forum.gif
pāreja m42 NIKON
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / pāreja m42 NIKON
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.05.10 14:18
 citēt
Pērku pa lēto m42 Nikonam. Gan jau kādam mētājas neizmantots!?
:anger:
Publicēts: 06.05.10 14:46
 citēt
rabarberts:Pērku pa lēto m42 Nikonam. Gan jau kādam mētājas neizmantots!?
:anger:

m42 parejas nikonam ir divu veidu. ar korekcijas lēcu un bez, ar to pāreju bez korekcijas lēcas nevarēs nofokusēties uz tāliem objektiem/bezgalību. Bet to var viegli labot, mazliet pafrēzējot tālāk fokusēšanās gropi.
Publicēts: 06.05.10 14:48
 citēt
zo kur tu dabuju otrea veida m42?
Publicēts: 06.05.10 14:51
 citēt
anonims_:zo kur tu dabuju otrea veida m42?

man ir tikai viena pāreja, bez tās lēcas, un viss normāli, jo shauttra pafrēzēja to gropi tālāk. bet ssaa shkjiet ik pa laikam kaads tirgo abu veidu paarejas.
Publicēts: 06.05.10 14:53
 citēt
reku i abi veidi

www.ss.lv...
Publicēts: 06.05.10 14:53
 citēt
ar to leecu ir pilniigs suu... visi tie stikli ko Lunis saukaa par pudeles dibeniem - tas veel skan glaimojoshi
Publicēts: 06.05.10 14:55
 citēt
Laciz:ar to leecu ir pilniigs suu... visi tie stikli ko Lunis saukaa par pudeles dibeniem - tas veel skan glaimojoshi

pilniigi iespeejams ka taa arii ir. pats gan to paareju ar leecu neesmu ne reizi lietojis.
Publicēts: 06.05.10 14:57
 citēt
zo:
Laciz:ar to leecu ir pilniigs suu... visi tie stikli ko Lunis saukaa par pudeles dibeniem - tas veel skan glaimojoshi

pilniigi iespeejams ka taa arii ir. pats gan to paareju ar leecu neesmu ne reizi lietojis.
es pameegjinaaju. nezinu cik izcilam jaabuut objektiivam, lai rezultaats nebuutu LJOTI suudiigaaks kaa leetajam superzuum kitam...
Publicēts: 06.05.10 15:45
 citēt
ar letajiem super zoom kitiem ari var uzbildet smukus bilzukus..un nav japisas ka ar m42
ja man dotu manu veco kiru 18-135 vai tavu heliosu un vel 5 zenishus tad protams kitu nemtu!
Publicēts: 06.05.10 15:55
 citēt
anonims_:ar letajiem super zoom kitiem ari var uzbildet smukus bilzukus..un nav japisas ka ar m42
ja man dotu manu veco kiru 18-135 vai tavu heliosu un vel 5 zenishus tad protams kitu nemtu!
njem draudzinj savus kitus un drochii vesels! un nelien gudri dirst topikos, kuri Tevi neinteresee peec buutiibas. Tavi smukie bilzhuki ir apskataami Tavaa galerijaa :D:face-devil-grin::haha:

ps. Tikai nepinkšķi :face-crying:
Publicēts: 06.05.10 16:19 labots
 citēt
nu tavejie tava ari...uun? :D
mana galerija ir ari uz m42 bildes :D
nu kas kuram skaitas gudri...laciz :D
cik esmu licis dazadus m42 uz parejas un nikona..nekas labs tur nav sanacis, bet jacakarejas uz pusi ilgak neka nobildet ar kitu! :D
Publicēts: 06.05.10 16:37
 citēt
anonims_:nu tavejie tava ari...uun? :D
mana galerija ir ari uz m42 bildes :D
nu kas kuram skaitas gudri...laciz :D
cik esmu licis dazadus m42 uz parejas un nikona..nekas labs tur nav sanacis, bet jacakarejas uz pusi ilgak neka nobildet ar kitu! :D
Tu vienkaarshi nejeedz neko no fotografeeshanas :D Mamma nopirka fotoaparaatu un baigi gribas?
kaa saka - sliktam dejotaajam olas traucee :D
Publicēts: 06.05.10 17:29
 citēt
Laciz:... kaa saka - sliktam dejotaajam olas traucee :D
nu, 1 formulā katrs grams no svara - ar sūdu vedamo mašīnu sūdus vai ar samosvālu smiltis vedot pofig, 1/2 tonna vairāk vai mazāk. :grimace::grimace:
Publicēts: 06.05.10 17:59
 citēt
Saturīga diskusija:D
Publicēts: 06.05.10 18:43
 citēt
imgfoto:Saturīga diskusija:D
kaada gan var sanaakt diskusija ja vnk atvelkas un pasaka ka jebkurshs vecais stikls ir suuds un jaunais neatziistais gjeenijs ar kitu taisa labaakas? :face-devil-grin:
Publicēts: 06.05.10 20:36 labots
 citēt
Laciz:
imgfoto:Saturīga diskusija:D
kaada gan var sanaakt diskusija ja vnk atvelkas un pasaka ka jebkurshs vecais stikls ir suuds un jaunais neatziistais gjeenijs ar kitu taisa labaakas? :face-devil-grin:

taaa isti es netejcu :D
eeeh tev faktu daudz bet argumenta neviena..
isti pat dazi nav fakti :D
ja man mammmite kautreiz 10 gados kauko butu nopirkusu butu bezgala preiciigs ;(
kads maina piecus m42 pret vienu 18-135 kitu? heliosus dienakts laika sakasisu....davaj ta!
da ne man kauaks trauce bet liekas problemas nemekleeju bildejot..
kapec bildeee tad visap ar spoguleni? mamma nopirka? bilde labak ar kadu veco labu zenit un nedeldee sleedzi nikonam, ja vini ir tiiik labi un vissvarosi!
varonis, veiklais FOTOGRAFS ATRADIES!
Publicēts: 06.05.10 20:42
 citēt
meitenes,ejiet kašķēties citur :anger:
Publicēts: 06.05.10 22:27
 citēt
nevajag visu baazt vienaa maisaa. es gribeetu redzeet cik heliosus 80niekus Tu meenesha laikaa sakasiitu LV un kursh Tev tos mainiis pret kitu :D gudriitis...

ak tad tur taa beeda, ka mamma neko nepirka? njaa...
Publicēts: 06.05.10 23:26
 citēt
nu, m42 nesākas un arī nebeidzas ar Helios.. pieteikami daudz m42 stikli arī sobrīd ebayaa maksā vairākas reizes dārgāk kā kits.. :)
Publicēts: 06.05.10 23:43
 citēt
Publicēts: 07.05.10 00:15
 citēt
jaa.. :) vai arii, piem.. cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 07.05.10 07:55 labots
 citēt
cgi.ebay.com...
eku ari pareja...
lai ciinas!
Publicēts: 07.05.10 08:52 labots
 citēt
anoniim - a Tev nav arii faktu - tikai argumenti - "es pameegjinaaju un nekas jeedziigs nesanaaca" :(
pieljauju, ka tam ir nopietni iemesli - nevari uz aci uzlikt ekspoziiciju pareizu un ilgi jaachikaajas lai pareizi noeksponeetu kadru, nespeej uzlikt asumu ar roku un laikam arii nepalidz skatu mekleetaajaa zaljaa lampinja (vismaz manam 80tajam taada ir) un varbuut arii vnk nespeej taadu smagumu notureet, tas pats helios 85nieks tomeer ir smagaaks par agdama pudeli, turklaat jaatur horizontaali nevis vertikaali :(
un piedod jauneekli - uz rupjiibaam pats uzprasies.
Publicēts: 07.05.10 10:11 labots
 citēt
Laciz:anoniim - a Tev nav arii faktu - tikai argumenti - "es pameegjinaaju un nekas jeedziigs nesanaaca" :(
pieljauju, ka tam ir nopietni iemesli - nevari uz aci uzlikt ekspoziiciju pareizu un ilgi jaachikaajas lai pareizi noeksponeetu kadru, nespeej uzlikt asumu ar roku un laikam arii nepalidz skatu mekleetaajaa zaljaa lampinja (vismaz manam 80tajam taada ir) un varbuut arii vnk nespeej taadu smagumu notureet, tas pats helios 85nieks tomeer ir smagaaks par agdama pudeli, turklaat jaatur horizontaali nevis vertikaali :(
un piedod jauneekli - uz rupjiibaam pats uzprasies.

man ilgu laiku bija 50mm 1.4 vecajs manualajs un sanaca redzet gan ekspomentru astondesmitaja gan zalo lampinu...
gaan ari jedzigaakas bildes nobildet ja salidzina
un es ari ar visiem parejiem stikliem parsvara uz M bildeju...jo gajsmas jaliek un blaa blaa un vel shis tas...
itka viss ir ok ar ekspoziciju..
un?
tatad cik saprotu visi stikli kas ir tev ir afigenie, taja skaita 50mm 1.8 , un visas bildes ir afigenas tikai tev?
Publicēts: 07.05.10 10:19
 citēt
un.... "nekas labs tur nav sanacis"

tur taa saals. nesanaaca un taapeec viss ir slikti
Publicēts: 07.05.10 10:24
 citēt
Eh itkaa pieaudzis celveks, bet te izradaas....
Publicēts: 07.05.10 10:56 labots
 citēt
kura grope jānofrēzē un kam, lai to lēcu varētu amputēt? tas ir pārejai vai pašam objektīvam?
Publicēts: 10.05.10 14:16
 citēt
MaVi:kura grope jānofrēzē un kam, lai to lēcu varētu amputēt? tas ir pārejai vai pašam objektīvam?

objektiivaa jaaizfreezee taa vieta lai fiziski buutu iespeejams nofokuseeties uz taalaaiem objektiem.
Publicēts: 10.05.10 20:47 labots
 citēt
Ka variants - padomju objektīviem ar burtu A (Юпитер 37А) beigas var pielikt pareju КП-А/Н, kuru taisa kaut-kur in hohland.
Pagugloju - vietā var pielikt T2-Nikon pareju - un bus bezgalība ;) Vienīgais - tur stiprinājuma skrūves bik pa īsu, nopirku Depo M3 skrūves - un viss ok
Bet man aizdomas, ka tas viss ir
i42.tinypic.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):