forum.gif
Hokejs.Latvija.Uzvara.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hokejs.Latvija.Uzvara.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 08.05.10 21:13 labots
 citēt
Nu ko, sākam! 3:1

(offtopiks - Sevastova vinneja pirmo WTA turniiru shodien!)
Publicēts: 08.05.10 21:49
 citēt
Gudri - es neshaubos, ka Tu uzreiz saaktu vismaz ar uzvaru wimbldonaa :D
Publicēts: 08.05.10 22:41
 citēt
Jā, tā arī būs.
3:1
(cerams vismaz vienu ripu iemetīsim)
Un... nomaini topika nosaukumā beidzamo vārdu.
Publicēts: 08.05.10 22:43
 citēt
Eltons:Jā, tā arī būs.

e6o nje ve4er!
Publicēts: 08.05.10 22:49
 citēt
Laciz:
Eltons:Jā, tā arī būs.

e6o nje ve4er!

Vismaz es no savas puses esmu visu izdarījis: iemetis pirms, pēc, vēl un vēl... pat tagad... lai veicas!
Metaxu.
Publicēts: 08.05.10 22:50
 citēt
Nu re!
1:2
Publicēts: 08.05.10 22:50
 citēt
Priekā!!!!
Publicēts: 08.05.10 23:17
 citēt
Eltons siveens piekuukoja. a gudris jau bija ierakstiijis rezultaatu un gaidiija... tad nospieda pogu... arii siveens
Publicēts: 08.05.10 23:17
 citēt
Tā arī bijā, kā teicu...
Nu tad uz to...
Publicēts: 08.05.10 23:25
 citēt
ehhh, žēl gan - mūsējie ritīgu muļķi nolaida 1majā periodā un no otrā 2vas 4daļas - reāli mūsējie spēlēja 1,2 periodu - cerēsim, ka ar Kanādu šitā nebūs, tomēr zobs uz viņiem.
Publicēts: 08.05.10 23:28
 citēt
Nu vismaz puse intereses par čempionātu ir galā.Viss kā parasti-9-12 vieta.Žēl gan.Biju cerējis uz ko vairāk,bet sieri nospēlēja neticami labi,tik agresīvi,ka divi periodi bij uz vienu galu.Un ja ne Masala,tad būtu oi,oi,oi.Būs atkal ko runāt par treneriem,Ivanāniem un valsts atbalstu.Mūsu līmenis ir nemainīgs kā Kirovs Lipmanis!
Publicēts: 08.05.10 23:52
 citēt
Gudris:
Laciz:Nu ko, sākam! 3:1

uzminēji :face-kiss::face-grin:

Kad šie praidisti uzmācas ar savām bučām...
Publicēts: 09.05.10 00:16 labots
 citēt
Gudris:Elton Tev gan grūta dzīve...apkārt vieni praidisti un komunisti :face-sad::face-grin:

Kam grūta?
Pederastiem un komūnistiem tieši grūta, neviens viņus nemīl (no kā laikam arī Tev tas simptomātiskais uzmanības trūkuma sindroms, ka visur un vienmēr jāuzmācas forumos ar savām "gudrībām")... re, tikko Lietuvā pederastus ne tikai ar putnu fekālijām (Bībelē esot tāds pants) apmētāja, bet arī ar dūmu granātām... paši gan esot lepni teikuši, ka praids izdevies godam...
Publicēts: 09.05.10 02:18 labots
 citēt
baig smieklīgi, es vislaik domāju, ka Eltonam tāds niks, jo šis liels Eltona Džona piekritējs... izrādās vecais zvēriņmīlis ir aptracis homofobs... zemgalda no smiekliem... eu, eu, Elton.. iedosi reņģi, uzsmaidīšu! :exciting:
Publicēts: 09.05.10 06:40
 citēt
Eltons:
Gudris:Elton Tev gan grūta dzīve...apkārt vieni praidisti un komunisti :face-sad::face-grin:

Kam grūta?
Pederastiem un komūnistiem tieši grūta, neviens viņus nemīl (no kā laikam arī Tev tas simptomātiskais uzmanības trūkuma sindroms, ka visur un vienmēr jāuzmācas forumos ar savām "gudrībām")... re, tikko Lietuvā pederastus ne tikai ar putnu fekālijām (Bībelē esot tāds pants) apmētāja, bet arī ar dūmu granātām... paši gan esot lepni teikuši, ka praids izdevies godam...

vecums nenāk viens.
Publicēts: 09.05.10 10:57 labots
 citēt
MaVi:baig smieklīgi, es vislaik domāju, ka Eltonam tāds niks, jo šis liels Eltona Džona piekritējs... izrādās vecais zvēriņmīlis ir aptracis homofobs... zemgalda no smiekliem... eu, eu, Elton.. iedosi reņģi, uzsmaidīšu! :exciting:

Njā... izrādās papildus tam, ka rusofobs krievu nīdējs, ir arī homofobs... :what:
Publicēts: 09.05.10 11:19
 citēt
Labi, shtrunts ar to Eltoniu, tas vairs nav glaabjams... :D

a par hokeju... vot ciest nevaru shveici un vaaciju... tak taas komandas ir meistariibas liimenii zemaakas, bet izdreseetas skriet kaa auni... un ja neveicas, tad neko nevar padariit. kad muuseejie zaudee zviedriem vai kanaadieshiem ir ok, jo objektiivi stipraaki, bet shveice un vaacija... nu vnk dusmas un bezspeeciiba nezheeliiga...
Publicēts: 09.05.10 11:32
 citēt
Šveice pavisam noteikt nav par mums līmeni zemākas - stabila 8-9 vieta PČ, t.i. regulāri tiek ceturtdaļfinālos, kamēr mūsējiem tur tikt ir lieli svētki. Vācija arī noteikti tagad ir apmēram vienā līmenī ar mums..

Agrāk jā - kamēr mūsu hokeju vilka padomju produkti - tikmēr bijām tiešām labā līmenī un labāki par Šveicēm, Vācijām utt. Bet nu viņiem atšķirībā no mums tomēr bij sakārtotāka hokeja sistēma, pietiekami spēcīgi pašmāju čempionāti (mums - pašmāju čempis diezgan liels sētas līmenis), kur aug kaudzēm jaunie talanti - un attiecīgi tagad ir pagājuši mums garām, vai ir apmēram mūsu līmenī... Arī dāņi gan jau ar laiku mums paies garām..

Protams ja Dinamo noturēsies vēl kādus 5 gadus, tad iespējams redzēsim nopietnus tā augļus arī izlasē - tieši jauno spēlētāju izaugsmē (ar nosacījumu, ka jaunos tur laidīs spēlēt - kaut vai tajā pašā 4. maiņā). Tā teikt, ja nebūs spēcīgu jauno spēlētāju (U-20 čempī 0:16 kanādai un pašmāju čempionāta līmenis neko labu neliecina par to), tad tā ar visu mūžu paliksim 10-12 vietas līmenī, labākajā gadījumā. Ja nu vienīgi cerības, ka visi emigrēs uz ārzemēm un tur kapāsies kā Bārtulis un Kulda.
Publicēts: 09.05.10 12:26
 citēt
...rusofobs krievu nīdējs...

Cerambuk... kas tavās mazajās kukaiņa smadzenītēs šādu stulbumu iepotējis???
Publicēts: 09.05.10 12:39
 citēt
Eltons:...rusofobs krievu nīdējs...

Tu pats :)
Publicēts: 09.05.10 12:47
 citēt
CerambyX:
Eltons:...rusofobs krievu nīdējs...

Tu pats :)

Problēmas ar izlasītā teksta izpratni?
Tā jau vi'š i... tiem kukaiņiem jau tikai instinkti vien, instinkti vien...
Publicēts: 09.05.10 12:51
 citēt
Par Dinamo ieguldījumu izlasē,tas nav tik vienkārši.Dinamo tomēr velk leģionāri un vecie.Hosa,Karija,Petrovickis,Iguldēns,Ozo,Laviņš,Sorokins(lūdzu neņirgt par diviem pēdējiem).Tad vēl traumētie Anki-panki un Krišjānis.Patiesībā viņiem izlase nav nekāds rādītājs.Jātaisa bizness.Un uz nākamgadu dzirdēju,ka bosi piedāvājot par 20% mazākus līgumus.Pēc tādas sezonas!Nevis piemet,bet paņem nost.Diezgan reāli puse aizies.Rezerves mums ir tikai pāris veči Amerikā-Kaža,Bārtulis,Kulda tas viss.Ivanānu neskaitu,no tā nekas nav.Un kā jau te teica,vietējais čempis ir sētas mači.Cik tad ilgi čakarēsies pa tām baltkrievijām?Rezumē-viss ir likumsakarīgi.Vācija un Šveice ir virs mums attīstībā.
Publicēts: 09.05.10 12:57
 citēt
viecha - nat tik druumi, es domaaju. apmeeram nojaushu, pac essu hokeju speeleejis tak... tav tik viegli kaa no malas izskataas....
Publicēts: 09.05.10 13:09
 citēt
Lai nu būtu Lāci no tavas mutes dieva ausī.Bet jaunie mums tomēr ne pārāk.Redz,citos veidos saka,ka dienvidnieki nobriestot ātrāk un tāpēc baigi spīd pa jauniešiem un junioriem.Mums kā ziemeļniekiem tās lietas lēnāk iet.Kā ir hoķī?Nerunāsim par atsevišķiem brīnumbērniem,bet tā vidēji?
Publicēts: 09.05.10 13:16
 citēt
Eltons:

Problēmas ar izlasītā teksta izpratni?
Tā jau vi'š i... tiem kukaiņiem jau tikai instinkti vien, instinkti vien...

Da labi, neliedzies - visur, kur kaut mazākais sakars ar krieviem tā Eltons klāt ar saviem okupantiem utt. Bišk tomēr apnīk to lasīt. Stingri un nelokāmi personīgie uzskati protams ir laba lieta, bet nu visam ir savs mērs.

Kgan vispār šis ir topiks par hokeju, tā ka par praidistiem un komunistiem labāk citur. Gan jau, ka šodien ar būs kāda reportāža, kur varēsi izkliegt savu sāpi. Veiksmi! :)
Publicēts: 09.05.10 13:27 labots
 citēt
viecha:Lai nu būtu Lāci no tavas mutes dieva ausī.Bet jaunie mums tomēr ne pārāk.Redz,citos veidos saka,ka dienvidnieki nobriestot ātrāk un tāpēc baigi spīd pa jauniešiem un junioriem.Mums kā ziemeļniekiem tās lietas lēnāk iet.Kā ir hoķī?Nerunāsim par atsevišķiem brīnumbērniem,bet tā vidēji?

Noteikti, ka mēs te uz ziemeļiem nobriestam bik lēnāk - tas jau ar basītī visādos turnīros ir redzēts - mūsēji tādi skaliņi a tur grieķi/spāņi pretī nāk kā bārdaini mužiki 18 gados :D

Hoķī, man tā no malas skatot, ir tādas 2 problēmas - nav īsti labi sakārtota pāreja no jauniešu/junioru hokeja uz pieaugušo hokeju (līdzīgi kā basketbolā). T.i. it kā viss varētu būt normāli - kaut kādas jauniešu komandas spēlē vietējā čempī ar večiem un tādējādi gūst izaugsmi. Bet diemžēl mūsu čempis ir miskaste, kur nekādu dižo izaugsmi jaunais censonis iegūt nevar + maksāt jau par to jauniešiem nemaksā (piemēram, Ogres tagadējā komandā - amatieri bez algām, bet spēlē čempī) līdz ar to tajā vecumā 18-20 gados, kad vajadzētu nopietni spēlēt, daudzi vnk aiziet prom, izvēlas mācīties, piemēram, un beidz spēlēt vispār. Paši talantīgākie jau it kā paliek gan...

Bet otrs - kas tad ir tie talantīgākie? Hokejs tomēr ir dārgs sporta veids un pārsvarā jau ilgstoši trenēties paliek tikai tie, kuru vecāki spēj apmaksāt treniņus... Un nekur jau nav teikts, ka tie vienmēr ir tie talantīgākie... Iespējams kāds no nākamajiem Ozoliņiem ir beidzis spēlēt bērnībā hokeju, jo vecāki nav varējuši samaksāt par terniņiem... Bet nu tā, laikam, grūti risināma problēma..
Publicēts: 09.05.10 14:40
 citēt
Bet vot kā to vietējo čempi pacelt atpakaļ?Man liekas,tas ir galvenais.Kāda daļa pelnīs pa ārzemēm,tā būs vienmēr,bet vismaz tie,kas tepat varētu normāli augt.Cik tad sen vēl bija baigākās blices starp Rīgu 2000 un Metalurgu?Un vēl Ogre maisījās pa vidu.Nu nebija jau diez kāds NHL,bet tomēr villojās pa nopietno un pa teļļuku rādīja un tā...
Publicēts: 09.05.10 16:33
 citēt
viecha:Bet vot kā to vietējo čempi pacelt atpakaļ?Man liekas,tas ir galvenais.Kāda daļa pelnīs pa ārzemēm,tā būs vienmēr,bet vismaz tie,kas tepat varētu normāli augt.Cik tad sen vēl bija baigākās blices starp Rīgu 2000 un Metalurgu?Un vēl Ogre maisījās pa vidu.Nu nebija jau diez kāds NHL,bet tomēr villojās pa nopietno un pa teļļuku rādīja un tā...

Kira Lipmanam šis jautājums ar šķiet ir neatminams rēbuss jau daudzus gadus... Tagad kad ir "Dinamo" tas laikam ir vēl sarežģītāk - kurš tad ies skatīties kaut kādu Liepāja vs Ogre spēli, ja vakar bij aizgājis uz "Dinamo" pret "Avangard", piemēram... Attiecīgi ja nav skatītāju, tad arī sponsori nav ieinteresēti ieguldīt naudu = nav naudas ar ko piesaistīt labākus spēlētājus = nav līmenis uz kuru cilvēki gribētu aiziet paskatīties... Rezultātā spēles +/- skatās tik draugi un radinieki. Kā lai to maina - nav ne jausmas. Iespējams, ka kamēr ir "Dinamo" - nekā.
Publicēts: 09.05.10 22:07
 citēt
CerambyX:Kira Lipmanam šis jautājums ar šķiet ir neatminams rēbuss jau daudzus gadus... Tagad kad ir "Dinamo" tas laikam ir vēl sarežģītāk - kurš tad ies skatīties kaut kādu Liepāja vs Ogre spēli, ja vakar bij aizgājis uz "Dinamo" pret "Avangard", piemēram... Attiecīgi ja nav skatītāju, tad arī sponsori nav ieinteresēti ieguldīt naudu = nav naudas ar ko piesaistīt labākus spēlētājus = nav līmenis uz kuru cilvēki gribētu aiziet paskatīties... Rezultātā spēles +/- skatās tik draugi un radinieki. Kā lai to maina - nav ne jausmas. Iespējams, ka kamēr ir "Dinamo" - nekā.
nu nav jau tik traki, liepājnieki jau tik bieži uz Dinamiešu spēlēm neiet.. nu lab ogrēnieši vēl kaut cik.. to Latvju čempi vajag popularizēt savās pilsētās un gan jau ka tauta ietu, ja rīdzinieku spēles nebūtu Piņķos es ar biežāk aizietu.. un ne tikai uz Dinamo spēlēm, bet arī uz Latvija čempa spēlēm..
Publicēts: 09.05.10 22:17
 citēt
Gudris: es dzīvoju Piņķos un tāpat neeju :shame::face-grin:
nu Tev tātad hokejs nepatīk!
Man patīk, ij kad dzīvoju blakus Sporta pilij, tad regulāri gāju uz Rīgas 2000 spēlēm! :)
Publicēts: 10.05.10 08:36 labots
 citēt
Gudris:
Laciz:Gudri - es neshaubos, ka Tu uzreiz saaktu vismaz ar uzvaru wimbldonaa :D
76 rakete uzvareeja 81 raketi..kamoon saņemies :D

un to saka kekss, kas gāzes izdalīdams spiež sūda sotaku !!!
kā tur bija ar tām skabargām un baļķiem...
Publicēts: 10.05.10 09:07
 citēt
shodien hokejs. un kaut kaa NAV pesimisma!!!
Publicēts: 10.05.10 09:08
 citēt
Laciz:shodien hokejs. un kaut kaa NAV pesimisma!!!

Būtu ieradies MANĀ darba vietā, izjustu gana daudz pesmisma... Tev laikam paveicies ar kolēģiem... (vai arī ar to, ka tādu nav, nezinu)
Publicēts: 10.05.10 09:25
 citēt
alvils:
Laciz:shodien hokejs. un kaut kaa NAV pesimisma!!!

Būtu ieradies MANĀ darba vietā, izjustu gana daudz pesmisma... Tev laikam paveicies ar kolēģiem... (vai arī ar to, ka tādu nav, nezinu)
ir gan paveicies ar koleegiem. es pats izveelos koleehus :)
Publicēts: 10.05.10 09:33
 citēt
Laciz:es pats izveelos koleehus :)

šajā izvēlē viens no kritērijiem ir tas, vai viņi ir pozitīvi noskaņoti attiecībā uz Latvijas izlases hokeja spēlēm? :bad_smile:
Publicēts: 10.05.10 09:49
 citēt
alvils:
Laciz:es pats izveelos koleehus :)

šajā izvēlē viens no kritērijiem ir tas, vai viņi ir pozitīvi noskaņoti attiecībā uz Latvijas izlases hokeja spēlēm? :bad_smile:
nee, mees par hokeu nerunaajam!
Publicēts: 10.05.10 09:55
 citēt
Gudris: 8:3

Tik pozitīvas prognozes (ka mūsējie sametīs TRĪS)?

Laciz:mees par hokeu nerunaajam!

mēs gan.
Publicēts: 10.05.10 10:00
 citēt
alvils:
Gudris: 8:3

Tik pozitīvas prognozes (ka mūsējie sametīs TRĪS)?

Laciz:mees par hokeu nerunaajam!

mēs gan.

riktiigs depresivnjiks no jums abiem....
Publicēts: 10.05.10 10:02
 citēt
Laciz:

riktiigs depresivnjiks no jums abiem....

Es redzēju, kā Latvijas izlase spēlēja pret Šveices...
Publicēts: 10.05.10 10:06 labots
 citēt
es arii redzeeju, bet es au rakstiiju, ka ... nesanaaca, vai nu mandraazha, vai vnk noskreeja... un nepaveicaas...
koroche - riebjas man shveice un vaacija, taa kaa taadi dreseeti roboti, bez izdomas, ar speeku stumj...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt