Nu skaidrs...noskaidrojām ka fottto izvēlas automašīnas marku pēc principa, ko par to padomās citi... Ceru ka viņš tādā veidā neizvēlējās sievu, suni, dzīvesvietu un nodarbošanos....nabaga cilvēks, kurš nav egoists...
alora - tu esi redzējusi vecu citroen mašīnu Latvijā NĒ jo līdz pensijai viņi nenodzīvo Man viens draugs bija citroen firmas īpašnieks (3 gadus atpakaļ pārdeva firmu) un viņš teica zelta vārdus "ir tikai 2 auto markas pasaulē, kuras nekad nepārc - 1. ZAZ 2. Citroen
Oliss:alora - tu esi redzējusi vecu citroen mašīnu Latvijā NĒ jo līdz pensijai viņi nenodzīvo Man viens draugs bija citroen firmas īpašnieks (3 gadus atpakaļ pārdeva firmu) un viņš teica zelta vārdus "ir tikai 2 auto markas pasaulē, kuras nekad nepārc - 1. ZAZ 2. Citroen
Kaut ko līdzīgu kā pēdējā frāze, bijus dzirdējusi, bet pārliecība nebija. Tad jau labi, ka šo marku nebiju par aplūkojusi
Nu, nu kādi ir tie citroni? Man jau liekas tas pats, kas pežo Tiešām nezinu. Citrons nav nevienam pazīstamam.
Citroni....smuki auto ... a ja nopietni, tad 2gadu laikā esu nomainījis vienu blīvi, bremžu klučus un logu slotiņas, un eļļu, viss....eksluataciajs izmaksas kā tadas ir ļoooti zemas salīdzinot kaut vai ar tiem pašiem friču vai japāniešu ražojumiem.
Oliss:alora - tu esi redzējusi vecu citroen mašīnu Latvijā NĒ jo līdz pensijai viņi nenodzīvo Man viens draugs bija citroen firmas īpašnieks (3 gadus atpakaļ pārdeva firmu) un viņš teica zelta vārdus "ir tikai 2 auto markas pasaulē, kuras nekad nepārc - 1. ZAZ 2. Citroen
ok par šito gan navīsti taisnība, pac braucu, mutere brauc, kanorī ari kolēģiem ir Citroni, nav neviens bļāvis ka citrons sūc.....zin kur ir tā veco citronu problēma..... viņi vizuāli bija pretīgi, tapēc arī viņu nav..... protmas te citrons netiek salīdzinats ar "augsto plauktu", bet gan ar "tautas mašīnām"!
ja opelis ir maksimāli nopakots, tad nav ne vainas, vienīgi āda varētu būt mīkstāka (jaunaijiem no 2006 gada jau tā ir) un klimats varētu pūst ne tik skaļi. Citādi labs auto. Tas stāsts par opeli un rūsu ir no skauģiem, kas brauc ar dārgu auto un nevar pieņemt, ka viņa auto lūzt biežāk nekā Opel. Kādreiz opeļi rūsēja, bet ar 95 vai 96 gadu parādījās cinkotie. Pirms tam bija daļēji (tikai apakša) cinkoti. Mums ģimenē divi opeļi. Pēc trīs gadu braukšanas gan sanāca ģeneratora siksu mainīt vienam (izņemot regulārās apkopes) un rokasbremze no nelietošanas bija ieķīlējusi, bet ar WD 40 tieka piedabūtu strādāt un tehnisko iziet. Detaļas lētas. Bijām nolauzuši/pazaudējši spoguļu regulēšanas džostiku/puļķīti. Veikalā 5ls, ebajā jauns ar sūtīšanu 2.5ls. Biju savam volviķim tādu noskatījis, jo manam nogāja laka, veikalā ap 12ls un no ebaja ap 8ls.
Ja patīk tie opel, tad ņem pērc tik nost. Pie tam Adam auto piedāvā mazlietotos uz garantiju. Laba lieta.
vasis8:.....vispar .... auto kalpo tik labi, cik labi ar viņu tiek braukts!
ar auto ir vienkārši jābrauc...jātīra tikai no iekšpuses, jāizvēlas sudraba metāliskā krāsā un nav jācepas par markām
Kā ir braukt labi?
p.s. Mans vienkāršākais tests, kurš auto ir labs - ja varu izņemt līgumu ar 130 uz augšu Šukteru kalnā, netālu no mana ciemata, tad labs, ja paliek bail, un sajūta, ka tā laiva apkritīs...sūds
Pagaidām no visiem testētajiem auto izgājuši tikai divi - saab 9000(vēl bez opeļa detaļām) un 300ais bmw
Vistiešākais. Egoists nedomā par citiem. Citi nedomā par egoistu. Un kuram ir labāk?
Tātad, ja pa tavam bmw ir diagnoze, tad tik pat labi blondīnes arī ir diagnoze, tālāk savas loģikas tekošos secinājumus izdari pats - blondīnes (visas protams, tāpt kā bmw ir diagnoze) ir stulbas.
P.S. bmw man nav. P.S. P.S. Esmu `LIELA egoiste`, pērkot sev zobubirsti nekonsultējos ar ģimenes locekļiem par zobubirstes krāsu.
pelle:Tātad, ja pa tavam bmw ir diagnoze, tad tik pat labi blondīnes arī ir diagnoze, tālāk savas loģikas tekošos secinājumus izdari pats - blondīnes (visas protams, tāpt kā bmw ir diagnoze) ir stulbas.
P.S. bmw man nav. P.S. P.S. Esmu `LIELA egoiste`, pērkot sev zobubirsti nekonsultējos ar ģimenes locekļiem par zobubirstes krāsu.
BMW ir diagnoze. Par blondīnēm un zobu birstēm neko rakstījis neesmu, kaut arī tev to gribētos. Vēl viens cilvēks, kurš prot lasīt to, kas nav rakstīts.
P.S. www.tvnet.lv... Jautāta, kas Latvijā brauc visātrāk, Satiksmes uzraudzības biroja vadītāja Vineta Mistre teica: “Ja skatāmies pa automašīnu markām, tā, protams, ir BMW." Tātad tomēr diagnoze.
pelle:Tātad, ja pa tavam bmw ir diagnoze, tad tik pat labi blondīnes arī ir diagnoze, tālāk savas loģikas tekošos secinājumus izdari pats - blondīnes (visas protams, tāpt kā bmw ir diagnoze) ir stulbas.
BMW ir diagnoze. Par blondīnēm un zobu birstēm neko rakstījis neesmu, kaut arī tev to gribētos. Vēl viens cilvēks, kurš prot lasīt to, kas nav rakstīts.
P.S. www.tvnet.lv... Jautāta, kas Latvijā brauc visātrāk, Satiksmes uzraudzības biroja vadītāja Vineta Mistre teica: “Ja skatāmies pa automašīnu markām, tā, protams, ir BMW." Tātad tomēr diagnoze.
Es arī nesaku ka tu būtu ko teicis par blondīnēm vai zobubirstēm!! un kāpēc lai man ko tādu gribētos??. Redzu ka tu vispār neesi sapratis manis rakstīto. Es te nemeklēju veidu kā tev ko piešūt, bet pēc tavas reakcijas bez maz jāsaprot ka tu tā uztver. Blondīnes tev minēju salīdzinājumam, ja tev šķiet ka bmw ir diagnoze (citiem vārdiem sakot VISI bmw īpašnieki ir kukū CSN hroniski pārkāpēji), tad tik pat absurds ir apgalvojums ka blondīnes ir stulbas. Tas par blondīnēm un bmw idejiski sanāk kā sinonīmi. Ar to gribēj uteikt ka nevar visus bmw īpašniekus vai visas blondīnes bāzt vienā maisā, jo tas ka lielākā daļa gan no tiem vieniem, gan otriem ir stulba, nepadara viņus visus par tādiem, bet tu ar savu DIAGNOZI visus sabāz vienā maisā. Bet zobubirste bij piemērs, lai tu redzētu savas neloģiskās attieksmes pret egoismu piemēru. Nu NAV cilvēks egoists tikai tāpēc ka viņu neinteresē ko citi par viņu domā!! Arī mani, tāpat kā imgfoto, neinteresē ko cilvēki par mani domā.
vasis8:.....vispar .... auto kalpo tik labi, cik labi ar viņu tiek braukts!
ar auto ir vienkārši jābrauc...jātīra tikai no iekšpuses, jāizvēlas sudraba metāliskā krāsā un nav jācepas par markām
Kā ir braukt labi?
p.s. Mans vienkāršākais tests, kurš auto ir labs - ja varu izņemt līgumu ar 130 uz augšu Šukteru kalnā, netālu no mana ciemata, tad labs, ja paliek bail, un sajūta, ka tā laiva apkritīs...sūds
Pagaidām no visiem testētajiem auto izgājuši tikai divi - saab 9000(vēl bez opeļa detaļām) un 300ais bmw
Nelej,Šukterkalnu uz augšu ar 130 km/h bez riska aiziet pie Pētera NEVAR (nu labi Šumaherveidīgie auto varbūt).Jo gribi vai negribi ielīdīsi pretējā joslā! Uz leju-ticu! Vai arī BMW diagnoze apstiprinās!
Foreļjanka....uz leju ar 1.3!????? Nu nē...paldies, lai arī man ir bmw, tik vājprātīgs es neesmu...tur līkuma izejā sanāktu negatīvs kritums....atpestī
Nu protams, ka pa abām joslām...uz 100-120 to līkumu var ar jebkuru golfu izbraukt, ja gribas asas izjūtas... Ar nosacījumu, ka daudz maz amortizatori strādā, kā ražotājs paredzējis un piekare neļurkājas uz visām pusēm...
p.s. ar šo es nevienu nekūdu uz administratīvo pārkāpumu izdarīšanu, izmēģinājumi ir katra paša ziņā
Man gan autiņam pavisam citi testi! Ja ar auto vasarā,kad sen nav lijis ,var iebraukt smilšu kāpā,apstāties,uzsākt braukt(bet traktora palīdzības)apgiezties,un braukt atpakaļ-tad man der! Uz piķa 100 un ne grama vairāk!Jo tas neko pilnīgi nedod,tās nepilnas 10-15 min ko var vinnēt uz 100 km nav tā riska vērtas!
Tam mersim ir normāla manuālā bloķēšana, nekādas elektronikas...vienkārš un izturīgs kā cirvis, savulaik ražots priekš bundesvēra, nevis tas pseido 4x4 kas jaunākiem aparātiem, da i saskrāpēt nav žēl...
Tā jau ir amatieru lielākā problēma - viņi bildē, lai iekabinātu citam amatierim, bildē to, kas liekas interesants un vajadzīgs pašam, bet nedomā, ka fotogrāfs bildē skatītājam. Un tad brīnās...
tik dīvainu apgalvojumu sen nebiju dzirdējis. pēc tā sanāk, ka savas dzīves laikā publikas nepieņemtie mākslinieki ( un tādu bijis vai cik daudz !) ir pēdējie lohi varēja tak izpatik pubļičkai un viss brīnišķīgi, da i pro kārtā ieceltos
publikai cenšas ielīst 4. šķiras diletanti, salonfotogrāfi, kāzu fotogrāfi utaml lielās māxlas bīdītāji, kurus noalgo konkrētam darbam, tie tad ar strādā savam skatītājam.
PS tu dzīvē esi tikpat neciešams, kā izklausies forumā, jeb mājās zobos turi kundzes čībiņas un te relaksējies ?
Atgriežoties pie auto tēmas. Pazīstami džeki pusdienslaikā uzprasija:Ar ko atšķiras Pežo(peugeot) no Reno(renault)???Es protams nezināju...Atbilde:Pežo tā arī uzrakstīts bet Reno tas pats -uzzīmēts!!!