forum.gif
Naudas izšķērdēšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Naudas izšķērdēšana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.10 06:43 labots
 citēt
Parunājam par to?:D
Publicēts: 28.04.10 07:07
 citēt
es tā sapratu ka ir pietiekami izrunāts jau "caur puķēm"
Publicēts: 28.04.10 07:12
 citēt
need help? whenewer You want me, I am ready!
Publicēts: 28.04.10 07:15
 citēt
nav naudas,nav ko šķērdēt...Es esmu liels šķērdētājs.Man nepatīk,ja citi izšķērdē manu naudu.Nauda ir mākslīgi radīta vērtība....
Publicēts: 28.04.10 07:29
 citēt
Vislabāk naudas sitēmas radīšana aprakstīta "pasakā par Fabiānu"...pat fotogrāfi varētu saprast...
Publicēts: 28.04.10 09:03
 citēt
imgfoto:Vislabāk naudas sitēmas radīšana aprakstīta "pasakā par Fabiānu"...pat fotogrāfi varētu saprast...

Man patika tas juvelieru stāstiņš, tomēr jāatzīst, ka tas sevī satur vēl daudz rupjas nepilnības, lai atbilstu plus mīnus patiesībai... Vēl jāapgreido!
Publicēts: 28.04.10 09:09
 citēt
pofig,naudas nav un klausos blūzu no rīta :bad_smile:
Publicēts: 28.04.10 09:09
 citēt
nezinu kaads bija pirmais posts un kaadas vielas lietoshanas ietekmee tas radaas, bet man ir dazhas paardomas par naudu, jo nupat aiz gara laika noskatiijos dazhas futuuristiskas filmas un +/- par dazhaadaam akopolipseem (un arii vairaak tikai lai noveerteetu HD specefektus no bluureja kachalkaam) - tipa 2012, Sala utt.
Visur domineeja nauda - kaa izglaabshanaas vai dziiviibas uztureeshanas kriteerijs. Ok, ir cilveeki, kam ir nenormaali daudz naudas, varas utt, BET:

islandes vulkaans, to neaizbeersi arii ar naudu... Viss ir ljoti relatiivs... gaidu kaadu lielaaku vulkaanu, kas cilveekiem liks atjeegties...
Publicēts: 28.04.10 09:19
 citēt
lietotās vielas: tinamā tabaka domingo blond, merild kafija(tā, kas uzlejamā) :D
Publicēts: 28.04.10 09:23
 citēt
Gudris:
Laciz:BET:

islandes vulkaans, to neaizbeersi arii ar naudu... Viss ir ljoti relatiivs... gaidu kaadu lielaaku vulkaanu, kas cilveekiem liks atjeegties...
bij anekdote par raudāšanu mersedesā un autobusā ;)
anektdote ta anektdote, bet domaaju, ka raudaas stipraak tie kam vairaak naudas :D
Publicēts: 28.04.10 09:53
 citēt
imgfoto, domingo tachu ir riebiiga tabaka!!!!
Publicēts: 28.04.10 10:02
 citēt
Laciz:
Gudris:bij anekdote par raudāšanu mersedesā un autobusā ;)
anektdote ta anektdote, bet domaaju, ka raudaas stipraak tie kam vairaak naudas :D

Raudāju mersedesā, tagad raudu vēl stiprāk kad tā nav, bet tam visam nekāda sakara ar mersedesu. Situācijas var būt dažādas, ne vienmēr raudāšana mersedesā ir tā dramatiskākā :face-wink:
Publicēts: 28.04.10 10:03 labots
 citēt
dansiga:imgfoto, domingo tachu ir riebiiga tabaka!!!!

...........
Publicēts: 28.04.10 10:13 labots
 citēt
pelle:Raudāju mersedesā, tagad raudu vēl stiprāk kad tā nav, bet tam visam nekāda sakara ar mersedesu. Situācijas var būt dažādas, ne vienmēr raudāšana mersedesā ir tā dramatiskākā :face-wink:

Da aizmirsti to Mersi , tas tāpat bij līzingā ņemts kaut ar ekskluzīvs modelis, nākamais būs Bentlijs bet pirkts pa skaidro:D:face-wink:
Publicēts: 28.04.10 10:17
 citēt
Jā, bentliju labāk pirkt skaidrā...
Publicēts: 28.04.10 10:37
 citēt
alvils:Jā, bentliju labāk pirkt skaidrā...

Ot ot Pelle klausi Alvilu viņš kā specālists tev sliktu neieteiks:) Nav ko pinkšķet Meršos kaut ar tikpat kā savos , racionālāk tiekties uz Bentliju asaras birdinot tieši uz stūres , nevis blakus beņķī:):)
Publicēts: 28.04.10 11:10
 citēt
dansiga:imgfoto, domingo tachu ir riebiiga tabaka!!!!

Nu nezinu gan...man patīk:D
Publicēts: 28.04.10 11:11
 citēt
btw merši sucks...bentliji ir pakazuha, bmw vienīgās normālās tačkas:D:D:D
Publicēts: 28.04.10 11:12
 citēt
imgfoto:btw merši sucks...bentliji ir pakazuha, bmw vienīgās normālās tačkas:D:D:D

bmw = Boevaja Mashina Worjugi :)
Publicēts: 28.04.10 11:13
 citēt
imgfoto:... bmw vienīgās normālās tačkas

BMW ir diagnoze.
Publicēts: 28.04.10 11:15
 citēt
fottto:
imgfoto:... bmw vienīgās normālās tačkas

BMW ir diagnoze.

Zinu, jau zinu...vācu pensionāru iemīļotākais auto...bet ko lai dara, ka man patīk...;)
Publicēts: 28.04.10 11:16
 citēt
JRJ:
imgfoto:btw merši sucks...bentliji ir pakazuha, bmw vienīgās normālās tačkas:D:D:D

bmw = Boevaja Mashina Worjugi :)

Na tom i staim:D
Publicēts: 28.04.10 11:28
 citēt
a man patīk pežo...

tik forši čaļiem, kad piedāvā iedzert, atbildēt: "nē, nevaru, es ar pežu atbraucu" :D
Publicēts: 28.04.10 11:32
 citēt
Man patika, kad Emisis nocirta saknē valodniecisko tanšu diskusiju par eiro nosaukšanu par eirām... pajautājot: "Kā tad mums būs jāsauc franču auto PEŽO":)
Publicēts: 28.04.10 11:34
 citēt
imgfoto:..bet ko lai dara, ka man patīk...;)

Lai cik labs arī nebūtu BMW, es to nepirktu ne par kādu naudu. Jo negribu lai mani uzskatītu par bembistu. Tad jau labāk ar Moskviču.
Publicēts: 28.04.10 11:46
 citēt
fottto...ir tik svarīki ko par tevi domā pilnīgi sveši cilvēki? Nav pagrūti dzīvot?
Publicēts: 28.04.10 11:49
 citēt
kaadu briidi braucu ar veco 318 bmw ..... tak polichi uz katra stuura tureeja ..... bet sejas izteiksmes shamajiem gan bija labas, kad pie stuures ieradzuiija mani nevis tiini ;-))) biezhi vien ij dokumentus nerpasiija ;-)
Publicēts: 28.04.10 11:52
 citēt
Tā no rītiem braucot uz darpsu - mans novērojums - visdebīlākie cilvēki caurmērā brauc ar mazajiem hundajiem...kāpēc nezinu, laikam aiz niknuma par savu stulbumu
Publicēts: 28.04.10 11:56
 citēt
Liepājā uz darbu jābrauc ar auto?????
tur tak kajām nav kur iet, kur nu vēl braukt :D
Publicēts: 28.04.10 11:57
 citēt
fottto:
imgfoto:..bet ko lai dara, ka man patīk...;)

