forum.gif
Naudas izšķērdēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Naudas izšķērdēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.10 12:18
 citēt
forelljjanka:Atgriežoties pie auto tēmas.

foruma autors jau pie kādas otrās lapas varēja tēmu nomainīt uz "auto" vai "bmw", vai "ieteikumi autiņa iegādei", vai ko tamlīdzīgu... citādi, tēma par naudas šķērdēšanu, bet runa tikai par tačkām... vaita tačkas ir vienīgais naudas tēriņš. ja tā būtu, vajadzētu konstatēt, ka es naudu VISPĀR nešķērdēju (jo nav autiņa, un negrasos tuvākā laikā tādā iedzīvoties), bet tā tomēr nav...
Publicēts: 29.04.10 12:54
 citēt
pelle:...ja tev šķiet ka bmw ir diagnoze (citiem vārdiem sakot VISI bmw īpašnieki ir kukū CSN hroniski pārkāpēji), tad tik pat absurds ir apgalvojums ka blondīnes ir stulbas.

Es jau nekur neesmu apgalvojis, ka visi, kas brauc ar BMW ir atsaldēti. Bet ir pilnīgi acīmredzami, ka visi atsaldētie izvēlas BMW (protams tie, kas var to atļauties).
Publicēts: 29.04.10 14:28 labots
 citēt
fottto:
pelle:...ja tev šķiet ka bmw ir diagnoze (citiem vārdiem sakot VISI bmw īpašnieki ir kukū CSN hroniski pārkāpēji), tad tik pat absurds ir apgalvojums ka blondīnes ir stulbas.

Es jau nekur neesmu apgalvojis, ka visi, kas brauc ar BMW ir atsaldēti. Bet ir pilnīgi acīmredzami, ka visi atsaldētie izvēlas BMW (protams tie, kas var to atļauties).

Sodien redzēju neaizmirstamu skatu , gāju pa kādu mazpilsētu skatos STĀV bembers kautkāds 318 cipar bij raxstitz nu sarkans lūznis BET ši šaibas tādas ka 5cm uz katru pusi laukā no virsbūves aizmugurē savērsums tāds kā ZAZ turbo , es jau gatavojos vilkt stobru lukā pex no mājas iznēk eksemplārs TRENŪZENES tas tā pieder pie stila nekas neparasts bet čalum NEBIJA SMADZEŅU!! Pirmo reiz rezdēju cilvēku kuram galva līdzinājās multenju varonism Masjaņa , acis izteikti BEZ PIERE kantainas galvas auksējā malā īpatnējs skats ka virss acīm nav Pieres bet uzreiz pričene:):) Aizbrauca tīr moerīg bet TAČKA / KEXS bija neaizmurstams vienīgi , tik ātri kustējās ka nepaguvu izvilkt kameru nomainīt stiklu un nospiest:(
Publicēts: 29.04.10 15:36
 citēt
fottto, Jūs, gogātais, labāk pastāstiet par to kā filmu objektīvi fokusējas tā, lai katrai krāsai asums uz sava slāņa...apgasmojat tautu, lūdzu!:)
Publicēts: 29.04.10 15:41
 citēt
imgfoto:fottto, Jūs, gogātais, labāk pastāstiet par to kā filmu objektīvi fokusējas tā, lai katrai krāsai asums uz sava slāņa...apgasmojat tautu, lūdzu!:)

Vai drīkst zināt kas tu tāds esi?
Publicēts: 29.04.10 15:54
 citēt
Jautājums filozofisks vai vārds,uzvārs,personas kods?
Publicēts: 29.04.10 16:23
 citēt
imgfoto:Jautājums filozofisks vai vārds,uzvārs,personas kods?

Jautājums principiāls - vai man būtu pienākums tevi mācīt? Turklāt par velti? Pat neraugoties uz skaļu rīkli un vairākkārtējiem atgādinājumiem?
Tad, kad uzzināsi kas ir hromatiskās aberācijas, kāpēc objektīvos lieto asfēriskus stiklus un izmanto fluorīta stiklus, kas ir circle of confusion un kas longitudinal chromatic aberration, tad, iespējams, būsi gatavs kaut ko palasīt par objektīvu konstrukciju un to, kā dažādos laikos ar to cīnījās ar aberācijām.

P.S. Pie gadījuma varu ieteikt vienu optikas speciālistu, tiesa gan, konsultācijas nebūs lēts prieks, cik atceros tev bija problēmas ar komunālajiem maksājumiem. :-)
Publicēts: 29.04.10 16:26 labots
 citēt
tāda sajūta, ka fotogrāfi ir bmw ienaidnieki. Visticamāk, jau tāpēc ka paši ar to auto nebrauc. ;) pašam bmw ir piederējuši kopš pirmā auto pirkšanas: 320, 535, 750, 728, 535, 530. Labi auto, kas tiešām mūsu ceļiem nav pārāk piemēroti, jo sanāk padaŗga uzturēšana. Bet ja gribas labu auto, tad tā ir viena no izvēlēm. Tagad gan ikdienā ar BMW braucu retāk - tomēr vairāk ar "džipu" sanāk braukāt dažādu iemeslu pēc.

Protams, ka BMW nāk līdzi zināms tēls, bet citām jau arī. Labāk braucu ar BMW un sadzīvoju ar iepriekš minēto tēlu, nevis ar Audi vai Landcruiseru un asocēju sevi latviešu teicamnieku un/vai ierēdni ;)
Publicēts: 29.04.10 16:35
 citēt
ak34: Protams, ka BMW nāk līdzi zināms tēls...

Bet tieši par to jau arī bija runa, par imidžu. :-)
Publicēts: 29.04.10 17:04 labots
 citēt
Fotto, godātais, es jau tikai gribēju uzzināt par to dažādo fokusēšanos katrai krāsai atsevišķi...
Tas bija titānisks darbs - iegūt adobe serči ar ļoti vājām angļu valodas zināšanām, vai ne?:)
Publicēts: 29.04.10 17:06
 citēt
kā tur bij tā tautas paruna, visi atsaldētie brauc ar bmw, bet ne visi ir atsaldēti, kas brauc ar bmw :) Takā rāmāk pār tiltu runājot par diagnozēm :)
Publicēts: 29.04.10 17:17
 citēt
arturso:kā tur bij tā tautas paruna, visi atsaldētie brauc ar bmw, bet ne visi ir atsaldēti, kas brauc ar bmw :) Takā rāmāk pār tiltu runājot par diagnozēm :)

Varbūt izlasi kas ir rakstīts 29.04.10 12:54 :-)
Publicēts: 29.04.10 18:41
 citēt
fottto:

Apgalvoji sakot ka bmw ir diagnoze. Būtu teicis ka atsaldētie ir diagnoze.. nu tad arī saprotams, jo tas jau ir pavisam kas cits.:face-wink:
Publicēts: 29.04.10 20:21
 citēt
fottto:

Norgee otraadi - bmw peerk tie, kas nevar normaalu mashiinu atlauties.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas