forum.gif
Nīstais! :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nīstais! :(
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.10 13:49
 citēt
Jautājums Timuram un Nenotverajam atriebējam!
Viena daiļās mākslas mūza/is ielika man tik ļoti nnnnnnīsto DZēT! ieliku atbildes DzĒsT! bet viņai tikai divas bildes un atriebības mirklis bij diktin ĪssSSs. pieķēzīt viesu grāmatu? varbūt ŠEIT ir vēl kādas
MORĀLI GRAUJOŠAS funkcijas?
Publicēts: 24.04.10 14:03
 citēt
didams:Jautājums Timuram un Nenotverajam atriebējam!
Viena daiļās mākslas mūza/is ielika man tik ļoti nnnnnnīsto DZēT! ieliku atbildes DzĒsT! bet viņai tikai divas bildes un atriebības mirklis bij diktin ĪssSSs. pieķēzīt viesu grāmatu? varbūt ŠEIT ir vēl kādas
MORĀLI GRAUJOŠAS funkcijas?

Protams, IR - piečurā bikses.:face-devil-grin:
Publicēts: 24.04.10 14:04
 citēt
nu pāšlai apdomāju atrast traukos elve un veikt sabotāžu viņas/a fermā :bad_egg:
Publicēts: 24.04.10 14:05
 citēt
:anger:Bērnudārzs:anger:
Publicēts: 24.04.10 14:07
 citēt
:bad_egg: ar gribi sabotāžu Fermā? :bad_egg:
Publicēts: 24.04.10 14:10
 citēt
didams::bad_egg: ar gribi sabotāžu Fermā? :bad_egg:

A man poooooo, es traukos neesmu, ko nu???? Līdīsi manā dārzā atrausies sāli no bises, tai vietā, kur mugurkauls famīliju zaudē...:face-grin:
Publicēts: 24.04.10 14:12
 citēt
Elmarss:
didams::bad_egg: ar gribi sabotāžu Fermā? :bad_egg:

A man poooooo, es traukos neesmu, ko nu???? Līdīsi manā dārzā atrausies sāli no bises, tai vietā, kur mugurkauls famīliju zaudē...:face-grin:

nu ta piečurāšu bikses :face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 24.04.10 14:17
 citēt
didams:
Elmarss: A man poooooo, es traukos neesmu, ko nu???? Līdīsi manā dārzā atrausies sāli no bises, tai vietā, kur mugurkauls famīliju zaudē...:face-grin:

nu ta piečurāšu bikses :face-devil-grin::face-devil-grin:

Ja savas, tad droši, es atļauju...:face-grin:
Publicēts: 24.04.10 14:41 labots
 citēt
kuru tas vispār interesē
Publicēts: 24.04.10 14:52
 citēt
Es jau domāj ka atkal "Stulbis" raustās uzmanības trūkuma krampjos , Izrādās šoreiz nē:):) Nu akdies nu tev nav pie kājas ko tev galīgi nezināmi un neko neizsakoši ļautiņi tev tur anonīmo bez paskaidrojumiem močī. Vari būt 100% viņi tev NEMĀCĒS paskaidrot kāpēc viņiem tas NEPATĪK nu nepātik un viss POGA tada ir jaizmanto:):)
Publicēts: 24.04.10 15:04
 citēt
man i pie kājas bet gribas par kko pačatot
a to visur pērk un pārdo :D
Publicēts: 24.04.10 15:07
 citēt
man pietrūkst Jura spama, tas bija daudz interesantāks
Publicēts: 24.04.10 15:08
 citēt
tak piezvani jurim :D
Publicēts: 24.04.10 15:12 labots
 citēt
didams:tak piezvani jurim :D

tu man nesaki ko darīt un es tev nesaku kur iet....
Publicēts: 24.04.10 15:46
 citēt
NilsS:
didams:tak piezvani jurim :D

tu man nesaki ko darīt un es tev nesaku kur iet....

vo,vo! pievienojos!
un atdodiet Juri! :super_man:
Publicēts: 24.04.10 16:38
 citēt
Eu jee - es ar gribu sabotaazhu fermaa! :D :D :D

Un... aizmirsu - es tak fermu nespeelee... :(
Publicēts: 24.04.10 16:41
 citēt
Ferma, tas ir kaut kas traks. Ieliek maziem bērniem to, ka zagt tas ir kruta. (Tas jau arī ir vienīgais tas foršais, ko tur var darīt). Pats vairāk nespēlēju, labāk īstenībā, savā dārziņā kaut ko uzaudzēt :)
Publicēts: 24.04.10 16:44 labots
 citēt
man sīkais aiz atriebības, aizgāja bračkam piečurāja gultu.. :D Varbūt mēģini izdarīt līdzīgi, uzaicinot pāridaritāju uz plenēru un tad... :D
Publicēts: 24.04.10 17:00 labots
 citēt
oms:man sīkais aiz atriebības, aizgāja bračkam piečurāja gultu.. :D Varbūt mēģini izdarīt līdzīgi, uzaicinot pāridaritāju uz plenēru un tad... :D

Tas nav par FOTO , moderni ir tā kā izdarīja viens krutais "Jaunais talants" gana slavens jaunās paaudzes fotoARTISTS kuru atraidīja viņa "iekārotais" bix vecāks un talantīgāks "Iemīļotais" pirmkārt šams sapina intrigas caur "Radiem" panaca ka dzeku izmet no "ARTkolchoza" , tas kā izrādās bij paredzēts "Berniem" a tur mēdz tusēt arī bix nobriedušāka publika , kad tas nelīdzēja piedirsa šim portfeli aiz atriebības:):)
Publicēts: 24.04.10 18:01
 citēt
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Publicēts: 24.04.10 18:17 labots
 citēt
Nāāābadziņš... dzēsts zem bildes dabūja... :(
Tiešām bija vērts topiku par šo tēmu vērt vaļā?
Publicēts: 24.04.10 20:24
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Publicēts: 24.04.10 20:57
 citēt
janis19::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Aha, saproti, ap ko lietas grozās :D :D :D
Publicēts: 24.04.10 20:59
 citēt
smartins:
janis19::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

izlasot pirmos vārdus,var jau tālāk nelasī ,un ir skaidrs..:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 24.04.10 21:08
 citēt
smartins:

skaties topiks augšgalā laikam jau bij vērts :D kaučkad tas bij tā pasmietie par fermu fotoblogu un interneta cīpariem :)

bet nu neviens tā ar nepateica kādu riebīgus paņēmienus iekš fotoblog vēl var pielietot :bad_egg:
Publicēts: 24.04.10 21:10
 citēt
didams:
smartins:ha, saproti, ap ko lietas grozās :D :D :D

skaties topiks augšgalā laikam jau bij vērts :D kaučkad tas bij tā pasmietie par fermu fotoblogu un interneta cīpariem :)

bet nu neviens tā ar nepateica kādu riebīgus paņēmienus iekš fotoblog vēl var pielietot :bad_egg:

varbuut kāds zin ,bet neteiks :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 24.04.10 21:16
 citēt
didams:
smartins:ha, saproti, ap ko lietas grozās :D :D :D

Tev tie paņēmieni tiešām ir vajadzīgi? :)
Publicēts: 24.04.10 21:22
 citēt
dažreiz izmēģināt kā reaģē cilvēki noderētu :D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):