apple cik skatiijos ir uzskruuveeta cena, dellam ir ar identiskiem parametriem +/- bet cena ~1/3 mazaaka, kas tas iisti ir par mitsubishi,? varbuut vari konkreetu modeli ieteikt? kaads man centaas iestaastiit ka iiyama esot labi...
ar LIELU widescreen ir taa, ka bilde ir pa vidu un zuumot var daudz visi tulji paliek sanos
Taa arii ar Narrowscreen, ja uzpasee bildes aiznjemto laukumu. Un ar 2 monitoriem var straadaat, visaadi var aaxtiities. Par tiem skumjajiem vaardiem - ja jau pilsonis zina, ka "Wide" plats, kaa vaardaa Wideangle un liidziigi kaa vaardaa WeitWinkel un ka "Screen" ekraans, kaa vaardaa "Screenplay", tad jau nau jaabuut ne ar ko paardabisku apveltiitam, lai iebrauktu, kas "Widescreen".
es jau te parotaljaajos ar diviem monitoriem - ko lai saka eerti, tikai gribas nomainiit gljukaino lg 19" kuram geometriju var noreguleet 134jaa piegaajienaa un tikai pie noteiktas izshkirtspeejas, un taadu shtruntu pirku pirms pusotra gada par 180LS sviesc.. palasiijos ka Samsung SyncMaster 205BW, 20" WideScreen esot labas kraasas utt. cena ap 350Ls speeleem nederot bet nu mani tas neuztrauc varbuut kaadam gadiijies ieveerteet?