Man tāds ir , varu tik ieteikt , Portertiem daudz patīkamāks par ORĢINĀLAJEIM canon 70-200 2,8 variantiem kuri man ar ir vai ir bijuši , tie ir vai nu pa cietu vai par mikstu ŠITAIS ir īsti laikā Latvijā konkrētajam modelim cena ~300Ls robežās prasti.
Rivals:Paldies... vasaraa buushu LV tad laikam jaapanjem, atsauksmes ar labas..
Nem vera ka tas VECAIS tas ir FILMU modelis un cena visai neadkekvati auxsta! Atšķirība ir DARBĪBAS ATRUMĀ jo jaunie moedļi maksā ~500Ls un strada daaudz daudz atrak , kā kvaliatte NEZINU neesmu lietojis.
nupat ietestēju jauno sigmu 70-200 2,8, salīdzināju ar savu canoni 70-200 2.8, sigma normāli tikai uz f5,6 dabuja tādu asumu kā canons uz 2,8... biju visai vīlies...
shauttra:nupat ietestēju jauno sigmu 70-200 2,8, salīdzināju ar savu canoni 70-200 2.8, sigma normāli tikai uz f5,6 dabuja tādu asumu kā canons uz 2,8... biju visai vīlies...
Ot man jau tādas aizdomas bija , domāju tā pati pretīgā fiška kas ar IS Canonu kurš acīm redzami puderainaks par BEZ IS.
shauttra:nupat ietestēju jauno sigmu 70-200 2,8, salīdzināju ar savu canoni 70-200 2.8, sigma normāli tikai uz f5,6 dabuja tādu asumu kā canons uz 2,8... biju visai vīlies...
Ot man jau tādas aizdomas bija , domāju tā pati pretīgā fiška kas ar IS Canonu kurš acīm redzami puderainaks par BEZ IS.
toties zini cik smuki 200mm f2.8 L II fiksiņš zīmē....mmm