forum.gif
Fotoaparāta tīrīšana kur?!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotoaparāta tīrīšana kur?!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.04.10 19:02
 citēt
Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklētu, man ir tāda problēma ja f ir lielāks par aptuveni f5.6 bildēs parādas punkti vienās vietās, jo lielāks f jo labāk saskatāmi šie punkti, tātad neziniet kur un pa cik naudām varu iztīrīt savu kameru? Objektīvu ar jaunu nopirku tātad domāju ka vaina kamerā, esmu iesācējs tādēļ neko daudz par to nezinu.:face-crying:
Publicēts: 30.04.10 19:05
 citēt
Tie noteikti ir putekļi uz matricas, kuri kļūst redzami diefragmu aizgriežot.
Var mēģināt IB Servisa Mūkusalas iela 15A, Rīga. Gan jau ir arī citi kantori kuri ar šo lietu nodarbojas.
Protams var tīrīt arī pats
Publicēts: 30.04.10 19:12
 citēt
Mainot objektīvus, putekļi nosēžas uz matricas.

Izmaksas laikam pie kādiem 15 latiem, var arī atrast lētāk, ja kāds entuziasts tīra...
Publicēts: 30.04.10 19:44
 citēt
Paldies :) braukšu tad uz mūksalu
Publicēts: 30.04.10 22:07
 citēt
RAIMI:Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklētu, man ir tāda problēma ja f ir lielāks par aptuveni f5.6 bildēs parādas punkti vienās vietās, jo lielāks f jo labāk saskatāmi šie punkti, tātad neziniet kur un pa cik naudām varu iztīrīt savu kameru? Objektīvu ar jaunu nopirku tātad domāju ka vaina kamerā, esmu iesācējs tādēļ neko daudz par to nezinu.:face-crying:

Nāc pie manis, man Jonatans uzdāvināja matricas skrāpi... reklāmas nolūkos, par velti pamēģināšu :D
Publicēts: 05.05.10 13:56
 citēt
Haiduks:
RAIMI:Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklētu, man ir tāda problēma ja f ir lielāks par aptuveni f5.6 bildēs parādas punkti vienās vietās, jo lielāks f jo labāk saskatāmi šie punkti, tātad neziniet kur un pa cik naudām varu iztīrīt savu kameru? Objektīvu ar jaunu nopirku tātad domāju ka vaina kamerā, esmu iesācējs tādēļ neko daudz par to nezinu.:face-crying:

Nāc pie manis, man Jonatans uzdāvināja matricas skrāpi... reklāmas nolūkos, par velti pamēģināšu :D

Tas būtu lieliski :face-smile:
Publicēts: 05.05.10 17:54 labots
 citēt
Nē. Putekļsūcējs ir? Nu vot/ lūk! Iebrauc tuvākajā autoservisā. Pajūdz degvielas šļūteniti, ārējais diametrs l - laikam astoņi milimetri..Pielāgo sūcēja šaurajai spruslai (skočs) Un droši uz priekšu.. Tikai atsūce.. Fiziku neapmānīsi!!!!:face-smile:
Publicēts: 05.05.10 19:44
 citēt
Voldemorts:Nē. Putekļsūcējs ir? Nu vot/ lūk! Iebrauc tuvākajā autoservisā. Pajūdz degvielas šļūteniti, ārējais diametrs l - laikam astoņi milimetri..Pielāgo sūcēja šaurajai spruslai (skočs) Un droši uz priekšu.. Tikai atsūce.. Fiziku neapmānīsi!!!!:face-smile:

Ar putekļsūcēju ne tikai izsūksi putekļus no matricas, bet arī sasūksi visus telpas putekļus kamerā iekšā ;)
Publicēts: 05.05.10 20:00
 citēt
mazgāt veļasmašinā :D
Publicēts: 07.05.10 17:25
 citēt
www.mdfoto.lv... uz priekšu.:face-smile:
Publicēts: 07.05.10 17:50
 citēt
Ar otiņu var t
Uggga: Ar putekļsūcēju ne tikai izsūksi putekļus no matricas, bet arī sasūksi visus telpas putekļus kamerā iekšā ;)

Nu vjadzdīgas nelīkas rokas.. kā :face-smile:Laumonis:
www.mdfoto.lv... uz priekšu.:face-smile:
Publicēts: 07.05.10 17:51
 citēt
RAIMI:Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklēt ....

nākošreiz, kad kaut lūdzi. vismaz pasaki savu lokācijas vietu :anger: ....... es varu ieteikt Jāni no Liepājas
Publicēts: 08.05.10 02:02
 citēt
Girtsons:
RAIMI:Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklēt ....

nākošreiz, kad kaut lūdzi. vismaz pasaki savu lokācijas vietu :anger: ....... es varu ieteikt Jāni no Liepājas

OK :D Rīga
Publicēts: 18.01.11 17:00
 citēt
uljens:Var mēģināt IB Servisa Mūkusalas iela 15A, Rīga.
Kāds zin šitai vieta darba laiku? Un viņi parasti uzreiz tīra, vai liek vēl gaidīt vairākas dienas? :)
Publicēts: 18.01.11 17:21
 citēt
Uggga:
Voldemorts:Nē. Putekļsūcējs ir? Nu vot/ lūk! Iebrauc tuvākajā autoservisā. Pajūdz degvielas šļūteniti, ārējais diametrs l - laikam astoņi milimetri..Pielāgo sūcēja šaurajai spruslai (skočs) Un droši uz priekšu.. Tikai atsūce.. Fiziku neapmānīsi!!!!:face-smile:

Ar putekļsūcēju ne tikai izsūksi putekļus no matricas, bet arī sasūksi visus telpas putekļus kamerā iekšā ;)

Atavajag attiecigu vietu tirisinai izveleties!:3
Publicēts: 18.01.11 17:35
 citēt
fotomeistars.lv - stadies prieksha ka no boot.lv :)
Publicēts: 18.01.11 17:43
 citēt
versatile:fotomeistars.lv - stadies prieksha ka no boot.lv :)
Kas tas ira? Domā, baigi labais :)
Publicēts: 18.01.11 22:53
 citēt
Visi te tik gudri, ka dirsiens nāk..

www,bfs.lv

P. Brieža 3, Rīga
Publicēts: 19.01.11 03:08
 citēt
Var vest pie manis tīrīt. ņemu 15ls. Pieredze tīrīšanā 5 gadi kā pargāju uz digu no filmas. Atrodos Rīgā, sīkāka infa prīvāti
Publicēts: 19.01.11 07:22
 citēt
dzejnieks:Visi te tik gudri, ka dirsiens nāk..

www,bfs.lv

P. Brieža 3, Rīga

Biju tīrīt Brieža ielā-rokas izraut par tādu tīrīšanu.Iztīriju pie portretu Juria-best.
Publicēts: 19.01.11 08:10
 citēt
Pērc jaunu kameru.:face-grin:
Publicēts: 19.01.11 23:14
 citēt
Jolan:
dzejnieks:Visi te tik gudri, ka dirsiens nāk..

www,bfs.lv

P. Brieža 3, Rīga

Biju tīrīt Brieža ielā-rokas izraut par tādu tīrīšanu.Iztīriju pie portretu Juria-best.

Oho, agrāk tur bija ok ...
Publicēts: 25.01.11 20:31
 citēt
Uggga:

Galīgi dumjis?

Izej tak ar to putekļu sūcēju uz balkona un sūc cik ēdis. Tagad ārpus mājas ir 0.000000000000032% putekļu.
Publicēts: 25.01.11 20:33
 citēt
Vaards:
Uggga: Ar putekļsūcēju ne tikai izsūksi putekļus no matricas, bet arī sasūksi visus telpas putekļus kamerā iekšā ;)

Galīgi dumjis?

Izej tak ar to putekļu sūcēju uz balkona un sūc cik ēdis. Tagad ārpus mājas ir 0.000000000000032% putekļu.

Tik sūcot ir jāatceras - tur tie visi spogulīši un pļurķīši ir baigi vārīgie. Nu baigi vārīgie. tamdēļ putekļusūcējam jāpieskočo klāt kokteiļa salmiņš (tāds cietāks), kam gals zigzagiem sgraizīts - lai nepieraujas klāt pie kāda spiegel.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):