Es jau gadiem uzticīgi lietoju tikai un vienīgi DC++ gadījumiem, kad man nepieciešams iegūt atsevišķas programmas, filmas, mūziku. Beidzot ir pienācis brīdis, kad es atskārtu, ka tur ņihuja vairs nav. Visi lieto torrentus bļe. Filmas vēl o.k., bet mūziku, kas man nepieciešama, ar DC++ jau vairs nedabūt. Tad nu es lūdzu kādu no torentu lietājiem sniegt īsu idiotu droši instrukciju par to, kā lietot torentus (ar linkiem uz bāes programmas nolādēšanu un labākajiem torentiem pa kategorijām).
Novelc uTorrent progu, ieej kādā torrentu lapā (piem. piratebay.org), atrodi interesējošo torrentu, novelc torrent failu un atver viņu ar uTorrent programmu. Tas arī viss.
Bet ar trackeriem ir tā: LV trackerus jēga lietot tikai tad, ja gribi filmas latviešu valodā vai ar subtitriem un mainstream mūziku (EHR top40), bet kaut ko mazāk populāru grūti atrast. Šī iemesle dēļ LV trackerus īpaši nelietoju, jo ir jāreģistrējas, jāuztur ratio (novilkto un atdoto mb attiecība) utt. Bet, teiksim, thepiratebay.org nevajag ne reģistrēties, ne par ratio uztraukties. + arī atradīsi tādu mūziku, ko iekš LV trackeriem nedabūsi.
briedis, tak nemaz nav jaaiet kaadaa konkreetaa toreentu lapaa, bet programma jaaieraksta mekleshanas lodzinjaa un izmet veselu sarakstu ar toreentu lapaam!
briedis: DC neizmantoju jau vairākus gadus. Atsevišķas mp3 dziesmas velku te: foxplay.biz Jebkādu mūziku klausos te: [url=http://listen.grooveshark.com/
Paldies]http://listen.grooveshark.com/
Paldies[/url] par linkiem! Atradu 2 dziesmas no viena albuma, kuru jau kādus gadus 4 meklēju, bet vairs nevaru atrast. Paradoksāli tas, ka tieši no DC++ viņu savulaik dabūju, kad pa naktīm no štatiem vilku to, ko Eiropā nedabūt.
Ja nu kāds netīšām atrod, tad vai nu uzcelšu pieminekli vai kādu aliņu uzsaukšu - Izpildītājs: Hi Tek; Albums: Beats & Grooves
full_clip:Bet ar trackeriem ir tā: LV trackerus jēga lietot tikai tad, ja gribi filmas latviešu valodā vai ar subtitriem un mainstream mūziku (EHR top40), bet kaut ko mazāk populāru grūti atrast. Šī iemesle dēļ LV trackerus īpaši nelietoju, jo ir jāreģistrējas, jāuztur ratio (novilkto un atdoto mb attiecība) utt. Bet, teiksim, thepiratebay.org nevajag ne reģistrēties, ne par ratio uztraukties. + arī atradīsi tādu mūziku, ko iekš LV trackeriem nedabūsi.
Gudris:nu nezinu gan...man dc++ joprojaam lietojas...tiesa gan tikai aarzemju hubi...lv hubi izmirushi ar labi ja simts juuzeriem !
lietoju 2 LV un 3 ārzemju hubus jau gadus piecus vai vairāk. agrāk bija viss cool. pēdējā gada laikā tik švaki, ka pat jau divus mēnešus (februāra beigās iznāca) nevaru jauno alkaline trio albūmu nekur atrast, bet grupa jau nav nemaz tik nepopulāra. nākas secināt, ka DC++ zaudējis savus apgriezienus, pie tam tā pamatīgi. Tad nu būs jāmēģina ierubīties tajos nolādētajos torrentos...
Eltons:Vai die' kur tie laiki, kad alfas, omegas un betas lietojām, no Bunkuriem filmas un mūziku vilkām...
mjā, bija laiki, kad tur bija VISS, atceros, ka bija pat vairāki kristīgie hubi...
Mākam, mākam. Sit mani nost, bet pirms kāda gada toč nevarēju izrakt. Vienīgais, ko toreiz atradu, bija diskogrāfijas saraksts, kurā šamais pieminēts, un tas ar viss.
Bet tagad gan sajutos stulbs
Bizarre:
full_clip:Bet ar trackeriem ir tā: LV trackerus jēga lietot tikai tad, ja gribi filmas latviešu valodā vai ar subtitriem un mainstream mūziku (EHR top40), bet kaut ko mazāk populāru grūti atrast. Šī iemesle dēļ LV trackerus īpaši nelietoju, jo ir jāreģistrējas, jāuztur ratio (novilkto un atdoto mb attiecība) utt. Bet, teiksim, thepiratebay.org nevajag ne reģistrēties, ne par ratio uztraukties. + arī atradīsi tādu mūziku, ko iekš LV trackeriem nedabūsi.
nolādēju torentu. atradu vajadzīgo alkaline trio albūmu. izskatās, ka lādējas. redzēsim, vai nolādēsies. bet torentiem nav tāpat kā DC++, ka ir LIELI kanāli (hubi), kur ir viss, ko kanāla ietotāji ir nošērojuši? un kā vispār notiek šērošana? es varu lietot torentus, cik gribu bez nekādas šērošanas? pagaidām tā izskatās, jo neesmu norādījis nevienu mapi, ko es šērotu... neatradu, kur to izdarīt.
princips ir taads, ka tas fails ko Tu kachaa automaatiski ir pieejams paareejiem. ja redzi seeders ir piem. 50, tas noziimee ka 50 cilveekiem tas ir aktiivs (kaa Tev kachaashanas briidii) un progza pati atrod no kura lietotaaja to failu visaatraak ir novilkt.
vēl es skatos, ka tajā mapē, kuru norādīju, kur glabāt nepabeigtos, dziesmas izskatās m4a formātā. kas tas tāds? pēc novilkšanas tas paliek par mp3 vai arī tas ir kaut kāds īpatnējs mūzikas failu formāts, kas tāds arī paliks un tam būs nepieciešama kāda īpantēja programma, lai klausītos?
alvils:bet tad sanāk, ka arī kad nolādēsies paliks tas m4a?
Pavisam reāla lieta! Tas M4A ir AAC kompresijas tips, failu tips! Ļoti laba kvalitāte, jāsaka ka ja pareizi nokonvertēts tad skan labāk kā MP3. Atskaņo jebkurš sevi cienošs pleijeris. Tā ka nerausties un nebaidies no ši failu tipa!