forum.gif
iesakiet monitoru foto apstraadei lcd jeb tomeer rct?!....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / iesakiet monitoru foto apstraadei lcd jeb tomeer rct?!....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.07 23:53
 citēt
nu summaa ~300 varbuut biku virs izskatiijos visur skaidriibaa netiku lacie sheit latvijaa daargi itkaa sliecos uz nec, bet samsung arii paraadaas kaa labs... gribeetos lcd tikai nevienu neesmu redzeejis kursh normaali raadiitu...
Publicēts: 11.02.07 23:56
 citēt
apple plakanais der, bet pa 300 dabuut nevar - atliek mitsubishi lielais klucis
Publicēts: 11.02.07 23:58
 citēt
apple cik skatiijos ir uzskruuveeta cena, dellam ir ar identiskiem parametriem +/- bet cena ~1/3 mazaaka, kas tas iisti ir par mitsubishi,? varbuut vari konkreetu modeli ieteikt? kaads man centaas iestaastiit ka iiyama esot labi...
Publicēts: 12.02.07 18:08
 citēt
nu summaa ~300 varbuut biku virs izskatiijos visur skaidriibaa netiku lacie sheit latvijaa daargi itkaa sliecos uz nec, bet samsung arii paraadaas kaa labs... gribeetos lcd tikai nevienu neesmu redzeejis kursh normaali raadiitu...
crt
Publicēts: 12.02.07 18:19
 citēt
Baigi parocīgie esot widescreen. Viegli strādāt fotoshopaa. Un nemaz tik dargi ari nava
Publicēts: 13.02.07 00:41
 citēt
Baigi parocīgie esot widescreen. Viegli strādāt fotoshopaa. Un nemaz tik dargi ari nava

widescreen gan šajā gadījumā neko neizsaka... nu, ir man widescreen laptops - wordam un internetam der, bilžu apstrādei garām.

dotu priekšroku labam CRT monim, par specifikāciju gan būs grūti atbildēt...
Publicēts: 13.02.07 01:13
 citēt

widescreen gan šajā gadījumā neko neizsaka... nu, ir man widescreen laptops - wordam un internetam der, bilžu apstrādei garām.

eu shamabala arii shitos visus sveshvaardus zin! :shock: 8) 8)
Publicēts: 13.02.07 01:54
 citēt

eu shamabala arii shitos visus sveshvaardus zin! :shock: 8) 8)

HA! :roll:
Publicēts: 13.02.07 19:49
 citēt
ar LIELU widescreen ir taa, ka bilde ir pa vidu un zuumot var daudz visi tulji paliek sanos :)
Publicēts: 13.02.07 20:10
 citēt
ar LIELU widescreen ir taa, ka bilde ir pa vidu un zuumot var daudz visi tulji paliek sanos :)

Taa arii ar Narrowscreen, ja uzpasee bildes aiznjemto laukumu. Un ar 2 monitoriem var straadaat, visaadi var aaxtiities. Par tiem skumjajiem vaardiem - ja jau pilsonis zina, ka "Wide" plats, kaa vaardaa Wideangle un liidziigi kaa vaardaa WeitWinkel un ka "Screen" ekraans, kaa vaardaa "Screenplay", tad jau nau jaabuut ne ar ko paardabisku apveltiitam, lai iebrauktu, kas "Widescreen".
Publicēts: 13.02.07 21:41
 citēt
es jau te parotaljaajos ar diviem monitoriem - ko lai saka eerti, tikai gribas nomainiit gljukaino lg 19" kuram geometriju var noreguleet 134jaa piegaajienaa un tikai pie noteiktas izshkirtspeejas, un taadu shtruntu pirku pirms pusotra gada par 180LS sviesc.. palasiijos ka Samsung SyncMaster 205BW, 20" WideScreen esot labas kraasas utt. cena ap 350Ls speeleem nederot bet nu mani tas neuztrauc varbuut kaadam gadiijies ieveerteet?
Publicēts: 14.02.07 00:27
 citēt
kaa ar kraasu paarejaam korektas jeb griezh pa sviitraam, shitais lg monis jau kraasu zinjaa ir labs tikai taa geometrija mani reizeem traku dara....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):