Pirmo reizi Latvijā rādīsim dažādus jaunus produktus. Fomei Digital Pro X no datora vai pults regulējamas zibspuldzes ar Phase One digitālo kameru demonstrēs Jānis Deinats, parādīsim Fomei akumulatoru ģeneratoru Panther, tāpat parādīsim arī dažādus foto aksesuārus un piederumus. Pieaicināts arī Latvijas Canon pārstāvis, kurš rādīs jaunāko no Canon aparātiem un objektīviem. Kā modeles piedalīsies Mis Latvija šī gada kandidātes.
trešdienā, kas ir darbdiena, dienas vidū... acīm redzot uz bezdarbniekiem tendēts pasākums... tāpēc gan jau bez maksas. tā ir labdarība, nevis reklāma!
Shadow: maz ticams ka albumu bildetajam shada tehnika intereses ...
man interesē.
Shadow:anyway, bfs normali keksi, atbalstija bloga pirmo fotOkrosu, taka shush
es jau neko sliktu par bfs. pats esmu daudz izmantojis viņus, pārsvarā filmiņu attīstīšanai un bilžu drukāšanai... bet tas, kas neapmierina ir pasākuma norises laiks...
Kandidātes pie... pilna Latvija ar kandidātēm Man vairāk interesē no datora vadāmas gaismas. Tāpat arī Canona jaunie brīnumi - ja tādi tiks rādīti (domāju, ka nezivilks II marku vai 7d un neprezentēs kā afigenno jaunumu)
Tos vadāmos Fomejus man viens Poļu čalis te nesen slavēja , esot bix dārgāk kā ķinieši bet vadības iespējas kā Elinchromam Baigie Čehu kuļibini Protams ka pasāciens uz speciem kas STRĀDĀ nevis muļķi laiž kādā "Birojā" un vēlāk "Piehaltūrē" ar foto
Gandrīz nopirku fomejus....kad uzmanīgāk papētiju specifikācijas - atklājās APBRĪNOJAMA līdzība ar Aurora ražojumiem - gan modeļu apzīmējumos, gan tehniskajos parametros, gan cenās...ļoti liekas, ka ne viņi kuļibini, ne paši pat skrūvē kopā...
imgfoto:Gandrīz nopirku fomejus....kad uzmanīgāk papētiju specifikācijas - atklājās APBRĪNOJAMA līdzība ar Aurora ražojumiem - gan modeļu apzīmējumos, gan tehniskajos parametros, gan cenās...ļoti liekas, ka ne viņi kuļibini, ne paši pat skrūvē kopā...
Sjitie Fomeji esot praktiski 1:1 ar Rimelite Aurorai jau labu laiku ir variācija ar pulti vadāmas , vismaz es tādu tepat pie musu kolēģa esmu izmēģinājies pietiekami Itkā polis stastija ka no kompja vadība līdzīga ka Elinchrom bet cik atceros friču studiju ar Elinchrom kompju vadību tur bija daaaudz daudz smalkāk tas softss. Sudig ka tai diena nebusju Rīgā būs uz Fotocentru citreiz jāpiekāpj.
Lutums:Tāpat arī Canona jaunie brīnumi - ja tādi tiks rādīti (domāju, ka nezivilks II marku vai 7d un neprezentēs kā afigenno jaunumu)
Citāts no bfs.lv pasākuma apraksta: "Canon zona: Canon pārstāvis piedāvās iespēju izmēģināt jaunāko no Canon - Canon EOS 1D Mark IV, Canon 7D, Canon 550D, Canon 2.8/100 IS Macro, Canon 15-85 IS USM u.c. interesantas lietas."
imgfoto:Gandrīz nopirku fomejus....kad uzmanīgāk papētiju specifikācijas - atklājās APBRĪNOJAMA līdzība ar Aurora ražojumiem - gan modeļu apzīmējumos, gan tehniskajos parametros, gan cenās...ļoti liekas, ka ne viņi kuļibini, ne paši pat skrūvē kopā...
Kautko noteikt dara paši , tipa vismaz loguci krāso . Savādāk problēmas ar RAŽOTS EU likšanu. Būtībā vieni 90% lētā gala ir kautkāds viens Ķinīzeru / korejiešu detaļu komplekts tik dažādos salikumos. Reka pat "Krutos" ProFoto vēl nesen Latvijā "Ražoja" Elinchrom gan reāli ražo Šveicē , ir gadijies būt rūpnīcā
Bet profoto pie mums tak droši vien elektroniku taisīja, nu tipa korpusos skrūvēja... Vot ja varētu apspert "ražotni", kur tie zoom reflektori ir, zinātu gan, kā izārdīt auroru pa sastāvdaļām un uztaisīt jaukteni
imgfoto:Bet profoto pie mums tak droši vien elektroniku taisīja, nu tipa korpusos skrūvēja... Vot ja varētu apspert "ražotni", kur tie zoom reflektori ir, zinātu gan, kā izārdīt auroru pa sastāvdaļām un uztaisīt jaukteni
Tur ja kas kāda strīpa Blogeru šancēja Vienīgi pateicoties dažie ģeniāliem nodokļu grozijumiem un vispārējam tirdzniecības konjunktūras izmaiņām pasākumu pagājušo gad lv slēdza , vismaz es tā sapratu. Mums jau tajos Industriālajos parkos vis ko ražo. Kur man ar kolēģiem lielā 100m studija piemēram aiz sienas ražo kautkādus Wolmart un kādus tik vēl ne dzemperus zekjes velju utt vesels milzigs cehs ar 1200 sancetajiem
kautkur webā redzēju izjauktu 1200 studijas zipeni (neatceros ražotāju, laikam REKAM) , bet iekšā elektronika ar Aurora Fusion 1200 uzrakstu. Tā kā pilnīgi iespējams, ka auroras ražo arī citiem savu produkciju ar to leibliem.
JRJ:kautkur webā redzēju izjauktu 1200 studijas zipeni (neatceros ražotāju, laikam REKAM) , bet iekšā elektronika ar Aurora Fusion 1200 uzrakstu. Tā kā pilnīgi iespējams, ka auroras ražo arī citiem savu produkciju ar to leibliem.
Tas nav nekas jauns , savulaik ILFORD un AGFA kooperejas aizpildot vienam otra sauras vietas ties ane visai veiksmigi ILFORD bija tikai B/W filmas bet viss kas bika COLOR bija AGFA leta gala krāsu filmas ar tumši zilo melnā vietā
Njā... tirgus jau pārblīvēts ar gaismām, lai pašlaik mēģinātu tur iespraukties ar saviem ražojumiem (esmu pat tādu domu apsvēris kā elektronikas ražotājs).
Eltons:Njā... tirgus jau pārblīvēts ar gaismām, lai pašlaik mēģinātu tur iespraukties ar saviem ražojumiem (esmu pat tādu domu apsvēris kā elektronikas ražotājs).
Nu nau ta. Labas potativas gaismas baig maz kur var izveleties, par sapratigo naudu.
Ta ka, ja razhosi labas par saprotigu naudu, es nopirkshu. (ka potencialasi pateretaijs)
mmax, Ķīnā ražo daudz un arī kvalitatīvi. Un ne par 2$ dienā - ķīniešiem nemaz tik maz nemaksā. Viņi strādā vairāk un ilgāk kā slinkie rietumnieki un vietējie. Piemēram viens no vietējiem elektronikas ražotājiem Autonams, kuru šeit daži pārstāvji nevar uztaisīt normālus imobilaizerus, kuri var nostrādāt ilgāk par 1-2 gadiem
Detaļam kā tādām nav nekādas lielās nozīmes , tapatās pasaulē ir nenormāli daudz VIENĀDU detaļu ražotāju no kuriem tad vairums ar iepērk , praktiski neviens elektronikas ražotājs komplektējošas detālas neražo pats. Lidz ar to nozīme ir tikai šo detaļu parametru atbilstības kontrolei un gala produkta testiem un kaibrācijai . Jo nopietnāki šie atlases un kalibrācijas kritēriji jo vairāk maksā un precīzāk strādā. Man te viens izbijis kolēģis pulksteņmeistars un elektroniķis dabuja no manis pilnībā sadauzītu WALIMEX 420 , no gara laika šis viņu bija izjaucis un uz viņas detaļu bāzes uzbūvējis pēc vecas Krievu shēmas FLOX 400 modeli , maz vēl ka pilots taga bija 500w Vēl arī blice šancēja no pilnas jaudas lēdējoties 1.5 sekundes. Visa atšķirība bija ka viņs esot izmetis škibi greizi drātīm salipināto Ķinizēru plati sazīmējis pēc FLOX shēmas izmetis visus kiņizeru "Drašu pinumus" un salicis vietā atbilstoša škrsgriezuma vadus , tizlo šķibi ligszdu vietā izlasijis precīzas un visas detaļas kārtīgi salicis uz pamatiem un izolācijām REZULTĀTS uz tām pašām detaļam tik rūpīgi samontētām un saliktām atbilstoši tehnaloģijai tapa pavisma citu parametru BLICE Kīniešu izstrādājumu zemā cena ir nevis uz izmantoto detaļu reķina bet gan uz nenormāli zema tehnaloģiskas kultūras un montāžas kvalitātēs reķina. Taka lai arī tie čehi varbūt paši neko neražo bet tikai saliek no komplektējošām TĀPAT tas ir nesalīzdināmi kvalitatīvāks un parametru izstrādājums nekā orģināls "Lēto Ķiniešu" ražojums.
ak34:mmax, Ķīnā ražo daudz un arī kvalitatīvi. Un ne par 2$ dienā - ķīniešiem nemaz tik maz nemaksā. Viņi strādā vairāk un ilgāk kā slinkie rietumnieki un vietējie. Piemēram viens no vietējiem elektronikas ražotājiem Autonams, kuru šeit daži pārstāvji nevar uztaisīt normālus imobilaizerus, kuri var nostrādāt ilgāk par 1-2 gadiem
Tas laikam Gudrim adresets par algu. Par imobilaizeriem varu parsteigt, lielako dalju no tiem ka nonak museja tirgu, razho te pat Latvija. Bet vispar nau ko strideties. Es no savas prakses varu apgalvot, man nebija kvalitativas gaismas no Kjinas. Amerika , Shveice , Vacija, Lielbritanija gan mak razhot kvalitativas gaismas bet tie ari mak izdomat ciparus. Un tur ieksha Kjinas detaljas vai nau, jau cita lieta.
profu pasākums bija jau no rīta uz 2iem tik lameri aicināti tā jau laikam pa nopietno bijis, dzirdēju, ka paši čehi biezā slānī sabraukuši. Žēl ka pašam neinteresē un darba vajadzībām nebija pilnvarojuma apmeklēt.
Sjitie Fomeji esot praktiski 1:1 ar Rimelite Aurorai jau labu laiku ir variācija ar pulti vadāmas , vismaz es tādu tepat pie musu kolēģa esmu izmēģinājies pietiekami Itkā polis stastija ka no kompja vadība līdzīga ka Elinchrom bet cik atceros friču studiju ar Elinchrom kompju vadību tur bija daaaudz daudz smalkāk tas softss. Sudig ka tai diena nebusju Rīgā būs uz Fotocentru citreiz jāpiekāpj.
Rimelite also branded as Fomei Digital PRO X (Czech/Europe) and Mikrosat Digital R (Hungary).