forum.gif
Hokejs.Latvija.Uzvara.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hokejs.Latvija.Uzvara.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.05.10 10:24
 citēt
Laciz:es arii redzeeju, bet es au rakstiiju, ka ... nesanaaca, vai nu mandraazha, vai vnk noskreeja... un nepaveicaas...
koroche - riebjas man shveice un vaacija, taa kaa taadi dreseeti roboti, bez izdomas, ar speeku stumj...

nujā, bet ja nevari spēlēt skaisti, tad vismaz dari to efektīvi !
un labāk jau tās nesmukās uzvaras, nekā....
Publicēts: 10.05.10 11:11
 citēt
NilsS:
Laciz:es arii redzeeju, bet es au rakstiiju, ka ... nesanaaca, vai nu mandraazha, vai vnk noskreeja... un nepaveicaas...
koroche - riebjas man shveice un vaacija, taa kaa taadi dreseeti roboti, bez izdomas, ar speeku stumj...

nu nebija jau smuks zaudeejums. bet es kaut kaa ceru, ka shodien buus nesmuka uzvara!
Publicēts: 10.05.10 11:16
 citēt
Laciz:
NilsS:
nu nebija jau smuks zaudeejums. bet es kaut kaa ceru, ka shodien buus nesmuka uzvara!

toč nebija, es galīgi nesapratu kur daži komentētāji to atrada :)
Publicēts: 10.05.10 11:18
 citēt
Latvija vēl nekad nav uzvarējusi Kanādas izlasi pasaules čempionātos vai olimpiskajās spēlēs. Pēc Latvijas valsts neatkarības atjaunošanas ar Kanādu pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs ir aizvadītas astoņas spēles, un tikai reizi – 1997.gadā Turku – izdevās sagādāt sensāciju, cīnoties neizšķirti 3:3. Pārējās spēlēs Latvija piedzīvoja zaudējumus, bet kopējā gūto un zaudēto vārtu attiecība pret kanādiešiem ir 11:43. Smagākais zaudējums 0:11 tika piedzīvots līdzjutējiem labi zināmajā mačā Rīgā 2006.gada pasaules čempionātā, bet 2008.gadā Halifaksā tika piedzīvota sagrāve ar 0:8. Pēdējo reizi Latvijas un Kanādas ceļi pasaules čempionātā krustojās pagājušajā gadā – ceturtdaļfinālā kanādieši uzvarēja ar 4:2. (c) delfi...
Publicēts: 10.05.10 11:19
 citēt
vienmeer pirmaa uzvara naak kaa pirmaa!
Publicēts: 10.05.10 11:21
 citēt
es redzēju to 97. gada geimu, tas bija LABAIS !!!
LV tak bija vadībā un Can bija laimīgi, ka kaut niču izvilka beigās !!!
Tolaik bija hoķis......
Publicēts: 10.05.10 11:23
 citēt
NilsS:es redzēju to 97. gada geimu

es savukārt deviņus gadus vēlāk arēnā rīga redzēju spēli, kurā kanādieši iemeta 11, bet reāli izskatījās, ka, ja pacenstos, dabūtu iekšā arī 30, jo spēlēja kā pret bērnudārzniekiem (saudzējot), tā mierīgi bez piepūles un steigas...

mēs tribīnēs necerējām uz uzvaru, bet vismaz kaut vai uz VIENIEM vārtiem LV labā, bet veltīgi...
Publicēts: 10.05.10 11:25
 citēt
es redzeeju abas speeles un so? zviedriem arii ir smagi kaasts, bet pagaajushajaa chempii uzvareejaam. hokejs nav plika aritmeetika un veestures faktu statistika.
Publicēts: 10.05.10 11:26
 citēt
Laciz:es redzeeju abas speeles un so? zviedriem arii ir smagi kaasts, bet pagaajushajaa chempii uzvareejaam. hokejs nav plika aritmeetika un veestures faktu statistika.

Jā, bet Šveici mēs pagāšgad uzvarējām, šogad izskatījās, ka esam PILNĪGI bezspēcīgi, tā arī pakāsām ar 3:1.
Publicēts: 10.05.10 11:35
 citēt
nu un??? tajaa 97 gadaa kad nospeeleejaam nichu ar kanaadu peec tam zaudeejaam itaaljiem...
vai arii vienu gadu vinneejaam amiishus bet pakaasaam ukrainjiem...

vai dinamo - 1:8 ar ska un peec tam pleiofaa vinneja...

nav reaalu sakariibu!
Publicēts: 10.05.10 11:37
 citēt
Laciz, cerams, ka Tev taisnība! Bet cerību maz...
Publicēts: 10.05.10 11:48
 citēt
Gudris:
Laciz:

nav reaalu sakariibu!
viss speeks ir galvaa...museejiem ar psihologisko noturiibu svaki
piekriitu par 100%
tieshi taapeec kaadaa briidii aiz shiis noturiibas var aizkjerties.

stulbaakais variants buutu vinneet kanaadu un tad pakaast itaaljiem un ciiniities par palikshanu..... reiz jau shitais graabeklis ir njemts priekshaa...
Publicēts: 10.05.10 14:30 labots
 citēt
Stulbakais variants ir ničs vai 11:10 ar Kanaadu un 3:0 ar Ita. viinet kanadiešus mes NEVARAM. Zviedrus iebiedējām notrašojot spēlētāju, ar kanādiešiem tas cauri neies.
Publicēts: 10.05.10 14:38
 citēt
Oļegs solīja 4daļfinālu, un Oļegs to izdarīs!!
Publicēts: 10.05.10 14:39
 citēt
NIN:Oļegs solīja 4daļfinālu, un Oļegs to izdarīs!!
ja Oljegs sola - nav labi...
Oljegs pirms KHL peiofiem neko nesoliija...
Publicēts: 10.05.10 14:58
 citēt
ganci švakarj saraut! kanaciem pa purniņč! :super_man:
Publicēts: 10.05.10 15:11
 citēt
Neprognozēšu neko šoreiz... redzēs kā tad beigsies...
Publicēts: 10.05.10 17:17
 citēt
versatile:Stulbakais variants ir ničs vai 11:10 ar Kanaadu un 3:0 ar Ita. viinet kanadiešus mes NEVARAM. Zviedrus iebiedējām notrašojot spēlētāju, ar kanādiešiem tas cauri neies.

VAR vinnēt, visus var !
tikai vajag veiksmi, pārliecību par spēkiem, labu komandas spēli, labāku vairākumu realizāciju un sportisku niknumu.
kāda $%^&*() iet laukumā, domājot - ar cik pakāst !!!!
Publicēts: 10.05.10 17:24
 citēt
NilsS:
versatile:Stulbakais variants ir ničs vai 11:10 ar Kanaadu un 3:0 ar Ita. viinet kanadiešus mes NEVARAM. Zviedrus iebiedējām notrašojot spēlētāju, ar kanādiešiem tas cauri neies.

VAR vinnēt, visus var !
tikai vajag veiksmi, pārliecību par spēkiem, labu komandas spēli, labāku vairākumu realizāciju un sportisku niknumu.
kāda $%^&*() iet laukumā, domājot - ar cik pakāst !!!!
pievienojos un priekaa!
Publicēts: 10.05.10 17:57
 citēt
Gudris:Masasļkis atkal sapisis savu potīti...bez viņa toč nevinēsim :face-sad:
no kurienes taaada informaacija?
Publicēts: 10.05.10 18:48
 citēt
Es ar dommāju, ka var samizot - vnk mūsējiem ir baigā bijība no Kanādas :( Bet līdz pagājušajam gadam arī pret zviedriju mēs baidījāmies spēlēt.

Skat, pēc bukmeistaru teiktā - mūsējiem pat lielākas cerības vinnēt nekā Frnacijai, Neorvēģijai un Kazahstānai :D
www.bwin.com...
Publicēts: 10.05.10 21:11
 citēt
Nu ko, aiziet! Sarauj!
Publicēts: 10.05.10 21:46
 citēt
Gudris:Ja mēs vinēsim es izdzēsišos :D
piefikseets
Publicēts: 10.05.10 21:51 labots
 citēt
1/3 spēle laba, tikai noraidās mūsējie idiotiski :(
gan jau značõks pateiks pauzē....
2/3 - briest mēsli :face-crying:
Publicēts: 10.05.10 22:44
 citēt
:( šausmas
Publicēts: 10.05.10 22:51
 citēt
Kaut kā nevedās ar kanādiešiem, ne?
Publicēts: 10.05.10 22:54
 citēt
'šajā čempionātā Latvijas komandā izteikta paaudžu maiņa, četri debitanti, strādājam nākotnei, viss mierīgi.......... :bad_smile:
Publicēts: 10.05.10 22:55
 citēt
vinieks:Kaut kā nevedās ar kanādiešiem, ne?
nevedas... :(
negatIvs:'šajā čempionātā Latvijas komandā izteikta paaudžu maiņa, četri debitanti, strādājam nākotnei, viss mierīgi.......... :bad_smile:
6 debitenti, ja kas
Publicēts: 10.05.10 23:40
 citēt
Kurš ir pirmais trijnieks?Vasiļjevs,Cipulis,Nedzīvais jeb Pečura,Štāls,Meija?
Publicēts: 10.05.10 23:41
 citēt
Nu beidzās ne tik traģiski cik likās pēc 2trā perioda, šķita, ka varētu sasniegt jaunu zaudējuma rekordu. Bet nē, malači - pat sasparojās un goda vārtus nopelnīja.
Dīvaini gan nedaudz šķita tiesneši (neko nepārmetu - notiesāja ok), bet reizēm viņi gan mums, gan Kanādai iedeva kkādus smieklīgus noraidījumus un reizēm par ritīgu mahaču neiedeva neko. Visā visumā pēc manām domām cīnījās godam - jāsaprot ka Kanāda ir galvas tiesu spēcīgāka pa Latviju
Ir ok. tiešām prieks par Lv džekiem, ka nesalūza līdz pat beigām.
Publicēts: 10.05.10 23:44 labots
 citēt
Ak jā - Liepiņš ar pavīdēja ik pa laikam ;)
Publicēts: 11.05.10 09:14
 citēt
Lutums: jāsaprot ka Kanāda ir galvas tiesu spēcīgāka pa Latviju
.

Tu gribēji teikt - par 5 goliem (nevis galvas tiesu). :bad_smile:
Publicēts: 11.05.10 09:40
 citēt
Ja kādam ir interesanti momenti no senākām spēlēm tā kā to nevar redzēt iekš TV: :grimace:
www.youtube.com...
viss pārējais pagaidām nav pieejams..
Publicēts: 12.05.10 10:06
 citēt
Nu ko shodien atkal galvenaa sezonas speele...
Publicēts: 12.05.10 11:17
 citēt
Gudris patiesībā ir itāļu izcelsmes? :anger:
Publicēts: 12.05.10 11:24
 citēt
Gudris:
Laciz:Nu ko shodien atkal galvenaa sezonas speele...
zaudeesim 1:2 ... un taa buus kaameer Suplers nebuus arii izlases treneris(Dinamo trenerim jaabuut arii izlases trenerim)

Man jau ar liekas, ka sezonas galvenā spēle būs ar somiem par palikšanu A grupā :D
Publicēts: 12.05.10 11:35
 citēt
Zirgam skaidrs,ka vinnēsim!Tikai tādas smagās intereses vairs nav,jo 1/4 finālā mums netikt un 9 vai 11 vieta nav īpašas razņicas.Skatīties jau skatīšos.Par treneriem runājot ir ļoti labi kā ir.Tāda maza konkurencīte savstarpēja.Un vai Šuplers maz grib Latviju trenēt.Un bez tam viņu takš izmeta no Slovākijas.No provaliem neviens nav pasargāts.Tāda tā maizīte.Problēmas ir lielākas nekā vienkārši nomainīt treneri,bet par to jau te runājām.
Publicēts: 12.05.10 11:38
 citēt
viecha:1/4 finālā mums netikt

Vēl jau teorētiskas izredzes ir...
Publicēts: 12.05.10 17:23
 citēt
da viss pagaidaam smuki. paarliecinoshi.
Publicēts: 12.05.10 18:00
 citēt
Laciz:da viss pagaidaam smuki. paarliecinoshi.
vēljoprojām smuki, tik nelido iekšā - bļin :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: