forum.gif
Naudas izšķērdēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Naudas izšķērdēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.10 12:49
 citēt
imgfoto:Izvēloties ... kadrus ko bildēt...

Tā jau ir amatieru lielākā problēma - viņi bildē, lai iekabinātu citam amatierim, bildē to, kas liekas interesants un vajadzīgs pašam, bet nedomā, ka fotogrāfs bildē skatītājam. Un tad brīnās...
Publicēts: 28.04.10 12:57
 citēt
fottto:
imgfoto:fottto...ir tik svarīki ko par tevi domā pilnīgi sveši cilvēki? Nav pagrūti dzīvot?

Nebūt egoistam? Nē, nemaz nav grūti.

Kāds tur sakars ar egoismu? ? ??
Publicēts: 28.04.10 13:07
 citēt
fottto:
imgfoto:... bmw vienīgās normālās tačkas

BMW ir diagnoze.

Gribētu pilnīgi paprasīt, cik cienījamam k-gam ir gadu!? Vai nu dikti maz vai diiiikti daudz.
Kā kaut ko tik stulbu var izmest?????
Publicēts: 28.04.10 13:26
 citēt
pelle:
fottto:
Nebūt egoistam? Nē, nemaz nav grūti.

Kāds tur sakars ar egoismu? ? ??

Vistiešākais. Egoists nedomā par citiem. Citi nedomā par egoistu. Un kuram ir labāk?
Publicēts: 28.04.10 13:27
 citēt
alora:
fottto:
BMW ir diagnoze.

Gribētu pilnīgi paprasīt, cik cienījamam k-gam ir gadu!? Vai nu dikti maz vai diiiikti daudz.

Tik histēriska reakcija liecina par mana izteikuma pareizību. Tā tiešām ir diagnoze. :-)
Publicēts: 28.04.10 13:38
 citēt
imgfoto:Nu jā...es zinu daudzus kas no Grobiņas uz Liepāju ar kājām češi katru rītu un vakaru...:D
Tas jau tas tantuks,staigātājs ,un kneibj viņa tālāk,gandrīz līdz Durbei! :bad_smile:
Publicēts: 28.04.10 13:40
 citēt
fottto:
alora:

Tik histēriska reakcija liecina par mana izteikuma pareizību. Tā tiešām ir diagnoze. :-)
'

Piekrītu. Diagnoze, ko varētu raksturot kā nespēju saprast šādu izteikumu pamatotību. Kā saproti, ne pirmo reizi ko līdzīgu dzirdu......visbiežāk no cilvēkiem, kuriem pašiem nav mašīnas vai ir, bet, braucot, un ieraugot bmw sāk matam lamāties, kaut gan tas bembists vienkārši brauc pa savu joslu. A vot kad hjundaists, citronists utt. noškērso ceļu bez pavarotņikiem, tad nevienu vārdu nesaka.
Nesaprotu kā var iedalīt cilvēkus, ņemot vērā mašīnu....nu nesaprotu un viss
Publicēts: 28.04.10 13:53
 citēt
alora:
fottto:
'

Piekrītu. Diagnoze, ko varētu raksturot kā nespēju saprast šādu izteikumu pamatotību. Kā saproti, ne pirmo reizi ko līdzīgu dzirdu......visbiežāk no cilvēkiem, kuriem pašiem nav mašīnas vai ir, bet, braucot, un ieraugot bmw sāk matam lamāties, kaut gan tas bembists vienkārši brauc pa savu joslu. A vot kad hjundaists, citronists utt. noškērso ceļu bez pavarotņikiem, tad nevienu vārdu nesaka.
Nesaprotu kā var iedalīt cilvēkus, ņemot vērā mašīnu....nu nesaprotu un viss
Neņem tik ļoti pie sirds,protams ka lērums Bembjbraucēju ir arī normāli cilēki. ;) Mašiņš jau labs un kvalitatīvs(cita lieta ,galīgi nepiemērots vairumam Latvijas ceļu),vienīgo piemēroto X-nieku zog nenormāli.Atceros pirmsākumus Liepājā,mazais banditēns ar huļiganku(300-tā sērija),bikk lielāks boss ar 500-to nu un galvenais(v zakoņe )ar lielo Govi-700-to! :grimace: No tā ar laikam sākās.
Tad vēl ir meža pasaka-mazdēls dīc un dīc omītei par auto,tā neiztur pārdod mežu ,mazdēls nositas ar kaut kādu 325,omīte par atlikušo naudiņu apglabā mazdēlu :face-sad: Tad vēl ,čomam savlaik bija 760 volvo ar lielo turbodaili,izklaidējās strauji pietuvojoties kādam pavecākam 500-jam no aizmugures,90% noreaģēja ieminot labo pedālīti(pie citām markām nebija tik izteikti novērojams),lielākā jautrība bija ka pie kautkādiem +/- 200 km/h vecie bembji izsplāva mellus ,mellus dūmus un strauji samazināja ātrumu!
Pilnīgs pretstats Fāterlande tur ar bembi pārsvarā cienijami ļaudis braukā,jācer ka mums ar tādi laiki pienāks! ;)
Publicēts: 28.04.10 13:57
 citēt
alora: Kā saproti, ne pirmo reizi ko līdzīgu dzirdu....

Tad nākas secināt, ka kaut kādas rakstura iezīmes ir tajos cilvēkos, kuri izvēlas BMW kā pārvietošanās līdzekli. Kaut vai šis pats sašutums un histēriskā reakcija. Hjundajistam un citronistam tādi apgalvojumi nesāpētu, :-)
Starp citu oficiālā fotoradaru statistika liecina, ka BMW ir tā mašīnas marka, ar kuru visvairāk pārkāpj satiksmes noteikumus.
Sabiedrībā pret bembistiem ir stabili negatīva reakcija. Nu un ne jau no zila gaisa vai skaudības tā ir radusies. Bet no braucēju uzvedības uz ceļa.
Publicēts: 28.04.10 14:09
 citēt
fottto:
alora: Kā saproti, ne pirmo reizi ko līdzīgu dzirdu....

Tad nākas secināt, ka kaut kādas rakstura iezīmes ir tajos cilvēkos, kuri izvēlas BMW kā pārvietošanās līdzekli. Kaut vai šis pats sašutums un histēriskā reakcija. Hjundajistam un citronistam tādi apgalvojumi nesāpētu, :-)
Starp citu oficiālā fotoradaru statistika liecina, ka BMW ir tā mašīnas marka, ar kuru visvairāk pārkāpj satiksmes noteikumus.
Sabiedrībā pret bembistiem ir stabili negatīva reakcija. Nu un ne jau no zila gaisa vai skaudības tā ir radusies. Bet no braucēju uzvedības uz ceļa.

Nav ko teikt. Tiešām likās, ka šiet nebūs jālasa tvnet komentētāju līdzīgi teksti ;) No Taviem tekstiem var izsceināt tikai vienu - diagnoze toč ir (par manu nemaz nestrīdos) un kāds paliels komplekss.
Publicēts: 28.04.10 14:14
 citēt
Visas automašīnas reiz pārvēršās par Opeļiem izņemot Mercedesus :D

Par bembistiem tā ir diagnoze vai nav tas nu ir katra ziņā, bet statistika rāda ko vairāk..... visvairāk CSN pārkāpumus gada laikā ir veikuši vadītāji ar bmw.........
smagas avārijas visvairāk ir izraisījuši bembisti.......
dzērumā pieķerto vadītāju topa 1 vietu dala bmw un VW vadītāji........
uzkrītot pirmajam sniedziņam grāvjos ir visvairāk bembisti.......
visa kriminogēnā Latvijas publika pārsvarā braukā ar bmw......

