forum.gif
Baltic Wedding Photo contest 2009
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Baltic Wedding Photo contest 2009
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.04.10 23:23
 citēt
Sveiciens
Ir palaists konkurss Baltijas līmenī, ar galveno balvu Nikon D3s fotokameru.

Lūdzu, apskatiet weblapu, vai viss ir saprotams, ko uzlabot, komentējiet, īsāk sakot.

www.balticwedding.eu...
Publicēts: 22.04.10 23:30
 citēt
Ot šito es saprotu ŽURIJA , tad būs ar līmenis :) Nu mums jau godīg sakot nav ko likt pretī Estiem Liesjiem izņemot 2-3 cilvekus :(
Publicēts: 23.04.10 06:36
 citēt
O...organizatoriem pat igaunija'PVN maksātāja status!:) EE100824393
Publicēts: 23.04.10 13:05
 citēt
Lunis:Ot šito es saprotu ŽURIJA , tad būs ar līmenis :) Nu mums jau godīg sakot nav ko likt pretī Estiem Liesjiem izņemot 2-3 cilvekus :(
Viens no tiem 2-3 esi tu? :face-wink:
Publicēts: 23.04.10 19:38 labots
 citēt
Lutums:
Lunis:Ot šito es saprotu ŽURIJA , tad būs ar līmenis :) Nu mums jau godīg sakot nav ko likt pretī Estiem Liesjiem izņemot 2-3 cilvekus :(
Viens no tiem 2-3 esi tu? :face-wink:

Es kāza nebildēju pietiekami daudz gadus lai man ar šo jomu nebūtu nekāda sakara:) Domāju ka ar BALTIJĀ varētu spekoties tik Zavadskis/ Urtāns vēl pāris un viss. Pirmkart Leišiem šie pasākumi ir DAUDZ lielāki un vēlrienīgāki VIZUĀLI intresantāki , da ir PASNIEGŠANAS un tehniskais līmenis viņiem atstrādāts perfekti:) Estiem tehniskais ļoti augsts un neordināri piegājieni , mēs vienīgi ar ko varam spēkoties ar MIRKĻA izjūtu tas ir "Portretiem" tas ar ir tas uz ko mums čaļi spici un roka iessta.
Publicēts: 23.04.10 19:46
 citēt
būtu zinājis, būtu pagājušajā gadā kādas kāzas iefočējis.. kā nekā balvās Nikons! :face-glasses:
būs interesanti apskatīt winner bildes.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):