forum.gif
s prazdņičkom
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / s prazdņičkom
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 01.05.10 14:10
 citēt
Publicēts: 01.05.10 14:22
 citēt
Spasibo tovarish,
oi nu njemogu - kak krasivo :)
Publicēts: 01.05.10 16:13
 citēt
:D
Publicēts: 01.05.10 17:00
 citēt
mhm .... es shodien uzzinajau, ka shodien sveetki, jo Riigaa tikai 3 pasta nodalajas stradaa sakaraa ar to ;-(((
Publicēts: 01.05.10 17:06
 citēt
Fu, kāda cūcība... (es par to bildi)
Publicēts: 01.05.10 17:20
 citēt
Nekas labs Daugavpils nekustamo īpašumu tirgu, šķiet, negaida arī tuvākā nākotnē. Pilsētas iedzīvotāji zina stāstus par pilsētā valdošo situāciju. Starp tiem ir arī šāds: no 22 kādas Daugavpils vidusskolas izlaiduma klases absolventiem Latvijā (īpaši akcentējam – Latvijā un nevis Daugavpilī) ir palikuši tikai pieci. Pārējie no valsts ir aizbraukuši. Jauniešu un ne tikai jauniešu aizbraukšanas no valsts dēļ šā pavasara sākumā Daugavpils mikrorajonos ir sākuši parādīties sēriju māju dzīvokļu pārdošanas piedāvājumi, kuru cena ir pat zemāka par 100 latiem kvadrātmetrā.

Visspilgtāko piemēru, kas ilustrē stāvokli Daugavpilī, kataloga „m2” korespondents atrada tiesu izpildītāju praksē: aprīlī trešajai izsolei ir izlikts divistabu dzīvoklis Andreja Pumpura ielā ar sākumcenu 3 300 latu, lai gan, kā apgalvo Daugavpils mākleru biznesa pārstāvji, vēl tikai pirms trim gadiem par to varēja dabūt 25 000 (!) latu, un tas ir septiņas reizes vairāk nekā šodien.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):