Tas dažreiz nemaz nav slikti. Man tik liekas, ka ir attiecīgas vietas, kur to apspriest. Laikam negribētu un liktos dīvaini, ja kāds mans klients te nāktu un smīnētu par maniem hobijiem, diskutētu kas es tāda, ko te daru utt.
man vairaak interesee cik cilveekam jaamaksaa, lai uz izstaazju laiku Dabas muzejaa vinjam atveeleetu telpu?! vai Zaljajiem visu zemnieku un dabas draugiem tas viss taa-pa draugam? vislielaakaa probleema jau sleepjas apstaaklii, ka cilveeki varbuut arii grib taisiit sev izstaades, bet vienkaarshi to materiaalaa zinjaa nevar, a cilveeks, kuram taa pati rengjeedaaju tauta maksaa neadekvaati lielu algu, luuk var
martins_goncars: pati tauta maksaa neadekvaati lielu algu, luuk var
ja rīt pieņēms likumu ka visiem ministriem un deputātiem būs minimālā alga...Tu iesi par premjeru ?
tieši zemais atalgojums ir iemesls kāpēc ļoti daudzi izcili menedžeri neiet paši politikā...top menedzeri pelna videeji 20 000 meenesii bet premjers 2 000...vai nav nedaudz neloģiski ?
tieši zemais atalgojums ir iemesls kāpēc ļoti daudzi izcili menedžeri neiet paši politikā...top menedzeri pelna videeji 20 000 meenesii bet premjers 2 000...vai nav nedaudz neloģiski ?
politikjiem algu maksaa peec minimaalaas algas koeficienta, cel Latvijas ekonomiku un pelni sev algu, ja nu kaadam taa ir TIK maza, un vispaar par algu apmeeriem, kaapeec citiem Valsts instituucijaas jaastraadaa par algu, kas pietuvinaata minimaalajai? mh, veel joprojaam neesmu iemaaciijies normaali nociteet Gudri
Būtu man kaudze liekas naudas, tad savus kakučus ar kkur glauni sakarinātu. Tā teikt, tas taču ir pilnīgs "cirvis" un nav nopietns fotogrāfs, ja tam nav bijusi pašam sava izstāde..
Godīgi sakot popig pa politiķiem, tāpat pēc lielas daļas cietumi raud... dzeru alu, visu dienu siltumniicu taisiiju, būs man tomātīņi savi., ne no ķinas, kādus fotomākslenieks atbalstīja.... bet, par šito foto politiķi, demagogu, un zemnieku iznīdētāju.. kadas bildes, bzin...kas dod darbu politiķiem, tauta, un bzin., šitie liekēži sēž un baksta PS darba laikā... pa brr dienām pabiju pie paziņām, palielās Zem saimniecībās, fotopolitiķi., gribi parunāt kādas subsīdijas izsiti eiropai LV lauksaimniecībai, gribi parunāt pa cik zemām likmēm līdi eiropai vienā vietā... jeb pikseļi, un bildes svarīgākas....
Īsti neiedziļinājos izstāžu aprakstos, bet tajā izstādē, kas pirmajā linkā tās visas taču nav Tavas bildes? Vismaz ir ir pa kādai no tām redzētas zem aipeijas un dansigas vārda šķiet.
Gudris:... tieši zemais atalgojums ir iemesls kāpēc ļoti daudzi izcili menedžeri neiet paši politikā ...
vo, vo, es a tamdēļ neeju. vienīgie aicinājumi gan bija caur balto ķēvi un no muļku partijas - man uzreiz bija priekšlikums par nosaukuma maiņu uz "idijōtu partiju". muļkis ir muļķis un vsjo, idijōts gan lamu vārds, gan diagnoze un vārdam sava etimoloģija un gnozeoloģija. OK, kā teica mans latviešu valodas skolotājs Rūdolfs Saulītis: "atjokojām un pietiek". "hobiji" vai vēlme tos piekopt jau parasti no bērnības vai no ļoti agras jaunības - neredzu kādēļ tie būtu jāmaina, ja topi augstā godā celts.
paskat tik... parādes diriģents pat sevi atpazina... ok, tā kā te ir blogs, un katrs var izteikties... būs laiks, būs plašāka informācija ar cipariem, ar darbojošajām personām uttt... peace
Schnircks:
Puuu:Godīgi sakot popig pa politiķiem, tāpat pēc lielas daļas cietumi raud... dzeru alu, visu dienu siltumniicu taisiiju, būs man tomātīņi savi., ne no ķinas, kādus fotomākslenieks atbalstīja.... bet, par šito foto politiķi, demagogu, un zemnieku iznīdētāju.. kadas bildes, bzin...kas dod darbu politiķiem, tauta, un bzin., šitie liekēži sēž un baksta PS darba laikā... pa brr dienām pabiju pie paziņām, palielās Zem saimniecībās, fotopolitiķi., gribi parunāt kādas subsīdijas izsiti eiropai LV lauksaimniecībai, gribi parunāt pa cik zemām likmēm līdi eiropai vienā vietā... jeb pikseļi, un bildes svarīgākas....
Schnircks:Cerambyx:..Tu laikam neko nezini par autorības lietām
Ja līgumos detaļas atrunāts (aļa, ka modele pati var izmantot to bildi kur vēlas utt.) - viss mierīgi No malas vnk nezinātājam var dīvaini izlikties - zin, ka kaut kur redzētas bildes, plaģiātisms utt. Sazin ko vēl var padomāt...
Aicisiv:Ažiotāža jau baigā visās preses malās. Kaut šāda ažiotāža būtu arī par kādiem citiem jaunajiem māksliniekiem, kam ar politiku nav bijis nekāda sakara.
Aicisiv:Ažiotāža jau baigā visās preses malās. Kaut šāda ažiotāža būtu arī par kādiem citiem jaunajiem māksliniekiem, kam ar politiku nav bijis nekāda sakara.
Diezgan bezcerīgi...
Vienkārši vairums žurnālistu interesējas par notikumiem samērīgi ar savu intelektu. Nu kuru žurnaļugu interesēs kautkāds Gleizds, kurš vienkārši fotografē, muļķis, pat par deputātu nav ticis...
Man gan tagad jāsmejas par tiem strīdiem politiķu aprindās.Veselu nedēļu jau cepās par to,ka vieni apsolījuši otriem par kaut ko nobalsot,bet otri paņēma un uzmeta.Es tik nevaru saprastu,kuri godīgie un kuri ne?
Bet labākais jau ir tas,ka neviens vairs nesatraucas par kaut kādu demokrātiju,mierīgi stāsta,ka bija sarunājuši,saplānojuši un tādā garā.Bet nu tramīgi gan daudzi palika,pašu prokuroru ieskaitot,un vēl tagad nevar norimties,it kā nebūtu krizes situācija valstī jārisina.Tagad jau sākas priekšvēlēšanu triki,varam pavērot daudz interesanta.Es vispār uz tām lietām skatos ar lielu humoru.
redzeju tavu "izstadi" redzeju ari dalu Mrtiņa darbu, preicājies, ka nesākas ažiotāža ap tavu izstādi citādi kauns ietu līdz tev visur
aitinaa: ...pie visa vainīgs izrādās esot Domburs, jo esot Maizīti sliktā gaismā parādījis un grūtus jautājumus uzdevis
gaisma kā jau TV - tāda pati kā pases bildei. un tas ir loģiski, jo TV bildes funkcija ne "mākslu" taisīt, bet lai tauta savus varoņus var uz ielas atpazīt un pie vēlēšanās paspiest roku, pateikt "paldies!" vai iespļaut sejā. un Domburam tāds darbs. un ja Maizītis māk Ģenerālprokuroram piedienīgi runāt, tad es esmu nēģeru karalis Luijs - XIV ! interesanti, viņam ir kāds hobijs?
Iļjičš bij ne kaut kas, BET VISCILVĒCISKĀKAIS cilvēks, un tāpat nogāza. Tad par kautkāduturmaizīti var necepties. Nav jautājums vai atradīsies vēstures miskastē, bet KAD tur šo izmetīs.