Man vienmēr tuvs bijis "Tautas stils" , seviķi tie proteīnu rijošie vesēlīgā dzivesveida fani ar lielajām būdām un šaurām pierēm Labss labss , vienu otru reiz pilnīg rēka nāk kā "Klienti" piemēram atrod sesijā pašu "Tautiskāko" bildi tad vēl pats izkadrē satumšina sašarpo un ieliek plašām tautas masām apbrīnot, tad recu kā kutināc un priecājos ka nekad neparakstos uz darbiem Tāda nu ir tā 'Vienkaršās" publikas gaume ar intelekta neapmiglotu uztveri
Man patīk tos parakstus lasīt-tipa uzliku miglu,nebūtu pupu,...Velns,nez vai mēs ar tik stulbi bijām jaunībā?Droši vien.Tikai izpaudāmies citos veidos.
Nē, nebiju redzējis. Bet labs! Tur viss, gan vietējie čaki norisi, gan lētās maukas un armīnieki/menti. Prasās vien komentārus zem bildēm... Bet tie jau katram pašam pilna galva.
afigeķ, nu kur klaunam jābūt Toč Čaks Noriss - nē nidzja
piekrītu riktīgs eksemplārs. Viņš varētu tapt par tautas varoni. Derētu viņu atrast. Varbūt kāds zin, kā šis nosaucas draugos, varbūt vēl kādi šedevri viņam galerijā....
man ar kādreiz bija tāds revolveris, taisīja skaļu troksni un patīkamu dūmus. bet skolā atņēma. Atceros, ka vienā veikalā biju atradis kur tās "patronas" bija pa lēto daudz dabūjamas, pēc tam viņas ar akmeņiem daudzījām, tāpat sprāga.
Jā, bet kāpec tās bildes tādas tapušas? Esmu gatavs saderēt, ka vairumā gadījumu viņi noskatījušies no "spicajiem fotogrāfiem", kādai jābūt "mākslai". Pārējiem tā sanācis nejauši. Apskatījos pāris pirmās lapas fotobloga fotogalerijā - tur varētu tieši tāpat komentēt. Vienīgā atšķirība, ka te nav bildēts ar telefonu. Īpaši ielūkojos tēmas aizsācēja galerijā - gods kam gods, neatradu nevienu bildi, par kuru paņirgāties. Nostrādāts labi, ja man pašam vajadzētu portretu, iespējams lūgtu to uzņemt viņam. Taču tas tikai lieku reizi pierāda, ka labs fotogrāfs vai meistars jebkurā citā jomā nav sinonīms jēdzienam labs cilvēks.