forum.gif
Naudas izšķērdēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Naudas izšķērdēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.10 15:46 labots
 citēt
Stāv autobusa pieturā divi psihologi. Viens saka:
- Jāāā... Lietaina gan šodien diena...
Otrs viņam atbild:
imgfoto:Parunājam par to?:D
Publicēts: 28.04.10 15:51
 citēt
Nu skaidrs...noskaidrojām ka fottto izvēlas automašīnas marku pēc principa, ko par to padomās citi... Ceru ka viņš tādā veidā neizvēlējās sievu, suni, dzīvesvietu un nodarbošanos....nabaga cilvēks, kurš nav egoists...:)
Publicēts: 28.04.10 15:53
 citēt
alora - tu esi redzējusi vecu citroen mašīnu Latvijā :amazing: NĒ jo līdz pensijai viņi nenodzīvo :D
Man viens draugs bija citroen firmas īpašnieks (3 gadus atpakaļ pārdeva firmu) un viņš teica zelta vārdus "ir tikai 2 auto markas pasaulē, kuras nekad nepārc - 1. ZAZ 2. Citroen :D
Publicēts: 28.04.10 15:56
 citēt
Oliss:alora - tu esi redzējusi vecu citroen mašīnu Latvijā :amazing: NĒ jo līdz pensijai viņi nenodzīvo :D
Man viens draugs bija citroen firmas īpašnieks (3 gadus atpakaļ pārdeva firmu) un viņš teica zelta vārdus "ir tikai 2 auto markas pasaulē, kuras nekad nepārc - 1. ZAZ 2. Citroen :D

Kaut ko līdzīgu kā pēdējā frāze, bijus dzirdējusi, bet pārliecība nebija. Tad jau labi, ka šo marku nebiju par aplūkojusi ;)
Publicēts: 28.04.10 16:03
 citēt
alora:
vasis8:
Fans nē, bet īpašnieks gan :grimace:

Nu, nu kādi ir tie citroni? Man jau liekas tas pats, kas pežo :D Tiešām nezinu. Citrons nav nevienam pazīstamam.

Citroni....smuki auto :D ... a ja nopietni, tad 2gadu laikā esu nomainījis vienu blīvi, bremžu klučus un logu slotiņas, un eļļu, viss....eksluataciajs izmaksas kā tadas ir ļoooti zemas salīdzinot kaut vai ar tiem pašiem friču vai japāniešu ražojumiem.
Publicēts: 28.04.10 16:04
 citēt
Auto patiesā vērtība parādās, kad tas pārbrauc pāri 200K...:)
Publicēts: 28.04.10 16:07
 citēt
Oliss:alora - tu esi redzējusi vecu citroen mašīnu Latvijā :amazing: NĒ jo līdz pensijai viņi nenodzīvo :D

ok par šito gan navīsti taisnība, pac braucu, mutere brauc, kanorī ari kolēģiem ir Citroni, nav neviens bļāvis ka citrons sūc.....zin kur ir tā veco citronu problēma..... viņi vizuāli bija pretīgi, tapēc arī viņu nav..... protmas te citrons netiek salīdzinats ar "augsto plauktu", bet gan ar "tautas mašīnām"!
Publicēts: 28.04.10 16:09
 citēt
imgfoto:Auto patiesā vērtība parādās, kad tas pārbrauc pāri 200K...:)

Tā nav, jo savu pirmo mersi pārdevu miskastei par 1000$, kad viņam bija ap 700 000 km noskrējiens
Publicēts: 28.04.10 16:10
 citēt
.....vispar .... auto kalpo tik labi, cik labi ar viņu tiek braukts!
Publicēts: 28.04.10 16:14
 citēt
ja opelis ir maksimāli nopakots, tad nav ne vainas, vienīgi āda varētu būt mīkstāka (jaunaijiem no 2006 gada jau tā ir) un klimats varētu pūst ne tik skaļi.
Citādi labs auto.
Tas stāsts par opeli un rūsu ir no skauģiem, kas brauc ar dārgu auto un nevar pieņemt, ka viņa auto lūzt biežāk nekā Opel. Kādreiz opeļi rūsēja, bet ar 95 vai 96 gadu parādījās cinkotie. Pirms tam bija daļēji (tikai apakša) cinkoti.
Mums ģimenē divi opeļi. Pēc trīs gadu braukšanas gan sanāca ģeneratora siksu mainīt vienam (izņemot regulārās apkopes) un rokasbremze no nelietošanas bija ieķīlējusi, bet ar WD 40 tieka piedabūtu strādāt un tehnisko iziet.
Detaļas lētas. Bijām nolauzuši/pazaudējši spoguļu regulēšanas džostiku/puļķīti. Veikalā 5ls, ebajā jauns ar sūtīšanu 2.5ls.
Biju savam volviķim tādu noskatījis, jo manam nogāja laka, veikalā ap 12ls un no ebaja ap 8ls.

Ja patīk tie opel, tad ņem pērc tik nost. Pie tam Adam auto piedāvā mazlietotos uz garantiju. Laba lieta.
Publicēts: 28.04.10 16:20
 citēt
vasis8:.....vispar .... auto kalpo tik labi, cik labi ar viņu tiek braukts!

ar auto ir vienkārši jābrauc...jātīra tikai no iekšpuses, jāizvēlas sudraba metāliskā krāsā un nav jācepas par markām:D

Kā ir braukt labi?

p.s.
Mans vienkāršākais tests, kurš auto ir labs - ja varu izņemt līgumu ar 130 uz augšu Šukteru kalnā, netālu no mana ciemata, tad labs, ja paliek bail, un sajūta, ka tā laiva apkritīs...sūds:)

Pagaidām no visiem testētajiem auto izgājuši tikai divi - saab 9000(vēl bez opeļa detaļām) un 300ais bmw :D
Publicēts: 28.04.10 16:48
 citēt
Man garažā mētājas viens 1982. gada Opel Rekord aizmugurējais buferis, kreisā puse tik bišk buktēta. Moš kādam vajag?
Publicēts: 28.04.10 16:50
 citēt
imgfoto - ar poršu un ferārī neesi mēģinājis?????
Publicēts: 28.04.10 16:51
 citēt
smartins:Man garažā mētājas viens 1982. gada Opel Rekord aizmugurējais buferis, kreisā puse tik bišk buktēta. Moš kādam vajag?

tev viņš neder?
Publicēts: 28.04.10 16:52
 citēt
Oliss:
smartins:Man garažā mētājas viens 1982. gada Opel Rekord aizmugurējais buferis, kreisā puse tik bišk buktēta. Moš kādam vajag?

tev viņš neder?

Tak opeļa sen vairs nav :D
Publicēts: 28.04.10 16:54
 citēt
Oliss:imgfoto - ar poršu un ferārī neesi mēģinājis?????

Nea...nēsmu gan...mēs jau te par tautas mašīnām runājam...:)
Publicēts: 28.04.10 17:36
 citēt
smartins:
Oliss: tev viņš neder?

Tak opeļa sen vairs nav :D

ne jau par mašīnu runāju bet par tevi :D
Publicēts: 28.04.10 20:38
 citēt
fottto:
pelle:
Kāds tur sakars ar egoismu? ? ??

Vistiešākais. Egoists nedomā par citiem. Citi nedomā par egoistu. Un kuram ir labāk?

Tātad, ja pa tavam bmw ir diagnoze, tad tik pat labi blondīnes arī ir diagnoze, tālāk savas loģikas tekošos secinājumus izdari pats - blondīnes (visas protams, tāpt kā bmw ir diagnoze) ir stulbas.

P.S. bmw man nav.
P.S. P.S. Esmu `LIELA egoiste`, pērkot sev zobubirsti nekonsultējos ar ģimenes locekļiem par zobubirstes krāsu.
Publicēts: 28.04.10 20:45
 citēt
alvils:
pelle:Vispār tam bij mūža garantija

Tava vai Tavas mašīnas mūža? :what:

Alvil, lasi starp rindiņām:face-wink: ...mašīna=mašīnas īpašnieks, es biju blakussēdētājs
Publicēts: 28.04.10 23:09 labots
 citēt
pelle:Tātad, ja pa tavam bmw ir diagnoze, tad tik pat labi blondīnes arī ir diagnoze, tālāk savas loģikas tekošos secinājumus izdari pats - blondīnes (visas protams, tāpt kā bmw ir diagnoze) ir stulbas.

P.S. bmw man nav.
P.S. P.S. Esmu `LIELA egoiste`, pērkot sev zobubirsti nekonsultējos ar ģimenes locekļiem par zobubirstes krāsu.

BMW ir diagnoze. Par blondīnēm un zobu birstēm neko rakstījis neesmu, kaut arī tev to gribētos. Vēl viens cilvēks, kurš prot lasīt to, kas nav rakstīts.

P.S. www.tvnet.lv...
Jautāta, kas Latvijā brauc visātrāk, Satiksmes uzraudzības biroja vadītāja Vineta Mistre
teica: “Ja skatāmies pa automašīnu markām, tā, protams, ir BMW."
Tātad tomēr diagnoze.
Publicēts: 29.04.10 06:15
 citēt
fottto, labrīt!:) Kā ar angļu valodas apguvi sokas?;)
Publicēts: 29.04.10 06:59
 citēt
fottto:
pelle:Tātad, ja pa tavam bmw ir diagnoze, tad tik pat labi blondīnes arī ir diagnoze, tālāk savas loģikas tekošos secinājumus izdari pats - blondīnes (visas protams, tāpt kā bmw ir diagnoze) ir stulbas.

P.S. bmw man nav.

BMW ir diagnoze. Par blondīnēm un zobu birstēm neko rakstījis neesmu, kaut arī tev to gribētos. Vēl viens cilvēks, kurš prot lasīt to, kas nav rakstīts.

P.S. www.tvnet.lv...
Jautāta, kas Latvijā brauc visātrāk, Satiksmes uzraudzības biroja vadītāja Vineta Mistre
teica: “Ja skatāmies pa automašīnu markām, tā, protams, ir BMW."
Tātad tomēr diagnoze.

Es arī nesaku ka tu būtu ko teicis par blondīnēm vai zobubirstēm!! un kāpēc lai man ko tādu gribētos??. Redzu ka tu vispār neesi sapratis manis rakstīto. Es te nemeklēju veidu kā tev ko piešūt, bet pēc tavas reakcijas bez maz jāsaprot ka tu tā uztver. Blondīnes tev minēju salīdzinājumam, ja tev šķiet ka bmw ir diagnoze (citiem vārdiem sakot VISI bmw īpašnieki ir kukū CSN hroniski pārkāpēji), tad tik pat absurds ir apgalvojums ka blondīnes ir stulbas. Tas par blondīnēm un bmw idejiski sanāk kā sinonīmi. Ar to gribēj uteikt ka nevar visus bmw īpašniekus vai visas blondīnes bāzt vienā maisā, jo tas ka lielākā daļa gan no tiem vieniem, gan otriem ir stulba, nepadara viņus visus par tādiem, bet tu ar savu DIAGNOZI visus sabāz vienā maisā.
Bet zobubirste bij piemērs, lai tu redzētu savas neloģiskās attieksmes pret egoismu piemēru. Nu NAV cilvēks egoists tikai tāpēc ka viņu neinteresē ko citi par viņu domā!! Arī mani, tāpat kā imgfoto, neinteresē ko cilvēki par mani domā.
Publicēts: 29.04.10 07:18
 citēt
Pelle, tik liels liekulis es neesmu, lai teiktu, ka mani pavisam nemaz neinteresē ko citi par mani domā...:)
Publicēts: 29.04.10 07:59 labots
 citēt
tiem kam patiik bmw un kko saprot no taa - foto2.inbox.lv...

Bet ja pa teemu, tad teereeju vairaak kaa nopelnu, tas ir baigi suudiigi.
Publicēts: 29.04.10 08:52
 citēt
imgfoto:
vasis8:.....vispar .... auto kalpo tik labi, cik labi ar viņu tiek braukts!

ar auto ir vienkārši jābrauc...jātīra tikai no iekšpuses, jāizvēlas sudraba metāliskā krāsā un nav jācepas par markām:D

Kā ir braukt labi?

p.s.
Mans vienkāršākais tests, kurš auto ir labs - ja varu izņemt līgumu ar 130 uz augšu Šukteru kalnā, netālu no mana ciemata, tad labs, ja paliek bail, un sajūta, ka tā laiva apkritīs...sūds:)

Pagaidām no visiem testētajiem auto izgājuši tikai divi - saab 9000(vēl bez opeļa detaļām) un 300ais bmw :D
Nelej,Šukterkalnu uz augšu ar 130 km/h bez riska aiziet pie Pētera NEVAR (nu labi Šumaherveidīgie auto varbūt).Jo gribi vai negribi ielīdīsi pretējā joslā! Uz leju-ticu! Vai arī BMW diagnoze apstiprinās!:haha:
Publicēts: 29.04.10 09:00 labots
 citēt
Foreļjanka....uz leju ar 1.3!????? Nu nē...paldies, lai arī man ir bmw, tik vājprātīgs es neesmu...tur līkuma izejā sanāktu negatīvs kritums....atpestī:D:D:D

Nu protams, ka pa abām joslām...uz 100-120 to līkumu var ar jebkuru golfu izbraukt, ja gribas asas izjūtas...:) Ar nosacījumu, ka daudz maz amortizatori strādā, kā ražotājs paredzējis un piekare neļurkājas uz visām pusēm...;)

p.s.
ar šo es nevienu nekūdu uz administratīvo pārkāpumu izdarīšanu, izmēģinājumi ir katra paša ziņā:D
Publicēts: 29.04.10 09:03
 citēt
Laurelz:tiem kam patiik bmw un kko saprot no taa

man jau šķiet, ka es kaut ko saprotu no TĀ, bet bmw man gluži vienaldzīgs...
Publicēts: 29.04.10 09:19
 citēt
Man gan autiņam pavisam citi testi! ;) Ja ar auto vasarā,kad sen nav lijis ,var iebraukt smilšu kāpā,apstāties,uzsākt braukt(bet traktora palīdzības)apgiezties,un braukt atpakaļ-tad man der! :face-grin: Uz piķa 100 un ne grama vairāk!Jo tas neko pilnīgi nedod,tās nepilnas 10-15 min ko var vinnēt uz 100 km nav tā riska vērtas! :grimace:
Publicēts: 29.04.10 09:24
 citēt
Nu tad Tev vajag veco Gklases mersi...ko es citu varu teikt...:face-wink: Tas gan ir austriešu aparāts ar merša zīmi tikai...but tas jau caurgājību nemazina:D
Publicēts: 29.04.10 10:27
 citēt
par G mersi piekrītu. Kaut kur bija bilde, kur tāds Plieņciemā iebraucis jūrā ar piekabi. Neizskatījās, ka baigi buksējis.
Publicēts: 29.04.10 10:32
 citēt
Tam mersim ir normāla manuālā bloķēšana, nekādas elektronikas...vienkārš un izturīgs kā cirvis, savulaik ražots priekš bundesvēra, nevis tas pseido 4x4 kas jaunākiem aparātiem, da i saskrāpēt nav žēl...
Publicēts: 29.04.10 11:04
 citēt
Man gan klus sapnis ir vecai labai Defenderis, neviens mersis blakām nestāv, bet 50 štukas man nav un dfiez vai kaut kad būs :face-sad:
Publicēts: 29.04.10 11:06
 citēt
Nu jā...ar autiņiem par 50K braukt purvā un mežā...tur vajag īpašu garīgo stāvokli... vecie defenderi tik daudz nemaksā:)
Publicēts: 29.04.10 11:09 labots
 citēt
man te darba pagalmaa dzekiem staav taadi 3 vai 4 defenderi...

www.ss.lv... 2,6 lati...
Publicēts: 29.04.10 11:12 labots
 citēt
fottto:
imgfoto:Izvēloties ... kadrus ko bildēt...

Tā jau ir amatieru lielākā problēma - viņi bildē, lai iekabinātu citam amatierim, bildē to, kas liekas interesants un vajadzīgs pašam, bet nedomā, ka fotogrāfs bildē skatītājam. Un tad brīnās...

tik dīvainu apgalvojumu sen nebiju dzirdējis.
pēc tā sanāk, ka savas dzīves laikā publikas nepieņemtie mākslinieki ( un tādu bijis vai cik daudz !) ir pēdējie lohi :face-glasses:
varēja tak izpatik pubļičkai un viss brīnišķīgi, da i pro kārtā ieceltos :face-sad:

publikai cenšas ielīst 4. šķiras diletanti, salonfotogrāfi, kāzu fotogrāfi utaml lielās māxlas bīdītāji, kurus noalgo konkrētam darbam, tie tad ar strādā savam skatītājam.

PS tu dzīvē esi tikpat neciešams, kā izklausies forumā, jeb mājās zobos turi kundzes čībiņas un te relaksējies ?:face-kiss:
Publicēts: 29.04.10 11:17
 citēt
Nilss ++++++ :D
Publicēts: 29.04.10 11:19
 citēt
es biju domājis jaunu nevis lietotu un ar pilnu aprīkojumu
Publicēts: 29.04.10 11:27
 citēt
Nu jaunais noies pa burbuli mežā viens no pirmajiem...tici man;)
Publicēts: 29.04.10 12:07
 citēt
imgfoto:Pelle, tik liels liekulis es neesmu, lai teiktu, ka mani pavisam nemaz neinteresē ko citi par mani domā...:)

Es nesaku ka pavisam, bet par to pašu ko fotto te iepriekš izmeta par tavu egoismu:face-wink:
Publicēts: 29.04.10 12:11
 citēt
Atgriežoties pie auto tēmas.
Pazīstami džeki pusdienslaikā uzprasija:Ar ko atšķiras Pežo(peugeot) no Reno(renault)???Es protams nezināju...Atbilde:Pežo tā arī uzrakstīts bet Reno tas pats -uzzīmēts!!! :face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas