forum.gif
kakublog.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / kakublog.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.02.07 16:52
 citēt
nu jā sanāk kaku blogs :D
bet šī kaķu diena būs tikai vienu dienu vai vairākas?
Publicēts: 13.02.07 17:13
 citēt
Publicēts: 13.02.07 17:25
 citēt
bet tad rīt vajag sirsniņdienu
Publicēts: 13.02.07 18:49
 citēt
Da rīt nolāpītā vaļudiena :D
jāliek sirsniņbildes? :O
Publicēts: 13.02.07 19:02
 citēt
shādai tematiskai dienai pagaidām nav domāts turpinājums. ideja forša, fans arī liels (pāri 70 kaķu bildes :O), bet nu viss tāds slidens un uz bardaka robežas... tāpēc nekādu suņudienu, sirsniņdienu, žirafjudienu tuvākajā laikā negaidiet :P
Publicēts: 13.02.07 19:23
 citēt
shādai tematiskai dienai pagaidām nav domāts turpinājums. ideja forša, fans arī liels (pāri 70 kaķu bildes :O), bet nu viss tāds slidens un uz bardaka robežas... tāpēc nekādu suņudienu, sirsniņdienu, žirafjudienu tuvākajā laikā negaidiet :P

Paldies, Elik! A to jau tie kaķi sāk piegriezties:D
Publicēts: 13.02.07 19:25
 citēt
Kaa var tik miiliigi lopinji piegrieztiers, ja nu vinju bildes paarmeeriigaa daudzumaa.
Publicēts: 13.02.07 20:06
 citēt
a man gan patiik, tikai davai nepaaraak biezi, nu reizes 3-5 gadaa, visaadas sitaadas dienas - sunju kakju beernu utt.. interesanti...
Publicēts: 13.02.07 20:10
 citēt

bet vismaz ir interesanti...
var vismaz izlekt arī tādas bildes kuras tiktu uz 4i noliktas...
Publicēts: 13.02.07 20:25
 citēt
kakji, kakji, kakji... apniik mazliet! nevaru sagaidiit naakamo dienu, kad vareeshu norm bildes likt! :) un protams skatiit!
saakumaa bij forshi, jautri un taa! bet luudzu - ja kaukas taads atkaartojas - tad, luudzu, mosh laika limitu veidojam? kaadas 4 h, mosh 1 no riitaa 3 vakaraa.. :)
tieshaam nekad nebiju domaajusi, ka man kakji saaks skraapeeties kaklaa! :)
Publicēts: 13.02.07 20:50
 citēt
labi, ka man kompis ir uzkāries un forumu redzu tikai līdz 31.01...bet amizanti izskatās...te ir lērums bilžu tēmai, kā nevajag kaķi fočet un otrādāk...kā vajag kaķi fočēt...tā turpināt katru mēnesi vienu dienu mainot lopiņa nosaukumu...martā suņa dienu, aprīlī zaķa (truša dienu)...
Publicēts: 13.02.07 20:56
 citēt
labi, ka man kompis ir uzkāries un forumu redzu tikai līdz 31.01...bet amizanti izskatās...te ir lērums bilžu tēmai, kā nevajag kaķi fočet un otrādāk...kā vajag kaķi fočēt...tā turpināt katru mēnesi vienu dienu mainot lopiņa nosaukumu...martā suņa dienu, aprīlī zaķa (truša dienu)...

pilnīgi piekrītu :P
Publicēts: 13.02.07 21:16
 citēt
a man gan patiik, tikai davai nepaaraak biezi, nu reizes 3-5 gadaa, visaadas sitaadas dienas - sunju kakju beernu utt.. interesanti...

pilnīgi piekrītu, šādas tematiskās dienas ir supper! :)
Publicēts: 13.02.07 22:37
 citēt
man liekas, ka paies kādas 5 dienas kamēr visi atkopsies no kaķiem :) tagad tops vnk PILNS ar viņiem :D
Publicēts: 13.02.07 23:00
 citēt
tad jau nedēļa :lol:
Publicēts: 13.02.07 23:20
 citēt
Gribētos uzzināt šīsdienas vidējo rētingu pa visām kaķu bildēm... domāju, ka uz kādu 6 ar kapeikām pavilktu... ja ne 6.1... laikam šodien 5 5 5 bija cieņā:)... vieglā maize:)
Publicēts: 13.02.07 23:28
 citēt
Godam botiksi saliku visām bildēm pa piečukam, beigas apnika, arī kaķi...
Publicēts: 13.02.07 23:29
 citēt
Izskatās, ka tu nebiji vienīgais, ja neskaita to, ka citiem neapnika...
Publicēts: 14.02.07 08:36
 citēt
Kaa var tik miiliigi lopinji piegrieztiers, ja nu vinju bildes paarmeeriigaa daudzumaa.

Pašiem lopiņiem jau ne vainas, bet reti kura no ievietotām bildēm bija baudāma. Man šķita, ka ir no sērijas - ja tēma ir, tad bilžu kvalitāte (gan tehniskā, gan mākslinieciskā) vairs nav svarīga...
Publicēts: 14.02.07 10:00
 citēt
es gan ieteiktu tematisko dienu bildes pec tema dienas beigam kaut kur aizmuvot citur -peecaakai apskatei. un galerija, skola un tops atgriezas ierastajas sliedes... :?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):