forum.gif
Failu šērošana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Failu šērošana
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.10 22:12
 citēt
Es jau gadiem uzticīgi lietoju tikai un vienīgi DC++ gadījumiem, kad man nepieciešams iegūt atsevišķas programmas, filmas, mūziku. Beidzot ir pienācis brīdis, kad es atskārtu, ka tur ņihuja vairs nav. Visi lieto torrentus bļe. Filmas vēl o.k., bet mūziku, kas man nepieciešama, ar DC++ jau vairs nedabūt. Tad nu es lūdzu kādu no torentu lietājiem sniegt īsu idiotu droši instrukciju par to, kā lietot torentus (ar linkiem uz bāes programmas nolādēšanu un labākajiem torentiem pa kategorijām). :)
Publicēts: 29.04.10 22:20
 citēt
ielaadee torrentu programminju un mekleshanas logaa kad ierakstiisi - tad tev izmetiis sarakstu ar lapaam kur tas ir
Publicēts: 29.04.10 22:23
 citēt
dansiga:ielaadee torrentu programminju un mekleshanas logaa kad ierakstiisi - tad tev izmetiis sarakstu ar lapaam kur tas ir

un kur tikt pie tās torrentu programmiņas? :)
Publicēts: 29.04.10 22:31
 citēt
Publicēts: 29.04.10 22:32
 citēt
es lietoju sho ... bet ir arii citi

www.utorrent.com...
Publicēts: 29.04.10 22:34 labots
 citēt
Novelc uTorrent progu, ieej kādā torrentu lapā (piem. piratebay.org), atrodi interesējošo torrentu, novelc torrent failu un atver viņu ar uTorrent programmu. Tas arī viss.

DC neizmantoju jau vairākus gadus. Atsevišķas mp3 dziesmas velku te: foxplay.biz
Jebkādu mūziku klausos te: listen.grooveshark.com
Publicēts: 29.04.10 22:36
 citēt
Vai die' kur tie laiki, kad alfas, omegas un betas lietojām, no Bunkuriem filmas un mūziku vilkām...
Publicēts: 29.04.10 22:40
 citēt
Bet ar trackeriem ir tā: LV trackerus jēga lietot tikai tad, ja gribi filmas latviešu valodā vai ar subtitriem un mainstream mūziku (EHR top40), bet kaut ko mazāk populāru grūti atrast. Šī iemesle dēļ LV trackerus īpaši nelietoju, jo ir jāreģistrējas, jāuztur ratio (novilkto un atdoto mb attiecība) utt. Bet, teiksim, thepiratebay.org nevajag ne reģistrēties, ne par ratio uztraukties. + arī atradīsi tādu mūziku, ko iekš LV trackeriem nedabūsi.
Publicēts: 29.04.10 22:49
 citēt
briedis, tak nemaz nav jaaiet kaadaa konkreetaa toreentu lapaa, bet programma jaaieraksta mekleshanas lodzinjaa un izmet veselu sarakstu ar toreentu lapaam!
Publicēts: 29.04.10 22:50
 citēt
briedis:
DC neizmantoju jau vairākus gadus. Atsevišķas mp3 dziesmas velku te: foxplay.biz
Jebkādu mūziku klausos te: [url=http://listen.grooveshark.com/

Paldies]http://listen.grooveshark.com/

Paldies[/url] par linkiem! Atradu 2 dziesmas no viena albuma, kuru jau kādus gadus 4 meklēju, bet vairs nevaru atrast. Paradoksāli tas, ka tieši no DC++ viņu savulaik dabūju, kad pa naktīm no štatiem vilku to, ko Eiropā nedabūt.

Ja nu kāds netīšām atrod, tad vai nu uzcelšu pieminekli vai kādu aliņu uzsaukšu - Izpildītājs: Hi Tek; Albums: Beats & Grooves
Publicēts: 29.04.10 22:52
 citēt
tikai un vieniigi piratebay.org. Tur arii progza nokachaajama
Publicēts: 29.04.10 23:03
 citēt
zagļu pieredzes apmaiņas topikss?:)
Publicēts: 29.04.10 23:22
 citēt
Droperidol:zagļu pieredzes apmaiņas topikss?:)

kāpēc zagļu, vissi lejupielādētie dati tiek izmantoti tikai un vienīgi izziņas nolūkos!! :amazing:
Publicēts: 29.04.10 23:28 labots
 citēt
full_clip:Ja nu kāds netīšām atrod, tad vai nu uzcelšu pieminekli vai kādu aliņu uzsaukšu - Izpildītājs: Hi Tek; Albums: Beats & Grooves

Atrašana aizņema ~10 sekundes :D

www.megaupload.com...

Tak gūgli mākam izmantot ;)
Publicēts: 29.04.10 23:29
 citēt
full_clip:Bet ar trackeriem ir tā: LV trackerus jēga lietot tikai tad, ja gribi filmas latviešu valodā vai ar subtitriem un mainstream mūziku (EHR top40), bet kaut ko mazāk populāru grūti atrast. Šī iemesle dēļ LV trackerus īpaši nelietoju, jo ir jāreģistrējas, jāuztur ratio (novilkto un atdoto mb attiecība) utt. Bet, teiksim, thepiratebay.org nevajag ne reģistrēties, ne par ratio uztraukties. + arī atradīsi tādu mūziku, ko iekš LV trackeriem nedabūsi.

Tāpēc arī vajag DC, ja grib vietējā mēlē... :)
Publicēts: 29.04.10 23:37
 citēt
Gudris:nu nezinu gan...man dc++ joprojaam lietojas...tiesa gan tikai aarzemju hubi...lv hubi izmirushi ar labi ja simts juuzeriem !

lietoju 2 LV un 3 ārzemju hubus jau gadus piecus vai vairāk. agrāk bija viss cool. pēdējā gada laikā tik švaki, ka pat jau divus mēnešus (februāra beigās iznāca) nevaru jauno alkaline trio albūmu nekur atrast, bet grupa jau nav nemaz tik nepopulāra. nākas secināt, ka DC++ zaudējis savus apgriezienus, pie tam tā pamatīgi. Tad nu būs jāmēģina ierubīties tajos nolādētajos torrentos...

Eltons:Vai die' kur tie laiki, kad alfas, omegas un betas lietojām, no Bunkuriem filmas un mūziku vilkām...

mjā, bija laiki, kad tur bija VISS, atceros, ka bija pat vairāki kristīgie :bad_smile: hubi... :what:
Publicēts: 29.04.10 23:49
 citēt
briedis:
full_clip:Ja nu kāds netīšām atrod, tad vai nu uzcelšu pieminekli vai kādu aliņu uzsaukšu - Izpildītājs: Hi Tek; Albums: Beats & Grooves

Atrašana aizņema ~10 sekundes :D

www.megaupload.com...

Tak gūgli mākam izmantot ;)

Mākam, mākam. Sit mani nost, bet pirms kāda gada toč nevarēju izrakt. Vienīgais, ko toreiz atradu, bija diskogrāfijas saraksts, kurā šamais pieminēts, un tas ar viss.

Bet tagad gan sajutos stulbs :D

Bizarre:
full_clip:Bet ar trackeriem ir tā: LV trackerus jēga lietot tikai tad, ja gribi filmas latviešu valodā vai ar subtitriem un mainstream mūziku (EHR top40), bet kaut ko mazāk populāru grūti atrast. Šī iemesle dēļ LV trackerus īpaši nelietoju, jo ir jāreģistrējas, jāuztur ratio (novilkto un atdoto mb attiecība) utt. Bet, teiksim, thepiratebay.org nevajag ne reģistrēties, ne par ratio uztraukties. + arī atradīsi tādu mūziku, ko iekš LV trackeriem nedabūsi.

Tāpēc arī vajag DC, ja grib vietējā mēlē... :)

Tas gan fakts! Ar LV mūziku torrentos švaki.
Publicēts: 30.04.10 00:16
 citēt
torrentz.com vispasaules seerchers, nevaig reg, nav citu pienaakumi, meklee un kachaa ko gribi.
Publicēts: 30.04.10 10:32
 citēt
Latviešu mūzika? Kas tas tāds? Nezināju, ka latviešiem ir arī mūzika...
Publicēts: 30.04.10 10:35
 citēt
alvils:Latviešu mūzika? Kas tas tāds? Nezināju, ka latviešiem ir arī mūzika...

Ko pīpējam?
Publicēts: 30.04.10 15:07
 citēt
Gudris:
full_clip:

Tas gan fakts! Ar LV mūziku torrentos švaki.
lv muuzika jaapeerk doremi.lv

Bet visu nenopirksi. Ir dziesmas un albumi, kurus pērku, bet ir lietas (dziesmas), kuras nav iespējams nopirkt.
Publicēts: 30.04.10 15:14
 citēt
ivog:
alvils:Latviešu mūzika? Kas tas tāds? Nezināju, ka latviešiem ir arī mūzika...

Ko pīpējam?

no sākuma viņš gāja uz mežu pēc sēnēm, ...vēlāk sēnes vilkās viņam pakaļ .. :)
Publicēts: 30.04.10 16:17
 citēt
daudz kas ir [url=www.fat.lv]www.fat.lv[/url] kad izdomasi kachaatt - nospoed zagruzitj un tad open (izvelies mapi ) un ladee iekshaa
Publicēts: 30.04.10 17:58
 citēt
www.torrentz.com> ierakti interesējošo lietu> meklē, atrod> nospied download torrent>open with utorrent(vai kāda nu tev tā proga)>lieto

dc galīgs atstojs
Publicēts: 01.05.10 14:33
 citēt
nolādēju torentu. atradu vajadzīgo alkaline trio albūmu. izskatās, ka lādējas. redzēsim, vai nolādēsies. :) bet torentiem nav tāpat kā DC++, ka ir LIELI kanāli (hubi), kur ir viss, ko kanāla ietotāji ir nošērojuši? un kā vispār notiek šērošana? es varu lietot torentus, cik gribu bez nekādas šērošanas? pagaidām tā izskatās, jo neesmu norādījis nevienu mapi, ko es šērotu... neatradu, kur to izdarīt. :D
Publicēts: 01.05.10 14:37
 citēt
princips ir taads, ka tas fails ko Tu kachaa automaatiski ir pieejams paareejiem. ja redzi seeders ir piem. 50, tas noziimee ka 50 cilveekiem tas ir aktiivs (kaa Tev kachaashanas briidii) un progza pati atrod no kura lietotaaja to failu visaatraak ir novilkt.
Publicēts: 01.05.10 14:37
 citēt
citās torent lapās jāltstāj novilktā draza lai citi var novilkt :D no novilktajiem mb tiek reekjinaats reitings ja reitins mazāks pa kaučkādu cīparu bans :)
Publicēts: 01.05.10 14:40
 citēt
sarežģīti. :)

vēl es skatos, ka tajā mapē, kuru norādīju, kur glabāt nepabeigtos, dziesmas izskatās m4a formātā. kas tas tāds? pēc novilkšanas tas paliek par mp3 vai arī tas ir kaut kāds īpatnējs mūzikas failu formāts, kas tāds arī paliks un tam būs nepieciešama kāda īpantēja programma, lai klausītos?
Publicēts: 01.05.10 14:42 labots
 citēt
a tas pa to daliishanos ar drazu parasti lapaas kur prasa reģistraaciju utt :)
pirms vilkšanas torenta aprakstu var palasīt kas pa formātiem utt :)
Publicēts: 01.05.10 14:42
 citēt
vlc speelee JEBKO
un pirms kachaashanas tak var apskatiities kas par failu
es lietoju (censhos) tika flac muzonam un bluurei ripus filmaam HD
Publicēts: 01.05.10 14:43
 citēt
bet tad sanāk, ka arī kad nolādēsies paliks tas m4a?
Publicēts: 01.05.10 14:45
 citēt
sk ka paliks :)
Publicēts: 01.05.10 14:45
 citēt
alvils:bet tad sanāk, ka arī kad nolādēsies paliks tas m4a?
huu givz a shit! tanti guugli paziisti? iesit un pajautaa kas taa par huinju.
Publicēts: 01.05.10 14:47
 citēt
didams:sk ka paliks :)

o.k., tad es kancelēju pasākumu un meklēju kādu citu, kam ir mp3.

paldies par informāciju! ;)
Publicēts: 01.05.10 15:54
 citēt
Starpcitu - muuzikai (it sevishkji - retaak atrodamai) - Soulseek
Publicēts: 01.05.10 17:07
 citēt
Alvil... ko ta tādu meklējam?
Publicēts: 01.05.10 17:24
 citēt
Eltons:Alvil... ko ta tādu meklējam?

Meklēju Alkaline Trio jauno disku This Addiction. Dabūju. Klausos. Esmu nedaudz vīlies. :)

aivislisovskis:Starpcitu - muuzikai (it sevishkji - retaak atrodamai) - Soulseek

Tas ir viens no torentiem vai kaut kas vēl cits?
Publicēts: 01.05.10 17:29
 citēt
a rkraw smukinja, ne?
Publicēts: 01.05.10 17:43
 citēt
alvils:bet tad sanāk, ka arī kad nolādēsies paliks tas m4a?

Pavisam reāla lieta!
Tas M4A ir AAC kompresijas tips, failu tips!
Ļoti laba kvalitāte, jāsaka ka ja pareizi nokonvertēts tad skan labāk kā MP3.
Atskaņo jebkurš sevi cienošs pleijeris.
Tā ka nerausties un nebaidies no ši failu tipa! :grimace:
Publicēts: 01.05.10 17:57
 citēt
Ievilku to disku... uz 192 tikai... kompja tumbiņām pietiks ievērtēt...
Skaidrs, kāda mūzika Alvilam patīk.
Dine, Dine, My Darling... he, he...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas