es atdevu vairāk, par jaunu. Un nožēloju tikai to, ka pirku elkorā, pa dārgo ! Lūk ši un iepriekšējā vīna glāze bildēta ar to, arī tā dzeltenā kļavas lapa. Ar identisko C tas nesanāktu - S fokusējas no 1 m C tikai no 1.5
Paldies par piedāvājumiem un brainstormingu Bet vienīgie stikli, kas tiek apsvērti ir sigma 70-200/2.8 vai Canon 70-200/2.8 L
Ņemot vērā, ka otrs ir gandrīz uz pusi dārgāks un manas vajadzības ir vairāk amatieriskas nekā profesionālas; pēc abu objektīvu palietošanas izšķīros par labu pirmajam. (jā jā - vairumam to šeit grūti saprast)...
Būtībā, ja ir reāli piedāvājumi - var apsvērt arī HSM 2006 gada modeli (aļa pirmo)
es atdevu vairāk, par jaunu. Un nožēloju tikai to, ka pirku elkorā, pa dārgo ! Lūk ši un iepriekšējā vīna glāze bildēta ar to, arī tā dzeltenā kļavas lapa. Ar identisko C tas nesanāktu - S fokusējas no 1 m C tikai no 1.5
http://www.fotoblog.lv/img/207364/?cid=41209
NilsS-ar cropu sanāktu.
tas jau bija max ( 200 mm ) zūms ar 1.3 cropu. Slinkums rēķināt, bet domāju, ka tomēr ne. 1m VS 1.5 m tomēr pārāk liela krunka