p.s. secinājumus izdariet paši :)
Publicēts: 28.04.10 14:14
 citēt
pelle:Vispār tam bij mūža garantija

Tava vai Tavas mašīnas mūža? :what:
Publicēts: 28.04.10 14:18
 citēt
Oliss:Visas automašīnas reiz pārvēršās par Opeļiem izņemot Mercedesus :D

Par bembistiem tā ir diagnoze vai nav tas nu ir katra ziņā, bet statistika rāda ko vairāk..... visvairāk CSN pārkāpumus gada laikā ir veikuši vadītāji ar bmw.........
smagas avārijas visvairāk ir izraisījuši bembisti.......
dzērumā pieķerto vadītāju topa 1 vietu dala bmw un VW vadītāji........
uzkrītot pirmajam sniedziņam grāvjos ir visvairāk bembisti.......
visa kriminogēnā Latvijas publika pārsvarā braukā ar bmw......

p.s. secinājumus izdariet paši :)

Labi, ka man nav bmw :D
Publicēts: 28.04.10 14:19
 citēt
alora:

Jau nopārdevi? :anger:
Publicēts: 28.04.10 14:45
 citēt
alvils:
alora:

Jau nopārdevi? :anger:

Aha, baigi ātri aizgāja....par vienu diagnozi uz ceļeim būs mazāk :D
Publicēts: 28.04.10 14:49
 citēt
alora:par vienu diagnozi uz ceļeim būs mazāk :D

vaita jaunais īpašnieks nebrauks pa ceļiem? :what:
Publicēts: 28.04.10 14:54
 citēt
alvils:
alora:par vienu diagnozi uz ceļeim būs mazāk :D

vaita jaunais īpašnieks nebrauks pa ceļiem? :what:

Somiem būs jāuzmanās ;)
Vienam tā iepatikās, ka brauca pakaļ un pat neizbraucot un uz servisu nevedot, noskaitīja piķi:D
Publicēts: 28.04.10 14:56
 citēt
Varbūt viņam Tu vairāk iepatikies, nekā tā mašīna?! :shame:

Bet tad jau Tu tagad esi cita brenda lietotājs (vai vēl tikai domā, ko tieši pirkt)?
Publicēts: 28.04.10 14:58
 citēt
Schnircks:
Andreass laikam pārvietojies tikai no Fontēna līdz Pablo un atpakaļ:)

Pie pareizās kondīcijas arī tas var izrādīties tālu, tikai šādos gadījumos nav ieteicams vadīt auto... :what:
Publicēts: 28.04.10 15:01
 citēt
alvils:Varbūt viņam Tu vairāk iepatikies, nekā tā mašīna?! :shame:

Bet tad jau Tu tagad esi cita brenda lietotājs (vai vēl tikai domā, ko tieši pirkt)?

Vēl neesmu, tikai pagājušo piektdien pārdevu. Tagad ss.lv mans labākais draugs :)
Pēc tā iepriekšējā auto gribas kaut ko ar dikti mazu motoriņu un mazāk ekspluatācijas izmaksām :D
Publicēts: 28.04.10 15:03
 citēt
alora:
alvils:Varbūt viņam Tu vairāk iepatikies, nekā tā mašīna?! :shame:

Vēl neesmu, tikai pagājušo piektdien pārdevu. Tagad ss.lv mans labākais draugs :)
Pēc tā iepriekšējā auto gribas kaut ko ar dikti mazu motoriņu un mazāk ekspluatācijas izmaksām :D

pežo 307?! :)
Publicēts: 28.04.10 15:06
 citēt
alvils

Man patīk vizuāli :D, bet tas ir pežo.....ieberzīšos noteikti ne pa jokam.
Šodien izdomāju, ka ptīk audi a3.
Publicēts: 28.04.10 15:12
 citēt
alora - ņem geci, tas maz ēd un ir viegls var no dubļiem iznest :D
audi A3 ir vissneveiksmīgākais audi modelis :(
Publicēts: 28.04.10 15:14 labots
 citēt
ieberzties jau var ar jebkuru autiņu... :)

ja es grasītos pirkt autiņu, es pirktu peugeot. ja nosacījums būtu maziņu, tad
www.ss.lv...
ja nedaudz lielāku, tad
www.ss.lv...

audi jau gandrīz tik pat populārs un garlaicīgs kā bmw... :)
Publicēts: 28.04.10 15:16
 citēt
Oliss:alora - ņem geci, tas maz ēd un ir viegls var no dubļiem iznest :D
audi A3 ir vissneveiksmīgākais audi modelis :(

Getzaa esmu braukusi....pa šoseju tāda sajūta, ka knapi velk.....skaļš dikti un tā. Un atkal jāsaka - tas ir getz :) Bet, ja godīgi, tad tiešām skatos pašreiz visu, arī tādas mašīnas, kurās likās, ka nemūžam nekāptu iekšā :D
A kas tam audjikam slikts?...man liekas tāds sievišķīgs...varētu man beidzot būt kaut kas sievišķīgs :D
Publicēts: 28.04.10 15:17
 citēt
maziņie neēd daudz tikai tie ar turbīnu. Pārējie maitas strebj litriem degvielu.
Jaunie pežo ir normāli, diviem kolēģiem tādi ir, nav ne vainas. Viens gan ieberzās pērkot nenotestēja nopietnāk un sanāca pusasi mainīt, bet tā citādi abi tikai tekošās lietas maina (eļļas, filtrus, bremžu diskus utt)

Paskaties uz MB Aklasi, arī neesot slikta.

Daudzi kūstot no Volvo C30, bet nu neko nesmukāku neesmu redzējis.
Publicēts: 28.04.10 15:19
 citēt
alvils:ieberzties jau var ar jebkuru autiņu... :)

ja es grasītos pirkt autiņu, es pirktu peugeot. ja nosacījums būtu maziņu, tad
www.ss.lv...
ja nedaudz lielāku, tad
www.ss.lv...

audi jau gandrīz tik pat populārs un garlaicīgs kā bmw... :)

407 nē, 307 kā jau teicu patīk, bet esmu samērā daudz slikta dzirdējusi. Man jau par kaut ko liecina tas, ka 2003. gada mašīnu var dabūt pa Ls 2000 :amazing:
Un gribu automātu ;)
Publicēts: 28.04.10 15:19
 citēt
Alvila norādītais Pežo 407 tiešām labs. Kolēģes vīrs gribēja tādu, bija paņēmuši Pežo centrā uz testiem brīvdienām. Bija mums arī atrādīt. Skaists. Viņam bija vēl panorāmas jumts, tāda nereāla sajūta. Bet nu tā jau baigais limuzīns, kluss, mierīgs, bet ar uzrāvienu. Tiesa gan nonteikti sliktāks uzrāviens par BMW, tie jau labi iet.
Publicēts: 28.04.10 15:20
 citēt
alora, nepeerc 307to - baigi neertais autinjsh .... 407 gan labs un tieshaam ar labu uzravienu ;-)
Publicēts: 28.04.10 15:21
 citēt
alora:esmu samērā daudz slikta dzirdējusi.

Ko tieši? Man nav gadījies neko sliktu dzirdēt. Bet nu jā, es jau negrasos pirkt mašīnu. Tu grasies. Attiecīgi jāvadās pēc Tavas pašas gaumes! Mēs jau te tik tā alojamies, padaloties ar savām patikām/nepatikām. :)
Publicēts: 28.04.10 15:23
 citēt
dansiga:alora, nepeerc 307to - baigi neertais autinjsh .... 407 gan labs un tieshaam ar labu uzravienu ;-)

alora jau vispār peugeot negrib. :) bet par ērtumu runājot tas jau katram individuāli... jāpatestē. man 307tais liekas pietiekoši ērts (ja runa ir par to, cik vispār mazās mašīnītes ir/nav ērtas), vēl ērti no mazajiem ir jaunie hondas civiki un viens renault (neatceros modeli, bet čomam ir, un baigi o.k.), a tā, pārsvarā mazajos ir neērti kā getzā vai zapiņā... :)
Publicēts: 28.04.10 15:24
 citēt
Volvo C30 un tik dārgus vairāk negribu. Gribu kādu kaut cik normālu dramdaļetu ;)
Par mašīnām vispār nav liela jēga runāt - cik cilvēku, tik viedokļu + tam visam katram ir sava pieredze un pa lielo nevar spriest, ka manam kaimiņam ar to un to modeli nebija problēmu.
Iepriekšējais auto izpumpēja visu naudu..VISUUUU, tagad pat esmu gatava uz, tā saucamo, Rūsiņu aka opeli skatīties :D
Publicēts: 28.04.10 15:24
 citēt
alora:
alvils

Man patīk vizuāli :D, bet tas ir pežo.....ieberzīšos noteikti ne pa jokam.
Šodien izdomāju, ka ptīk audi a3.

A3 jau nu eksluatācijā nebūs neko lētaks par BMW.
Negrib nopirkt vien smuku C4 citronu? (izklausās pēc armijnieku spridzekļa :D )
Publicēts: 28.04.10 15:26
 citēt
dansiga:alora, nepeerc 307to - baigi neertais autinjsh .... 407 gan labs un tieshaam ar labu uzravienu ;-)

vo vo 307 neperc, bračkam bija, laimīgs kad tika vaļā :D
Publicēts: 28.04.10 15:26
 citēt
alvils:
alora:esmu samērā daudz slikta dzirdējusi.

Ko tieši? Man nav gadījies neko sliktu dzirdēt. Bet nu jā, es jau negrasos pirkt mašīnu. Tu grasies. Attiecīgi jāvadās pēc Tavas pašas gaumes! Mēs jau te tik tā alojamies, padaloties ar savām patikām/nepatikām. :)

Diezgan bieži plīst, bieži pa servisiem jāņemas. ja brauc dāma un tikai pa pilsētu, tad oki, bet, ja vairāk kā tikai darbs - mājas - Rimi, tad lūzt, rūsē un diiikti ātri cena krīt.

Bet par visiejm ieteikumiem liels paldies. Gaidu un ņemu vērā ;)
Publicēts: 28.04.10 15:27
 citēt
alora - sievišķīgs jau ir skatam nav nevainas, bet neizdevies dēļ tā ka piekare ir A4 motors arī, kārba samoduij :D kas labi nesaprotās ar visu pārējo un audi automāts ir sūdīgs, ja autiņā nestāv reno automāts tad remonts ir bieži un dārgs :(
Labāk ieteiktu kaut ko no mičiem :)
Publicēts: 28.04.10 15:27
 citēt
vasis8:
Negrib nopirkt vien smuku C4 citronu? (izklausās pēc armijnieku spridzekļa :D

Tad re, te blogā vēl viens citronu fans (vēl bez glazera)... :)
Publicēts: 28.04.10 15:31 labots
 citēt
karroče, Bavārijas Mēslu Wāģi ne! :face-smile:
alora:Un gribu automātu ;)
mēģināsi kādam dibenā iešaut? :grimace:
ōpis brauc ar ōpipeli! :amazing:
Publicēts: 28.04.10 15:32
 citēt
alvils:
vasis8:
Negrib nopirkt vien smuku C4 citronu? (izklausās pēc armijnieku spridzekļa :D

Fans nē, bet īpašnieks gan :grimace:
Publicēts: 28.04.10 15:42
 citēt
vasis8:
alvils:

Fans nē, bet īpašnieks gan :grimace:

Nu, nu kādi ir tie citroni? Man jau liekas tas pats, kas pežo :D Tiešām nezinu. Citrons nav nevienam pazīstamam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas