forum.gif
Ceļu policijas posteņi !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ceļu policijas posteņi !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.10 17:12
 citēt
Ceļu policija ir visur....pat Fotoblogā :D :P
Publicēts: 26.04.10 17:19 labots
 citēt
Gudris:Kur ir populāri ceļu policijas posteņi kur viņus varētu nemanot ar tele bildēt ? :what: vēlamie rajoni Pārdaugava, Mārupe, Jūrmala !

Varbūt tomēr izdevīgāk meisterklases rīkot, nekā iespaidoties no tvnet rakstiem? :haha:
"Ja arī tu esi aculiecinieks tamlīdzīgiem gadījumiem, neesi vienaldzīgs - fotografē, filmē un sūti portālam TVNET. Mēs tavu atsūtīto materiālu parādīsim citiem. Turklāt tu par šo materiālu saņemsi 50 latus. "
Publicēts: 26.04.10 17:28
 citēt
Gudris:uljen bet ja katru vakaru var pa vienam zaļajam safočēt normāla peļna mēneša beigās sanāk :what:

teorētiski jā, bet praktiski :what:
Publicēts: 26.04.10 17:55
 citēt
Vienības gatves/ Ulmaņa gatves krustojums.
Uz Vienības gatves pretī RIMI.
Uz Ulmaņa gatves un Liepājas ielas krustojuma.
Bauskas ielā, tur kur tagad veic Dienvidu tiltam paredzētās izmaiņas
Vakaros Daugmalē dažreiz.
Mārupē braukā no Mārupes uz Jaunmārupi arī vakarpusē.
Izbraucot no Rīgas Jelgavas virzienā, tieši aiz dzelzceļa pārbauktuves.
Iebraucot no Jelgavas Rīgā, pie Dienvidu pakavs 2.

bet būtībā pārdaugavā viņu nav daudz. Tagad ar mocīšiem vairāk braukā.
Publicēts: 26.04.10 18:32
 citēt
vansu tilts aiz olimpijas, stav katru otro dienu
slokas un kalnciema krustojums, tapat stav kamer zime pagriezties pa kreisi aizliegts darbojas

pie botaniska darza redzu katru treso dienu...

:face-wink:
Publicēts: 26.04.10 20:19
 citēt
Varu tev iedot savus šī mēneša protokolus, adreses pats izlasīsi... :(
Publicēts: 26.04.10 20:26
 citēt
Cik grūtai bērnībai ir jābūt, lai pēc gadiem nopirktu mašīnu, pārkāptu noteikumus un pēc tam vēl kādam tur maksātu! Izsaku visdziļāko līdzjūtību.
Publicēts: 26.04.10 22:34 labots
 citēt
Gudris:Kur ir populāri ceļu policijas posteņi kur viņus varētu nemanot ar tele bildēt ? :what: vēlamie rajoni Pārdaugava, Mārupe, Jūrmala !

Visur, izņemot vietās, kur viņiem jāveic pamatdarba- jāveic audzināšanas darbs :D
Bet kāpēc gribi viņus kopēt? (tāpat kā viņi slēpnī? Vai nevari stalti stāvot atklāti bildēt, vai arī paparaci variants tuv;aks sirdij?
Publicēts: 26.04.10 23:13
 citēt
Pats ved piečuku ar ātrumu 195km/h pa salu tiltu :) Un nobildē šo, ja viņš to paņem :)
Publicēts: 27.04.10 08:04
 citēt
Forši, varbūt sāks raustīties un neņemt, ja vairāk viņus bildēs. :)
Ja tik viņiem arī sodu kāds uzliktu vai atlaistu...
Publicēts: 27.04.10 08:24
 citēt
Gudris:Haiduks ja es stāvēšu blakus ar fočiku tad jau viņi kukuļus neņems :D

Vai tu tiešām domā, ka tur strādā diletanti, un tu piefikšēsi :D, tad jaf sen visi būtu iekrituši. Bet ja gribi ko derīgu, pabildē narko dīlesrus, kā viņi tirgo... tur ir ko redzēt :):):)

j0e:Forši, varbūt sāks raustīties un neņemt, ja vairāk viņus bildēs. :)
Ja tik viņiem arī sodu kāds uzliktu vai atlaistu...

