par svara kategorijam esi kko dzirdeejis ? es mazinsh
svarā līdz 82 .5 150 x 1 ej uzēst proteīnu un uzdzer kokču, mazais koļega po cehu līdz 75 kg spieda 215 pēc IPF noteikumiem( tas gan bija Eiropas čempis) tā ka ievērtē savas spējas....
Haiduks:Ātri pāskatīju draugus, bet neko slikta nesaskatīju pie taviem sludinājumiem... vienīgi imfoto tev griež pogas laukā ar savu sludinājumu, kas ir 3x vairāk salikts, kā tev... bet ideja 1:1 kopēta (avansa priekšatmaksa)
Kurā vietā kas kopēts, es jau vārdu avanss zināju, kad Gudris nemaz dzimis nebija...
Haiduks:Ātri pāskatīju draugus, bet neko slikta nesaskatīju pie taviem sludinājumiem... vienīgi imfoto tev griež pogas laukā ar savu sludinājumu, kas ir 3x vairāk salikts, kā tev... bet ideja 1:1 kopēta (avansa priekšatmaksa)
Kurā vietā kas kopēts, es jau vārdu avanss zināju, kad Gudris nemaz dzimis nebija...
Nesaki viss, varbūt gudris pat dzima avansā ... galvenais naf, kurš ko zin, bet kurš pirmais pasaka, uzraksta, piedod, Gudris pirmais uzrakstīja. Tavā pirmajā tekstā avansa nebija . Bet ja sāki lietot, tas nozīmē, ka nenopietni cilvēki piesakās un pēc tam neatnāk. Avans ir sevis pasargāšana