forum.gif
PĀRDOTS - Mainu Apple iMac 17
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĀRDOTS - Mainu Apple iMac 17
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 25.04.10 12:22 labots
 citēt
Sakarā ar to, ka mājās viens dators ir kļuvis lieks, mainu savu Apple iMac 17" "pēdējo balto mohikāni" :) pret digitālo spoguļkameru. Var ar piemaksām no viena vai otra puses. Interesē kāds normāls entry level komplekts. Piedāvājumus maiņai, lūdzu, sūtīt vai nu uz pm vai e-pastu: airweb pie inbox punkts lv.

iMac`s labā stāvoklī (izņemot MightyMouse - rullīša 'slimība', nav skrāpējumu vai citu bojājumu, pilna komplektācija.
Pilna tehniskā informācija zemāk:
iMac 17", 2.0 GHz Intel "Core 2 Duo" processor (T7200),
a 4 MB shared level 2 cache, a 667 MHz system bus,
1 GB of RAM (667 MHz DDR2 SDRAM, PC2-5300)
160 GB (7200 RPM) Serial ATA hard drive
slot-loading DVD+R DL "SuperDrive"
ATI Radeon X1600 graphics acceleration on a PCI-Express bus with 128 MB of GDDR3 memory,
a built-in iSight video camera, and built-in stereo speakers underneath the 17" TFT Active Matrix LCD (1440x900 native) display.
3xUSB 2.0, 2xFirewire "400", built-in AirPort Extreme, and Gigabit Ethernet, mini-DVI, which supports an external display in "extended desktop" mode (rather than just "mirrored mode". Keyboard, mouse, remote, cd`s, box, documentation.

Uldis
Publicēts: 25.04.10 12:24
 citēt
nu taads jauns piishlja komplektinsh velk uz 200 lashiem - nez ko vareetu dot pret taadu... kaadu vecu paskraapeetu nikon d40...
Publicēts: 25.04.10 13:19
 citēt
Laciz:nu taads jauns piishlja komplektinsh velk uz 200 lashiem - nez ko vareetu dot pret taadu... kaadu vecu paskraapeetu nikon d40...

tu tikai aizmirsi ka tas ir "ābols" un par vārdu, programatūru un balto krāsu ar ir jāmaksā :)
Publicēts: 25.04.10 14:05
 citēt
uljens:
Laciz:nu taads jauns piishlja komplektinsh velk uz 200 lashiem - nez ko vareetu dot pret taadu... kaadu vecu paskraapeetu nikon d40...

tu tikai aizmirsi ka tas ir "ābols" un par vārdu, programatūru un balto krāsu ar ir jāmaksā :)
plashs laucinsh mazohistiem kur izpausties...
tad, kad man kaads pateiks veeraa njemamu argumentu ar ko labaaks maks....
man ir 20 gadu pieredze ar abiem, saakot jau ar clasic, kas veel joprojaam plauktaa staav kaa interjera elements :)
Publicēts: 25.04.10 14:52
 citēt
uljens:

tas ir diezgan vecs macs - kādi 3-4 gadi, kuram maksimālā operatīvā atmiņa ir tikai ap 3GB. 17" ekrāns nozīmē lētāko komplektāciju. līdz ar to jauns tas maksāja labi ~700-800 Ls turklāt pēc apraksta sanāk, ka tam nav FW800 portu, kas nenāk par labu cenai.

tā ka 200 Ls ir diezgan adekvāta cena imho, bet, protams, par to sanāk kāds līdzīga vecuma fotoaparāts ar kitu
Publicēts: 25.04.10 20:46
 citēt
Lūgums, tikai nevajag te sākt veco ibm vs mac karu! Katram ir savas vajadzības, vēlmes un iemesli, kāpēc tas izvēlas vienu vai otru produktu.
Pilnīga specifikācija par manu piedāvāto datoru maiņai:
www.everymac.com...
Pat virspusēji pameklējot internetā sludinājumu serveros vai tajā pašā eBay, var atrast, ka konkrētais modelis iet pa lielākām summām kā 200 Ls. Galīgi nav spiesta situācija aparātu atdot par limonādi. Ja piedāvājumam nebūs interesentu, nekas - ēst jau neprasa :).
Paldies.
Publicēts: 25.04.10 20:55
 citēt
uldic:Lūgums, tikai nevajag te sākt veco ibm vs mac karu! Katram ir savas vajadzības, vēlmes un iemesli, kāpēc tas izvēlas vienu vai otru produktu.
Pilnīga specifikācija par manu piedāvāto datoru maiņai:
www.everymac.com...
Pat virspusēji pameklējot internetā sludinājumu serveros vai tajā pašā eBay, var atrast, ka konkrētais modelis iet pa lielākām summām kā 200 Ls. Galīgi nav spiesta situācija aparātu atdot par limonādi. Ja piedāvājumam nebūs interesentu, nekas - ēst jau neprasa :).
Paldies.
luudzu!

sludinaajumos redz par cik PAARDOD nevis par cik PEERK :D
Publicēts: 25.04.10 21:05
 citēt
"Laciz"
Slikta diena jeb īsts latvietis?
Publicēts: 25.04.10 21:08
 citēt
uldic:"Laciz"
Slikta diena jeb īsts latvietis?
briinishkjiiga diena bija!
pateicu objektiivu cenu. vadoties no zinaashanaam. nekaada naida!
Publicēts: 25.04.10 21:10
 citēt
Ok, pie tā arī paliekam.
Publicēts: 26.04.10 06:45
 citēt
shtrunts pie kaa paliekam, Tev jaabuut pateiciigam - bez spama Tavs topiks jau sen buutu nebuutiibaa...
Publicēts: 26.04.10 07:39
 citēt
diemžēl ar katru dienu fočika līmenis pret kuru var samainīt paliks ar vien švakāks.:face-sad:
Publicēts: 26.04.10 08:27
 citēt
Jolan:diemžēl ar katru dienu fočika līmenis pret kuru var samainīt paliks ar vien švakāks.:face-sad:

Jā, tam es piekrītu, bet šobrīd tas nu noteikti nav D40 līmenī, kuru var dabūt pa 140 Ls.
Publicēts: 26.04.10 08:57
 citēt
uldic:
Jolan:diemžēl ar katru dienu fočika līmenis pret kuru var samainīt paliks ar vien švakāks.:face-sad:

Jā, tam es piekrītu, bet šobrīd tas nu noteikti nav D40 līmenī, kuru var dabūt pa 140 Ls.
nu tad intereses peec zinjo par rezultaatiem :D :D :D
Publicēts: 26.04.10 09:02
 citēt
Laciz:
uldic: Jā, tam es piekrītu, bet šobrīd tas nu noteikti nav D40 līmenī, kuru var dabūt pa 140 Ls.
nu tad intereses peec zinjo par rezultaatiem :D :D :D

Tomēr īstens latvietis. Tā turēt!
Publicēts: 26.04.10 09:15
 citēt
Tu neesi sapratis fotoblog foruma jeegu un darbiibas principu :D neiistais latvieti :D
Publicēts: 26.04.10 09:34
 citēt
:haha:
Publicēts: 26.04.10 09:39
 citēt
uljens::haha:
es jau ar :haha: a te baigi nopietni njem visu... :shame:
Publicēts: 26.04.10 10:06 labots
 citēt
Jēgu esmu sapratis pilnībā. Sludinājums šeit tika ievietots, jo vēlos iemainīt pret fotokameru un kur vēl labāk to darīt, ja ne foto forumā, kur cilvēki nopietni nodarbojas ar šo lietu un, upgreidojot savu tehniku, iepriekšējā kļūst lieka.
Publicēts: 26.04.10 10:09
 citēt
un ja nebuutu uzmundrinosha spama, Tavs topiks sen buutu nogrimis nebuutiibaa.... tagad pasaki - prichom te slikta diena un kaartiigi latvieshi? iesaali savu sapratni... :anger:
Publicēts: 26.04.10 10:35
 citēt
Latviešu nacionālā īpatnība - burkšķēšana vietā un nevietā, bet paldies, esmu ļoti pateicīgs par šiem mārketinga centieniem. Veiksmīgu dienu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):