Jautājums Timuram un Nenotverajam atriebējam! Viena daiļās mākslas mūza/is ielika man tik ļoti nnnnnnīsto DZēT! ieliku atbildes DzĒsT! bet viņai tikai divas bildes un atriebības mirklis bij diktin ĪssSSs. pieķēzīt viesu grāmatu? varbūt ŠEIT ir vēl kādas MORĀLI GRAUJOŠAS funkcijas?
didams:Jautājums Timuram un Nenotverajam atriebējam! Viena daiļās mākslas mūza/is ielika man tik ļoti nnnnnnīsto DZēT! ieliku atbildes DzĒsT! bet viņai tikai divas bildes un atriebības mirklis bij diktin ĪssSSs. pieķēzīt viesu grāmatu? varbūt ŠEIT ir vēl kādas MORĀLI GRAUJOŠAS funkcijas?
Es jau domāj ka atkal "Stulbis" raustās uzmanības trūkuma krampjos , Izrādās šoreiz nē Nu akdies nu tev nav pie kājas ko tev galīgi nezināmi un neko neizsakoši ļautiņi tev tur anonīmo bez paskaidrojumiem močī. Vari būt 100% viņi tev NEMĀCĒS paskaidrot kāpēc viņiem tas NEPATĪK nu nepātik un viss POGA tada ir jaizmanto
Ferma, tas ir kaut kas traks. Ieliek maziem bērniem to, ka zagt tas ir kruta. (Tas jau arī ir vienīgais tas foršais, ko tur var darīt). Pats vairāk nespēlēju, labāk īstenībā, savā dārziņā kaut ko uzaudzēt
oms:man sīkais aiz atriebības, aizgāja bračkam piečurāja gultu.. Varbūt mēģini izdarīt līdzīgi, uzaicinot pāridaritāju uz plenēru un tad...
Tas nav par FOTO , moderni ir tā kā izdarīja viens krutais "Jaunais talants" gana slavens jaunās paaudzes fotoARTISTS kuru atraidīja viņa "iekārotais" bix vecāks un talantīgāks "Iemīļotais" pirmkārt šams sapina intrigas caur "Radiem" panaca ka dzeku izmet no "ARTkolchoza" , tas kā izrādās bij paredzēts "Berniem" a tur mēdz tusēt arī bix nobriedušāka publika , kad tas nelīdzēja piedirsa šim portfeli aiz atriebības