forum.gif
Nofočēt skrienošu vai ļoti kustīgu cilvēku
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nofočēt skrienošu vai ļoti kustīgu cilvēku
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.04.10 09:38
 citēt
Kādi parametri man jāuzliek (canon 450).
man tā kā sanāk miglaini vienmēr. Nu varbūt vienā no 20 bildēm būšu nofokusējusi, ka sanāk skaidra bilde.
Palīdziet galīgam iesācējam.
Publicēts: 23.04.10 09:43
 citēt
Skatoties ko Tu vēlies panāks:Sastindzināt to kustību vai panākt skaistu kustības efektu?
Ja satindzināt tad jau vienkārši,jo ātrāks slēdzis jo labāk!Ja tas otrs,tad jātrenējas novilkt līdz kustīgajam objektam,ja objekta kustības virziens ir prognozējams,tas nav prom vai virsū strauji nākošs(tad prasās gana ātrs sekojošais AF),ar laiku sanāks! ;)
Publicēts: 23.04.10 09:44
 citēt
statīvs vai mopods neskādēs un tas, ka panorāmēsi līdz. provē "a priori" safokusēties uz TO vietu.
ja nevajag super - truper kvalitāti pa trokšņu līniju, nekautrējies liekt lielāku ISO.
Publicēts: 23.04.10 09:54
 citēt
skaists kustības efekts - tas jau laikam sanak izplūdis foto?
laikam vairāk vēlos sastindzinātu, jo kustoties cilvēks izdod tādas grimases un pozas, ka gribētos to skaidri attēlot
Publicēts: 23.04.10 10:03
 citēt
sekojošs autofokuss, tā ir kāda opcija aparātā
Publicēts: 23.04.10 10:03
 citēt
veel vareetu palasiit kaadus materiaalus par sporta foto :D vispirms gan vienkārši par foto :)
ja tas pa sarežģītu ta apskatīties vai nav funkcijas sporta foto iekš fotoaparāta :exciting: un ja tāda nav met ārā aparātu un iegādājies ziepīti pa 65.99 tiem parasti i režīms sporta foto, uzpludināts fons, un faijerferķis :)
Publicēts: 23.04.10 10:07
 citēt
Čaks Norriss sēž ātrāk, nekā jūs skrienat!
Publicēts: 23.04.10 10:09
 citēt
Čaks noris no rokas fočē pie slēdža ātruma 5s un bilde izcili asa!!!:face-wink:
Publicēts: 23.04.10 10:13
 citēt
Nē, Čaks Norriss bildē, saujā turot negatīvu filmiņu (viņam nav vajadzīga fotokamera).
Publicēts: 23.04.10 10:33
 citēt
Čaku Norisu vispār nevar nofotogrāfēt neizplūdušu jo nav tik ātrī slēdži.
Publicēts: 23.04.10 10:39
 citēt
Avatars:sekojošs autofokuss, tā ir kāda opcija aparātā

laikam bija domāts "AI Servo". Vispār bija labs padoms skatīties iekš youtube, un arī google var, meklē pēc "shutter speed"vai "shooting the motion" utml.
Publicēts: 23.04.10 11:41
 citēt
Vajag fokusēties uz konkrētu vietu, kur tas cilvēks būs, kad viņu gribēsi nofočēt.

Ja tēmēsi viņam viršu par parasto AF (Ne Al servo), tad pirms paspēsi nospiest slēdzi, viņš jau būs izskrējis no fokusa (ja fočē no priekšas vai muguras), ja no sāna, tad nofočē vietu, kur taisies viņu bildēt un gaidi, kad ieskries kadrā...
Publicēts: 23.04.10 12:19
 citēt
REED THE FUCKING MANUAL!!!!!

Es saprotu, ka beidzot Latvijas skolu ir samērā pagrūti uztvert tekstu ar vairāk kā 4 lpp...bet var taču pamēģināt!
Publicēts: 23.04.10 13:00
 citēt
Gudris:sleedza aatrumu vismaz 1/250.
Var būt arī par maz. Saulainā laikā pēc iespējas ātrāku, bet..... lai bilde sanāktu feināka vajag bildēt ar ~1/100 (sanāks paplūdis fons) Tas gan vairāk atiecas uz mašīnu bildēšanu, jo skrienošam cilvēkam izplūdīs arī kājas un izskatīsies kā multenēs.
Canonam ir tāda fīča kā sekojošais af (es gan viņu reti lietoju)
Publicēts: 23.04.10 13:46
 citēt
nava taķ tāc absolūti parizais sleģa laix. ar laicku to jūt i vsjo. pirmkatigi jau buz atčiribiņš starp platu un tele stikli, no roku veikliba, konkreta sporta.

vot kač www.fotoblog.lv...
sports saucas "guļešan". ar platu optiki slēdža laix 1/4. fons ir dikti saplūtis?
Publicēts: 23.04.10 13:49
 citēt
...Canonam ir tāda fīča kā sekojošais af (es gan viņu reti lietoju)...

Man šķiet, ka 5DMII tas AI Servo darbojas daudz precīzāk par iepriekšējiem modeļiem.
Apgalvot gan nevaru bet tāda sajūta ir.
Publicēts: 23.04.10 14:07
 citēt
Pamācības vairāk līdzi nedod pērkot fotoaparātu!?Kad pirku, viss bija uzskatāmi parādīts un aprakstīts.
Publicēts: 23.04.10 14:09
 citēt
Sedlins:Kad pirku, viss bija uzskatāmi parādīts un aprakstīts.

Profila bilde to trīs kārt apliecina! :face-devil-grin:
Publicēts: 23.04.10 14:13
 citēt
alvils:
Sedlins:Kad pirku, viss bija uzskatāmi parādīts un aprakstīts.

Profila bilde to trīs kārt apliecina! :face-devil-grin:
:D Atkal vecā kaite, ka tik kkur iekakāt! :D
Publicēts: 23.04.10 14:38
 citēt
arī šī gudrība no manuāļa? :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas