Var teikt ka jauns, nopirkts, izmantots vienā fotosesijā un ielikts atpakaļ kastē un tā nu viņš guļ tur jau kādu pusotru gadu... Cena 600lvl interesentus raxtīt uz - carl-dii-lr@inbox.lv
AntikrisC:Var teikt ka jauns, nopirkts, izmantots vienā fotosesijā un ielikts atpakaļ kastē un tā nu viņš guļ tur jau kādu pusotru gadu... Cena 600lvl interesentus raxtīt uz - carl-dii-lr@inbox.lv
jauns un ar garantiju maksā 7 simti, a Tu vecu un bez garantijas gribi nogrūst (ignorējot arī dižķibeles faktoru) par 6 simti...
ne es gribu pirkt, ne mani uztrauc, par cik Tu viņu nogrūd...
bet... piedāvāju likt likmes par to, par cik AntikrisC notirgos savu Sigmu. Es lieku uz 350.
Vispar Sigma 100-300mm F4 EX ir loti labs objektivs (ja nav brakets), laikam vienigais minuss, ka trukst optiska stabilizatora. Apmeram pusgadu atpakal esmu domajis par pirksanu. Toreiz viens pardevejs prasija, ja nemaldos ap 300-400Ls par objektivu ideala stavokli. Toreiz finanses nolemu novirzit citiem merkiem.
Pirmkārt, kāds sakars ar 70-200, ja šim ir pavisam cits diapazons. Pie tam, šis ir viens no labākajiem sigmas objektīviem par kuru praktiski nevienu sliktu atsauksmi netā nevar atrast. Un otrkārt, to vertukataloga cenu aizmirsti, par tādu varbūt pirms pusotra gada varēja dabūt, nav tas objektīvs Latvijā jauns lētāks par 680-700 latiem. Tā kā pats vien nesmīdini cilvēkus
''vertucatalog'' vispār atstāja iespaidu zem kritikas. gribēju pirkt vienu sigmu. pie pirkšanas uzcenoja mantu par 40 ls un teica, ka neko nezinot, ka tā bijis jau iepriekš. bet tas tā, ne gluži par tēmu.
man bija tāpat gribēju otru baču savam canonam nopirkt, cena ja nemaldos bija 42ls, es nu sapriecājos un sūtu e-pastu, ka pērku nost a šis atbild ka īstā cena 54ls, un 42ls maksājot neoriģinālā, kuru pēc tam nopirku fotoveikals.lv pa 21ls ar visu lādētāju Nenormāli apšaubāms kantoris...
Smiekl nāk , šitādu stiklu man pēdējos pāris mēnešu laikā vismaz 2x ir piedāvājuši visādi "Putnu draugi" 300-400Ls robežās arī patreiz viņš mētājās pa 400Ls pērkams , saku kā pamēģinājis ar viņu NETUR PRETGAISMU apasalūti , nav vērts savas cenas un ari 400Ls nav vērts , pa 400Ls ja nu kadam nav piķa žel reku dabonams www.zip.lv... droši var kaulēties domāju ka par Alvila minētiem 350Ls vieniesities , par cik tas ir tas pats "Biznessaxsts" kas šite