imgfoto:Vislabāk naudas sitēmas radīšana aprakstīta "pasakā par Fabiānu"...pat fotogrāfi varētu saprast...
Man patika tas juvelieru stāstiņš, tomēr jāatzīst, ka tas sevī satur vēl daudz rupjas nepilnības, lai atbilstu plus mīnus patiesībai... Vēl jāapgreido!
nezinu kaads bija pirmais posts un kaadas vielas lietoshanas ietekmee tas radaas, bet man ir dazhas paardomas par naudu, jo nupat aiz gara laika noskatiijos dazhas futuuristiskas filmas un +/- par dazhaadaam akopolipseem (un arii vairaak tikai lai noveerteetu HD specefektus no bluureja kachalkaam) - tipa 2012, Sala utt. Visur domineeja nauda - kaa izglaabshanaas vai dziiviibas uztureeshanas kriteerijs. Ok, ir cilveeki, kam ir nenormaali daudz naudas, varas utt, BET:
islandes vulkaans, to neaizbeersi arii ar naudu... Viss ir ljoti relatiivs... gaidu kaadu lielaaku vulkaanu, kas cilveekiem liks atjeegties...
Gudris:bij anekdote par raudāšanu mersedesā un autobusā
anektdote ta anektdote, bet domaaju, ka raudaas stipraak tie kam vairaak naudas
Raudāju mersedesā, tagad raudu vēl stiprāk kad tā nav, bet tam visam nekāda sakara ar mersedesu. Situācijas var būt dažādas, ne vienmēr raudāšana mersedesā ir tā dramatiskākā
pelle:Raudāju mersedesā, tagad raudu vēl stiprāk kad tā nav, bet tam visam nekāda sakara ar mersedesu. Situācijas var būt dažādas, ne vienmēr raudāšana mersedesā ir tā dramatiskākā
Da aizmirsti to Mersi , tas tāpat bij līzingā ņemts kaut ar ekskluzīvs modelis, nākamais būs Bentlijs bet pirkts pa skaidro
Ot ot Pelle klausi Alvilu viņš kā specālists tev sliktu neieteiks Nav ko pinkšķet Meršos kaut ar tikpat kā savos , racionālāk tiekties uz Bentliju asaras birdinot tieši uz stūres , nevis blakus beņķī
Man patika, kad Emisis nocirta saknē valodniecisko tanšu diskusiju par eiro nosaukšanu par eirām... pajautājot: "Kā tad mums būs jāsauc franču auto PEŽO"
kaadu briidi braucu ar veco 318 bmw ..... tak polichi uz katra stuura tureeja ..... bet sejas izteiksmes shamajiem gan bija labas, kad pie stuures ieradzuiija mani nevis tiini ;-))) biezhi vien ij dokumentus nerpasiija ;-)
Tā no rītiem braucot uz darpsu - mans novērojums - visdebīlākie cilvēki caurmērā brauc ar mazajiem hundajiem...kāpēc nezinu, laikam aiz niknuma par savu stulbumu
Lai cik labs arī nebūtu BMW, es to nepirktu ne par kādu naudu. Jo negribu lai mani uzskatītu par bembistu. Tad jau labāk ar Moskviču.
Maskavietis jau tas pats bembis vien ir,vismaz 408,412 un tam līdzīgie. Bet bembis ,nu jā...Pilnīgi neadekvātu braucēju procents nez kāpēc BMW braucējiem ir manāmi lielāks ka citu auto markām!
nu tas jau ir no fortiem, bet ja centrā vai tuvāk tad jau ne. Nu labi, varbūt mazliet pārspīlēju Bet nu, manuprāt, tur kājām ir viens pūtiens, kamēr ziemā notīri sniegu, iesildi tikmēr jau viss, esi klāt. Zinu cilvēkus, kas rīgā no Jugla 3 uz darbu dodas Pļavniekos, esot tikai 1 stundas gājiens, toties ietaupoties uz auto benzīnu palielas summas.
forelljjanka:
Andreass:Liepājā uz darbu jābrauc ar auto????? tur tak kajām nav kur iet, kur nu vēl braukt
Andreass:Liepājā uz darbu jābrauc ar auto????? tur tak kajām nav kur iet, kur nu vēl braukt
Es senāk dzīvoju Ezerkrastā 2 pašā pēdējā mājā, pašā pilsētas malā un darbs centrā, nu ja katru rītu stundu ieplāno pastaigai līdz darbam tad var iet kājām, bet vai tas vajadzīgs, ja busi iet ik pēc 5 minūtēm? Nav tak akmens laikmets
pelle:Raudāju mersedesā, tagad raudu vēl stiprāk kad tā nav, bet tam visam nekāda sakara ar mersedesu. Situācijas var būt dažādas, ne vienmēr raudāšana mersedesā ir tā dramatiskākā
Da aizmirsti to Mersi , tas tāpat bij līzingā ņemts kaut ar ekskluzīvs modelis, nākamais būs Bentlijs bet pirkts pa skaidro
Nebij līzingā!! Vispār tam bij mūža garantija, tik izrādījās falša
imgfoto:fottto...ir tik svarīki ko par tevi domā pilnīgi sveši cilvēki? Nav pagrūti dzīvot?
Nebūt egoistam? Nē, nemaz nav grūti.
Izvēloties auto marku, kadrus ko bildēt, sievietes kuras mīlēt, vienmēr padomāt - ko par to domās citi, tas nozīmē nebūt egoistam!????? Vot šoreiz sasmīdināji pa īstam