forum.gif
Miris Aleksandrs Slusarevs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Miris Aleksandrs Slusarevs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.10 18:19 labots
 citēt
Vakar miris viens no bijušas PSRS neformālā foto klasiķiem Aleksandrs Sļusarevs viņam bija ciešas saikne ar Latviju Ogri un neatkarīgajam foto grupām .
slusarev.livejournal.com

Pieļauju ka vairumam "Digiotu" nav ne jausmas kas tas ir , ieskatam.
slusarev.livejournal.com tur ir daudz seriju par Rigu un Latviju un par visu pasauli . Viens no slavenākajiem un zināmākajiem bijušā PSRS neformālā foto žanra klasiķiem Egona Spura labs draugs.
Publicēts: 25.04.10 10:30
 citēt
jeeee tikko iecholeeju, baigi laps. taads elliot erwitt stilaa
Publicēts: 25.04.10 11:43 labots
 citēt
bro-tip:jeeee tikko iecholeeju, baigi laps. taads elliot erwitt stilaa

Jā vinš bija tās pašas "Ielu foto" klasikas pārstāvis. Reku var kīno palūrēt par šo.
www.youtube.com... un www.youtube.com...
Publicēts: 25.04.10 12:05
 citēt
ja taadas bildes saliktu te, tad dabuutu kaudzi "dzeest" :amazing:
Publicēts: 25.04.10 12:40 labots
 citēt
Laciz:ja taadas bildes saliktu te, tad dabuutu kaudzi "dzeest" :amazing:

Es par to nemaz nešaubos :):) Domāju ka 70% Magnum veču bildes arī :D:D Atceros reiz Francijā klausjos vienā lielā foto pasākumā semināru par "Austrumeiropu" tipa par stiliem uztveri un prioritatēm. Tur visādi Čehi un Fraņči lasija intresantas tēmas , tur bija forš teksts ka par VISPĀR starp visām pasaulē esošām testa "Grupām" seviški ar stila un gaumes neesamību izceļotos divas kuru simboli esot "Mikimauss @ Matrjoška" tupa bezgaumīga massa kura pieņem un akceptē JEBKURU "Spilgtu sūdu" lai ar ka tas būtu jo vairumā nespēj pastāvīgi domāt par kādu individuālu gaumi vai stila izjūtu nerunājot :):) Tur starp citu bija intresants piemērs atsaviški arī par valstīm , intresanti bija ka Lietuvā cilvēkiem individuāla gaume un stils ir ievērojami vairāk attīstīta nekā Latvijā par Igaunija bija tuvu skanidināviem. Latvija sanāca SPILGTS "Exs PSRS" kas nozīmē bezstils un jelkādas izkoptas gaumes neeesamība:):) Koroče Latvija tipiska "Gudru" tas ir tuparilu zeme , kam var iebarot da jebko ka tik "Troksnis un spīd" :D:face-wink:
Publicēts: 25.04.10 13:06 labots
 citēt
Gudris:Labi ka mums ir Lunis kas bildē kā rietumos :big_smile:

Lunis bildē kā pašam patīk un tā dara vairums domājošu cilvēku :):) Paraugus klonē un viens otru "Atdarina" vienīgi "EXS PSRS" Tuparili un lauku Jeņķi jo paši nespēj INDIVIDUĀLI domāt un tasit kas pašam patīk VIENKARŠI nevar izdomāt kas PAŠAM PATĪK:D:face-wink:
Publicēts: 25.04.10 13:27
 citēt
Lunis:
Gudris:Labi ka mums ir Lunis kas bildē kā rietumos :big_smile:

Lunis bildē kā pašam patīk un tā dara vairums domājošu cilvēku :):) Paraugus klonē un viens otru "Atdarina" vienīgi "EXS PSRS" Tuparili un lauku Jeņķi jo paši nespēj INDIVIDUĀLI domāt un tasit kas pašam patīk VIENKARŠI nevar izdomāt kas PAŠAM PATĪK:D:face-wink:

jebkursh bilde ka pasham patik.

Un par stiliem ja, labak nevajag strideties. Pilnigi bezcerigi tas vis! Tik pat bezcerigi ka piieradit kadam ko vinjam vajag est un dzert. :face-smile:
Publicēts: 25.04.10 13:59
 citēt
mmax: jebkursh bilde ka pasham patik.

Un par stiliem ja, labak nevajag strideties. Pilnigi bezcerigi tas vis! Tik pat bezcerigi ka piieradit kadam ko vinjam vajag est un dzert. :face-smile:

Tas TEV tā liekās ka "Jebkurš" , Gudris zin kā KRUTA un ka VAIG , viņš nedomā jo neprot PATS domāt:):) Vins te agrāk Paraugus vsiem rādija KĀ VAIG un pats 1:1 tos paraugus kurus rādija "Atdarina" :):):) Par to ar ņirdziens:):)
Publicēts: 25.04.10 15:11
 citēt
būšu paškritisks cik spēju: es arī atdarinu. Man gribas līdzināties savām autoritātēm viņu darbos. Neko nepadarīt. Vienmēr ir kaut kas galvā, kas ir kaut kur redzēts un stils, apmēram kuram līdzināties. :(
Publicēts: 25.04.10 19:29
 citēt
mmax:jebkursh bilde ka pasham patik.
nu, kas māk, reizēm bildē arī, kā sašam patīk.
Publicēts: 25.04.10 22:51
 citēt
Lunis:
mmax: jebkursh bilde ka pasham patik.

Tas TEV tā liekās ka "Jebkurš" , Gudris zin kā KRUTA un ka VAIG , viņš nedomā jo neprot PATS domāt:):) Vins te agrāk Paraugus vsiem rādija KĀ VAIG un pats 1:1 tos paraugus kurus rādija "Atdarina" :):):) Par to ar ņirdziens:):)

Nu tas nau tik slikti.
Daudz sliktak kad cilveks necenshas.
Esi lasijis kadreiz kas atbilst "makslai" ?! Ja neesi, tak vot, iesaku pameklet interneta un garanteju ka teu tas patiks. :face-smile:
Publicēts: 25.04.10 23:02 labots
 citēt
mmax:Esi lasijis kadreiz kas atbilst "makslai" ?! Ja neesi, tak vot, iesaku pameklet interneta un garanteju ka teu tas patiks. :face-smile:

Internetā neesmu meklējis bet kopumā vairāk kā 10 gadus mācījies dažādās dumjās mācību iestādēs kur pasniedz akadēmiski izglītoti gan austrumu gan rietumu spēciņ un pie viņiem ar esmu privāti `macijies , mani jēdziens KAS ir māksla galīgi nav interesējis mani interesē PATS PROCES nevis kas tas būs pēc tam māksla komercija vai NEKAS :):) Apguvis un mācījos to visu esmu tik ar vienu merkji UZZINĀT kā to taisa pats mēģināt taisīt savādāk un tad atkal pamēģināt ko citu un taisīt atkal savādāk:) Nekad nav gribējies neko atdarināt es varu pilnīgi perfekti NOKOPĒT ja vaig , bet atdarināt un vel Fanam un vienu un to pašu TOTĀLI garlaicīgi:) Čaļi tā cepās par reitingi bet NORMĀLI tādus darbus kā viņi taisa sen vairs neviens nevērtē ta taisa LIELAĶĀ DAĻA garlaicīgi un neinteresanti , ja es ieeju kaut kādos LIELOS saitos es labi redzu ka tur TUKSTOŠIEM vienādu darbu kurus neviens pat nav atvēris un apskatījies jo vienkārši tadu ir TUMSTOŠIEM , garlaicīgi vienveidīgi tehniski teicami izpildīti un pilnīgi bezpersoniski:):)
Publicēts: 25.04.10 23:06
 citēt
Ehh!
Kā tur bija ar tās zagšanas-kopēšanas formulējumu? :(
Publicēts: 25.04.10 23:31
 citēt
Lunis:
mmax:Esi lasijis kadreiz kas atbilst "makslai" ?! Ja neesi, tak vot, iesaku pameklet interneta un garanteju ka teu tas patiks. :face-smile:

Čaļi tā cepās par reitingi bet NORMĀLI tādus darbus kā viņi taisa sen vairs neviens nevērtē ta taisa LIELAĶĀ DAĻA garlaicīgi un neinteresanti , ja es ieeju kaut kādos LIELOS saitos es labi redzu ka tur TUKSTOŠIEM vienādu darbu kurus neviens pat nav atvēris un apskatījies jo vienkārši tadu ir TUMSTOŠIEM , garlaicīgi vienveidīgi tehniski teicami izpildīti un pilnīgi bezpersoniski:):)

Var but vinjiem pashiem patik savie darbi, vai tad tas ir slikti?! :face-smile:
Publicēts: 25.04.10 23:45
 citēt
Gudris:mmax nestrīdies ar Luni...viņs ir vietējais Čaks Noriss...viņš zin un var visu ...a ja kko nezin un nevar tad arī to zin un var ! :amazing:

prieksh kam man ar vinju strideties?! Mes tik vienkarshi rakstam savas domas, par makslu. :face-smile:
Publicēts: 26.04.10 00:50
 citēt
Bizarre:Ehh!
Kā tur bija ar tās zagšanas-kopēšanas formulējumu? :(

Par zagsanu neiet runa , to nemaz nevar nozagt gluzi vienkarsi NAV IESPĒJAMS identificēt kurš īsti ir autors:):) Atver vienu Lapu "Bildes ar skuķiem" atver nakam TADAS PAŠAS , tādās pašās pozās seja izteiksmēs rakusos un ta šķir un škir un bildes līdzīgas kā ūdens lāses liekas kas VISĀM viens autors pat modeļi kaut ar ir Dažādi MAKSIMĀLI tiek pietuvīnāti gan pēc pozām rakursiesm gaismām pat apģerba un gaktūrām pat optikas zīmējuma viens otram:):) Simtiem lapu praktiski vienādu bilžu Gan pēc SATURA gan BŪTĪBAS :):) Pie viņam pat neviens vairs neko neraksta reti kurš atver un vēl retāk novērtē, pirms gadiem 4-5 tas būtu APSALŪTĀ TOPĀ jo tā mācēja tik retais TAGA tā māk un taisa visi viens otru atdarinot un kopējot:):) Kas ir visiem un VIENADS tas nevienu vairs neintresē un parējos garlaiko:):)
Publicēts: 26.04.10 00:52 labots
 citēt
mmax: Var but vinjiem pashiem patik savie darbi, vai tad tas ir slikti?! :face-smile:

BET NEKAS , vai ta es saku ka ir ? Es tik uzssveru ka tie nenormāli garlaiko un kaitina KĀ var no TĀDA izejmatereāla taisit TIK garlaicīgi vienveidīgi vienkarši "Izniekot laiku un Matereālu" un NEPANIKT pirmkārt jau pašam:):)
Publicēts: 26.04.10 00:55 labots
 citēt
mmax:
prieksh kam man ar vinju strideties?! Mes tik vienkarshi rakstam savas domas, par makslu. :face-smile:

Gudrim to nesaprast , pilnīg droši:) Ja ķolka nav koļijama pārējais nav nekas , KĀDA tur vēl māksla :D:face-wink:
Publicēts: 26.04.10 07:37
 citēt
Lunis:
mmax: Var but vinjiem pashiem patik savie darbi, vai tad tas ir slikti?! :face-smile:

BET NEKAS , vai ta es saku ka ir ? Es tik uzssveru ka tie nenormāli garlaiko un kaitina KĀ var no TĀDA izejmatereāla taisit TIK garlaicīgi vienveidīgi vienkarši "Izniekot laiku un Matereālu" un NEPANIKT pirmkārt jau pašam:):)

Bet kapec tu doma ka kads garlaiko?! Ja cilveks dara to kas vinjam pasham patik , par nekadu garlaikoshanu nevar but runas. Un ja pasham savie darbi un nodarbojums patik, tie noteikti patiks ari kadam citam.
Nau nekadas jegas, ja pasham nepatik. :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):