forum.gif
FotoTehnika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / FotoTehnika
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 16.02.07 21:51
 citēt
5D - www.veicis.lv... = 1787 Ls :)
Publicēts: 16.02.07 21:52
 citēt
5D - www.veicis.lv... = 1787 Ls :)

tas ir daudz vai maz? :?
Publicēts: 16.02.07 22:44
 citēt
reku laba firma ieksh uk, izciiniijus 2006 gada labaakaa online paardeveeja titulu
www.warehouseexpress.com
piem 5d body 1499 poundi tik probleema, ka nepiegaadaa uz lv, bet uz citaam eiropas valstiim gan.

www.cameraworld.co.uk
arii diezgan ok, bet arii nepiegaadaa uz lv takaa ja kaukas iekriit aciis tad jaarunaa ar aarvalstu radiniekiem un draugiem.
Publicēts: 16.02.07 23:03
 citēt
Nu tā cena jau smako pēc arābu emirātu ievestās tehnikas, es jums kaut ko tādu arī varu dabūt, pat lētāk, tikai uz garantiju neceriet... :), tas ko es piedāvāju ir tīra prece, kas ir domāta Latvijas tirgum, tas nav tā ka jūs kastītē atradīsiet jocīgas instrukcijas ar hieroglifiem un kontaktligzdas spraudnim būs jaiegādājās pārveidotājs... noteikti kāds ir saskāries ar tādām precēm internetveikalos... tās ir tās kreisās, kur uzcenojums patiesība ir mežonīgs salīdzinot ar pašizmaksu... galu galā tiek apčakarēts klients, jo kā mēs visi zinam, skopais maksā divreiz vairāk...
Publicēts: 17.02.07 01:09
 citēt
varbuut tev taisniiba, bet manupraat ka nee. jo:
uk ir diezgan liela foto konkurence, kas liek cenaam buut zemaam. piem ieksh jessops (liels fotolietu tirdznieciibas tiikls) sigma 10-20 veikalaa maksaa 370- , bet i-netaa jessops.co.uk maksaa 301- starpiiba taada jo nav jaamaksaa par veikala telpaam elektriibu. ut.t, taatad stipri leetaak
razotaaja garantijas ir taadas pashas kaa visur Eiropaa. Latvija ir eiropaa.
Es pirku savu fotoaparaatu, man veel piedaavaaja apdroshinaat par 50 naudinjaam uz 3 gadiem.

paskaties ebayaa tur leecas un tehnika kas naak no uzlecoshoaas saules zemes puses ir veel leetaaakas. vieniigi kameer vinjas atceljo liidz Eiropai summa pieaug.

p.s nedziivojam mees padomijaa, kad ja nopirki suudiigu RIIGA 17 tad ar taadu arii mazgaaji visus gadus, konkurence ir paaraak liela lai paardotu suudus, taadejaadi zaudeejot klientus. nedarbojas- ness atpakalj.

Bet, shaaa vai taa lai veicaas ar tirgoshanos, vienk gribeeju paust savu viedokli un redzeejumu.
Publicēts: 17.02.07 10:32
 citēt
martinsm, negribaas tev visu galvu sagroziit, bet diemžel tā nav ar garantijām kā tev liekās, es nostrādāju autorizētajā servisā, Baltijas Servisa Centrā gandrīz gadu, zinu visu par garantijām... ir ļoti svarīgs faktors- mazumtirgotājs, un tirgotājvalsts, ražotājs pēc serijas numura var pateikt kas ir tirgotājvalsts, respektīvi uz kurieni šie aparāti tika transportēti, un ja aparāts tika transportēts uz kaut kādu Malaiziju, pieņemsim, un mazumtirgotājs Lavijā, tad ražotājs noņem šo preci no garantijas apkalpošanas. Respektīvi viņš ar to soda pārdevēju, nevis patērētāju, bet ražotājam ir vienalga ka patērētājs arī cieš. Un patērētājam nekas cits neatliek ka griezties pie pārdevēja risināt garantijas jautājumus, un tur tie mazie internetveikaliņi ir naski uz jociņiem, jo paši ar saviem kreisajiem vairumtirgotājiem neko nevar vienoties... respetīvi vazā aiz deguna patērētāju pusgadu, vēlāk, ja patērētājs pietiekami gudrs, lai iesniegtu lietu tiesā, atgriež naudu, ja nav, tad vazā vēl ilgāk... u Anglija ir Anglija, Anglijā ir citi nodokļi, jāskatās kāds viņiem tur ir PVN, ienākuma nodoklis, un muitas nodoklis par tehniku. un man liekās ka daudzām precēm anglija ir ražotāj valsts, tāpēc arī sanāk lētāk jo prece tiek ņemta pa taisno no ražotāja, bet latvijā diemžēl ir jāņem no vairumtirgotāja un mazumtirgotājam ir jārēķinās vēl arī ar vairumtirgotāja uzcenojumu.
Publicēts: 17.02.07 14:01
 citēt
ar uzlecoshaas saules zemi bija Kjiina domaata shajaa gadijumaa? Nu, ne jau Japaana.
Kjiiniizeri vilto VISU. ABSOULUUTI VISU. ar rotallietam sakot, ar mobilajiem un fotoaparatiem beidzot, ja panjem rokaa 2us tadus izsstradajumus, pirmajaa bridi pat gruti atskirt, bet starpiba ir - KVALITAATEE. Pats iegrabos, pasutiju SE austinjas, kas Latvijaa maksaa 25ls par 12. Atnaca, labas, jaa, bet... padjobka. un tas nekas ka viss kartiba, iepakojums 1:1 ar origjinaalo.

un liela iespeja ka taa tas bus ari ar fotoaparatu.

no ebay esmu pircis optiku. Leetu, prieksh m42 viitnes. jaa, ir labs 28-80 objektiivs man tagad, ar 1:10 makro, vairak nekam to reaali nevar izmantot, jo asuma probleemas, un ir gruuti man nofokuseet.
Par sigma 55-200 uz m42 (un hvz, vai taa ir tieshaam sigma) varu tikai to labaako teikt. ir ari shis tas kas mazak patiik, bet stradat ar vinju viegli.
Publicēts: 18.02.07 17:06
 citēt
Mani interesē Nikon D80 un to lēcas...
Publicēts: 19.02.07 01:35
 citēt
ko jus - ArchAngel tachu ir savs cilveks! Redzeju reiz vinju Degpunktaa, kaa apskaidroja cilvekus par problemam ar kreisajiem mobilajiem :D
Publicēts: 19.02.07 02:18
 citēt
Draugi, protams, jūs varat atrast kaut ko lētāku, nekā piedāvā ArchAngel! Es par to nešaubos, tāpat kā par to, ka jūsu draudzenes pametīs jūs, kolīdz atradīs kādu bagātāku puisi.

ArchAngel izteica savu piedāvājumu - cilvēks, acīmredzot, ir pietiekami uzņēmīgs un ar vēlēšanos uzsākt savu biznesiņu. Atklāti pasaka, kas un kā.

Es nevaru aprakstīt, ko domāju par jūsu uzskatu, ka tas ir slikti. Vēl mazāk man ir skaidrs, kāpēc jāpopularizē lapas, par kuru autentiskumu un īstumu jūs spriežat pēc nevienam nezināmu cilvēku veidotām atsauksmēm, kuru īstumu jūs nekad nevarēsiet pārbaudīt!!! Lapas Taivānā, Singapūrā un nez kur vēl? ... labie svešie onkuļi, kas atsūtīs visu pa lēto, un sliktie savējie pašmāju naudas izspiedēji...

Viegli ir manipulēt ar cilvēkiem.. vai kāds no lētajiem bļāvējiem var piegādāt preci par sevis nosaukto cenu, piemēram, 10% uzcenojumu, ar tādiem pašiem nosacījumiem, kā AA? Nevar! Ja var, tad sākas "bet...".

Tātad, runājat pa tukšo... Toties ar savu muldēšanu jūs izplatiet nepatiesu viedokli uz kura uzķeras tie, kas vēl nespēj atšķirt patiesību no puspatiesības, vai arī graujat paši savu prestižu to lietotāju acīs, kas spēj pastāvīgi analizēt informāciju.

Nobeigumā, aicinu padomāt, kur aiziet jūsu nauda, ja jūs pērkat preci UK, un ja pērkat preci te... kam aiziet aldziņas, kam servisa aprīkojums jāiepērk....????
Publicēts: 19.02.07 10:23
 citēt
kā ar objektīviem priekš olympus e-system kamerām - vai ir kas piedāvājams?
paldies.
Publicēts: 19.02.07 12:11
 citēt
Paldies par atbalstu. Pagaidām ir tā pagrūti, ceru ka ar laiku uzlabosies. Piegādāšu tiešām tajā pašā dienā, ja pasūtīsiet no 9.00 - 16.00, ja pasūtīsiet pēc 16.00 tad piegādāšu nākamajā dienā pēc 9.00 vai arī jums ērtākajā laikā. Pasūtīt var arī sestdien un svētdien, tad preču piegāde notiks pirmdien, no jums man vajag tikai jūsu godavārdu :) un apstiprinājumu ka preci ņemsiet, maksāt var ar pārskaitījumu, (tad darījuma apliecinošs dokuments būs faktūrrēķins ko es izsūtīšu Jums uz e-pastu un tas būs jāapmaksā pirms saņemsiet preci) vai arī maksājums skaidrā naudā preces saņemšanas brīdī. (tad darījuma apliecinošs dokuments būs stingrās uzskaites kvīts). Šādas cenas saglabāsies vēl kādas 2 nedēļas, kad būs pabeigts darbs pie internetveikala lapas, cenas atšķirsies par 1-2Ls no citu internetveikalu cenām. (varbūt pat būs vienādas) Tuvākajā lakā sagaavošu pricelist, ar visu produktu klāstu un cenām, lai Jūs zinātu kas ir pieejams un ar kādām naudām... :)
Publicēts: 19.02.07 12:17
 citēt
ir jau zināms ka internetveikals būs [url=www.elektron.lv]www.elektron.lv[/url] domēns jau ir piereģistrēts, tākā viss notiek...
Publicēts: 19.02.07 12:19
 citēt
vēl gribēju pateikt ka tuvāko dienu laikā būs arī līzinga iespēja ar HANSA LEASING
Publicēts: 19.02.07 12:24
 citēt
its nice! turies vecais!
Publicēts: 19.02.07 14:01
 citēt
Anekaadas garantijas tev nav

Es Tev neticu!
Rakstīts bija "3 Years Worldwide Warranty card"
Atradīšu, sakomunicēšu ar kādu no Nikona dīleriem uz noskaidrošu.

P.S.
Un kādēļ lai gan jaunai elektrotehnikas precei ražotājs nedotu garantiju?

Ar Nikon ir gan pasvaki, jo piemeram tas WorldWide garantija ir loti mistiska, tas ka Japana Tev nems preti tas skaidrs, varbut vel Singapura un Honkonga... butiba Azijas tirgu... bet to aparatu dabut lidz Azijai nav tik vienkarsi, vienam pazinam bij lidziga problema ar Nikon, bet palaimejas ka izdevas caur kaut kadiem galiem vareja tepat Latvija salabot bet par savu naudu...
P.S. Bet nevajag domat ka uzreiz ta viss nojuks, gadas jau visia reti :)
Publicēts: 19.02.07 14:50
 citēt
Anekaadas garantijas tev nav

Es Tev neticu!
Rakstīts bija "3 Years Worldwide Warranty card"
Atradīšu, sakomunicēšu ar kādu no Nikona dīleriem uz noskaidrošu.

P.S.
Un kādēļ lai gan jaunai elektrotehnikas precei ražotājs nedotu garantiju?

Ar Nikon ir gan pasvaki, jo piemeram tas WorldWide garantija ir loti mistiska, tas ka Japana Tev nems preti tas skaidrs, varbut vel Singapura un Honkonga... butiba Azijas tirgu... bet to aparatu dabut lidz Azijai nav tik vienkarsi, vienam pazinam bij lidziga problema ar Nikon, bet palaimejas ka izdevas caur kaut kadiem galiem vareja tepat Latvija salabot bet par savu naudu...
P.S. Bet nevajag domat ka uzreiz ta viss nojuks, gadas jau visia reti :)

Tikko reģistēju objektīvam garantiju [url=www.mackcam.com]www.mackcam.com[/url] nezinu kas tas ir bet izdarīju :)
Publicēts: 19.02.07 21:45
 citēt
Canon EOS 400D Black Body. Vai šim fotoaparātam ir objektiivs 18-55mm? ja ir tad cik maksaa?
Publicēts: 19.02.07 22:07
 citēt
Canon EOS 400D Black Body. Vai šim fotoaparātam ir objektiivs 18-55mm? ja ir tad cik maksaa?

:roll: J-kundz apdomā labi ko taisies pirkt.
Publicēts: 19.02.07 22:13
 citēt
padoms.. tu negribi 18-55 no canona kas naak liidz...
Publicēts: 19.02.07 22:59
 citēt
padoms.. tu negribi 18-55 no canona kas naak liidz...
nuu bet vinja piedaavaajumaa ir bez objektiiva. protams ar abjektiivu komplektaa buutu labaak. :)
Publicēts: 19.02.07 23:01
 citēt

:roll: J-kundz apdomā labi ko taisies pirkt.
kāpēc apdomaat? Jūs man neiesakaat pirkt šo objektiivu? Ja ir kaut kas par pieņemamu cenu, labpraat uzklausiishu
Publicēts: 19.02.07 23:03
 citēt
Ko nu āzē meteni! Kit stikls nav nekāds zelta gabals, tomēr zināmiem lietojumiem un jo īpaši sākuma posmā ne vainas (pats 2 gadus nolietoju, i vēl dzīvs)
Publicēts: 19.02.07 23:04
 citēt
Ko nu āzē meteni! Kit stikls nav nekāds zelta gabals, tomēr zināmiem lietojumiem un jo īpaši sākuma posmā ne vainas (pats 2 gadus nolietoju, i vēl dzīvs)

stikls vai pats? :mrgreen:
Publicēts: 20.02.07 12:40
 citēt
vari no manis nopirkt komplektu.nav dārgi
http://www.fotoblog.lv/forum/viewtopic.php?t=1057

:mrgreen:
Publicēts: 20.02.07 13:40
 citēt
10-22mm canon?
Publicēts: 20.02.07 17:06
 citēt
UZMANĪBU!! UZMANĪBU!! Pieejams visu pieejamo preču saraksts un cenas, brīvi varam downloadēt no šejienes.
foto.times.lv...
Publicēts: 20.02.07 17:41
 citēt
REZ tā vieta kur tu kaut ko tur piereģistreji, vienīgais ko tur var piereģistrēt ir tehniku uz remontu un nopirkt no viņiem garantiju... :)) nevis saņemt ražotāja garantiju, reālu garantiju tu vari saņemt tikai no ražotāja, vai no likumīgā pārdevēja kā viņi dara... bet tas maksā naudu, tapat kā es tev teicu, gribi 2 gadu garantiju, vari sarunāt ar mani... pa 20ls pārdošu tev tādu :))) atsķirība starp mani un viņiem ir tāda ka es esmu latvijā, bet viņi ir velnszinkur, un uz velnszinkurieni tev arī būs jāsūta sava tehnika, ja ar viņu kas notek...respektīvi, ja tu man parādīsi savu aparātu, un atnesīsi kāda servisa centra slēdzienu par to ka tavs aparāts tehniski abilst gaantijas nosacījumiem, es tev varu izrakstīt garantiju uz 2 gadiem, pa 20Ls :) savādāk es risku neuzņemšos. :) Tas starp citu attiecās uz visiem e-bayniekiem, ja vajag, došu garantiju, serviss man ir, man vajag tikai redzēt aparātu un slēdzienu no autorizēta servisa centra.
Publicēts: 20.02.07 21:46
 citēt
REZ tā vieta kur tu kaut ko tur piereģistreji, vienīgais ko tur var piereģistrēt ir tehniku uz remontu un nopirkt no viņiem garantiju... :)) nevis saņemt ražotāja garantiju, reālu garantiju tu vari saņemt tikai no ražotāja, vai no likumīgā pārdevēja kā viņi dara... bet tas maksā naudu, tapat kā es tev teicu, gribi 2 gadu garantiju, vari sarunāt ar mani... pa 20ls pārdošu tev tādu :))) atsķirība starp mani un viņiem ir tāda ka es esmu latvijā, bet viņi ir velnszinkur, un uz velnszinkurieni tev arī būs jāsūta sava tehnika, ja ar viņu kas notek...respektīvi, ja tu man parādīsi savu aparātu, un atnesīsi kāda servisa centra slēdzienu par to ka tavs aparāts tehniski abilst gaantijas nosacījumiem, es tev varu izrakstīt garantiju uz 2 gadiem, pa 20Ls :) savādāk es risku neuzņemšos. :) Tas starp citu attiecās uz visiem e-bayniekiem, ja vajag, došu garantiju, serviss man ir, man vajag tikai redzēt aparātu un slēdzienu no autorizēta servisa centra.

Stāsts ir tāds, ka tas pārdevējs man atsūtījo to garantiju atsevišķi pa pastu, laikam jau viņš pats par to bija samaksājis. Jā ok ņemšu vērā Tavu piedāvājumu, bet kur tad es tādu izziņu dabūšu noatuorizēta servisa, ka viss ir kārtībā? ;)
Publicēts: 20.02.07 22:13
 citēt
nu vinjiem var iesniegt aparatuuru uz defektaaciju, un peec tam sanjemsi sleedzienu, (defektaacijas aktu) par aparatuuras tehnisko staavokli.
Publicēts: 22.02.07 13:00
 citēt
Nu salīdzinot ar cenām citos veikalos:
www.ff.lv Canon D5 - 1 853,00
www.1a.lv - 1 829, 00
www.xnet.lv - 1 898, 00
www.euroshop.lv - 2 710, 00
www.supernet.lv - 1 950, 00

Ls 1787.00 : VEICIS.LV
Ls 1798.00 : Hypershop.lv
Ls 1809.00 : CC LV
Ls 1809.00 : eHalle
Ls 1829.00 : 1A

prices.site.lv...
Publicēts: 22.02.07 17:25
 citēt
nu es varu piedaavaat arii par 1795 zemaak gan vairs ne, tad jau buus sasniegts zemaakais punkts...
Publicēts: 22.02.07 17:30
 citēt
tajos paaraak aizdomiigi leetos variantos parasti sanaak taa ka gribi pasuutiit, tad atshuj, pasaka ka prece nav pieejama, bet ja tomeer ljoti gribat njemt, vinji var samekleet... un ja piekriitat tad vinji peec 10-15 min tieshaam itkaa sameklee, tikai par daudz daargaaku cenu... :D taakaa... domaajiet pashi, man vismaz te bezdeeshana nenotiek... bet reaals piedaavaajums...
Publicēts: 23.02.07 13:03
 citēt
Drīkst painteresēties, ar ko saistīta vienādā cena sigmas 67 un 72mm polarizācijas filtriem? Parasti filtri, kuriem ir 5mm starpība cenā atsķiras diezgan ievērojami.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas