kategoriskiem apgalvojumiem.

nu tad apgaismo!
Publicēts: 21.04.10 23:54
 citēt
paskat tik... parādes diriģents pat sevi atpazina... ok, tā kā te ir blogs, un katrs var izteikties... būs laiks, būs plašāka informācija ar cipariem, ar darbojošajām personām uttt... peace:)

Schnircks:
Puuu:Godīgi sakot popig pa politiķiem, tāpat pēc lielas daļas cietumi raud... dzeru alu, visu dienu siltumniicu taisiiju, būs man tomātīņi savi., ne no ķinas, kādus fotomākslenieks atbalstīja.... bet, par šito foto politiķi, demagogu, un zemnieku iznīdētāju.. kadas bildes, bzin...kas dod darbu politiķiem, tauta, un bzin., šitie liekēži sēž un baksta PS darba laikā... pa brr dienām pabiju pie paziņām, palielās Zem saimniecībās, fotopolitiķi., gribi parunāt kādas subsīdijas izsiti eiropai LV lauksaimniecībai, gribi parunāt pa cik zemām likmēm līdi eiropai vienā vietā... jeb pikseļi, un bildes svarīgākas....

Izsaku Tev līdzjūtību par Tavu aprobežotību:(
Publicēts: 21.04.10 23:58
 citēt
Schnircks:Cerambyx:..Tu laikam neko nezini par autorības lietām:)

Ja līgumos detaļas atrunāts (aļa, ka modele pati var izmantot to bildi kur vēlas utt.) - viss mierīgi :)
No malas vnk nezinātājam var dīvaini izlikties - zin, ka kaut kur redzētas bildes, plaģiātisms utt. Sazin ko vēl var padomāt...
Publicēts: 22.04.10 00:09
 citēt
Laciz, tu sho topiku aizsaaki joka peec, vai kaa? Nav taa kaa bishkji pa stulbu?
Priekshkam tas vajadziigs? Spams!
Publicēts: 22.04.10 00:19
 citēt
Ažiotāža jau baigā visās preses malās. Kaut šāda ažiotāža būtu arī par kādiem citiem jaunajiem māksliniekiem, kam ar politiku nav bijis nekāda sakara.
Publicēts: 22.04.10 00:43
 citēt
Vavers:Laciz, tu sho topiku aizsaaki joka peec, vai kaa? Nav taa kaa bishkji pa stulbu?
Priekshkam tas vajadziigs? Spams!
nu, topiks tiesīgs uz eksistenci, man domāt.
Publicēts: 22.04.10 00:52
 citēt
Aicisiv:Ažiotāža jau baigā visās preses malās. Kaut šāda ažiotāža būtu arī par kādiem citiem jaunajiem māksliniekiem, kam ar politiku nav bijis nekāda sakara.
Diezgan bezcerīgi...
Publicēts: 22.04.10 07:26
 citēt
vinieks:
Aicisiv:Ažiotāža jau baigā visās preses malās. Kaut šāda ažiotāža būtu arī par kādiem citiem jaunajiem māksliniekiem, kam ar politiku nav bijis nekāda sakara.
Diezgan bezcerīgi...

Vienkārši vairums žurnālistu interesējas par notikumiem samērīgi ar savu intelektu. Nu kuru žurnaļugu interesēs kautkāds Gleizds, kurš vienkārši fotografē, muļķis, pat par deputātu nav ticis...:face-grin:
Publicēts: 22.04.10 08:17
 citēt
Man gan tagad jāsmejas par tiem strīdiem politiķu aprindās.Veselu nedēļu jau cepās par to,ka vieni apsolījuši otriem par kaut ko nobalsot,bet otri paņēma un uzmeta.Es tik nevaru saprastu,kuri godīgie un kuri ne?
Publicēts: 22.04.10 19:05
 citēt
:anger:Ekoist- pie visa vainīgs izrādās esot Domburs, jo esot Maizīti sliktā gaismā parādījis un grūtus jautājumus uzdevis:):):) un deputāti pārdomāja:anger:
Publicēts: 22.04.10 19:57
 citēt
Bet labākais jau ir tas,ka neviens vairs nesatraucas par kaut kādu demokrātiju,mierīgi stāsta,ka bija sarunājuši,saplānojuši un tādā garā.Bet nu tramīgi gan daudzi palika,pašu prokuroru ieskaitot,un vēl tagad nevar norimties,it kā nebūtu krizes situācija valstī jārisina.Tagad jau sākas priekšvēlēšanu triki,varam pavērot daudz interesanta.Es vispār uz tām lietām skatos ar lielu humoru.
Publicēts: 23.04.10 07:01
 citēt
Ekoist- diemžēl es pat vairs neskatos..........
Publicēts: 23.04.10 08:02
 citēt

redzeju tavu "izstadi"
redzeju ari dalu Mrtiņa darbu, preicājies, ka nesākas ažiotāža ap tavu izstādi citādi kauns ietu līdz tev visur :D
Publicēts: 23.04.10 09:08 labots
 citēt
aitinaa::anger: ...pie visa vainīgs izrādās esot Domburs, jo esot Maizīti sliktā gaismā parādījis un grūtus jautājumus uzdevis:):):)
gaisma kā jau TV - tāda pati kā pases bildei. un tas ir loģiski, jo TV bildes funkcija ne "mākslu" taisīt, bet lai tauta savus varoņus var uz ielas atpazīt un pie vēlēšanās paspiest roku, pateikt "paldies!" vai iespļaut sejā. :face-kiss:
un Domburam tāds darbs. un ja Maizītis māk Ģenerālprokuroram piedienīgi runāt, tad es esmu nēģeru karalis Luijs - XIV ! :face-grin:
interesanti, viņam ir kāds hobijs? :face-wink:
Publicēts: 23.04.10 09:25
 citēt
harald- hobijs kuram? Maizītim vai Domburam?:face-devil-grin:

Cik zinu Maizītis brauc ar riteni:):) Lasīju interviju , bet neko neatceros.....................
Publicēts: 23.04.10 09:34 labots
 citēt
aitinaa:harald- hobijs kuram? Maizītim vai Domburam?:face-devil-grin:
Maizītim.
aitinaa:Cik zinu Maizītis brauc ar riteni:):)
ar 3-riteni?:face-grin:
Publicēts: 23.04.10 09:42
 citēt
tas ko mainītu:):):)?
Publicēts: 24.04.10 13:40
 citēt
aitinaa:tas ko mainītu:):):)?
vismaz kaut kas cilvēcisks! :face-smile:
Publicēts: 24.04.10 14:07
 citēt
haralds:
aitinaa:tas ko mainītu:):):)?
vismaz kaut kas cilvēcisks! :face-smile:

Iļjičš bij ne kaut kas, BET VISCILVĒCISKĀKAIS cilvēks, un tāpat nogāza. Tad par kautkāduturmaizīti var necepties. Nav jautājums vai atradīsies vēstures miskastē, bet KAD tur šo izmetīs.:face-smile:
Publicēts: 24.04.10 16:29
 citēt
anonims_:
redzeju tavu "izstadi"
redzeju ari dalu Mrtiņa darbu, preicājies, ka nesākas ažiotāža ap tavu izstādi citādi kauns ietu līdz tev visur :D

Tā nebija mana :D Tā bija vairāku cilvēku izstāde, bet to tu jau zini pats, kas kā un kāpēc. Un es te neminu sevi, es tā vispārīgi to domāju.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas