Tad nu visu dienu trakojām ar kaķiem,un tagad vakarā apskatījos fototopu-''''''''''''''''''''''ūū!Tie zvēri pa dienas laiku ir izmainījuši visa gada kopējo ainu. Ko te var darīt pat nezinu.Apzviegties var.Te nu bija 'mājdzīvnieks-pumas gatavie!
Vo, vo... es par to pašu... tāda sajūta, ka cilvēki kaķus nebūtu redzējuši... nē man ideja patīk un viss izdevās vareni, tikai kāpēc tie 5 5 5 visiem bija jābliež... normālā situācijā ar kaķu bildi 6.4 uzvilkt ir missione impossible... bet šodien redz tauta pavilkās, piemiedza acis un tik bliež... bet nu OK... lai turpina, tad jau redzēs...
nujaa.. pamatiigi nobriinijos, galiigi švakaam bildeem augsti reitingi, vnk. tapee ka kaķis, pat neizteiksmiigs neass un nesmukaam kraasaam.. nujaa, jaapiekriit senderam, forša šitaa kaķu diena, bet tas ka blogā kaķu svētki nenozīmē ka visas bildes ir ļļļoti labas..
Jap, es ar par šito iedomājos jau kaķu dienas sākumā, kad panesās vērtēšana.. Šorīt paskatījos fototopu un garīgais uz visu dienu garantēts izcils - smiekls nāk joprojām - minkas visur!!! Tā vien šķiet, ka minerva (vai nu kurš tur bija alerģisks) ir kapitulējusi vienā dienā!! Vakar pie vērtēšanas man pat radās doma, ka varētu sarīkot balsošanas maratonu - visi balso tikai "5" par visiem minkām ko redz. Tā kā visi nebūt te neatrodas visu laiku, tad beigās būtu stulbs rezultāts - kurējais paspēja savāk visvairāk punktu... Lai nu kā, šķiet šitādiem pasācieniem vajadzēja atsevišku topu (tagad mēs to redzam). Redzams arī, ka minkas vairumam patīk un ikdienas noliedzošā attieksme ir pa daļai uzspēlēta. Tiesa, tagad kādu laiku ar kaķa bildi dabūt kādu jēdzīgu vērtējumu, pat ja bilde ir laba, būs grūti. Jāmācās vērtēt bildi nevis atdarināt viedokli un būt "krutam". Visbeidzot tas bija tiešām foršs "relax" un skaidrs, ka tādi ik pa laikam tautai ir vajadzīgi!
Varbūt risinājums varētu būt, ka visas vakardienas (13.02.) ieliktās kaķu bildes pārvieto uz speciālu apakšsadaļu: Relax > Kaķi? Vēlāk tur varētu veidot citus pasākumus ar. Protams, bija vakar arī labas bildes, bet tas notika tematiskā pasākuma ietvaros..
Exsiste GLOBALI pasakumi kur ir 2 aizliegtas tepas JEB bildes ar sjim tema netiek atlauts VERTET un ari tiek no moderatoru puses cenzetas tas ir Nr.1 Saulrieti Nr.2 Kakji
Nu nav te nekādas traģēdijas. Labi, salika publika vērtējumus kaķīšiem, nevis bildēm – nu un tad? Tauta piedalījās lielā pacilātībā, bilžu skaits neredzēts, komentu – arī. Vidējais līmenis – diez vai būtiski atšķiras no citām dienām. Tātad sabiedrība šos pekstiņus uzņēma atzinīgi, un brīvprātīgā pasākumā tas nav maznozīmīgi. Atruna - nupat apskatījos, mani, pelēku vidusmēra knipsētāju (tātad diezgan tipisku radību), kaķugrāfi par nepiedalīšanos pastūmuši reitingā apm. desmit vietas uz leju (vakarā pieraudāšu pilnu ķisenu), tātad savtīgā kaķistikas aizstāvēšanā neesmu vainojams. Tas nekavē vēlēt veiksmi kolēģiem un svaigas peles viņu mincīšiem.
Neviens jau jums nelika par katru kaķi likt 555. Bet tā tika darīts. Kaķim vajadzēja izskatīties pēc veļasmašīnas, lai par to ieliktu kaut ko zemāku par 555. Nezinu, kā citiem, bet man nav nekas pret kaķiem. Drīzāk pret tiem durakiem, kas skrienot pakaļ dažiem kliedzējiem, paziņo, ka kaķa foto ir sucks un to nedrīkst šeit likt. Varbūt arī ir tādi kaķi / foto, kurus nevajadzētu te likt, bet tas nedrīkst attiekties uz visiem. Arī es esmu ielicis kaķa bildes un nejūtos par to sliktāks.
Viss jau būtu OK, ja vakardienas kaķu bildes, savādāk vērtētas, nesagrautu ilgstoši veidojušos fototopu, kas, savukārt, ir sava veida fotobloga lepnums jeb vieta, kur vest ciemiņus. Vēl variants, fototopā ielikt atlases kritēriju, kas nepievieno bildes, liktas 13.02.2007., bet, manuprāt, atsevišķas sadaļas izveide būtu produktīvāka..