forum.gif
Pārdodu objektīvu Tokina AT-X Pro AF 828 80-200mm f/2.8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu objektīvu Tokina AT-X Pro AF 828 80-200mm f/2.8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.05.10 09:34
 citēt
Pārdodu retu profesionāu gaišo objetīvu Tokina At-X 828 AF PRO 80-200mm f/2. 8 Auto Focus Zoom priekš Nikon DSLR un SLR fotokamerām. Objektīvs der arī pilnformāta Nikon kamerām. Objektīvs kā jauns ar visu ādas somiņu un blendi. Lietots tikai iekštelpās, nav ne skrāpēts nedz arī pilns ar putekļiem. Darbojas lieliski. Noteikti labāks par saviem Sigma un Tamron brenda brāļiem.
Jauns maksāja 729Ls.

Lūdzu piedāvājiet savu cenu. :) Protams adekvātu, paldies.
Publicēts: 10.05.10 09:38
 citēt
Black_Adder:Noteikti labāks par saviem Sigma un Tamron brenda brāļiem.

Bet diez vai labāks par nikkor 80-200/2.8, kuru šobrīd var zem 600 nopirkt jaunu www.laptop.lv...
un ap 400 lietotu.

Piedāvatajai lietotajai tokinai es attiecīgi cenu minētu... NE VAIRĀK kā 300 LVL.

P.S. man pašam nevajag, necenšos nokaulēt.
Publicēts: 10.05.10 09:44
 citēt
Es jau arī nesaku, ka labāks par Nikon objektīvu. Bet par Sigmu un Tamronu gan. Par to lietoto Nikon cenu nezinu, zinu tikai to, kad Tokinu ir grūti dabūt, jo pašam kad vajadzēja pirkt biju pārsteigts - iekš LV bija tikai vienā vietā un tad nācās gaidīt 2 mēnešus. Cik zinu, tad tagad viņu pat uz pasūtījumu vairs nevar dabūt :(. Ja ne finasu lietas, diez vai vispār pārdotu, jo vietā nopirkt neko tā pat nevarēs. Sigmu un Tamronu pat skatīties negribas, bet Nikon - nevarēšu pavilkt.
Publicēts: 10.05.10 10:25
 citēt
šito jau kādus gadus 4 kā neražo...
Un par jauno sigma diez vai būs labāks,pa kam Af stabili būs baigi lēns.ebay regulāri pa 250-270 poundiem iet.
Publicēts: 10.05.10 10:28
 citēt
Par to AF un Ebay negribētu piekrist - ja nu vienīgi priekš Canon aparāta, jo Nikonam šito toč ir grūti dabūt :(
Publicēts: 10.05.10 10:58
 citēt
pats kaadu laiku lietoju sho:
Kopumā primā stikls f 3.5 - 8 ass kaa nazis zīmē daudz labāk par sigmu/tamponu - var piekrist.

Vienīgā sāpe (dēļ kā arī nācās atvadīties)
- leens AF

Vēl viena nianse ko atceros:
- degjeneraatiska dizaina lens hoods (uzskruuveejams, kas traucee normaali filtrus lietot)... turklāt glabāšanā nevar uzlikt otrādi, jātur atsevišķi.

kopumā pa 350ls ir ļoti reāli pārdot...
Publicēts: 10.05.10 14:57
 citēt
Par to Lens Hood - biki aizmirsies, laikam tev :)
Vinš tā pat kā Nikon liekas uz otru pusi, ja vajag. Nav jāskrūvē, kā vecajam Tokina modelim(nav uz vītnes).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):