Luxferre:laikam opcija, aiziet tikai uz dažām lekcijām nav iespējama...
Domāju tas tas pats kā mācīties braukt ar F-1 pirms tam nenoliekot tiesības Šai jomā nav liela jēga mācīt publiku kurai nav PROGNOZĒJAMU priekšzināšanu A tā iestasti visju PATS no sakuma lidz beigām un vari garantēt prognozet rezultātu
Pie tam, ja paskatās to 10 dienu programmu, tad tur var redzēt, ka pēc pirmās dienas tiek izvēlēti tie, kuri varēs apmeklēt meistarklasi pārējās deviņas dienas (pēc pirmās dienas daļu atskaitīs).
Varu viņam tik pievienoties , diemžēl PRIMĀRAIS kas atškir musējos no vairuma rietumniekiem mūsējie NEPROT BILDĒT , vienkārši sakot NESPĒJ izdomāt kadru un pēc tam UZBILDĒT , sašopot var arī kāds redaktors bet sākumā JAUBILDĒ tad no ta visa var kruķit kas nāk prātā. 90 % lētā gala DIGICAMI nedod laukā neapstrādājamu bildi tā jāapastrādā vienmēr 100% gadijumu . Taču nekāda apstrāde neglāba sja NAV KO APSTRĀDĀT vienkarši nav spēts IZDOMĀT / IERAUDZĪT / NOBILDĒT kadru.
labs raksts...pēc 10 gadiem bildēsim bez fotoaparātiem
BILDĒT var pilnīg algsviens ar ko ARĪ TAGA , tik bez vienas lietas nekād un nekas nesanāk BEZ SMADZENĒM un fantāzijas NEKAS PATS par sevi nebildē Taka tīri tehnikas zināšanas nomāju ka ar laiku vispār nebūs aktuālas TAČU tas ir mazākais kas kavē LABU BILŽU rašanos , visa lielāmasssa vienakŗsi NESPĒJ DOMĀT izdomāt KO UN KA attēlot
Man piemēram atnāca kārtējais jaunias žurčika www.competencephoto.com numurss un man viņā joprojām ir daudz ko lasīt un petīt , bet piemēram Krievu "Makulatūru" jau vairākus gadus vairs neskatos SŪC nekā tur nav izņemot reklāmas tāpat aŗi USA foto žurčikus , vienā vietā spiež uz DJOŠO KIČU un ziepjiem , otrā galā uz Midformāta Cipariem uz BAISIEM formātiem un efektiem Vienīgo grāmatu ko lietoju diezgan bieži ikdienā sauc The CREATIVE DIGITAL DARKROOM Katrīna Aismane autore i man neko vairāk nevaig jau pāris gadus Nejūtos ka man kas trūktu ko NEVAR izdomāt kā uzbildēt būtu baig uz kompja jāčiņi Reizēm atņemu laulenei www.phototechmag.com lai kādu semināri izčekotu bet reti , nav laika šobrīd
Lutums:Bļin, nelaikā Esmu viņa fans, bet septembrī man nav paredzēts būt Rīgā
Nafig tev Rīga , paseko vienkarš viņa grafikam , Krieviem modē rīkot ātros pasākumus Kiprā , Krētā , Itālijā cena tā pati kas Rīgā parasti ~500 Eur robežās