Ņemt vai neņemt, Sigma 30 mm f 1,4. Nezūms nav iepriekš man bijis, zinu, ka it kā labs... es mocos... :roll: , nevaru izdomāt, pasakiet savas domas, plīz, kādam jau ir un tiek bieži izmantots, a?
Man ir 4/3 un tas nozīmē ka būs 60 mm, tipa portretnieks, bet es portretus netaisu, ja vien nepagadās nejauši. Mani tas f 1,4 ir satraucis ne pa jokam. Par to, ka man Olympus E nediskutēšu.
Ezi 66, es te par par Sigma 30 mm F1.4 DC lens, vai Tu zini kaut ko no pieredzes (savas, svešas) par šito ? Iznāk 60 mm , baigi dzidrais, tāpēc savu maku it kā gribas patīrīt...
Tas pats vien ir (Sigma 30mm F1,4 EX DC HSM) . Tava viena norāde tikai darbojas, bet tur testēts uz Canon. Uz 4/3 varbūt citādi darbojas, bet nu jau kaut kā vairs negribas...
Pēc šodienas fotoskolas un ezis 66 norādītās inf.lapas sapratu, ka asāku attēlu dod kaut vai f 2,8 , arī f2
lol, es arii par sho objektiivu domaaju, un man arii olympus. un shiisdienas fotoskolu jau piespamoju . ar kontrastu pie 1.4 sigmais ir shvaki, bet pie 2.8 jau esot viss ok normaali. ezis666 iedeva 2 linkus ar sliktaam atsauksmeem (man vinji nestraadaaja), es esmu saguuglejis kaadua 10 testus ar pozitiivajaam, kam tagad ticeet?
iesakat kaadu dzidru stiklu, kas der Four Thirds standartam un nemaksaa chetrciparu naudinjas, please! Bildeeju visu!
Man ir Oly. - ED 50 mm f2,0. un ED 50-200mm 1:2.8-3.5. , un standarta kit ED 14-42mm 1:3.5-5.6. Manas vajadzības apmierina atliektiem galiem. Ir lieks ED 40-150mm 1:4.0-5.6 - varu pārdot :lol: .