forum.gif
Pirmizrāde
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pirmizrāde
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.05.10 18:57
 citēt
Šovakar , 20.00, pa kanālu National Geographic, dokumentālas filmas ' Volcanic Ash Chaos " , pirmizrāde translate.google.lv... ....
Publicēts: 09.05.10 19:21
 citēt
jaa jaa - es ar gaidu un baidos ka tik nenogulju ;-)
Publicēts: 09.05.10 19:23
 citēt
dansiga:jaa jaa - es ar gaidu un baidos ka tik nenogulju ;-)
ja kādā topikā neaizmuldēsies, nenogulēsi.....:big_smile:
Publicēts: 09.05.10 19:33
 citēt
nuuu - gadaas arii taa, ka saaku kaut ko dariit ij aizmirstu visu paareejo ;-((((
Publicēts: 09.05.10 19:43
 citēt
Labs humors par to: Eropas valstu vēstniecībās pienāk anonīma ziņa - Ja apstādījumos aiz Islandes vēstniecības noliksiet desmit miljardus jevriku, mēs to vulkānu izslēgsim....:face-smile:
Publicēts: 09.05.10 22:01
 citēt
Elmarss:Labs humors par to: Eropas valstu vēstniecībās pienāk anonīma ziņa - Ja apstādījumos aiz Islandes vēstniecības noliksiet desmit miljardus jevriku, mēs to vulkānu izslēgsim....:face-smile:
:face-grin:
Publicēts: 09.05.10 22:05
 citēt
filma neko, garlaicīgi viņiem tur nav un nebūs .... :bad_smile:
Publicēts: 09.05.10 22:44
 citēt
23.00 ir atkārtojums pa tv National Geographik, internetā var atrast adreses, kur to programmu var vērot :big_smile:
Publicēts: 11.05.10 07:58
 citēt
Gudris:
negatIvs:23.00 ir atkārtojums pa tv National Geographik, internetā var atrast adreses, kur to programmu var vērot :big_smile:
saki var atrast :what:

iepumpē bezmaksas programmiņu - Sopcast - anonymus @ sopcast. org [ SopCast 3.2.9 ] un vēro :big_smile:
Publicēts: 12.05.10 02:38
 citēt
Gudris:pats vari taas netiiras progas savaa kompii pumpeet iekshaa :face-glasses:
sen jau tas izdarīts, varbūt ir arī kas tīrāks.... :bad_smile:
Publicēts: 12.05.10 07:56
 citēt
Interaktivā Latttelcom. Kopā ar i-netu. Jebko var skatīties, kad grib.. Sliti iesaku, dārgi arī nav(kā pensionāram).. Un ja vēl optiskās šķiedras kabelis.. Zibens..:face-smile:
Publicēts: 12.05.10 09:09
 citēt
Voldemorts:Interaktivā Latttelcom. Kopā ar i-netu. Jebko var skatīties, kad grib.. Sliti iesaku, dārgi arī nav(kā pensionāram).. Un ja vēl optiskās šķiedras kabelis.. Zibens..:face-smile:
Vai šis bija apmaksāts reklāmas laukums?? :D
un tā optiskā šķiedra nav visur pieejama! ;) Tur kur es dzīvoju (Rīgā), man teica - var būt, pēc desmit gadiem ierīkos! :what:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):