forum.gif
Meklēju beigtu Canon Eos 400D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Meklēju beigtu Canon Eos 400D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.10 08:25
 citēt
mani interesētu par sviestmaizi savā īpašumā iegūt kādu beigtu Canon Eos 400D - galvenais lai elektronika ir pie dzīvības! - var būt beigts slēdzis, var būt dauzīts ar āmuru, var būt nosvilusi barošana bet mani interesē lai būtu vesela elektronika (pamatplate). - ja kādam ir ko piedāvāt tad uz PM lūdzu
Publicēts: 06.05.10 08:37
 citēt
saveejo sabeidzi?
Publicēts: 06.05.10 08:54
 citēt
Tad Tev jaapeerk jauns... kanons tomeer... :face-devil-grin::face-devil-grin:
Publicēts: 06.05.10 09:06
 citēt
nu man ir viens kuram ir nobeigusies mikrene kas atbild par cf kartes barošanu - canon serviss ir ar mieru tikai mainīt pamatplati - un tas ir ap 170 ls - skaidrs ka no tāda remonta nav jēgas. - īstenībā ja būtu kāds gudrs cilvēks kurš mācētu ar lodāmuru rīkoties tad problēmas nebūtu - bet man kaut kā nav izdevies atrast tādu meistaru kurš mācētu mazliet palodēties - tāpēc arī meklēju kādu beigtu aparātu no kura varētu pamatplati izdonorēt ...
Publicēts: 06.05.10 11:44
 citēt
Publicēts: 06.05.10 12:12
 citēt
nu par tādu naudu preci sūtīt no ebaya par kuru nav ne mazākās garantijas ka viņa arī strādās man liekas gan ka nav neko prātīgi ...
Publicēts: 06.05.10 12:15
 citēt
Esmu sutijis sleedzi no USA. Straadaaja.
Publicēts: 06.05.10 12:16
 citēt
Traktorz:mani interesētu par sviestmaizi savā īpašumā iegūt kādu beigtu Canon Eos 400D - galvenais lai elektronika ir pie dzīvības! - var būt beigts slēdzis, var būt dauzīts ar āmuru, var būt nosvilusi barošana bet mani interesē lai būtu vesela elektronika (pamatplate). - ja kādam ir ko piedāvāt tad uz PM lūdzu

Rēzeknee Biroja tehnika ir viens meistars kurs prot lodet un nemties.. :)
Publicēts: 06.05.10 12:28
 citēt
Agri, vai esi pārliecināts, ka to plati var iekš piecīša ielikt.

atrasksti kas sīkāk ir noticis. Mums ir meistars, kas labi lodē, bet nu viņš pārsvarā mūsu tehniku pārzina. Ja ir tikai detaļas jāizlodē un jāieliek jaunas, tad varam sarunāt. Ja jāmeklē vainīgās, tad tas nebūs tik ātri, bet arī var mēģināt.
Publicēts: 06.05.10 12:30
 citēt
Andreass - ir runa par citu foči :) - bet tūlīt uzrakstīšu tev traukos vēstulīti ar savu problēmu :)
Publicēts: 06.05.10 17:07
 citēt
Traktorz:nu par tādu naudu preci sūtīt no ebaya par kuru nav ne mazākās garantijas ka viņa arī strādās man liekas gan ka nav neko prātīgi ...

es kopuma iepirkos par 900£ ebaya nesen, nekadu probleemu, ebays ir laba vieta kur pirkt second hand jeb new preces, saliidzinosi ar ss.lv utt halvenais ir paypal acc un pardevejs atbaslat opciju " returns accepted" tad nekadam problemam nevajadzetu buut + ja prece ir neejosha,bet aprakstaa nekas nav minets par to - suuti atpakalj jeb paypal nosuudzi un sanjem konpens liidz 1000£ , :)))
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):