forum.gif
"Darbs ar Modeli" studijā !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / "Darbs ar Modeli" studijā !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.04.10 11:20
 citēt
Kaut kā teksts nesaskan-vairāki cilvēki interesējās,bet četri nesavācās...cik pietrūkst?
Publicēts: 25.04.10 11:29 labots
 citēt
Kā es rēcu , man šorīt atnāk SMS "Gudrim vecenēm nepietiek , lūdzās piestiķēt" , domāju ko tas varētu nozīmēt , taga redzu:D:D
Publicēts: 25.04.10 11:30 labots
 citēt
Gudris:
ekoists:Kaut kā teksts nesaskan-vairāki cilvēki interesējās,bet četri nesavācās...cik pietrūkst?
interesējaas trīs...bet nav jau teikts ka viņi visi arī pieteiksies un atnāks !

Laikam pa daudz rubuļus prasi
Publicēts: 25.04.10 11:39
 citēt
Kārtējā klaunāde...
Publicēts: 25.04.10 12:03
 citēt
Gudris: atstārotājiem, utt. !

tas ir taa - ja atnaak kaads staars tad aiziet nestaars????:anger:
Publicēts: 25.04.10 12:18
 citēt
Gudris:Kur ta nu mani mīļie kaitnieki bez jums te iztikt :face-kiss::face-grin:
nu ko Tu, es labpraat ietu, tikai mani sieva nelaizh :face-crying:
Publicēts: 25.04.10 12:21
 citēt
Gudris:
MaB:

Laikam pa daudz rubuļus prasi
diemžēl mazāk studijā nesanāk dēļ ierobežotā cilvēku skaita ! bet Maijā būs arī ārā pa 25 līdz ko paliks siltāks laiks ārā!
leetaak ir klubaa uzsukt paaris kokchikus un tad ilgi un dikti modeleet bez apkaarteejo siekalainas uzmaniibas... taa dzirdeets...
Publicēts: 25.04.10 12:22
 citēt
Gudris:
Laciz:nu ko Tu, es labpraat ietu, tikai mani sieva nelaizh :face-crying:
es apsolos nevienam neteikt ka Tu biji :face-wink::face-grin:
Tev jau gan var ticeet... izkladzinaasi pa visu blogu savu moraalo uzvaru :face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 26.04.10 09:14
 citēt
Eltons:Kārtējā klaunāde...

Elton, piesakies, savādāk, pašam neredzot , grūti spriest. Ja visas vietas tiek aizņemtas, tad tomēr jālieto cits vārds... kur auni, tur cirpējs klāt :):):)
Publicēts: 26.04.10 09:54
 citēt
Haiduks:
Eltons:Kārtējā klaunāde...

Elton, piesakies, savādāk, pašam neredzot , grūti spriest. Ja visas vietas tiek aizņemtas, tad tomēr jālieto cits vārds... kur auni, tur cirpējs klāt :):):)

Jā, nu latviešu valoda tāda nabadzīga, ka nevar piemērot īsto terminu šādām izdarībām (nu labi "klaunāde" nav, bet "darbs" arī nav īstais formulējums).
Ja jau publiskā telpā tiek reklamēts maksas pasākums (vēlāk gan tiks tikpat publiski noliegts, ka nauda ņemta, jo neviens taču netaisās dalīties ar valsti, vai ne?) un ja mani māc dziļas šaubas par tā lietderību (teikšu pat vairāk, ja man maksātu tos Ls 40 par piedalīšanos Gudŗa pasākumā, ij tad nepieteiktos) tad vienkārši izsaku savu subjektīvo vērtējumu.
Redzēt jau varēja iepriekšējā pasākuma onlainā, kas tur darās... un manas aizdomas apstiprinājās par 100%... tā kā vairāk redzēt arī nemaz nevajag.
Publicēts: 26.04.10 09:56
 citēt
Haiduks ir redzeejis kaa gudris straadaa - taa ka viss chikiniekaa :D
Publicēts: 26.04.10 09:58
 citēt
šiem kursiem vaajdzētu saukties: "Skat kā es varu sarunāt čiksu uz kail-bildēšanos" vai kkā tā :D
Publicēts: 26.04.10 10:10
 citēt
Gudris:
Laciz:Haiduks ir redzeejis kaa gudris straadaa - taa ka viss chikiniekaa :D
totie eltons ir redzeejis meemo videjo :face-grin:
Tu vinjam paraadiiji videjo pirkstu? fui... puishelis...:face-crying:
Publicēts: 26.04.10 10:16
 citēt
Gudris:
uljens:šiem kursiem vaajdzētu saukties: "Skat kā es varu sarunāt čiksu uz kail-bildēšanos" vai kkā tā :D
aha...un jums visiem vaidzētu saorganizēt kursus "skat kā es māku sēdēt pe datora un visus apdirst" :face-grin:

ku tu tik ļauns :) man sezona vēl nav sākusies - gaidu siltāku laiku :grimace:
Publicēts: 26.04.10 10:19
 citēt
Gudris:
totie eltons ir redzeejis meemo videjo :face-grin:

Tu nevarēji palaist kaut vai SUBTITRUS tipa "Visu ko redzat nav tas ko jūs redzat bet TAS TAS TAS un ŠITAIS"
Publicēts: 26.04.10 10:20
 citēt

esmu redzējis... lēnām, ar izdomu!!!,
... bet fotosesijas uzdevums nekad nebūs, lai izpatiktu Laciz, bet gan fotografējamai :D
un pats trakākais, ko tevisi tieši, netiesi apskauž, visādi spamojot... Gudrim netrūkst, ko bildēt :D
Publicēts: 26.04.10 10:34
 citēt
Gudris:Piekrītu Haidukam...visiem šitiem kaitniekiem patiesībā pašiem baigi gribas atnākt palūrēt :grimace:...

uz plikām meitenēm :grimace:
Publicēts: 26.04.10 10:38
 citēt
Koroče - Gudris labs un mīļš - es to vienmēr esmu zinājis :face-kiss:
Publicēts: 26.04.10 10:41
 citēt
+diez vai kāds kādu kaitējumu tavai karjerai, tēlam ir nodarījis :face-kiss:
Publicēts: 26.04.10 10:51
 citēt
vas ebut a vi muzheitje :face-wink:
Publicēts: 26.04.10 10:58
 citēt
Gudris:aha...un jums visiem vaidzētu saorganizēt kursus "skat kā es māku sēdēt pe datora un visus apdirst" :face-grin:

vispār jau šajā jomā tieši Tu esi viens no līderiem. Tu varētu drīzāk šādus kursus taisīt, katrā ziņā zināšanas, iemaņas un TALANTS šajā lauciņā Tev viennozīmīgi ir vismaz trīs līmeņus priekšā fotogrāfēšanai. ;)
Publicēts: 26.04.10 11:15
 citēt
Gudris:alvil nemīz gan jau kādu dienu Tev ar sanāks :face-wink:

nedod Dievs! :anger:
Publicēts: 26.04.10 11:22
 citēt
Aicisiv:
Gudris:Piekrītu Haidukam...visiem šitiem kaitniekiem patiesībā pašiem baigi gribas atnākt palūrēt :grimace:...

uz plikām meitenēm :grimace:

... bet loģiski, normāla vīrieša normāla attieksme. It īpaši, kam pašiem nesanāk :D
Publicēts: 28.04.10 14:17 labots
 citēt
Gudris:vaidzētu saorganizēt kursus "skat kā es māku sēdēt pe datora un visus apdirst" :face-grin:
par pasniedzēju ņemsiet? :grimace: pašam padomā rīkot kursus "kak prikidivatsja za inteļigenta"! (kā mētāt intelbeņķi - krievu valodā). :face-kiss:
Publicēts: 28.04.10 15:28
 citēt
Gudris:varbūt labak kādu deputātu ? :what::face-grin:
nu, Bils Klintons reiz bija akreditējies kā fotogrāfs Baltajā namā. Gaiļu Māris kaut kādas klōzes demenstruēja, man domāt pēc minprežošanās. Godmanis par rock muzonu stāstīja pa rādžiņu. so what? :face-sad:
Publicēts: 29.04.10 08:54
 citēt
Godmanis mierīgi ovnē cukurfabriku iekš UK...tas tā...cita starpā:) Viens čalis bija atbraucis no UK un sievai stāstīja, šim kaut kāda tur sadarbība ar to cukureni, vienu dienu skatās - IvarsEiropā iznāk no kabineta sarkanā žaķītī...šis prasa vietējam, ko tas frukts te dara - saņem atbildi - tas ir mūsu boss un ovners:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):