forum.gif
Palīdziet izvēlēties?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Palīdziet izvēlēties?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.10 18:19 labots
 citēt
didams:
reku tas brīnums iraida www.gandrs.lv...

un te sīkāk www.gandrs.lv...

Patiesībā tādu pagājušogad nopirku, visu vasaru nobraukāju un tagad arī braukāju. Meklēju ko lētu, negribējās par veļļuku atdot vairākus sotakus. Nopirku pagājušogad par 115 laikam. Tajā cenu kategorijā nekas pat tuvu līdzvērtīgs nebija atrodams.
Un jaunam būs 2 gadu garantija. Rāmis tam veļļukam ir pietiekami labs, un ja kas no detaļām nojāsies, varēsi likt virsū pakāpeniski dārgākas un labākas.
Publicēts: 22.04.10 19:01
 citēt
mmax:
alvils:Nē, es ar vilcienu vai autobusu... :(

Un ja nopirksi, atpakalj ar ko vedisi? :)

ar vilcienu...
Publicēts: 22.04.10 20:58
 citēt
alvils:
mmax:
Un ja nopirksi, atpakalj ar ko vedisi? :)

ar vilcienu...

Izdoma kura diena varesi braukt un kauko izdomasim! ;)
Publicēts: 23.04.10 01:06 labots
 citēt
Nu es tikko kā ar skatījos uz lietotiem - bik tomēr noraustījos no visādiem ss.lv piedāvājumiem, jo tomēr nevar jau zināt ko tas ričuks pieddzīvojis - ņems tur rāmis/dakša pārlūzīs (skarbākais variants) vai sazin kāda cita detaļa atteiksies darboties brīdī, kad Tu esi nekurienes vidū. Protams noteikti ir arī labi piedāvājumi - bet nu tad laikam ir bik "jārubī" fiška uz ko tieši skatīties, lai neiegrābtos sūdā - diemžēl īsti to nerubīju.
Tāpēc bik nenožmiedzos (kā rezultātā nāksies laikam iztikt bez jaunas/lietotas otras zipenes) un iepirku jaunu veļļuku skuteru centrā, kur līdz aprīļa beigām ričukiem atlaides un domāju, ka šo un nākamo vasaru nodzīvošu mierīgi un bez stressa par ričuka tehnisko stāvokli.
Publicēts: 23.04.10 08:40
 citēt
CerambyX:Nu es tikko kā ar skatījos uz lietotiem - bik tomēr noraustījos no visādiem ss.lv piedāvājumiem, jo tomēr nevar jau zināt ko tas ričuks pieddzīvojis - ņems tur rāmis/dakša pārlūzīs (skarbākais variants) vai sazin kāda cita detaļa atteiksies darboties brīdī, kad Tu esi nekurienes vidū. Protams noteikti ir arī labi piedāvājumi - bet nu tad laikam ir bik "jārubī" fiška uz ko tieši skatīties, lai neiegrābtos sūdā - diemžēl īsti to nerubīju.
Tāpēc bik nenožmiedzos (kā rezultātā nāksies laikam iztikt bez jaunas/lietotas otras zipenes) un iepirku jaunu veļļuku skuteru centrā, kur līdz aprīļa beigām ričukiem atlaides un domāju, ka šo un nākamo vasaru nodzīvošu mierīgi un bez stressa par ričuka tehnisko stāvokli.

Labak butu atradis draugu kursh kaut ko saprot no ritenjiem.
Publicēts: 23.04.10 09:53
 citēt
Alvil, iesaku Tev braukt pie manis uz Ikšķili jo:
1. vilciena biļete lētāka
2. lidz velo tirdzniecības vietai tieši tikpat tālu kā no Ogres (pareizi mmax?)
3. es Tevi uz riteņa štangas līdz turienei aizvedīšu.
:face-glasses:
Publicēts: 23.04.10 14:21
 citēt
kasparsf:Alvil, iesaku Tev braukt pie manis uz Ikšķili jo:
1. vilciena biļete lētāka
2. lidz velo tirdzniecības vietai tieši tikpat tālu kā no Ogres (pareizi mmax?)
3. es Tevi uz riteņa štangas līdz turienei aizvedīšu.
:face-glasses:
N
Tas nau Elkshnjos ja kas. :)
Biljete maksa tikpat lidz ka lidz Ogrei.
Bet nebushu gan preti, ja vinju aizvedisi ar riteni ! :face-grin:
Publicēts: 23.04.10 15:08
 citēt
Te pat vietējā konkurence starp izpalīdzēt gribētājiem. Feini. :) Bet pagaidām mmax ir sevi pierādījis kā ļoti atsaucīgu, tāpēc palikšu pie viņa. Kas protams neizslēdz iespēju kādreiz ieciemot pie kasparsf, piemēram, kad būs veļuks, ar ko braukt ciemā un visur kur citur. :)
Publicēts: 30.04.10 17:25
 citēt
Nenjem sony.....
canon 450d + no gaishaa gala sigma un buusi apmierinaats :))))))
(p.s uz Nikon vari neskatiities :D:D:D)
Publicēts: 30.04.10 19:51
 citēt
Laciz:1. nepeerc sony.
2. nepeerc sony,
3. paardomaa veelreiz
4. nepeerc sony.

+:)))
Publicēts: 30.04.10 22:06 labots
 citēt
Nazinu, kurā vietā Ogrē mmax piedāvā pirkt vellapēdus, bet zinu, ka arī Elkšņos (šrotā) starp Ikšķili un Ogri parasti ir diezgan liela dažādu lietotu vellapēdu izvēle (no Holandes). Cenās laikam 40-70 Ls.

www.elksni95.lv...
Publicēts: 30.04.10 22:41
 citēt
Friidis:Nazinu, kurā vietā Ogrē mmax piedāvā pirkt vellapēdus, bet zinu, ka arī Elkšņos (šrotā) starp Ikšķili un Ogri parasti ir diezgan liela dažādu lietotu vellapēdu izvēle (no Holandes). Cenās laikam 40-70 Ls.

[url=http://www.elksni95.lv/map.php

]http://www.elksni95.lv/map.php

[/url] Ja. Tie pashi velosipedi. Tikai + savs uzcenojums .
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):