Šitos izbeidz :D... ar matemātiku jābūt draugos... izdari pārkāpumu, kur sods ir 100Ls un atpērcies par 20Ls, un tagad padomā... 3 min laikā esi nopelnījis 80Ls, bet ja gudri rakstīsi, ka valstij iet garām naudiņa, tad neredzu jēgu caurā katlā liet. Pēdejo, ko dzirdēju pa televiziju, ka pat ceļu nodoklis 70% izkūstot , līdz tas sasniedz remontējamās bedres :D
Publicēts: 27.04.10 08:58
 citēt
Sabildēja- ko??? vai bildēs nauda bija redzama, vai sniedza tehnisko:D
Publicēts: 27.04.10 09:51
 citēt
Haiduks:

Šitos izbeidz :D... ar matemātiku jābūt draugos... izdari pārkāpumu, kur sods ir 100Ls un atpērcies par 20Ls, un tagad padomā... 3 min laikā esi nopelnījis 80Ls, bet ja gudri rakstīsi, ka valstij iet garām naudiņa, tad neredzu jēgu caurā katlā liet. Pēdejo, ko dzirdēju pa televiziju, ka pat ceļu nodoklis 70% izkūstot , līdz tas sasniedz remontējamās bedres :D

Tu saki, ka esi ar matemātiku draugos? :D
Ja 3 min laikā NOPELNI 80ls, tad varbūt nav jēgas nemaz tādu īstu darbu strādāt...:D Brauc apkārt, pārkāpjot noteikumus par 100ls un atpērcies par 20...:D
Dienas laikā 10x šitā izpildies un skaties, 800ls nopelnīti... Sanāk jau lietotam Markam :D
Publicēts: 27.04.10 11:27
 citēt
Bzh:
Haiduks:

Tu saki, ka esi ar matemātiku draugos? :D
Ja 3 min laikā NOPELNI 80ls, tad varbūt nav jēgas nemaz tādu īstu darbu strādāt...:D Brauc apkārt, pārkāpjot noteikumus par 100ls un atpērcies par 20...:D
Dienas laikā 10x šitā izpildies un skaties, 800ls nopelnīti... Sanāk jau lietotam Markam :D

:D:D:D
atšķirība ir liela... vai tev jāsamaksā 100, vai 20... bet jāmaksā ir... un šī starpība, sauc kā gribi, ir liela, + vēl soda punktu naf... un tie arī ar laiku veido izdevumus :D . Bet ja esi tik gudris, tad parādi man kādu SVĒTO vadītāju, kurš brauc pa Rīgu ikdienā un nekad neko nepārkāpj :anger:
Publicēts: 27.04.10 12:01
 citēt
kā no autovadītāja viedokļa labāk samaksāju 20 LS mentam, nekā 100 LS CSDD + vēl dabūju savus soda punktus :)

uz olimpa 300mm nav kā 600? vispār ar 300nieku var arī mentus pabildēt pie brīvības pieminekļa kad šamie diezgan čomiski ar baikeriem apspriežas, bet par to no TVNET nedabūs $$$
Publicēts: 27.04.10 12:33
 citēt
Haiduks:

:D:D:D
atšķirība ir liela... vai tev jāsamaksā 100, vai 20... bet jāmaksā ir... un šī starpība, sauc kā gribi, ir liela, + vēl soda punktu naf... un tie arī ar laiku veido izdevumus :D . Bet ja esi tik gudris, tad parādi man kādu SVĒTO vadītāju, kurš brauc pa Rīgu ikdienā un nekad neko nepārkāpj :anger:

Kāpēc tik kategorisks "jāmaksā ir"?
Es neesmu maksājis nedz oficiāli, nedz neoficiāli nu jau 10 gadus.. :)(gan jau pēc šī teikuma dabūšu maksāt :D) Vienreiz gadā par kaut kādiem sīkumiem noķer, sastāda brīdinājuma protokolu un palaiž, plus novēl laimīgu ceļu... :)

P.S pa Rīgu pārvietojos 5 dienas no 7, tā kā esmu ārpus SVĒTO vadītāju kategorijas.
P.P.S. kas ir jāpārkāpj, lai sodā būtu 100ls jāmaksā? ātrums +40? agresīva braukšana?
Publicēts: 27.04.10 12:46
 citēt
Cik stulbam ir jaabuut cilveekam lai proponeetu maksaashanu milichiem - jau defoltaa proponeejot rupju noteikumu paarkaapshanu? kastreet taadus!

mani peedeejie triis sodi 5 gadu laikaa:

1. braucu uz 70, siveeni bija novaakushi 70 ziimi bez jebkaadas logjikas
2. kautkaada gljuka deelj nedega lampas, bet borta dators to neraadiija
3. uz shosejas apdzinu smirdiigu diizeljpasatu, sanaaca apdziishanas briidii kautkaadi 111

:(
Publicēts: 27.04.10 12:47
 citēt
esmu ticis pieķerts ar +30 apdzīvotā vietā, vecgada vakarā, nolasīja morāli un pateica, lai braucu uzmanīgāk + laimīgu ceļu... nospriedām, ka svētku laikā vairāk ķer uz grādīgā smaku...
Publicēts: 27.04.10 12:49
 citēt
Laciz:sanaaca apdziishanas briidii kautkaadi 111
nu uz apdzīšanām ir debīli uzlikt sodu par 111... pamēģini uz kaut cik normāla ceļa kādu apdzīt nepārkāpjot noteikumus...
Publicēts: 27.04.10 12:51
 citēt
Murchiks:
Laciz:sanaaca apdziishanas briidii kautkaadi 111
nu uz apdzīšanām ir debīli uzlikt sodu par 111... pamēģini uz kaut cik normāla ceļa kādu apdzīt nepārkāpjot noteikumus...
nu teoreetiski ja Tev pa priekshu brauc kaads uz 90 tad apdziit nemaz nedriikst un basta. arii tad ja tas ir duumojoshs pasaats :(
Publicēts: 27.04.10 12:53
 citēt
Laciz:
Murchiks:u uz apdzīšanām ir debīli uzlikt sodu par 111... pamēģini uz kaut cik normāla ceļa kādu apdzīt nepārkāpjot noteikumus...
nu teoreetiski ja Tev pa priekshu brauc kaads uz 90 tad apdziit nemaz nedriikst un basta. arii tad ja tas ir duumojoshs pasaats :(
bet ja uz 85 un tu mēģini godīgi steigties, tad lai uz 90 tādam paietu garām vajag labu gabaliņu :) un ja laiku pa laikam kāds pretī brauc...
Publicēts: 27.04.10 13:12
 citēt
Izsaktās, ka fotogrāfi ir svētie;)
Publicēts: 27.04.10 13:23
 citēt
alora:Izsaktās, ka fotogrāfi ir svētie;)
nav jau nav - tik maz pieķerti nozieguma vietā...
Publicēts: 27.04.10 13:50
 citēt
a ko - vienkaarshi normaali dziivot rupji nepaarkaapjot likumu kaut kaadaa veidaa iecelj sveeto kaartaa?
Publicēts: 27.04.10 18:25
 citēt
gudri labak ieliec kameru mashina un viss laik parkap notejkumus, atprcies letaak neka dabu naudu par video
Publicēts: 27.04.10 18:39
 citēt
Latgalē bija tādas kautkāds pusjucis mācītājs kuram autiņā bija stacionāra videokamera Hi-8 liekas , šis tur regulāri konfliktēja ar mentiem un visu filmēja pa bržam to grieza arī TV bet onku atzina ka viņš "Ar putniem" menti mēgināja šo aizturēt`sis sāka bļaut ka šo izvaro un un tadā garā , katŗa ziņā funktiers ir konkrēts JA speciāli provocē mentus un filmē tātad PSIHS:):)
Publicēts: 27.04.10 19:00
 citēt
Gudri! Vai tev ir autovadītāja apliecība?:face-glasses:
Publicēts: 27.04.10 19:11
 citēt
Schnircks:
armands_z:Gudri! Vai tev ir autovadītāja apliecība?:face-glasses:

Lai brauktu, jau apliecību nevajag! Vajag auto un, vēlams, atslēgu:)

Liels+ , un laikam jau baigo prātu ar neajag lai kaut ko šādu ko gudris mēģina dabūt gatavu:)
Publicēts: 27.04.10 20:25
 citēt
Schnircks:Armands_Z:..un galvenais, ka šitie it kā taisnības cīnītāji, paši lielākie piecīšotāji...

Parasta lieta, ka svētos telo nesvētie!!!
Ko darīt, ja man patīk virs 130 pa reizei pabraukt (visu laiku neliels sportisks risks)... nu dievam neticīgais patīk un neesmu iekritis jaf sen... bet ptuuu, ptuuu , ptuu, ka tik kas negadās.
Kad sāsiet godīgi nodokļus maksāt, tad arī uzdrošinaties pārmest, ka atpēkamies no autoinspekcijas.
Publicēts: 27.04.10 23:17
 citēt
Gudri tev tiesības ir?:face-devil-grin:
Publicēts: 27.04.10 23:27
 citēt
Gudris:Haiduk a Tu nebaidies ka Tevi arestēs par kukuļdošanu ? :what:

Vai tādēļ dzive nodzīvota, lai tās beigās sāktu baidīties. Starp citu es kukuļus nedodu, bet godīgi samaksāju par kādu gudru padomu... piem. vadītāj, gribi ilgi dzīvot, brauc prātīgi, kā Laciz. Vai naf vērts par tādu padomu samaksāt 20 Ls :D , vai to uzrāda deklarācijā, tas viņa zinā :D:D:D
Publicēts: 27.04.10 23:40
 citēt
Gudris:
armands_z:Gudri tev tiesības ir?:face-devil-grin:
ir...a kas ? esi ments un gribi atņemt ? :face-grin:

Zini ja dienā jānobrauc 350km un tā kartu dienu tad kāut kādā brīdī gribas ātrāk tikt mājās. Un tad dažreiz tas notie un tev tiek sniegta onsultācija par drošu un likumam atbilstošu baukšanu. Nekad mūžā policistam neesmu devis kukuli. Vari pajautāt jeburam policistam kurš mani aptirējis un visi ā viens teiks ka es godīgs šoferis.

Bet ja tev darbs ir saistīts ar riteņiem un tev mēneša laikā soda naudās ir jāsamaksā ptuveni 200Ls un pēc trešā mēneša tev jāatvadās no tieībām jo bonusa punkti ir tuvu 16. Un rīz būs Jakpots gribi negribi šac uzklausīt konsultācijas.

Un par to bildēšanu. Mans veidoklis ir ja kaut viens uzzinās tavu vārdu un mašīnas nummuru tev dzīves nebūs. To es pēc peiredzes saku. Man bija gadījeins kad vienā dienā bija 6 konsultācijas vienā pilsētā. Man mašīnai bija beigusies apskate netīšām un izradījās(Pēdējais man atzinās)šie viens otram paziņojuši ka ir auto un tas kustas pašito maršrutu.

Domā pats gan jau pietiekami gudrs esi. Bet es iesaku ķerties pie lielakām summām, tici man ja nobildēsi ka tiesnesim iedo koferi ak kāpostiem tad būsi pirmais džeks ciemā. Piecītis tas tak nemaz nav stilīgi.
Publicēts: 28.04.10 08:08
 citēt
Gudris:Nu nez nez Haiduk...esi uzmanīgs...kā nekā KNAB pat te ir :face-grin:

Redzi, tev gan jābaidās, ka VID tev neiztaisa "kontroles" pirkumu ... 40 Ls bez kases aparāta, un vēl pa visiem saitiem reklāma :D . Būsi spiests visu mūžu VID meitenes par brīvu un apģērbtas bildēt :D:D:D
Publicēts: 28.04.10 13:20
 citēt
Laciz:
a ko - vienkaarshi normaali dziivot rupji nepaarkaapjot likumu kaut kaadaa veidaa iecelj sveeto kaartaa?

JĀ! :D

p.s. kā varbūt nojaut, šādu apgalvojumu izsaku ar lielu smaidu uz sejas, bet tiešām pareizie braucēji vai kā lai viņus nosauc, mani ir tracinājuši kādus gadus 6, kad vajadzēja ar klientiem braukt kopā uz objektiem. Nespēju blakus normāli nosēdēt, kad pie stūres dāmas vai vienkārši cilvēks, kurš nekad neko nepārkāpj. Un te nav runa par agresīvām braukšanām vai ko līdzīgu, ko var redzēt tikko ieguvušam bembistam darot uz ielas, bet domāju domu saprati ;)
Publicēts: 28.04.10 13:42
 citēt
alora:
Laciz: ko - vienkaarshi normaali dziivot rupji nepaarkaapjot likumu kaut kaadaa veidaa iecelj sveeto kaartaa?

..kad vajadzēja ar klientiem braukt kopā uz objektiem..

Varbūt zini aņuku:
J: Cik ilgi jāiet cauri mežam?
A: Atkarībā ar ko. Ar sievasmāti 15min., ar sievu 30min, ar jaunu meiteni 3h :)

Līdzīgi arī ar to braukšanu uz objektu. Ar priekšnieku 15min, ar jaunu meiteni 3h :D Bet Tu sūdzies, ka nepatīk.. :D

P.S. Runa nav par sīkiem pārkāpumiem. Runa ir par rupju pārkāpšanu.. Nu tādu, kur sods ir 100+ls :) Manuprāt, 130km/h ārpus apdzīvotām vietām nemaksā 100ls :)
Publicēts: 28.04.10 15:35
 citēt
Kaadus gadus 2 atpakalj braucu no Saulkrastiem uz Riigu, celjsh garlaiciigs, pa radio skan CP shefa intervija par aatruma paarsniegshanu. DJ studijaa jautā apmēram tā: "vai staadinās, ja pa shoseju, brauks ar 100?", EZ atbilde: "nestādinās arī, ja brauks uz 110, galvenais lai pluusmu nechakaree.". Shito dzirdot, man uzreiz paliek jautraaku un pielieku aatrumu. Morāle - nebrauksim agresiivi un nebuusim tuuljas! ;)
Publicēts: 28.04.10 15:51 labots
 citēt
Blakus Līvu akvaparkam regulāri pašvaldības policei visiem iebraukšanas caurlaides Jūrmalā skatās. :)
Publicēts: 28.04.10 15:53
 citēt
noveerotaaja:Kaadus gadus 2 atpakalj braucu no Saulkrastiem uz Riigu, celjsh garlaiciigs, pa radio skan CP shefa intervija par aatruma paarsniegshanu. DJ studijaa jautā apmēram tā: "vai staadinās, ja pa shoseju, brauks ar 100?", EZ atbilde: "nestādinās arī, ja brauks uz 110, galvenais lai pluusmu nechakaree.". Shito dzirdot, man uzreiz paliek jautraaku un pielieku aatrumu. Morāle - nebrauksim agresiivi un nebuusim tuuljas! ;)
Logično, tas jau sen ir skaidrs, ka vis drošākais ātrums ir plūsmas ātrums :)
Publicēts: 28.04.10 16:23
 citēt
kādam stresam jābūt, lai būtu vēlme pārkāpt ātrumus utt.
man braucot to negribās, braucu, baudzu dzīvi, priecājos. Vismaz iespēja padomāt, pārdomāt. Pilsētā vispār kaitina tie skrējēji un joslu mainītāji, ka tik ātrāk. Luksaforu ir tik daudz, ka nevar nekur aizskriet.
Ja visi bez stresa brauktu, tad arī vidējais ātrums būs lielāks, bet citādi visādu dauņu (un tā arī par viņiem domāju) dēl sabremzējas priekšējie, jo daunis ir ielīdis rindā, un tikko sabremzējas tā viss kavējas. Ja nebūtu dauņu, tad daudz ātrāk visu krustojumus izbrauktu.
Paskatieties uz brīvības un vagonu ielas krustu, kad tur polcija dežūrē Idežūrē nevis regulē satiksmi) sastrēgums minimāls, jo neviens nekur nelien un krustojumos nepaliek.

Tie kas grib skriet, lai skrien. Plūsmas ātrums var būt arī 120, bet vai tāpēc tam ir jāseko un jābūt aitai.
Biju viens volvokluba pasākums, kur plūsma skrēja. Tik un tā vienu noķēra un kavēšanās vismaz uz 30 minūtēm, pārējie nobijušies kaut kur pirmajos ceļos salīda. Jēga no tā??????
Publicēts: 28.04.10 16:33
 citēt
Bzh:
alora:
..kad vajadzēja ar klientiem braukt kopā uz objektiem..

Varbūt zini aņuku:
J: Cik ilgi jāiet cauri mežam?
A: Atkarībā ar ko. Ar sievasmāti 15min., ar sievu 30min, ar jaunu meiteni 3h :)

Līdzīgi arī ar to braukšanu uz objektu. Ar priekšnieku 15min, ar jaunu meiteni 3h :D Bet Tu sūdzies, ka nepatīk.. :D

P.S. Runa nav par sīkiem pārkāpumiem. Runa ir par rupju pārkāpšanu.. Nu tādu, kur sods ir 100+ls :) Manuprāt, 130km/h ārpus apdzīvotām vietām nemaksā 100ls :)

130km/h ārpus apdzīvotas vietas maksā 40Ls +2 soda punkti :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):