8. maijs Liepāja, www.imgfoto.lv Var pieteikties uz pasākumu - sievietes kailfoto fotogrāfēšana studijā Dalības maksa - 25 LVL Pieteikšanās līdz 6. maijam Vietu skaits - max 5
Tiek nodrošināts: modeles aksesuāri(var ņemt līdzi kaut ko savu, protams) kafija/tēja konsultācijas apgaismojuma pielietošanā
Nikon kameru lietotājiem iespējams, iepriekš piesakot, iznomāt dažādus fix objektīvus. Gan dx gan fx.
Priekšapmaksa - līdz 6. maijam 10 LVL, kas neierašanās gadījumā netiek atgriesta.
p.s. Vēl nav panākta dzelžaina vienošanās, bet prognozējams, ka pasākuma otrā daļa varētu noritēt fontain viesnīcas otrā stāva konferenču zālē - ~500m2 + tie greznie kičīgie krēsli un visi citi atribūti, kas tur pieejami.
Laciz:es laikam Liepaajaa buushu nedeelju veelaak kaa reiz
Nu nekas, ienāc tā pat ciemos!
ja izdomaashu tam kaut kaadu jeegu saistiibaa ar foto tad ienaakshu. jo kaut kaadam kopsauceejam jaabuut, neba par dofu vai objektiiva gaismas savaakshanas speeju teergaasim... redz - pasaulee ir 6 miljardi iedziivotaaju - kaapeec man buutu jaaiet tieshi pie Tevis?
a foto... foto man interesee arvien mazaak - nav nekaadu izaicinaajumu zinu, ka varu smuki nobildeet kaut ko - tas noziimee ka speciaali fotografeet - tad ir jaabuut iipasham fiilingam, videi, cilveekiem
Oho! Tas nu gan būtu jautrs pasākums... gaismas ar savu intelektu kas darbojas neatkarīgi no fotogrāfiem... Bet tā vien šķiet, ka kaut kas tāds vēl nav radīts. Vai arī Gudris būs ko sajaucis?
Nu lai sūta! Man pietiek ar kvīšu grāmatu...kā Gudris varēs atskaitīties par saviem pasākumiem, kurus draugos visu laiku reklamē un pat reportāžas ievieto, kā par notikušiem - bail pat iedomāties...
Tāds pat čaiņiks latviešu gramatikā kā fotogrāfs, datoriķis un šoferis...
Varbūt izlabo tad arī pārējo čatotāju gramatiskās, interpunkcijas u.c. kļūdas? Un BTW - vārds "čaiņiks", manuprāt, nav latviešu valodas vārds, bet gan nāk no Tevis nīstās krievu zemes - kā Tu vari šādu vārdu vispār uzrakstīt? Vēmiens nenāk?
Tāds pat čaiņiks latviešu gramatikā kā fotogrāfs, datoriķis un šoferis...
Varbūt izlabo tad arī pārējo čatotāju gramatiskās, interpunkcijas u.c. kļūdas? Un BTW - vārds "čaiņiks", manuprāt, nav latviešu valodas vārds, bet gan nāk no Tevis nīstās krievu zemes - kā Tu vari šādu vārdu vispār uzrakstīt? Vēmiens nenāk?