forum.gif
Kaitnieki
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kaitnieki
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.10 18:19
 citēt
Gudris:
P.S. Lai jums labi bildējas mani Saldumiņi :face-kiss::face-grin:

Paldies!
Publicēts: 29.04.10 18:24
 citēt
Kurš tad atkal tev nabadziņam pāri nodarija?
Publicēts: 29.04.10 18:47
 citēt
Neņem viņus galvā (sevišķi Luni:face-wink: ) un ņem vērā ka tu arī pats mēdz rupjības spert laukā, tas jau ir kā pa apburto loku, tev pasaka, tu atbildi tāpat, otrs ar vēl lielāku degsmi atkal tev ko saka, tu tik pat aizrautīgi pretī utt utt utt utt līdz vienudien adminiem piegriežas tik tālu ka viņi vairs ne tikai bano, bet blogu slēdz. :face-wink:
Publicēts: 29.04.10 18:54 labots
 citēt
bet pats jau tu Gudri šo diskusiju par "sex ar modeli" aizsāki un aktīvi komentēji...varbūt vajag padomāt pirms ko publiskajā telpā rakstīt un pēc tam gausties ...man jau peronīgi vienalga, jo ar kaitniecību nenodarbojos, bet tāds ir mans viedoklis :what:
Publicēts: 29.04.10 19:02 labots
 citēt
pelle:Neņem viņus galvā (sevišķi Luni:face-wink: ) un ņem vērā ka tu arī pats mēdz rupjības spert laukā,
Es neko nesaku arpus bloga , es pat pie šamā sūtu iztikti "Glupa paskata blondīnes" kas man koļijās klāt uz bildēšanos un pašam tādas netīk, nafix man tādas tās tik pie Gudrā:):)
Publicēts: 29.04.10 19:05
 citēt
kaitnieku vaardus studijaa luudzu!!!!
Publicēts: 29.04.10 19:06
 citēt
Lunis:
pelle:Neņem viņus galvā (sevišķi Luni:face-wink: ) un ņem vērā ka tu arī pats mēdz rupjības spert laukā,
Es neko nesaku arpus bloga , es pat pie šamā sūtu iztikti "Glupa paskata blondīnes" kas man koļijās klāt uz bildēšanos un pašam tādas netīk, nafix man tādas tās tik pie Gudrā:):)

Vareji ari pie manis sutit . :face-wink:
Publicēts: 29.04.10 19:07
 citēt
Laciz:kaitnieku vaardus studijaa luudzu!!!!

man jau ari intersanti palika. :)
Publicēts: 29.04.10 19:09
 citēt
vienaa stabinjaa kaitniekus, otraa - bezmaksas topika ceelaajus pirmajaa lapaa
Publicēts: 29.04.10 19:09
 citēt
Aii tak pofig, mani ar ne vienu vien reizi ir nod...i ārpus bloga - pofig, skauģi :)
Vienīgi man nav tēmas par SEX ar modeli :D :D :D
Publicēts: 29.04.10 19:12
 citēt
maza gan Tev duusha - taads zakjapastala/megadirseejs vien esi :(
Publicēts: 29.04.10 19:28
 citēt
Gudris:
uljens:pats jau tu Gudri šo diskusiju par "sex ar modeli" aizsāki
tieši tā..un zini kāpēc es joprojām neesmu viņu labojis ? izlasi pirmo postu tanii diskusijaa ;) bet šinii gadiijumaa ne par to runa !

Nu jā, sapratu :)
Publicēts: 29.04.10 19:31
 citēt
gudri - uz ielas tev neviens neuzmācās :amazing:
Publicēts: 29.04.10 19:33
 citēt
Gudris:meitblieži

interesants termins. :bad_smile:
Publicēts: 29.04.10 19:37
 citēt
Gudris:
Oliss:gudri - uz ielas tev neviens neuzmācās :amazing:
regulāri :face-crying:

nabadziņš......žēl man tevis :face-sad:
Publicēts: 29.04.10 19:41
 citēt
Gudris:
kaameer tas viss notiek sheit lokaali blogaa starp fotograafiem tas ir ok...bet ja saak draugos liist virsuu taa jau ir diagnoze :amazing:

draugos ir tā ekstra, kas nav te.. lietotāju bloķēšana:face-smile:
Publicēts: 29.04.10 19:42
 citēt
mmax:
Lunis: Es neko nesaku arpus bloga , es pat pie šamā sūtu iztikti "Glupa paskata blondīnes" kas man koļijās klāt uz bildēšanos un pašam tādas netīk, nafix man tādas tās tik pie Gudrā:):)

