forum.gif
Hokejs.Latvija.Uzvara.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Hokejs.Latvija.Uzvara.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.05.10 18:22 labots
 citēt
viecha:Tu ko Luni,nopietni?Tad nu nepiekritīšu vis.Bet šovakar būs kā Gudris teica,tobiš pa pakaļu.

Es jau diezgan sen neskatos pasaules čempjus , mums tie ir murgaini . Nevienas skatāmas spēles. Vietējās līgas un Krievu līgu šad tad skatos ir arī ļot intresantas bet PČ var tik skatīties un UZJAUTRINĀTIES kā mūsu pretinieki muļķigi uzvedās un kā šiem neveicās , kā mūsējie spēlēt PČ nav ko redzēt , iespaidss ka sētas blice. Man laulene un sievasmāte skatās hoķi , trakas fanes:)
Publicēts: 17.05.10 18:31
 citēt
Eltons:Čehi esot jāsamizo ar vairāk kā 6 punktu pārsvaru...

Tas tad, ja Čehi taisās uzvarēt kanādiešus. Bet diez vai viņiem tas izdosies... Ja čehi zaudē kanādai, mums pietiek ar to, ka mēs čehiju šovakar uzvaram (ar jebkādu rezultātu).
Publicēts: 17.05.10 18:32
 citēt
versatile:Alvil, salaga tu esi, S-A-L-A-G-A. ;)
Es hoķi skatīšos pirmo periodu mobilajā, braucot no Jelgavas.

Ja mēs vakar būtu pakāsuši Norvēģiem, cerības būtu sagrautas, un es mierīgi šodien brauktu uz Jelgavu... Bet nu, es no vakar vakara līdz šodienas pusdienas laikam vēl izsvēru visu un domāju, kā rīkoties. Nolēmu, ka tomēr vairāk gribu redzēt šo spēli... :)
Publicēts: 17.05.10 20:07
 citēt
Norges vinnēja, kas nozīmē, ka nav nozīmes vārtu starpībai. Galvenais vinnēt pamatlaikā :)
Publicēts: 17.05.10 20:40
 citēt
:bad_smile:mazāk par pus stundu vēl... ko tur tagad minēt? skatīsimies, redzēsim. :anger:
Publicēts: 17.05.10 21:02
 citēt
taa... norveegji sapisa turniira tabulu.......
Publicēts: 17.05.10 21:43
 citēt
Laciz:taa... norveegji sapisa turniira tabulu.......

Kāpēc sapisa? Tieši otrādi, padarīja visu vieglāku - uzvaram pamatlaikā, braucam uz Ķelni, nespējam - braucam mājās :)
Publicēts: 17.05.10 22:22
 citēt
Bļin, ja šitā mūsējie spēlē kā 2trajā periodā - nafig, nav pelnījuši tikt tālāk...
Publicēts: 17.05.10 22:37 labots
 citēt
afigeķ - toč tāda sajūta, ka ...a ja nu netrāpa!!! Bļin, sen neesmu šitā besījies - 2:0 un abi zaudēti vairākumā. Nezinu, kādam nafig brīnumam jānotiek - šamie nav norvēģi, kam vienā perioda var 5 golus ielikt..
Ehhh - būtu labāk ēdis.:anger:
Publicēts: 17.05.10 22:44
 citēt
Citāts iz delfi.lv
ČikČirik, 17.05.2010 22:40

Tiesnesis tīši dod noraidījumus čehiem, lai tie varētu iemest Latvijai vārtus...

:D
Publicēts: 17.05.10 22:54
 citēt
Lutums:Bļin, ja šitā mūsējie spēlē kā 2trajā periodā - nafig, nav pelnījuši tikt tālāk...
piekriitu :( lai tas murgs beidzas un nebuus vairs jaanervozee un jaadusmojas
Publicēts: 17.05.10 23:17
 citēt
ehhh žēl ka tā, bet toties būs alus pātrtaukums līdz PEĻĻUPIRTIJ
Publicēts: 17.05.10 23:26
 citēt
kaunpilns nosleegums sezonai - "Latvijas hokeja nervubendes"
Publicēts: 17.05.10 23:28
 citēt
norvēģi vin čehus, mēs vin norvēģus, mēs zāģē čehus...kā vienmēr :)
Publicēts: 17.05.10 23:39
 citēt
Tā viš i.Kā jau biju domājis.Cik līdz Pasaules Kausam futenē palicis?
Publicēts: 17.05.10 23:59
 citēt
So sad to say...
Publicēts: 18.05.10 00:30
 citēt
Lunis:Latvija ir unikala komanda , sava veida pilnigs parpratums un nenormala veiksme. Mums viss notiek pa "Par spīti" komadas puļiņiem. Tikties ar Latviju tas nozīmē nolemt sevi "Neveiksmem" vai neiprotamām darbībām uz laukuma. Lai ar cik slikti spēlēt censtos spēlētāji PRETINIEKAM nenormāli neveicās un notiek visadas fatalas sagadisjanas utt. Tatad mēs tur uz laukuma visiem līdzekļiem cenšamies luni laist un zaudēt bet MAITA PRETINIKES izdiotiski uzvedās un vienkarši pakāš mums mistiskā veidā kaut gan ja pat spēlētu kaut 1/2 no sava ikdienas snieguma sasistu musejos ar 11:0 . Neviena no musus uzvarām nav PROGNOZETA , tur vienkarši nav ko prognozēt jo CŪCENES nevar prognozēt. Vienīgā reize kad atceros ka mūsējie SPĒLĒJA tas bija kad samauca Baltkrievus kautkad pirms dažiem gadiem pēdējās pāris minūtēs lupatās:):) VISS pārējais ir bijis PRETINIEKA fatālas neveiksmes nevis kāds MSĒJO npelns.

gudrs un cmuks tu, bet moš nevajag par to sportu spriedelēt
Publicēts: 18.05.10 01:01 labots
 citēt
NilsS: gudrs un cmuks tu, bet moš nevajag par to sportu spriedelēt

Gribi parsteigumu , kad mācijos pamatskolā mans labākais draugs un solabiedrs bija hoķa komandas kura Laciz spelēj īpašnieks , beidzamo gadu Ulvis Katlaps , uzmini kas tā bij par skolu ?:) Caur ko man nav nekādu ilūziju par to kas notiek uz laukuma es to pietiekami labi redzu:):)
Publicēts: 18.05.10 01:16 labots
 citēt
Lunis:
NilsS: gudrs un cmuks tu, bet moš nevajag par to sportu spriedelēt

Gribi parsteigumu , kad mācijos pamatskolā mans labākais draugs un solabiedrs bija hoķa komandas kura Laciz spelēj īpašnieks , beidzamo gadu Ulvis Katlaps , uzmini kas tā bij par skolu ?:) Caur ko man nav nekādu ilūziju par to kas notiek uz laukuma es to pietiekami labi redzu:):)

es vienreiz runājos Ozo un vēl dažiem........
nu un vismaz 7 x tīņa gados dzenāju ripu....
nu pats saproti, tagad esmu eksperts, ja pa tavam
Publicēts: 18.05.10 01:43 labots
 citēt
NilsS:es vienreiz runājos Ozo un vēl dažiem........

Oi ne . tie ir zaļie tie mani neškiet neko vertīgi speci:):) Ozo ziedu laiki sen ir garām .
Publicēts: 18.05.10 20:29
 citēt
Lunis:
NilsS:es vienreiz runājos Ozo un vēl dažiem........

Oi ne . tie ir zaļie tie mani neškiet neko vertīgi speci:):) Ozo ziedu laiki sen ir garām .

kam garām, kam nav bijuši un nebūs.....
Publicēts: 20.05.10 10:32
 citēt
Topika nosleegumaa gribu teikt, ka priecee, ka netika 4dalj finaalaa ne baltkrievi ne slovaaki, peedeejie vispaar zemaak par mums :D
sliktais - ka savaa starpaa speelee shveice ar vaaciju - kaada no shiim komandaam tiks 4niekaa. shitaas divas komandas reaali nevaru ciest - speelee trulu hokeju :D
Publicēts: 20.05.10 11:16 labots
 citēt
CAN īstenotais hokejs arī ar domas dziļumu nespīd.
Skrien kā aptaurēts esi agresīvāks par 3 mēn. nedabūjušu bulli lien tik uz vārtiem, piespēlē ja aptumšojas prāts un met met met iedo purnā vismaz 3jiem vēl 5 salīmē bortā par biedinājumu citiem kad tiesnes nemana atskaldi traucēkļus ar kļušku sit sit sit uzvari ja viss iet kā vajag.
Abet skatāmi :)
Publicēts: 20.05.10 12:34
 citēt
teikshu taa - man riktiigi patiik muusu padomiskais hokejs. kad sanaak. :D
Publicēts: 20.05.10 12:37
 citēt
Laciz:teikshu taa - man riktiigi patiik muusu padomiskais hokejs. kad sanaak. :D

kam meita, kam vectēvs, karoče :face-wink:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes: