Miletajus te brasji tirgo , darba kartiba ~100Ls , YASICA buss grut buss grut , vinai baigais pulkstenju mehanisms kas prasa tirisjanu eljosjanu , nab gadijie sastapt NEVIENU kas korekti stradatu pa laikme Bet tadas TIRAMAS / ELOJAMAS var sastapt pa ~150Ls . Es jau nu ieteiktu labak pameklet SEAGUL kas ir Rolley / Lubitel / Yasica kinizeru klons LABS ja kas.
versatile:nu luni... Bija perfekta jasha, pirku par 80, pardevu pie 100. Miletaju dargak par 15 nepirktu.
Taga Miletaji MODERNI musdienas razjoti ne VECI , visas mals sludekli par viniem 100Ls . Perfektu YASICA vari nopirkt Arzemēs , kur cilvēki tas neglaba bet bilde . Man ar ir YASICA un Rolleiflex un Flexsarets kas katrs domats savam konkretam merkji un STRADA teicami. YASICA pirku par 150 Eur un strada ka pulkstens Bet neviena no tam kas ir bijusjas piedavajuma Latvija un ko esmu skatijies visadam "Meitenem" nav bijusi letaka par 150Ls un NEVIENA nav stradajusi normali del ta ka ELJA biez vai saputejusi utt . Nospied 20 reizes SAK stradat normali pec laicinja atkal tas pats tas liecina par biezu elju svaku atsperi vai netiru mehanismu
CMelo:Nu pa 100 es vinju nepirktu ,jo ebay var dabut yazhicu pa tadu cenu,bet es mekleju lubitel normala latvijas cena!
kam tev to drankji, vari pateikt? Zini cik izmaksaa 1 kadrs 120nieces filmas nopirkt, attistit, ieskenet normala kvalitate? ja jau cuukot filmu, tad vismaz ar normalu aparatu, normalu kvalitaati, lai ir veerts vispar to dariit.
Ja jau mīlētāji tik liels deficīts, tad varu palīdzēt varu notirgot Mīlētāju ar trosīti. Cena 30ls. Līdzi iedošu pāris filmiņas, tikai jāatrod kur palikušas.