Tici man no TĀM nekāda biznesa tik ČAKARS , es tādas labi pazīstu braukā ar X5 vai citiem džipiem bet piķa nekad nav :):) Mums tādām vienīgi priekšapmaksa , un tad viņas nebildējās:):) Tādas tik pie Gudrāa :):)
Publicēts: 29.04.10 19:47
 citēt
Lunis:

Neviens ar nesaka ka tu ko teiktu ārpus bloga, bet pēdējos mēnešus ikreizi palasot fotoblog forumu regulāri redzu vienus un tos pašus tekstus kas tiek simtiem reižu atkārtoti par to cik Gudris stulbs, šai gadījumā jau nav runa par to kāds Gudris, bet par tavu gudrību Riču tas ar neliecina. Zinu zinu tavu dziļo pārlieciību atvērt mums visiem acis par Gudri kā tādu, tik kam gan te to vajag, un tam kam ko vajag, paši zina ko vajag.
 citēt
alvils:
Gudris:meitblieži

interesants termins. :bad_smile:

Es šito 90 gadu sākumā kautkād izmuldēju , tada saradās liels daudzums dzeku ar ĻOT krutu tehniku kuri bildēja TIKAI skuķus , par cik tad vel ar tehniku bij jāprot apieties sanāca viņiem IZCILI drausmīgas bildes neskatoties ka uz 6X6 un 6x7 bildēts , ot tad es tos kas tikai skuķus bildē iesaucu par "Meitbliežiem" , atceros kautkādā pjankā šito izmetu Lielmeistari rēca locīdamies no lāvām krisdami , djela bija pirtī kautkādā:):)
 citēt
Lunis:
mmax:

Tici man no TĀM nekāda biznesa tik ČAKARS , es tādas labi pazīstu braukā ar X5 vai citiem džipiem bet piķa nekad nav :):) Mums tādām vienīgi priekšapmaksa , un tad viņas nebildējās:):) Tādas tik pie Gudrāa :):)

Nu tad jau labi. :face-grin:
Publicēts: 29.04.10 19:50
 citēt
pelle:bet par tavu gudrību Riču tas ar neliecina.
Vai tad es kādreiz esmu teicis ka esmu baig GUDRS ? Man gan nāv tādas sajūtas un nekad nebūs , vienmēr esmu bijis IZTEIKTI NEGUDRS un tik mācijies un mācijies , joprojām mācos :):)
Publicēts: 29.04.10 19:50
 citēt
Lunis:
mmax:

Tad redz kur Luņa sāpe... Noceļ klientes (kas tāpat negrasās maksāt)... :anger:
Publicēts: 29.04.10 19:57 labots
 citēt
Gudris:
Laciz:maza gan Tev duusha - taads zakjapastala/megadirseejs vien esi :(
za to Tu mums gudrs provokators esi :face-kiss::face-grin:
suuds par gudriibu, bet 5 kaitiigaakos bloga tizlenjus vaardaa varu nosaukt, un ne reizi neesmu kautreejies to dariit:face-devil-grin:
(starp citu - Tu nav starp tiem :face-kiss: )
Publicēts: 29.04.10 19:58
 citēt
Lunis:
pelle:bet par tavu gudrību Riču tas ar neliecina.
Vai tad es kādreiz esmu teicis ka esmu baig GUDRS ? Man gan nāv tādas sajūtas un nekad nebūs , vienmēr esmu bijis IZTEIKTI NEGUDRS un tik mācijies un mācijies , joprojām mācos :):)

pēc taviem tekstiem tevis nepazinējiem varētu rasties priekšstats ka esi baigi spicss, jo visi kas tev paziņas, ar ko tev biznesss, un nu jebkādi kontakti tavos tekstos figuree kā baigie spici (es kā tāda protams izņēmums, bet nu tas tā) :face-wink:
Publicēts: 29.04.10 20:00 labots
 citēt
Gudris:
Laciz: 5 kaitiigaakos bloga tizlenjus vaardaa varu nosaukt,
snirks haiduks ??? ??? ??? :what:
dazhiem citiem pat vairaak jaauztraucas:D
Publicēts: 29.04.10 20:01
 citēt
SEX ar modeli :D :D :D

sekss bez modeļa! :face-sad:
Publicēts: 29.04.10 20:04
 citēt
tagad nav karsta galva, nesaukshu vaardus - visi pashi zin :D
Publicēts: 29.04.10 20:04
 citēt
haralds:
SEX ar modeli :D :D :D

sekss bez modeļa! :face-sad:

modelis bez seksa (ono) arī interesants variants. :bad_smile:
Publicēts: 29.04.10 20:06
 citēt
alvils:
haralds: sekss bez modeļa! :face-sad:

modelis bez seksa (ono) arī interesants variants. :bad_smile:
:bad_smile:interesants vai ne-interesants, bet nevajag uzreiz pamest homofobiem eesmu :D a to buus klaat un saaks smirdeet
Publicēts: 29.04.10 20:06
 citēt
alvils::bad_smile:
:face-grin::grimace:
Publicēts: 29.04.10 20:18
 citēt
Gudris:
Laciz:kaitnieku vaardus studijaa luudzu!!!!
domā vajag ? :D lai jau puika papriecājas...galvenais ka cilvēks nekad nav mani saticis bet stāsta visādus brīnumus meitenēm...turklāt jau nez kuro reizi...tipiņš ir ar gariem matiem pumpainu seju tizlām brillēm un alus vēderiņu ...vairs neko neteikšu :D

aizdomas ir. Pasaki vien kurs tas ir no kura jaauzmanaas. Vairaak jau nesariebsi, tikai vinjam pasham pabojaasi slavu (ja vispaar taada vinjam ir)
Publicēts: 29.04.10 20:19
 citēt
un nekad jau nevajag arii paarspiileet, jo arii Gudrim esot savdabiiga slava... :D
Publicēts: 29.04.10 20:26
 citēt
Gudris:Tas ir kkāds psc ar jums mani mīļie Kaitnieki...visur kur izskan mans vārds jums ir jāielien un kkas jāiedirš par mani un veelams ar linku uz diskuju "sex ar modeli" :face-grin: ...es jau saprot kā jūs taa mēģināt uz mana rēķina spodrināt savas spalvas bet nu no malas diezgan smieklīgi izskatās :face-kiss:

P.S. Lai jums labi bildējas mani Saldumiņi :face-kiss::face-grin:

Ātri pāskatīju draugus, bet neko slikta nesaskatīju pie taviem sludinājumiem... vienīgi imfoto tev griež pogas laukā ar savu sludinājumu, kas ir 3x vairāk salikts, kā tev... bet ideja 1:1 kopēta (avansa priekšatmaksa):face-grin:
Publicēts: 29.04.10 20:50 labots
 citēt
:what:
Publicēts: 29.04.10 21:19
 citēt
Gudris:Ekrana kalendārs Maijs 2010 - kaitnieki ar driikst seivot :face-kiss: [url=http://content20-foto.inbox.lv/albums128750252/bravostudio/10-28mpixtest/ekraanakalendaarsmaijs.jpg

Un]http://content20-foto.inbox.lv/albums128750252/bravostudio/10-28mpixtest/ekraanakalendaarsmaijs.jpg
Un[/url] pārējie mēneši????? un nafig apakšā svītrkods :amazing:
Publicēts: 29.04.10 22:04
 citēt
Šitos pekstiņus gan nelasīju,bet skaidrs ir viens-vragov naroda rasstreļaķj!
Publicēts: 29.04.10 23:01
 citēt
Schnircks:Un vispār vai tad kāds vēl vairāk ko spējīgs aiz muguras sarunāt kā Drēfu Dainis?;))))

domāju ka var :)
Publicēts: 29.04.10 23:50
 citēt
varbūt kādreiz to Gudri kāds nobanos??? cik var spamot???
Publicēts: 30.04.10 00:18
 citēt
mani vispār gudri neinteresē tavas personīgās peripetijas !
varēji aiztaupīt
Publicēts: 30.04.10 00:33
 citēt
Gudris:
NilsS:mani vispār gudri neinteresē tavas personīgās peripetijas !
varēji aiztaupīt
atkal mamma lika visus topikus pārlasīt ? :face-crying:

cik tu spied ?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt