Pagaidām plānos ir uzaicināt pasniegt meistarklases dažādus fotogrāfus... Izskatās, ka varētu būt: - viens fotogrāfs no UK, ar ~20 gadu pieredzi reklāmas foto jomā; - vēl viens fotogrāfs no UK, strādā fashion lauciņā, šķiet, arī gadus 20; - varētu būt kāds slavens landšaftists no ASV... - + kādas pašmāju autoritātes;
Vēl par izmaksām un konkrētu laiku - viss miglā tīts, ideja ir zaļa un tādā garā...
Vēlētos dzirdēt - vai būtu interesenti, kas gribētu uz ko tādu pieteikties?
p.s. Visi, kas grib vienkārši spamot un nodirst jebkuru pasākumu jau saknē >>>burziņš. Paldies
Gudri, protams, ka nav... Teicu tak...ideja vēl pašā tās sākumā...tie čaļi jau tā pat Latvijā šogad būs...notiks tusiņš tādā vai citādā formātā, vai nenotiks vispār
Vienkārši apjautājos, vai būtu cilvēki, kam tas liktos interesanti...
Dansinga, nu patiesībā jau nekādu lielo naudu tas nemaksā - mana personīgā pieredze - jo cilvēks rietumos krutāks, jo, parasti, vienkaŗšāks un jo turīgāks, jo gatavs darīt arī par sibolisku samaksu to, kas viņām šķiet INTERESANTI...
Nosauc viskrutāko fotogrāfu un ar 50% iespējamību, pieļauju, ka viņu var sarunāt atlaist uz šejieni uz dažām dienām patusēt pa Liepāju ar interesantiem cilvēkiem un tādā garā...
pasākums šķiet interesants, bet tiešām diez gan liela nozīme ir tam, kāda būs pasākuma cena (guļvietas, ēšana ieskaitās, vai katrs pats par sevi rūpējas).
A varbūt vispirms parunā ar Drāznieka kungu . Ja viņš gribēs ar Tevi runāt..Tikos šovasar.. Par Fedinas kunzi un maestro Anatoliju Maļcevu pat neuzdrošinos ierunāties.. Bet te - United Kingdom.. Quen...Anglosakšu sindroms..Nu švakri tur ir, manuprāt...
dansiga:diez vai izdosies savaakt tik daudz gribeetaaju, lai samaksaatu sho spechuku celju/uztureeshanos/honoraaru....
Nekādu problēmu SVARĪGI kas aicina Honji un noteikumi ir ļoti dažādi un diferencētis , vēl nereti ir ka pieprasa "Publikas atlasi" piemēram nošķel nos "Aktīvus Gudrus" un "Maniakus" Vai aŗi taisa kā Razumovska variants NO NULĒS kad droši zini ka publikai VIS IR PSATĀSTĪTS ja nesaprata pats vainigs Cenas ar diezgan lidzigas , videji viena 2-3 dienu pasakums izmaksā ~500Eur + Dzīvošana
Šņabis būs? (joks) Man ar angļu valodu tā pagrūti, bet ar ukraiņiem visu var krieviski sarunāt. Padomā, cik tas varētu maksāt, tad es padomāšu par piedalīšanos pasākumā
Nu naf tik traki, visi nedzenās briesmīgi pēc naudas, un nevajag aizmirst ukraiņu nacionālo ipatnību ... tas ir parādītais gods vadīt fotošovu (masterklasi) Latvijā. Visus neaicina Ja pasākums būs pieejams 30 bāleliņiem, tad nebūs dārgi, ja tikai 5 jānosedz izdevumi, tad dikti jādomā. AnnuMariju kvalitātes ziņā grūti izkonkurēt , tikai ar ieejas maksu .
neizdalu savējos pēc pazīmēm, ka minoltisti, canonisti, nikonisti vai tie, kam jau 30 gadu pieredze. bet 20 gadu pieredze IR rādītājs - saprotams, ne obligāti tas rādītājs rāda, ka cilvēks cērt zivtiņu tajā, ko dara!
Voldemorts:A varbūt vispirms parunā ar Drāznieka kungu . Ja viņš gribēs ar Tevi runāt..Tikos šovasar.. Par Fedinas kunzi un maestro Anatoliju Maļcevu pat neuzdrošinos ierunāties.. Bet te - United Kingdom.. Quen...Anglosakšu sindroms..Nu švakri tur ir, manuprāt...
Kāpēc neparunāt...tāpēc jau cilvēkiem mute dota Es gan viņu nepazīstu, atsūti telefonu - uzzvanīšu Bet teksti - ja viņš gribēs ar Tevi runāt ir ĻOTI simptomātiski...tur jau tā problēma, jo mazākā varžu dīķītī cilvēki perās, jo vairāk sazvaigžņojas Un tas provinciālais biklums cilvēkos pie mums vispār ir apbrīnas vērts
Voldemorts:A varbūt vispirms parunā ar Drāznieka kungu . Ja viņš gribēs ar Tevi runāt..Tikos šovasar.. Par Fedinas kunzi un maestro Anatoliju Maļcevu pat neuzdrošinos ierunāties.. Bet te - United Kingdom.. Quen...Anglosakšu sindroms..Nu švakri tur ir, manuprāt...
Kāpēc neparunāt...tāpēc jau cilvēkiem mute dota Es gan viņu nepazīstu, atsūti telefonu - uzzvanīšu Bet teksti - ja viņš gribēs ar Tevi runāt ir ĻOTI simptomātiski...tur jau tā problēma, jo mazākā varžu dīķītī cilvēki perās, jo vairāk sazvaigžņojas Un tas provinciālais biklums cilvēkos pie mums vispār ir apbrīnas vērts
Tu neesi dzirdējis pa Aivaru Drāznieku?!?Nu iej Guglē.. Krutāko Eiropas/Amerikas žurnālu vāku bildes.. Neko nesaprotu.. Unitet Kingdom.. A mums šeit pašiem ir tādas zvaigznes...nu npameklē.. Art camrp 2010 tikāmies, mobilā numuru neuzskatīju par pieklājigu uzprasīt.Nu- amatieris dokumentālists..
Ieteikums ir sazināties ar ISSP, jo viņiem varētu būt lielāka pieredze šādu pasākumu rīkošanā kā Tev. Pieredze noderētu. Par sevi es saku tā - ja nebūs niere jāpārdod, lai varētu tajā piedalīties, tad jā. Un atkarībā no tā, ko mācīs. Ja par to kā strādā jau 20 gadus vienā darbā un nevar citu darbu atrast, tad nē.
P.S. Lielai daļai pie vienas vietas būs par to mācīšanu, tāpēc sasoli arī ballītes - būs vairāk apmeklētāju.
kas attiecas uz Drāznieku, nu smukas bildes žurnāliem taisa, bet man nepatika, kā viņš stāsta par sevi, savu darbu. Neko nevar pateikt, kā vien: nu reku mani darbi, nu tā es kaut kā bildēju, nu... to mēs tā kaut kā tā varam... un viss. Cilvēks labs praktiķis, bet pasniegt un kaut ko stāstīt ar muti viņam nav dotības.
Vil:kas attiecas uz Drāznieku, nu smukas bildes žurnāliem taisa, bet man nepatika, kā viņš stāsta par sevi, savu darbu. Neko nevar pateikt, kā vien: nu reku mani darbi, nu tā es kaut kā bildēju, nu... to mēs tā kaut kā tā varam... un viss. Cilvēks labs praktiķis, bet pasniegt un kaut ko stāstīt ar muti viņam nav dotības.
Varbūt .. Man palika cits iespaids.. Nu katram savs ...Andrim Eglitim jau arī savs stils.. Sapnis - kā Himalaji - Andri Apse ( Jaunzelande) dzirdēt dzīvajā.. Laikam ju neiznāks...
Vil:kas attiecas uz Drāznieku, nu smukas bildes žurnāliem taisa, bet man nepatika, kā viņš stāsta par sevi, savu darbu. Neko nevar pateikt, kā vien: nu reku mani darbi, nu tā es kaut kā bildēju, nu... to mēs tā kaut kā tā varam... un viss. Cilvēks labs praktiķis, bet pasniegt un kaut ko stāstīt ar muti viņam nav dotības.
viņam bail savus "noslēpumus" atklāt citiem
Ta nē. spriežot pēc art camp 2010 .Visu, ko gribēju dzirdēt, uzināju .Vienkāršā , pat man, vecam mērglim saprotamā tekstā.. Uz priekšu!
tā ir dubultmorāle... ja pats māceklis nerubī fišķu, tad nav jēgas arī no laba skolotāja/oratora. jebkurš spējīgais talants no sava skolotāja iemācīsies pat ja tas runās ar pusvārdiem.
Jā, nu ir Māksliniekiem katram savs rokraksts.. Fedinas kundze - ļoti delikāta.. Pēterburgas aristorātija. Fascinēja - Anatolijs Maļcevs... Katram bija plānotas divas stundas.. Viņu turējām sešas..Ja interesē - Google
tā ir dubultmorāle... ja pats māceklis nerubī fišķu, tad nav jēgas arī no laba skolotāja/oratora. jebkurš spējīgais talants no sava skolotāja iemācīsies pat ja tas runās ar pusvārdiem.
Sen neesu lasijis tik pareizu fakta konstataciju!Ar ko nodarbojies? Uz PM, lūdzu! Viņs runaja ar pusvārdiem...
Tās ir pašsaprotamas lietas - kad skolnieks gatavs, parādīsies skolotājs. Un kas attiecas uz Drāznieka tēmu - tur arī nav daudz ko teikt, - viss ir darba tehnikas ziņā. Arī uzstājās viņš ne jau fotokursos, bet meistarklasē. Bet orators viņš vienalga švaks. Es personīgi saķēru no viņa rokām visu, ko man vajadzēja
Par UK varu tik pievienoties , no turienes isti "Praktiski" noderīgi nav ko aizcināt , tāpēc jau vienmēr brīnos ka mūsējie brauc uz turieni "Mocīties" Vienīgo ko tur var mācīties tas ir "Izpausties par kāpostu" tas nu gan tur ir līmenī Domāju ka ar Annu mariju viņu "Krievu--Žīdu" bzinesā būs nereāli konkurēt pirmkārt jau NODERĪGUMĀ plašām tautas masām un sponsoru piesaistē. TAMA pasākumam lielu daļu izdevumu sedz SPONSORI reklāmdevēji no tās pašas Krievijas. Jo Krieviem ar ir intrese rīkot pasākumus "Tuvējās ārzemēs" kur visi krieviski runā lidz ar to SPONSORĒ potenciālos klientus piemēram nekustāmiem īapšumiem un krogiem viesnīcām Esmu daudzos pasakumos UK bijis visi praktiski noderīgi un analītiski MUSEJIEM vinie nebus noderigi jo UK maca loti SISTEMATISKI un sauri specializetu PAMATIGI. Musejie jau pec pirmajam 2h piedzersies un sak apkart satigat traucet parejiem un tas uzraiz vairs nebus lietderigi. UK pasniezdeji siki smalki stastija KA strada kazas vai sporta vai prese burtiski soli pa solim sakot no tehnikas neidzot ar vedejiem promoucijas un tehnalogiskiem sikumiem SIKI SMALKI beigas izdalija cjupu ar uzskatas matrealaiem paraugiem aprakstiem utt. Pie mums tas NEDARBOSIES loti labi zinu musu publiku kurai jau pec pirmajiem vardiem "Viss kaisdrs pasji maka" kaut neko nav nedz dzirdejis nedz redzejis bet JAU IEMACIJAS Vienīgie kuri eiropā var REĀLI konkuret ar Krieviem ir Fraņči un Vācieši , viņiem ir pavisma savadaks stils bet LIMENIS ahūnais
Tās ir pašsaprotamas lietas - kad skolnieks gatavs, parādīsies skolotājs. Un kas attiecas uz Drāznieka tēmu - tur arī nav daudz ko teikt, - viss ir darba tehnikas ziņā. Arī uzstājās viņš ne jau fotokursos, bet meistarklasē. Bet orators viņš vienalga švaks. Es personīgi saķēru no viņa rokām visu, ko mn vajadzēja
Latvijā ir IZCILI speciālisti pie kuriem brauc macīties cilvēki no citurienes BET vīni nav RUNĀTĀJI tikai darītāji , sen pazistu un 100% zinu. Kas attiecas uz Draznieku Aivars pats ir mācijies pie kruta vācu Meistara kādus pāris gadus pirms es doičzemē sāku tusēt. Galvenā jau viņa fiška ir tā ka viņam ir LMA + VĀCU skola , tas ir ART vīnam ir ielikusi LMA un tehnisko pusi Friči . Taču kā jau teicu NE KATS meistars ir "Orators" . Rezēm skatos meistarklasju sarasktus un mati celās stāvus jo konkrētus cilvēkus zinu varirāk ķa 20 gadus un 100% ka viņi NAV runātāji Vel ir loti no svara KAS ir publika , ja Rietumos PAR SAVU NAUDU nenāk mulķi laist un bobi čakarēt , tad "Exs PSRS" tai skaita ari Ltavijā publika bieži vien nāk NEIZPROTAMU iemeslu vadīta nebut ne mācities. Man perfekti patika šads texst MEISTARKLASES publikas bridinajumam.
Не рекомендуется посещение Класса в случае, если Вы:
* Не выносите обнаженное женское тело. * Считаете, что настоящее фото ни в коем случае не должно подвергаться постобработке в графическом редакторе и делается одним нажатием на затвор фотоаппарата. * Вы профессиональный фотохудожник. * Вы никогда не слышали о понятиях, описанных в разделе «Рекомендуемый уровень участников»
Рекомендуемый уровень участников:
* Вы уже знаете понятия: выдержка, диафрагма, * В графическом редакторе вы знаете принцип работы в слоях. * Вы слышали, что существует формат RAW.
Atslēgas burti - LMA. Sapratu, kad mīlule - arī LMA -novinnēja Sorosa konkursu,. Gads Oksfordā. Poligrāfijas menedžments...Tagad - panopietna dāmma Izglitibas ministrijā.. Nu gudras un skaistas ir mūsu meitenes...
Voldemorts, visu tev cieņu, bet kko nesaprotu- "neuzdrošinājos, inteliģence, sapnis dzīvajā". visi šie cilvēki ir dzīvi un normāli. un telefoni pieejami pat publiski. netaisi no viņiem koka dieviņus, lūdzu. un nepieprasi PM no manis, pa kaktiem nečukstos. un AD patiešām runā ar jebkuru- cilvēks viņš tāds, normāls. nebaidi ar "ja viņš ar tevi"- runās. ja kādam vajag tel.- prasiet vai meklējiet paši telefongrāmatās.
imgfoto- bez programmas, ko paši tavi "spīdekļi" piedāvā (pa punktiem un minūtēm) pasākums ir gana čābīgs, ja nauda jāmaksā. tāpat patusēt var ar veselu kaudzi no UK USA Aussie, Vaterland, Suomalainen utt. cik nevajag vasarā- viņu te kā dubļu. pietiek Kaļķu alus dārzā nosēdēt 2 stundas un droši varēsi satikt vienu no zvaigznēm pie foto debesu juma ar publikācijām utt. un ja mācēsi kko sakarīgu piedāvāt-pajautāt, tad pilnīgi noteikti viss notiks.
Maris:sieva gan viņam uzkrītoši niknāka - tai tad ar padomu var paprasīt
Taisnība taisnība tev ir Piemirsu jau kā sauca to frici pie kā šams mācijās atcerēšos pateikšu. Es pat savējos ne visus atceros A par šo var plaši palasīties šite www.nikonschool.eu... Es no savas puses varu šo tik ieteikt , dzeks viņš tipiski "Latvisks" bet zināibas un varēšana ir ļoti pat atzītamas seviški tās kas par skuķiem utt. Kadreiz bij iespeja ikdienā vērot visu viņa melno matereālu VISU cieņu tur labi redz kurš ir kurš un kurš "Bliež čupām uz cūceni , kurš droši" Es pat īsti neveratu izškirt kurš no diviem exs Liepājniekiem spicāks Kleins vai Draznieks manupārāt abi pilnīg līdzvertigi
Gudris: viņam bail savus "noslēpumus" atklāt citiem
Domāju ka par zinībām viņam nekādu problēmu , pieredze šim tāda ka atklāj neatklāj bez lidzigas būs grūti. Tik viņa pieredze ar labi saka KO verts atklāt ko nē , jo bieži vien šāda ATKLĀŠANA rada PULI ar truliem kopētājiem atdarinātājiem. Tie cilvēki kuri GRIB un spēj paši spēj nolasīt to kas viņiem vajadzīgs un izkopt paši savu funktieri