Laciz:es arii redzeeju, bet es au rakstiiju, ka ... nesanaaca, vai nu mandraazha, vai vnk noskreeja... un nepaveicaas... koroche - riebjas man shveice un vaacija, taa kaa taadi dreseeti roboti, bez izdomas, ar speeku stumj...
nujā, bet ja nevari spēlēt skaisti, tad vismaz dari to efektīvi ! un labāk jau tās nesmukās uzvaras, nekā....
Laciz:es arii redzeeju, bet es au rakstiiju, ka ... nesanaaca, vai nu mandraazha, vai vnk noskreeja... un nepaveicaas... koroche - riebjas man shveice un vaacija, taa kaa taadi dreseeti roboti, bez izdomas, ar speeku stumj...
nujā, bet ja nevari spēlēt skaisti, tad vismaz dari to efektīvi ! un labāk jau tās nesmukās uzvaras, nekā....
nu nebija jau smuks zaudeejums. bet es kaut kaa ceru, ka shodien buus nesmuka uzvara!
Latvija vēl nekad nav uzvarējusi Kanādas izlasi pasaules čempionātos vai olimpiskajās spēlēs. Pēc Latvijas valsts neatkarības atjaunošanas ar Kanādu pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs ir aizvadītas astoņas spēles, un tikai reizi – 1997.gadā Turku – izdevās sagādāt sensāciju, cīnoties neizšķirti 3:3. Pārējās spēlēs Latvija piedzīvoja zaudējumus, bet kopējā gūto un zaudēto vārtu attiecība pret kanādiešiem ir 11:43. Smagākais zaudējums 0:11 tika piedzīvots līdzjutējiem labi zināmajā mačā Rīgā 2006.gada pasaules čempionātā, bet 2008.gadā Halifaksā tika piedzīvota sagrāve ar 0:8. Pēdējo reizi Latvijas un Kanādas ceļi pasaules čempionātā krustojās pagājušajā gadā – ceturtdaļfinālā kanādieši uzvarēja ar 4:2. (c) delfi...
es savukārt deviņus gadus vēlāk arēnā rīga redzēju spēli, kurā kanādieši iemeta 11, bet reāli izskatījās, ka, ja pacenstos, dabūtu iekšā arī 30, jo spēlēja kā pret bērnudārzniekiem (saudzējot), tā mierīgi bez piepūles un steigas...
mēs tribīnēs necerējām uz uzvaru, bet vismaz kaut vai uz VIENIEM vārtiem LV labā, bet veltīgi...
es redzeeju abas speeles un so? zviedriem arii ir smagi kaasts, bet pagaajushajaa chempii uzvareejaam. hokejs nav plika aritmeetika un veestures faktu statistika.
Laciz:es redzeeju abas speeles un so? zviedriem arii ir smagi kaasts, bet pagaajushajaa chempii uzvareejaam. hokejs nav plika aritmeetika un veestures faktu statistika.
Jā, bet Šveici mēs pagāšgad uzvarējām, šogad izskatījās, ka esam PILNĪGI bezspēcīgi, tā arī pakāsām ar 3:1.
nu un??? tajaa 97 gadaa kad nospeeleejaam nichu ar kanaadu peec tam zaudeejaam itaaljiem... vai arii vienu gadu vinneejaam amiishus bet pakaasaam ukrainjiem...
vai dinamo - 1:8 ar ska un peec tam pleiofaa vinneja...
viss speeks ir galvaa...museejiem ar psihologisko noturiibu svaki
piekriitu par 100% tieshi taapeec kaadaa briidii aiz shiis noturiibas var aizkjerties.
stulbaakais variants buutu vinneet kanaadu un tad pakaast itaaljiem un ciiniities par palikshanu..... reiz jau shitais graabeklis ir njemts priekshaa...
Stulbakais variants ir ničs vai 11:10 ar Kanaadu un 3:0 ar Ita. viinet kanadiešus mes NEVARAM. Zviedrus iebiedējām notrašojot spēlētāju, ar kanādiešiem tas cauri neies.
versatile:Stulbakais variants ir ničs vai 11:10 ar Kanaadu un 3:0 ar Ita. viinet kanadiešus mes NEVARAM. Zviedrus iebiedējām notrašojot spēlētāju, ar kanādiešiem tas cauri neies.
VAR vinnēt, visus var ! tikai vajag veiksmi, pārliecību par spēkiem, labu komandas spēli, labāku vairākumu realizāciju un sportisku niknumu. kāda $%^&*() iet laukumā, domājot - ar cik pakāst !!!!
versatile:Stulbakais variants ir ničs vai 11:10 ar Kanaadu un 3:0 ar Ita. viinet kanadiešus mes NEVARAM. Zviedrus iebiedējām notrašojot spēlētāju, ar kanādiešiem tas cauri neies.
VAR vinnēt, visus var ! tikai vajag veiksmi, pārliecību par spēkiem, labu komandas spēli, labāku vairākumu realizāciju un sportisku niknumu. kāda $%^&*() iet laukumā, domājot - ar cik pakāst !!!!
Nu beidzās ne tik traģiski cik likās pēc 2trā perioda, šķita, ka varētu sasniegt jaunu zaudējuma rekordu. Bet nē, malači - pat sasparojās un goda vārtus nopelnīja. Dīvaini gan nedaudz šķita tiesneši (neko nepārmetu - notiesāja ok), bet reizēm viņi gan mums, gan Kanādai iedeva kkādus smieklīgus noraidījumus un reizēm par ritīgu mahaču neiedeva neko. Visā visumā pēc manām domām cīnījās godam - jāsaprot ka Kanāda ir galvas tiesu spēcīgāka pa Latviju Ir ok. tiešām prieks par Lv džekiem, ka nesalūza līdz pat beigām.
Zirgam skaidrs,ka vinnēsim!Tikai tādas smagās intereses vairs nav,jo 1/4 finālā mums netikt un 9 vai 11 vieta nav īpašas razņicas.Skatīties jau skatīšos.Par treneriem runājot ir ļoti labi kā ir.Tāda maza konkurencīte savstarpēja.Un vai Šuplers maz grib Latviju trenēt.Un bez tam viņu takš izmeta no Slovākijas.No provaliem neviens nav pasargāts.Tāda tā maizīte.Problēmas ir lielākas nekā vienkārši nomainīt treneri,bet par to jau te runājām.