Elton, piesakies, savādāk, pašam neredzot , grūti spriest. Ja visas vietas tiek aizņemtas, tad tomēr jālieto cits vārds... kur auni, tur cirpējs klāt
Jā, nu latviešu valoda tāda nabadzīga, ka nevar piemērot īsto terminu šādām izdarībām (nu labi "klaunāde" nav, bet "darbs" arī nav īstais formulējums). Ja jau publiskā telpā tiek reklamēts maksas pasākums (vēlāk gan tiks tikpat publiski noliegts, ka nauda ņemta, jo neviens taču netaisās dalīties ar valsti, vai ne?) un ja mani māc dziļas šaubas par tā lietderību (teikšu pat vairāk, ja man maksātu tos Ls 40 par piedalīšanos Gudŗa pasākumā, ij tad nepieteiktos) tad vienkārši izsaku savu subjektīvo vērtējumu. Redzēt jau varēja iepriekšējā pasākuma onlainā, kas tur darās... un manas aizdomas apstiprinājās par 100%... tā kā vairāk redzēt arī nemaz nevajag.
Laciz:Haiduks ir redzeejis kaa gudris straadaa - taa ka viss chikiniekaa
esmu redzējis... lēnām, ar izdomu!!!, ... bet fotosesijas uzdevums nekad nebūs, lai izpatiktu Laciz, bet gan fotografējamai un pats trakākais, ko tevisi tieši, netiesi apskauž, visādi spamojot... Gudrim netrūkst, ko bildēt
Gudris:aha...un jums visiem vaidzētu saorganizēt kursus "skat kā es māku sēdēt pe datora un visus apdirst"
vispār jau šajā jomā tieši Tu esi viens no līderiem. Tu varētu drīzāk šādus kursus taisīt, katrā ziņā zināšanas, iemaņas un TALANTS šajā lauciņā Tev viennozīmīgi ir vismaz trīs līmeņus priekšā fotogrāfēšanai.
nu, Bils Klintons reiz bija akreditējies kā fotogrāfs Baltajā namā. Gaiļu Māris kaut kādas klōzes demenstruēja, man domāt pēc minprežošanās. Godmanis par rock muzonu stāstīja pa rādžiņu. so what?
Godmanis mierīgi ovnē cukurfabriku iekš UK...tas tā...cita starpā Viens čalis bija atbraucis no UK un sievai stāstīja, šim kaut kāda tur sadarbība ar to cukureni, vienu dienu skatās - IvarsEiropā iznāk no kabineta sarkanā žaķītī...šis prasa vietējam, ko tas frukts te dara - saņem atbildi - tas ir mūsu boss un ovners