UZMANĪBU!! UZMANĪBU!! Pieejams visu pieejamo preču saraksts un cenas, brīvi varam downloadēt no šejienes. foto.times.lv... Īpašs piedāvājums Canon EOS 5D Body 1800Ls (ar PVN) NIKON D40 + 18-55DX KIT 405Ls (ar PVN) PENTAX K100D + DA 18-55 KIT - 382Ls(ar PVN) PENTAX K100D + DA 18-55 + DA 50-200 KIT - 520Ls(ar PVN) Canon EOS 400D Black Body - 450Ls(ar PVN) NIKON D200 Body - 1045Ls(ar PVN) Canon EOS 30D Body - 810Ls(ar PVN) Cienījamie bloggeri, jums ir iespēja iegādāties jebkura veida tehniku, (datorus, ledusskapjus, televizorus, mob. telefonus utt, ieskaitot FOTOTEHNIKU) par īpaši zemām cenām. Ja kādam kas interesē lūdzu rakstiet man uz digital.arts@inbox.lv vai zvaniet uz 28359759, var rakstīt arī uz fotoblog pastu. Norādiet konkrētu modeli un es jums pateikšu vai ir pieejams un nosaukšu cenu. Preci piegādāšu mājās bez maksas, (ja preču vērtība pārsniegs 50LVL), visām precēm 2gadi Latvijas oficiālā garantija un serviss (Preces paredzētas pārdošanai Latvijas tirgū, nav ievestas no kreisajām valstīm). Paldies. Preču vairumtirgotājs: SIA "ELKOR TRADE" Jūs apkapos mazumtirgotājs: SIA "DIGITAL ARTS" PVN, Reg. Nr. LV-44103043324 Torna iela 11-25, Aluksne, LV-4301 A/S "Hansabanka", kods HABALV22 konts LV20HABA0551015345445
Ja kādam liekās ka fiktīvs kantoris ir tad ja nav uzrādīti viņa dati tad lūdzu...
SIA "DIGITAL ARTS" PVN, Reg. Nr. LV-44103043324 Torna iela 11-25, Aluksne, LV-4301 A/S "Hansabanka", kods HABALV22 konts LV20HABA0551015345445
Šobrīd ir lēti iegādāties jo tikai sāku savu darbību un vajag uzņemt apgrozījumu, vēlāk būs tikai dārgāk un neko sarunāt vairs nebūs iespējams. Piedāvājumu jums lētākas cenas nekā citur, ja kaut kur būs lētāk, parādiet un pie manis būs vēl lētāk...
Mani nežēlo... vienreiz pateicu, ko par to domāju, vairāk neatkārtošos... A par to, ko uzrakstīju iepriekš par lepošanos... pagaidi, kad tev kaut kas tam aparātam notiks (tfu, tfu, tfu), tad redzēsim kādu dziesmu dziedāsi...
.. pagaidi, kad tev kaut kas tam aparātam notiks (tfu, tfu, tfu), tad redzēsim kādu dziesmu dziedāsi...
Ar tādu domu es necenšos dzīvot... ko man tā gada garantija dotu jau fočiks noklātos pēc pusotra? Vai tad tiem kam Nikon Latvijā saplīst nekur to nevar salabot? Visu var salabot, ja ne uz vietas tad aizsūtīt tālāk.
Nu sliktākajā gadījumā cilvēkam taču arī reizēm pašam der paceļot :roll:
P.S. Man ir tam fočikam garantija. Tikai neesmu interesējies kā to izmantot.
Atbilde par nikonu no EBay, nekaadas garantijas tev nav, apsveicu, ja tavs aparaats nobruks, remonts maksaas apmeeram 1/4 no taa cenas iespeejams ka pat 1/2 Atbilde par objektīviem, diemžēl man tādu nav.
Ja tev ir worldwide warranty card, bet vai tev tā karte ir aizpildīta? tev ir pārdevejfirmas zīmogs virsū? bez informācijas par pārdevēju tā karte ir tualetes papīrs...
Ja gadījumā tev ir ar to problēmas es tev varu par 20Ls uzlkt zīmogu un sabliezt savu informāciju, kā reiz statūtos esmu tehnikas mazumtirgotāj firma... būs tev garantija...
negribu neko izkaut, vienkārši esmu gandrīz gadu nostrādājis autorizētajā servisa centrā un zinu visas nianses kā savus 5 pirkstus. starp citu, visām precēm kas ir pirktas pie manis būs īpaši ātrs serviss, jo man tur ir blati ))) tā ir viena no manas firmas labām īpašībām, serviss ir garantēts jums tiešām LABS, tā vārda tiešajā nozīmē.
negribu neko izkaut, vienkārši esmu gandrīz gadu nostrādājis autorizētajā servisa centrā un zinu visas nianses kā savus 5 pirkstus. starp citu, visām precēm kas ir pirktas pie manis būs īpaši ātrs serviss, jo man tur ir blati ))) tā ir viena no manas firmas labām īpašībām, serviss ir garantēts jums tiešām LABS, tā vārda tiešajā nozīmē.