forum.gif
tātad mans aparāts nu jau ir "plastmasa" kura bildēt nemāk?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / tātad mans aparāts nu jau ir "plastmasa" kura bildēt nemāk?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.04.10 08:38
 citēt
nieka 70ls man izmaksāja "plasmas gabals" un esmu tādus mēslus sabildējis ka nu tikai :D
Publicēts: 28.04.10 08:40
 citēt
murgs:anger:
Publicēts: 28.04.10 08:41 labots
 citēt
Snapij, tu mums jautā, vai tavs aparāts ir plastmasas gabals un nemāk bildēt?

EDIT: a mans metāla gabals izmaksāja 24 latus un ražo labākas bildes, bet NU UN? :)
Publicēts: 28.04.10 08:51
 citēt
Tu esi plasmas gabals!
PAr tevi neko nezinu, bet cik redzu tavu atieksmi....ir iekritis acis tikai tas, ka spama daudz un daaaarbu daudz.
Bet neviens vel nav iepaticies
Publicēts: 28.04.10 09:11
 citēt
nekrenjkjeejies - visaadi onaniimi taukainiem matiem un netiiraas kedaas Tev paraadiis Tavu iisto vietu :D
Publicēts: 28.04.10 09:25
 citēt
Laciz:nekrenjkjeejies - visaadi onaniimi taukainiem matiem un netiiraas kedaas Tev paraadiis Tavu iisto vietu :D

imgfoto@80.233.220.195 | 16:08 27.04.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Visi, kas te "sprēgā" ar astprātībām par cilvēka izkatu - sasitiet savas kamersas sev pret pieri un nekad nerakstat, ka esat fotogrāfi!
Bučas.
Laciz@81.198.117.96 | 16:12 27.04.2010 |
piekriitu par 100%
Publicēts: 28.04.10 09:28
 citēt
anonims_:
Laciz:nekrenjkjeejies - visaadi onaniimi taukainiem matiem un netiiraas kedaas Tev paraadiis Tavu iisto vietu :D

imgfoto@80.233.220.195 | 16:08 27.04.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Visi, kas te "sprēgā" ar astprātībām par cilvēka izkatu - sasitiet savas kamersas sev pret pieri un nekad nerakstat, ka esat fotogrāfi!
Bučas.
Laciz@81.198.117.96 | 16:12 27.04.2010 |
piekriitu par 100%
iedzer alu un nekrenjkjeejies. gan jau ar laiku praatinsh atnaaks. vai neatnaaks. huu givz a shit.
Publicēts: 28.04.10 09:30
 citēt
par ko ta man krenkeeties? :D
man jau neputo mute un acis ari negriezas no skaudiibas par visiem
Publicēts: 28.04.10 09:32 labots
 citēt
Nu tad LAciz vispar kedu nav un matus ar iisti nepamaniju!

Bet nu vispar LAciz tev tiik looti gribas izladeties ar savam jelibam, ka jau esi no bildem pargajis pie apavaiem... :D
Kas buus nakamajs?
rakasies pa maniem musariem un topicos rakstiisi ko aaraa metu vai ko pusdienas esmu apeedis, vai ko neapeedis?
Nu malacis :D
Publicēts: 28.04.10 11:14
 citēt
anonims_:Nu tad LAciz vispar kedu nav un matus ar iisti nepamaniju!

Bet nu vispar LAciz tev tiik looti gribas izladeties ar savam jelibam, ka jau esi no bildem pargajis pie apavaiem... :D
Kas buus nakamajs?
rakasies pa maniem musariem un topicos rakstiisi ko aaraa metu vai ko pusdienas esmu apeedis, vai ko neapeedis?
Nu malacis :D
paraudi veel! varbuut kaads pazheelos...
Publicēts: 28.04.10 11:27 labots
 citēt
snapijs:nieka 70ls man izmaksāja "plasmas gabals" un esmu tādus mēslus sabildējis ka nu tikai :D

izaudz līdz kaut kam sarežgītākam, piemēram, portretiem, un tad varbūt paklupsi pat aiz smilšu grauda :face-wink:
ainavas visu pacieš :D
Publicēts: 28.04.10 12:04
 citēt
uljens:
izaudz līdz kaut kam sarežgītākam, piemēram, portretiem, un tad varbūt paklupsi pat aiz smilšu grauda :face-wink:

Nu gan auzas sarunāji. Ainavu bildēšana nav mazāk sarežģītāka kā jebkurš cits foto žanrs.
Publicēts: 28.04.10 12:36
 citēt
CerambyX:
uljens:

Nu gan auzas sarunāji. Ainavu bildēšana nav mazāk sarežģītāka kā jebkurš cits foto žanrs.

Man bijušais klasesbiedrs salīdzināja juristus un programētājus.. :) Resp., top jurists pelna vairāk kā top programētājs, kamēr vidējam juristam alga ir zemāka par vidējo programētāju..
Šeit ir līdzīgi. Top ainavu iegūt ir daudz grūtāk par top portretu, kamēr lai iegūtu vidējas kvalitātes ainavu, darba ir mazāk, nekā tas būtu vajadzīgs vidējam portretam :)
Publicēts: 28.04.10 12:59
 citēt
Bzh:
Šeit ir līdzīgi. Top ainavu iegūt ir daudz grūtāk par top portretu, kamēr lai iegūtu vidējas kvalitātes ainavu, darba ir mazāk, nekā tas būtu vajadzīgs vidējam portretam :)

Probably. Bet ja izvelk "žanra vidējo" sarežģītības pakāpi (lai arī kas tas par teorētiski iedomātu un realitātē neparēķināmu lielumu nebūtu) tad, manuprāt, +/- vienādi sanāk :)
Publicēts: 28.04.10 13:20 labots
 citēt
CerambyX:
uljens:

es nesaku, ka nav sarežģīta - nebūt ne, varbūt nepareizi noformulēju. vairāk par tehnisko nodrošinājumu biju domājis, ataucoties uz šo "nieka 70ls man izmaksāja "plasmas gabals" un esmu tādus mēslus sabildējis ka nu tikai"
Publicēts: 28.04.10 19:26
 citēt
a tu gribēji, lai tavs aparāts nav plastmasa un prot bildēt ?
nez kāda tad būtu tava loma procesā......
Publicēts: 28.04.10 20:28 labots
 citēt
NilsS:a tu gribēji, lai tavs aparāts nav plastmasa un prot bildēt ?

RITOŠĀ DAĻA ? :D
Publicēts: 28.04.10 20:44 labots
 citēt
Lunis:
NilsS:a tu gribēji, lai tavs aparāts nav plastmasa un prot bildēt ?

RITOŠĀ DAĻA ? :D

nuka + cf karšu konveijers :face-smile:

vienīgi ar autortiesībām čābiski - autoros jāraksta canon utt..........
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):