forum.gif
8mm filma >> video
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / 8mm filma >> video
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.10 15:25
 citēt
Es, kad parādījās vajadzība savu ģimenes milzu VHS arhīvu pārlikt uz DVD, izīrēju no drauga DVD rakstītāju no TV signāla (tāds milzu kombains ar iebūvēto cieto disku un DVD slotiem), aizņēmos senatnīgu vidiķi, ko kādam radiniekam biju izdāļājis (JVC-180, kā tagad arceros) un kādas pāris nedēļas nodarbojos ar montāžu...
Būs Tev kas līdzīgs jāorganizē.
Publicēts: 26.04.10 15:28
 citēt
jaa - mani ar shis jautaajums interesee. es zinu ka var suutiit uz aarzemeem, bet nu tur bija bargais cennjiks
Publicēts: 26.04.10 15:30 labots
 citēt
Schnircks:Elton:..tad atliek pārfilmēt no ekrāna.... Diez vai ir kāds projektors 8mm filmai ar video izeju,....

LTV ir tāds maxsas serviss ,vismaz bija . Kādreiz pirms gadiem 10 šie man pārdzina pat izcili labā kvalitātē ar visju pēcapstrādi.

Laciz:jaa - mani ar shis jautaajums interesee. es zinu ka var suutiit uz aarzemeem, bet nu tur bija bargais cennjiks

Nebija nekas kosmisks to nu gan es atceros , cik tur SANTĪMI minūtē toreiz. Pirms tam nesu uz Agenskalna rajonu netālu no tās PARDAUGAVAS IZPILDDIREKCIJAS , tie gan "TV parfilmēja" bet baig lēti 0,10Ls 1min
Publicēts: 26.04.10 15:30
 citēt
Publicēts: 26.04.10 15:38 labots
 citēt
O vaig tik pablaut!

Vecais Pipars ! Romualds ar to nemoties!

MĀJAS KINOARHĪVU DIGITALIZĀCIJA

8 mm 16 mm mājas kino un 35mm kino filmu diditalizācija DVD diska vai AVI faila veidā.
Filmu studija Ģilde
Amatu iela 5, LV 1941, Rīga, Latvija
Kontaktpersona: Romualds Pipars
Mob.: +371 29508441
Publicēts: 26.04.10 15:50
 citēt
paldies Luni!
Publicēts: 26.04.10 17:33
 citēt
Schnircks:Diez vai ir kāds projektors 8mm filmai ar video izeju,....
16 mm bija TV, tak sen. 8 mm gan laikam ne.
savādi, bet sanāk pārfilmējot no ekrāna labāk, kā varētu domāt.
Lunis:Romualds Pipars
kļička leitnants Pipars!
Publicēts: 26.04.10 22:41
 citēt
Schnircks:Thnx!:)
Izrādījās pašam kaimiņos arī tas iespējams:
www.videostudija.lv :)

Tas tak visai ZM zināmais Juris ne?:)
Publicēts: 26.04.10 22:49
 citēt
cik saprotu, šajā procesā sarežģītākais moments ir atšķirīgais kadru skaits sekundē.. man arī tāda ideja kādreiz bija, digitalizēt vecās filmas..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):