1. Gudris 2. pelle 3. vēl viena meitene PM 4. Laciz 5. incognito 6. rkraw 7. ...
sitēji:
1. petersonsfoto 2. ritikoff (kamēr komandā nav meiteņu) 3. ...
fotogrāfi:
1. Nils 2. haralds 3. ...
Perersonsphoto jātaisa īpaša akcija, citādi sanāks vienam pret baru cīnīties... Pie tam pret tādu baru, kas ir PRET kaušanos, attiecīgi sanāks, ka visi nobiedēs personsphoto, neviens nekausies, Nilam un Haraldam nebūs, ko bildēt...
Sarunājas divi draugi - Vakar gāju pa ielu, skatos - trīs džeki sit vienu! - Un ko Tu darīji? Gāji palīgā? - Protams, ka gāju palīgā!!! Pa četriem nodauzījām viņu zili melnu.
Tadus ka Gudris nevar sist, bus kartejais Octavian sindroms pienaks pateiks ka vinam nav taisniba vins aizskries majas un sarakstis poemu ka vinam nabadzinam drebes saplesa, viona uber kameru gandriz sadauzija un ka vins tads nabadzins neaizsargats no tadiem nelidzsvarotiem ka es...
1. Gudris 2. pelle 3. vēl viena meitene PM 4. Laciz 5. incognito 6. rkraw 7. ...
sitēji:
1. petersonsfoto
2. aitinaa (kamēr tas ir mazākums) 3. ...
fotogrāfi:
1. Nils 2. haralds 3. ...
Perersonsphoto jātaisa īpaša akcija, citādi sanāks vienam pret baru cīnīties... Pie tam pret tādu baru, kas ir PRET kaušanos, attiecīgi sanāks, ka visi nobiedēs personsphoto, neviens nekausies, Nilam un Haraldam nebūs, ko bildēt...
p.s. ritikoff izstājas no sitēju komandas, jo viņš tikai tai komandā, kur nav meitenes... ja vien viņš nepiesakās bildētāju frontē, tad viņš jāraksta listē pie fotogrāfiem līdzās Nilam un haraldam.
alvils: p.s. ritikoff izstājas no sitēju komandas, jo viņš tikai tai komandā, kur nav meitenes... ja vien viņš nepiesakās bildētāju frontē, tad viņš jāraksta listē pie fotogrāfiem līdzās Nilam un haraldam.
p.s.2 ja sanāk tā, ka petersonsPHoto pusē sastājas vairāk, nekā Gudra pusē, un tie, kas sastājas, ir tikai džeki, aitinaa pārlec uz Gudra komandu, bet ritikoff atgriežas petersonsphoto pusē.
Nu principā pasākums draud izvērsties vienos vārtos - ies Peetersonam palīgā! Peetersons lai ņem Gudri un pārējos puišus, es palauzīšos ar pelli, vēl viena meitene PM un rkraw
imgfoto:Nu principā pasākums draud izvērsties vienos vārtos - ies Peetersonam palīgā! Peetersons lai ņem Gudri un pārējos puišus, es palauzīšos ar pelli, vēl viena meitene PM un rkraw
imgfoto:Nu principā pasākums draud izvērsties vienos vārtos - ies Peetersonam palīgā! Peetersons lai ņem Gudri un pārējos puišus, es palauzīšos ar pelli, vēl viena meitene PM un rkraw
Žēl, Liepāja zaudēs l-fotogrāfu. Bet nekas, tur vēl divi ir
Esošās kategorijas neder, jo: 1. Nezinu par ko sist gudri 2. Nezinu arī par ko viņu aizstāvēt 3. Fotografēt to nav ne mazākās vēlēšanās, jo tas tā bišk zemiski šķiet..
Oskarz:Esošās kategorijas neder, jo: 1. Nezinu par ko sist gudri 2. 3. ..
Es arī uzdevu šādu jautājumu. Ja Gudris piemin Mango, ( bet iekš Mango ir bijuši visādi blogu un blogerus ķengājoši raksti), un par Mango pieminēšanu sola sist, tad galvā sāk perināties doma, ka vai tik sitējs naf autors tam visam. Gaidu noliegumu, lai svītrotu šādas domas un paskaidrojumu, par ko tika ļoti!!! uzsvērtā formā draudēts. Un domāju, ka visi, kas to lasījuši gaida kādu paskaidrojumu.