forum.gif
Kondrashins labākais Latvijā !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kondrashins labākais Latvijā !?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.05.10 17:54
 citēt
Gudris:www.calendarlive.eu... pieveersiet uzmaniibu reklaamai augsheejaa malaa !

un?
Publicēts: 04.05.10 17:59
 citēt
Principā ar kautrību nav ko slimot! Kad pa TV rāda dažādus jogurtus - katru reizi visgaršīgākie, visi veļaspulveri vislabāk mazgā un tā... advertaizings ibio;)
Publicēts: 04.05.10 19:00 labots
 citēt
Stulbīm neirozes sāk pieņemt hroniskās formas :):) Šodien pilnmēnš vai māgnetiskās vētras , kurš prognozē no kā kolēģis hipersaaktivizējies ?:) Man personīg nav žel , Kondraškins tiešām ir reāļi ļoti talantīgs dzeks pēdējā laikā gan totāli vienveidīgs šacis palikt tā teikt sajutis "Auditorija gaumi" bet tāpat ir lietas kur viņū pāspēt vēl ilgi būs grūti.
Publicēts: 04.05.10 20:17
 citēt
gudris ir the best.......iespējams.....
Publicēts: 04.05.10 20:24
 citēt
es nopirku labu ledusskapi. man tas ir labākais ledusskapis! katram savas vērtējuma ketegorijas. atnāks ciemos Valdis Dombrovskis un varbūt pateiks: "viss baigi labi, bet Tavs ledusskapis gan nekam neder...", viņa problēma. man tik un tā ir labākais ledusskapis! ;)
Publicēts: 04.05.10 20:26
 citēt
kas ir kondrashions?
Publicēts: 04.05.10 20:28
 citēt
Laciz:kas ir kondrashions?

Terminationa drauks !
Publicēts: 04.05.10 20:29
 citēt
Laciz:kas ir kondrashions?

šis jautājums jau ir old school. būtu labāk paprasījis, cik viņš samaksājis Gudrim par trafika celšanu! :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):