Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklētu, man ir tāda problēma ja f ir lielāks par aptuveni f5.6 bildēs parādas punkti vienās vietās, jo lielāks f jo labāk saskatāmi šie punkti, tātad neziniet kur un pa cik naudām varu iztīrīt savu kameru? Objektīvu ar jaunu nopirku tātad domāju ka vaina kamerā, esmu iesācējs tādēļ neko daudz par to nezinu.
Tie noteikti ir putekļi uz matricas, kuri kļūst redzami diefragmu aizgriežot. Var mēģināt IB Servisa Mūkusalas iela 15A, Rīga. Gan jau ir arī citi kantori kuri ar šo lietu nodarbojas. Protams var tīrīt arī pats
RAIMI:Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklētu, man ir tāda problēma ja f ir lielāks par aptuveni f5.6 bildēs parādas punkti vienās vietās, jo lielāks f jo labāk saskatāmi šie punkti, tātad neziniet kur un pa cik naudām varu iztīrīt savu kameru? Objektīvu ar jaunu nopirku tātad domāju ka vaina kamerā, esmu iesācējs tādēļ neko daudz par to nezinu.
Nāc pie manis, man Jonatans uzdāvināja matricas skrāpi... reklāmas nolūkos, par velti pamēģināšu
RAIMI:Tātad man patreiz nebija laika, lai skatītos forumā un meklētu, man ir tāda problēma ja f ir lielāks par aptuveni f5.6 bildēs parādas punkti vienās vietās, jo lielāks f jo labāk saskatāmi šie punkti, tātad neziniet kur un pa cik naudām varu iztīrīt savu kameru? Objektīvu ar jaunu nopirku tātad domāju ka vaina kamerā, esmu iesācējs tādēļ neko daudz par to nezinu.
Nāc pie manis, man Jonatans uzdāvināja matricas skrāpi... reklāmas nolūkos, par velti pamēģināšu
Nē. Putekļsūcējs ir? Nu vot/ lūk! Iebrauc tuvākajā autoservisā. Pajūdz degvielas šļūteniti, ārējais diametrs l - laikam astoņi milimetri..Pielāgo sūcēja šaurajai spruslai (skočs) Un droši uz priekšu.. Tikai atsūce.. Fiziku neapmānīsi!!!!
Voldemorts:Nē. Putekļsūcējs ir? Nu vot/ lūk! Iebrauc tuvākajā autoservisā. Pajūdz degvielas šļūteniti, ārējais diametrs l - laikam astoņi milimetri..Pielāgo sūcēja šaurajai spruslai (skočs) Un droši uz priekšu.. Tikai atsūce.. Fiziku neapmānīsi!!!!
Ar putekļsūcēju ne tikai izsūksi putekļus no matricas, bet arī sasūksi visus telpas putekļus kamerā iekšā
Voldemorts:Nē. Putekļsūcējs ir? Nu vot/ lūk! Iebrauc tuvākajā autoservisā. Pajūdz degvielas šļūteniti, ārējais diametrs l - laikam astoņi milimetri..Pielāgo sūcēja šaurajai spruslai (skočs) Un droši uz priekšu.. Tikai atsūce.. Fiziku neapmānīsi!!!!
Ar putekļsūcēju ne tikai izsūksi putekļus no matricas, bet arī sasūksi visus telpas putekļus kamerā iekšā
Galīgi dumjis?
Izej tak ar to putekļu sūcēju uz balkona un sūc cik ēdis. Tagad ārpus mājas ir 0.000000000000032% putekļu.
Uggga:
Galīgi dumjis?
Izej tak ar to putekļu sūcēju uz balkona un sūc cik ēdis. Tagad ārpus mājas ir 0.000000000000032% putekļu.
Tik sūcot ir jāatceras - tur tie visi spogulīši un pļurķīši ir baigi vārīgie. Nu baigi vārīgie. tamdēļ putekļusūcējam jāpieskočo klāt kokteiļa salmiņš (tāds cietāks), kam gals zigzagiem sgraizīts - lai nepieraujas klāt pie kāda spiegel.