forum.gif
FotoHALTŪRIŅA šovakar!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / FotoHALTŪRIŅA šovakar!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.10 12:11
 citēt
Britu padomē šovakar ir balīte par godu radošuma nedēļai. Vajag forogrāfu, kas šo pasākumu iemūžinātu.
Jāstrādā 1 h (19:30-20:30), samaksa par darbu Ls 20.

Pati bildēt netieku, tālab piespēlēju darbiņu kādam citam. Vairāk neko pastāstīt nemācēšu. Ja ir interese, jāpiesakās, zvanot uz 29696669 (Inga) :face-smile:
Publicēts: 30.04.10 12:16 labots
 citēt
dindin:Britu padomē šovakar ir balīte par godu radošuma nedēļai. Vajag forogrāfu, kas šo pasākumu iemūžinātu.

Dini tu čakls meitēns:):) Tik ņemiet vērā "Pieteicēji" ka Britu padomei līdz šim bildēja reportāžu karalis Aivars Liepiņš , varat būt droši no jums par 20Ls gribēs tieši tādu pašu kvalitāti:):)
Publicēts: 30.04.10 13:07
 citēt
Man patīk, kādas nopietnas summas griežas par tādu ''vienas stundas '' darbiņu. Skaidri redzams, ka nav nekādi trūcīgie!
Publicēts: 30.04.10 15:06
 citēt
Lunis:
dindin:Britu padomē šovakar ir balīte par godu radošuma nedēļai. Vajag forogrāfu, kas šo pasākumu iemūžinātu.

Dini tu čakls meitēns:):) Tik ņemiet vērā "Pieteicēji" ka Britu padomei līdz šim bildēja reportāžu karalis Aivars Liepiņš , varat būt droši no jums par 20Ls gribēs tieši tādu pašu kvalitāti:):)

Čau, Luni! tu man arī patīc :face-kiss: :face-grin:
Publicēts: 30.04.10 15:51
 citēt
ekh...nebūtu es sodien džinsos un tikko kā jau no vienas haltuuras, pieteiktos:)
Publicēts: 30.04.10 15:53 labots
 citēt
Anita_:ekh...nebūtu es sodien džinsos un tikko kā jau no vienas haltuuras, pieteiktos:)

Va ta džiņči nav Radošās nedēļas pazīme? Mati tev gari apsien kādu lentu , dziņči kājās gatavais Puķus bernss RADOŠS:):) Piesakies !
Publicēts: 30.04.10 16:08
 citēt
Lunis:
Anita_:ekh...nebūtu es sodien džinsos un tikko kā jau no vienas haltuuras, pieteiktos:)

Va ta džiņči nav Radošās nedēļas pazīme? Mati tev gari apsien kādu lentu , dziņči kājās gatavais Puķus bernss RADOŠS:):) Piesakies !

oi, baidos, ka izsvilps:))))))
Publicēts: 30.04.10 16:13
 citēt
esot jau atraduši, var vairs nezvanīt:)
Publicēts: 30.04.10 16:14
 citēt
Anita_:esot jau atraduši, var vairs nezvanīt:)

Taga tik Dinim jālūdz diess ka tas nav kāds kam mamma vakar uzdāvāja ziepi vai kautkas tamlīdzīgs:):)
Publicēts: 30.04.10 18:08
 citēt
dindin:Čau, Luni! tu man arī patīc :face-kiss: :face-grin:
a es? :face-sad::grimace:
Anita_:esot jau atraduši :)

ak Tu skāde - domāju 1X man mazliet priekšrocība - es takš protu pa angliski fotogrāfēt! :face-grin:
Publicēts: 01.05.10 19:03
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 01.05.10 19:05
 citēt
haltuuristi...:face-devil-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas