forum.gif
GPS exif noteicējs Canon aparātam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / GPS exif noteicējs Canon aparātam
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.10 18:36
 citēt
ak34:Luni, Leicas iekarta to centimetru dabū kaut kad pēc tam, nevis dabā. Turklāt varu derēt, ka tikai vietā, kur nekas netraucē redzamību - ne ēkas, ne koki, ne mākoņi. Rokas aparātiem arī ir tā pati problēma - un tur precizitāte kā reizi ir ap metru, ja viss ir ideāli. Tā vismaz var saprast no fizikas un matemātikas uz kā balstās GPS. Precizitāti nosaka tas cik satelītus aparāts var vienlaikus ieraudzīt. Mežā pat minimālie 3-4 bieži vien ir sasniegums.

Dabon dabon uzreiz, un ne tikai Leica bet arī pārējie tādas klases iekārtu ražotāji - Trimble, Topcon. Protams tās spēļmantiņas atbilstoši arī maksā. Tas 1-2cm gan ir papīros rakstītais ideālais sasniedzamais protams. Pilsētā (Rīgā) un mežos reti kur gan strādā.
Publicēts: 10.05.10 13:07
 citēt
Bik offtopic.

Kāds ir ēdis lūša gaļu? Runā, ka esot garšīga...
Publicēts: 10.05.10 13:46 labots
 citēt
imgfoto:Bik offtopic.

Kāds ir ēdis lūša gaļu? Runā, ka esot garšīga...

Kaķi esi ēdis , nu tipa Stacijas belašus ? Stāsta ka no trūša neatškirt pēc garšas. Lūsis liels kaķis tad jau pats saproti:):)
Publicēts: 10.05.10 14:47
 citēt
Kaķi neesmu ēdis... par lūšiem viens mežkungs to teica:D
Publicēts: 10.05.10 15:55
 citēt
Ko mežkungs teica par parazītiem, kas tiem ne vien vēderā, bet aknās un muskuļos? :face-sad:
Publicēts: 10.05.10 19:05
 citēt
URT:Ko mežkungs teica par parazītiem, kas tiem ne vien vēderā, bet aknās un muskuļos? :face-sad:

vai tad visi meža dzīvnieki cūkas, brieži nav ar "piedevām" ? cik zinu pareizi jāgatavo un viss :amazing:
Publicēts: 10.05.10 19:16
 citēt
bet par tēmu, ir tāds holux m-241, es pirms gada pirku pa ~30Ls tagad nez kapēc dārgāks, logers ar ekrānu šo to uzreiz var nolasīt, softs piedāvā ierakstīt biudēs gps info, neesmu mēģinājis būs tas jāizdara :amazing:
Publicēts: 10.05.10 20:11
 citēt
martc:
vai tad visi meža dzīvnieki cūkas, brieži nav ar "piedevām" ? cik zinu pareizi jāgatavo un viss :amazing:

Cūkas jā - tām var būt trihinellas, ko nu pavisam nav labi noraut, līdz ar to tā kārtīgāk pasautēt vajag gan. Briedi/Alni/Stirnu gan var bik uz pannas apraut un būs ok :) vai arī jēlu ēst :)
Publicēts: 12.05.10 21:17
 citēt
Nu vo sagaidiju kaudziti ar atbildem, tagad es atbildu :D

Varbut kādam no Liepājas puses ir kāds tas GPS, ar kuru var tos exif uz bildēm uzlikt, Varetu sarunat patestet viņu, redzēt kā darbojas, nekad neesmu ar tādiem knakstijies :)
Tapēc negribu iebraukt auzās nopērkot kautkadu draņķi, kurš pat varbūt pilnīgi man neder... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):