Lai cik labs arī nebūtu BMW, es to nepirktu ne par kādu naudu. Jo negribu lai mani uzskatītu par bembistu. Tad jau labāk ar Moskviču.
Maskavietis jau tas pats bembis vien ir,vismaz 408,412 un tam līdzīgie. :face-wink: Bet bembis ,nu jā...Pilnīgi neadekvātu braucēju procents nez kāpēc BMW braucējiem ir manāmi lielāks ka citu auto markām! :bad_smile:
Publicēts: 28.04.10 11:58
 citēt
ja pēc automāšīnas markas tiek noteikts intelekta līmenis, ko var spriest par bumeru vadjilām?! :what:
Publicēts: 28.04.10 11:58
 citēt
Andreass:Liepājā uz darbu jābrauc ar auto?????
Andža no Z līdz D-fortiem būs kādi padsmit km. ;)
Publicēts: 28.04.10 12:24
 citēt
alvils:ja pēc automāšīnas markas tiek noteikts intelekta līmenis, ko var spriest par bumeru vadjilām?! :what:

prezidenta kanceleja, ieskitot kundzi brauc ar BMW :D
Publicēts: 28.04.10 12:28
 citēt
nu tas jau ir no fortiem, bet ja centrā vai tuvāk tad jau ne.
Nu labi, varbūt mazliet pārspīlēju :)
Bet nu, manuprāt, tur kājām ir viens pūtiens, kamēr ziemā notīri sniegu, iesildi tikmēr jau viss, esi klāt. Zinu cilvēkus, kas rīgā no Jugla 3 uz darbu dodas Pļavniekos, esot tikai 1 stundas gājiens, toties ietaupoties uz auto benzīnu palielas summas.

forelljjanka:
Andža no Z līdz D-fortiem būs kādi padsmit km. ;)
Publicēts: 28.04.10 12:28
 citēt
vasis8:
alvils:ja pēc automāšīnas markas tiek noteikts intelekta līmenis, ko var spriest par bumeru vadjilām?! :what:

prezidenta kanceleja, ieskitot kundzi brauc ar BMW :D

ATMAROZKI! :D
Publicēts: 28.04.10 12:34
 citēt

Es senāk dzīvoju Ezerkrastā 2 pašā pēdējā mājā, pašā pilsētas malā un darbs centrā, nu ja katru rītu stundu ieplāno pastaigai līdz darbam tad var iet kājām, bet vai tas vajadzīgs, ja busi iet ik pēc 5 minūtēm? :what:
Nav tak akmens laikmets :face-smile:
Publicēts: 28.04.10 12:38
 citēt
Lunis:
pelle:Raudāju mersedesā, tagad raudu vēl stiprāk kad tā nav, bet tam visam nekāda sakara ar mersedesu. Situācijas var būt dažādas, ne vienmēr raudāšana mersedesā ir tā dramatiskākā :face-wink:

Da aizmirsti to Mersi , tas tāpat bij līzingā ņemts kaut ar ekskluzīvs modelis, nākamais būs Bentlijs bet pirkts pa skaidro:D:face-wink:

Nebij līzingā!! Vispār tam bij mūža garantija, tik izrādījās falša
Publicēts: 28.04.10 12:40
 citēt
imgfoto:fottto...ir tik svarīki ko par tevi domā pilnīgi sveši cilvēki? Nav pagrūti dzīvot?

Nebūt egoistam? Nē, nemaz nav grūti.
Publicēts: 28.04.10 12:40
 citēt
Nu jā...es zinu daudzus kas no Grobiņas uz Liepāju ar kājām češi katru rītu un vakaru...:D
Publicēts: 28.04.10 12:42
 citēt
fottto:
imgfoto:fottto...ir tik svarīki ko par tevi domā pilnīgi sveši cilvēki? Nav pagrūti dzīvot?

Nebūt egoistam? Nē, nemaz nav grūti.

Izvēloties auto marku, kadrus ko bildēt, sievietes kuras mīlēt, vienmēr padomāt - ko par to domās citi, tas nozīmē nebūt egoistam!????? Vot šoreiz sasmīdināji pa īstam:D:D:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas