A tikko merša busiņš uz Sala tilta uzrāvās uz poliču subāru. Es jau gāju uz 100....., buss man pašvilpa garām kā stāvošam...., un uzreiz kur bijis kur nē subāriķis sāk bļaustīties Dzeks labi būs ielidojis
ticigais:A tikko merša busiņš uz Sala tilta uzrāvās uz poliču subāru. Es jau gāju uz 100....., buss man pašvilpa garām kā stāvošam...., un uzreiz kur bijis kur nē subāriķis sāk bļaustīties Dzeks labi būs ielidojis
A es ar vienreiz pa Jūrmalas šoseju bišk ātrumu pārsniedzu, skatos - ceļa malā subārs vienu jau apturējis, samazināju ātrumu, pēc gabaliņa skatos, vēl viens subārs kādu apturējis
gudri, tu toč i dumjš, Latvija ir pārāk maza, lai tu ar šitādu sportu tiktu cauri ar sausu dibenu! Kas attiecas uz kukuļiem... ir sakarīgi menti, ir kretītni... šitos dežūrētājus, kas sēž pie 70 kmh zīmēm ārpus apdzīvotas vietas tiešām vajadzētu ar vienu 600-nieku atslānīt. bet ja taisnā gabalā kādu godīgi paņem ar 20+, neredzu nekā ļaunu ne policista rīcībā, ne faktā, ka skrējējs uzsauc mentam pusdienas...
Pašam LV nav nācies atpirkties, tik brīdinājums ir kaklā - tur, kur no lidostas nogriežas centra virzienā uz vienu brīdi beidzas 70 zona.. nu i paņēma velns uz 68, brīnums, ka bija tik žēlīgs un iztika ar brīdinājumu..
Lietuvā gan iekritu reiz tieši uz šitādiem debīleņiem, kas aiz 70-nieka sēdēja... nu neko, 10 eur, lai viņiem laba apetīte